Wpisy 2 307 212 – 2 307 311
31 marca 2015 22:16 → 31 marca 2015 23:47, 100 wpisów
czarek trafia "na wnuczka"?
Wasyl ..po co chciales obejrzeć xxx wwww ,,i co ładnie wirus klawiatura
Czarek ile masz lat
ide lulu, dobranoc wszystkim
Lila>> dinozaury kiedyś teś wygięly. Takie odwieczne prawo natury..
Wchodzą młode wilki .Trza miejsce robić.
Wchodzą młode wilki .Trza miejsce robić.
Na facebooku wkleiłem Wam kupon Lotto, którego wysłanie kosztuje 295 680 zł.
Jutro Prima Aprilis, więc można taki kupon wypełnić i np. wkręcić kolektorkę, która przepuści go przez terminal ... po chwili słysząc kwotę do zapłaty spytać czy można płacić kartą? ;)
Podobnie można wkręcić bliską osobę... wypełnić 2 zwykłe kupony, a w środek wrzucić taki ekstra. Będzie się musiał mocno zdziwić gdy usłyszy kwotę do zapłaty :):) Oczywiście taki kupon następnie zostanie anulowany, więc nic złego się nie dzieje. Pozdrawiam !
Jutro Prima Aprilis, więc można taki kupon wypełnić i np. wkręcić kolektorkę, która przepuści go przez terminal ... po chwili słysząc kwotę do zapłaty spytać czy można płacić kartą? ;)
Podobnie można wkręcić bliską osobę... wypełnić 2 zwykłe kupony, a w środek wrzucić taki ekstra. Będzie się musiał mocno zdziwić gdy usłyszy kwotę do zapłaty :):) Oczywiście taki kupon następnie zostanie anulowany, więc nic złego się nie dzieje. Pozdrawiam !
Lila
Pasko >> jakie firmy wg ciebie robia najlepsze laptopy ?
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 116 673,20 zł
L**a ..na spacer na ulicy jak ciepło kobita zawsze ubiera za krótko spodniczka ..czemu facet zawsze patrzeC na dole niz glowa i niz cyc.ka
fajnie wam mowic jak pisze po literce
Pasko njpierw na maszhnie pojawilby sie komunikat czy na pewno wyslac taki kupon bo jak kyos system puszczal to tak sie wyswietla czy jestes pewien lub cos podobnego.
Lila jak tam u ciebie z grami
wasyl-piaski
Pawcio: no i o to chodzi żeby się pojawił taki komunikat... wtedy można spytać czy można płacić kartą nawet jeśli kupon zostanie nadany, kolektorka będzie mogła go następnie spokojnie anulować.
Kolektorka bedzie skakac z radosci bo kolektorka ma 18 groszy za kazde 3zl
Trzeba zabrać się za typowanie na jutro
Jakby ktoś chciał sobie podrapać z sukcesem to polecam jutro Szczęśliwe Linie
Dobranoc i owocnej nocnej zmiany
Jakby ktoś chciał sobie podrapać z sukcesem to polecam jutro Szczęśliwe Linie
Dobranoc i owocnej nocnej zmiany
Albin ostatnio zagrałąm i z marnym skutkiemnie mam już zbytnio czasu na siedzenie nad statystykami,mapkami itd
medea76
Pasko kolektorka by zarobila ponad 17000 zl brutto
Pasko jak ci ten hp sprawuje ? jaki masz procesor w nim ?
Kolektorka zawalu dostanie ze tyle zarobi
295 680 zł. taki kupon ja bym sie nie odwazyl wyslac
AlbinLotto... nie jest to najnowszy sprzęt, ma już blisko 2 lata. Procesor core i7 3630 QM.
paczkiewicz ..to jest 2,4 GHZ slabo ..pamieci masz dobre 6 MB cache
http://www.slideboom.com/presentations/951658/Kobiety-rekordzistki
Pasko
Pasko jestes np sprzedawca ktos kupuje u ciebie za 295 tysiecy bys zarobil 17000tys na jednym blankiecie
W Lotto,dzisiaj padły liczby uporządkowane,ze wskazaniem liczby:4
emeryt jak tam u ciebie EP ?
Kto się przyzwyczaił do tego, że menu jest u góry poziome, a kto nadal chciałby, żeby przywrócić je z lewej strony, pionowo?
Zakończyła się liga typujących marzec 2015.
1) 1509 - molo74
2) 1256 - kry03
3) 1236 - krysia kk
1) 1509 - molo74
2) 1256 - kry03
3) 1236 - krysia kk
93 wasyl-piaski
co zrobic kawa zalalel klawiature w lapku i nie dziala zxcvbnm ile mnie to
bedzie kosztowac
bedzie kosztowac
pisze z ekranu
doradzccie co mam zrobic
wasyl-piaski: pewnie będziesz musiał kupić nową klawiaturę do laptopa... najlepiej używaną na allegro około 30 zł. Też to przechodziłem.
w-p > kiedyś klawiaturę wymyłem w wanie po podłączeniu była choinka ale po kilku dniach działała tylko to była od stacjonarnego kompa , to fakt
wasyl-piaski: no właśnie, możesz też zawsze kupić zwykłą klawiaturę do komputera i podłączyć pod USB
ale do laptopa też się da wyciągnąć i wymienić, chociaż nie jest to już tak proste jak w przypadku wymiany klawiatury do zwykłego komputera PC.
