Wpisy 2 210 692 – 2 210 791
9 grudnia 2014 23:05 → 9 grudnia 2014 23:59, 100 wpisów
Ano i jest Krzysztof_c, chętnie posłucham o rękawicach bokserskich o których NIC nie wiem.
Pasko oglądałeś mecz Polek ? A i która według ciebie najładniejsza z naszych ta bramkarka całkiem mi się wydaje tylko że słabo broniła Izabela Prudzienica ale piękna też nie co ?
mozna porownac gre w renkawicach bokserskich na pianinie do trafienia 6 w dl
Nie do tej z TESCO nie dorównuje ale nie byłem jeszcze u niej muzę kiedy jechać ale jak tu zagadać żeby na debila nie wyjść ?
mysle ze 7 malych
krzysztof c nic trudnego ! trzeba sie tylko odwarzyc
jack no ja tez tak mysle ze 7 malych w czwartek padnie
jack no ja tez tak mysle ze 7 malych w czwartek padnie
jutro na ktora do tyrki
krzysztof c: tutaj Kryspin pokazuje w 3 minutach jak uwieść dziewczynę
https://www.youtube.com/watch?v=V-zBkfL6WeM
https://www.youtube.com/watch?v=V-zBkfL6WeM
Ja to chętnie bym pojechał bolidem Formuły 1 choć wiem że pewnie miał bym trudno ale co ja już najeździłem się na konsoli w karierze F1 2013 to głowa mała. A pro po muszę kiedy iść do pana woźnego żebyśmy w tenisa meczyka zagrali może już lepiej z jego zdrowiem bo ma problemy z cienieniem a młody też nie jest a ogrywał mnie 58 lat na karku to na hali się zagra.
Ale to skuterem około w jedną stronę 17 km trzeba do tankować rumaka. A i ślisko może być ?
Pasko ja tego gówna nie będę oglądać wybacz.
heheeh... ja lubię bardzo filmiki Kryspina, cały kabaret Paranienormalni jest spoczko
dobra spadam ,sukcesow dla wszystkich graczyii pogody ducha mimo wszystko i pozdrawiam szczegolnie wszystkie lotto fanki
tradycyjnie 1,2 3 5 6
mysle wiec jestem chyba gram wiec jestem
Krzysztof_c, powiem Ci co masz zrobić, tylko słuchaj uważnie... bo powtarzać nie będę.
no to graj na te piatki ja jutro nie dam rady zagrac ale za to w czwartek ja zagram
ok
jutro moze mnie niebyc wpadnij w czwartek
nie no jutro nie wpadne do ciebie w czwartek bede ale mi chodzi ze tu na multipasko
mam dla wszystkich rade pokochajcie te biale kuleczki to one pokochaja was
ok
narka
https://www.youtube.com/watch?v=4okyo_jC9eg
Dobrze tutaj facet mówił.
EstyMy zamieniam się w słuch badawczo. A ona pracuje na kasie w TESCO ma około 18 lat, około 160 cm, blondynka z ciemniejszym z tyłu włosami, twarz ładna nastolatki i szczupła nie chuda.
Skopiuj i wklej takie trudne ?
Nie mogę skopiować, piszę z telefonu.
A co do tonu - zalecam zmianę...
A co do tonu - zalecam zmianę...
Jakiego tonu ?
No daj mi jakieś złote rady co będzie na kasie i co mam zrobić o ile tam jeszcze pracuje i czy akurat będzie na tej zmianie ?
Hmm, dam Ci redę Uniwersalną...
Stań się (1) mężczyzną (2) alfa
a następnie, po prostu, rozwijaj się (3)
Tyle wystarczy.
1 i 2 absolutnie konieczne, 3 tylko obowiązkowe.
Stań się (1) mężczyzną (2) alfa
a następnie, po prostu, rozwijaj się (3)
Tyle wystarczy.
1 i 2 absolutnie konieczne, 3 tylko obowiązkowe.
Jakiego tonu co ty gadasz gościu ?
A kto was w tym roku zdaje maturę albo waszych bliższych ?
Po pierwsze nie jestem gościem
po drugie, jak nie zrozumiałeś to Ci tego nikt nie wytłumaczy
Po 3. Zważaj gościu (cudzysłów, ale słowo adesatowi znane) na delikatne struny cierpliwości co niektórych, mocno nie nadszarpnięte a już zajezdzone.
Czy teraz mnie zrozumiałeś ?
po drugie, jak nie zrozumiałeś to Ci tego nikt nie wytłumaczy
Po 3. Zważaj gościu (cudzysłów, ale słowo adesatowi znane) na delikatne struny cierpliwości co niektórych, mocno nie nadszarpnięte a już zajezdzone.
Czy teraz mnie zrozumiałeś ?
Matura za 5 miesięcy uwaga. A dziewczyny nigdy nie miałem.
Ja mam przed sobą 4 podejście matematyk pierwsze 18% 2 16% 3 22% a z języka polskiego 1 około 12% 2 około 20% 3 21%
Jakie 761 ?
dziwne to bo przecież wokół kierowców formuły 1 kręci się dużo dziewczyn
EstyMy
w wielkim, nie takim wielkim
obecnie w Ikarze w Kołobrzegu od poniedziałku
nie ma five
śmieszne jest to o tyle, że to jedyny lokal w Kołobrzegu gdzie po południu grali do tańca
i jeszcze miesiąc temu po 15-tej
trudno było o miejsce
aby potańczyć
w wielkim, nie takim wielkim
obecnie w Ikarze w Kołobrzegu od poniedziałku
nie ma five
śmieszne jest to o tyle, że to jedyny lokal w Kołobrzegu gdzie po południu grali do tańca
i jeszcze miesiąc temu po 15-tej
trudno było o miejsce
aby potańczyć
Dobra zmykam spać się chce a jutro znowu do pracy i nauki samo ni ep przyjdzie to macie jeszcze za odchodne a jutro kuzyn 8 urodziny ma.
gonzaga
jeszcze tak na zakonczenie trzymaj sie cieplo estymy
kuzyn 8 lat ma ?
to w jego wieku rozwojowym, emocjonalnym, psychicznym
to w jego wieku rozwojowym, emocjonalnym, psychicznym
Jaaa się nigdzie nie wybieram (póki co) będę mieć Cię na ok, gryks 76.