no to nabroilem
ja nnan nju
O witam panie Januszu , przed chwilą dosłownie skończyłem zrobić pierwszą część z arkusza maturalnego z języka polskiego 2010. Jednego zadania nie udało mi się wykonać po prostu nie rozumiem. Zajęło mi wraz z przeczytaniem tekstu 1 godzinę 25 minut, a teraz główna nazwijmy to rzecz pisanie własnego wypracowania mora zmora choć coraz lepiej mi idzie pisanie. Macie przecinki zadowoleni ?
ino pisze powoli bo mam awarie
Robię arkusze od 2005 roku i pr5zeatwiam innym osobom aby mieć pewność czy dobrze piszę, coraz lepiej wykonuję zadania i odpowiadam na nie.
czezary ile
lewy i tak zrobie kupie
Ale wieje wiatr a u was ?
krzysio c ucz sie bo matura tuz tuz
Wasyl to jak to jest to co pisza to w praktyce jest zeczywiscie ,bo ja miałem plusha (wynalazek z tym misiem od plusa) i jak właczyłem pakiet za 25zł to by było wszystko ok gdy by co jakiś czas nie kasowali za dzwonienie które juz z gory zaplacilem
leb ja chwale nju gadam ile wlezie i pisze esy duzo
kszysztof c >> u mnie nie wieje tylko szaleje i wywrotki są brak prądu i tak dalej teraz trochę jest słabszy
ja mam na mysli rozmowy tylko na komurkowe za 19zl lub 0,99gr za jeden dzien a ten ktory nie zrealizuje polaczenia nic nie liczy
usługa "nju do wszystkich"
pokaż szczegóły
nie zapłacisz więcej niż 2 zł w danym dniu za nielimitowane rozmowy, SMSy do wszystkich i 100 MB internetu
szczegóły usługi:
jeżeli w danym dniu wydasz łącznie 2 zł na rozmowy, SMSy/MMSy krajowe lub internet, to do końca tego dnia za kolejne nielimitowane rozmowy i SMSy do wszystkich i 100 MB internetu nie zapłacisz już więcej nic.
cena usługi: 6 zł
ważność usługi: 62 dni
jak włączyć usługę: wyślij SMS a o treści PROMOCJA pod numer 603 (opłata jak za SMS-a do nju mobile) lub
wpisz w telefonie krótki kod *127*52# i potwierdź przyciskiem połaczenia [zadzwoń] lub
zaloguj się na stronie www.njumobile.pl/mojekonto i wybierz "usługi"
informacje dodatkowe
usługi możesz włączyć po pierwszym doładowaniu konta kwotą minimum 5 zł;
o osiągnięciu progu 2 zł zostaniesz zawsze poinformowany SMSem;
jeżeli dzienny próg wydatków 2 zł osiągniesz w trakcie rozmowy, rozmowa nie zostanie przerwana, po prostu dalsza jej część będzie bezpłatna;
zawsze zostaniesz poinformowany SMSem o upływie ważności usługi i będziesz mógł ją aktywować ponownie na kolejne 62 dni;
usługa nie działa w roamingu
pokaż szczegóły
nie zapłacisz więcej niż 2 zł w danym dniu za nielimitowane rozmowy, SMSy do wszystkich i 100 MB internetu
szczegóły usługi:
jeżeli w danym dniu wydasz łącznie 2 zł na rozmowy, SMSy/MMSy krajowe lub internet, to do końca tego dnia za kolejne nielimitowane rozmowy i SMSy do wszystkich i 100 MB internetu nie zapłacisz już więcej nic.
cena usługi: 6 zł
ważność usługi: 62 dni
jak włączyć usługę: wyślij SMS a o treści PROMOCJA pod numer 603 (opłata jak za SMS-a do nju mobile) lub
wpisz w telefonie krótki kod *127*52# i potwierdź przyciskiem połaczenia [zadzwoń] lub
zaloguj się na stronie www.njumobile.pl/mojekonto i wybierz "usługi"
informacje dodatkowe
usługi możesz włączyć po pierwszym doładowaniu konta kwotą minimum 5 zł;
o osiągnięciu progu 2 zł zostaniesz zawsze poinformowany SMSem;
jeżeli dzienny próg wydatków 2 zł osiągniesz w trakcie rozmowy, rozmowa nie zostanie przerwana, po prostu dalsza jej część będzie bezpłatna;
zawsze zostaniesz poinformowany SMSem o upływie ważności usługi i będziesz mógł ją aktywować ponownie na kolejne 62 dni;
usługa nie działa w roamingu
http://www.njumobile.pl/oferta/nju-na-karte
sorrki musialem wkleic nie opisalbym tego
tak piszą na (nju) ich stronie i chciałem sie zapytac na forum moze ktos ma ta siedz i chcialem sie upewnic czy to jest realizowane w praktyce z regulaminem jak oszczedze na rozmowach i innych to bendzie wiecej na granie bo mam w planach ruszyc na powaznie z toto i bukiem
ide lulu bo
bo i pisanie to masakra