Wpisy 2 202 326 – 2 202 425
1 grudnia 2014 22:08 → 1 grudnia 2014 23:58, 100 wpisów
2 201 735. jocia 2014-12-01 (15:17) Hańba temu,kto myśli o tym źle
PAW=13
BRIAN=26
BRAJAN=19
SAM=6
jeszcze 9
Po co skreslałeś ?
PAW=13
BRIAN=26
BRAJAN=19
SAM=6
jeszcze 9
Po co skreslałeś ?
Kumulacja Jokera: 1 500 000 zł
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Jokera - brak głównej wygranej - kumulacja
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 740 000 zł
Jociaza 4/5
2 202 350. jocia 2014-12-01 (22:30) Hańba temu,kto myśli o tym źle
Brajan ucz się :
itd..............
Brajan ucz się :
itd..............
Na następne nie przewiduję żadnej z przedziału 1-9.
Najmłodsza>[13]
Najmłodsza>[13]
Majowy Panie
2 201 762. jocia 2014-12-01 (16:15) Hańba temu,kto myśli o tym źle
a mnie dalej 03 ładnie wychodzi
2 201 762. jocia 2014-12-01 (16:15) Hańba temu,kto myśli o tym źle
a mnie dalej 03 ładnie wychodzi
szkoda, ze nie podałam 29 .. ale to było poźno..już, wiec sie nie wciskałam
Dobry wieczór przed chwilą coś mnie naszło żeby sobie policzyć jakie średnie miałem chodząc do szłoy i okzało się że najlpeszą średnią w 4 lasie podstawówki miałem 4,55 a w pierwszym semestrze byłem blisko od wyróżnienia miałem coś 4,71 no niestety jednje coceny zabrakło. W szkole średniej na koniec miałem 3,71 a Policealnym Studium Zawodowym 3,5 wiem może wyniki nie powalają na kolane ale ogólnie przez lata nauki oscylowałem w graniach średniej 4,0. A co do egzaminów do na koniec podstawówki 25/50 uzyskałem a gimnazjum 40/100 19 z humanistycznego i 21 z matematyczno-przyrodniczego. Ale mam nadzieję że dobrze się przygotowując do matury zdam ją w końcu za 4 podejście bo nie sprawdziło się w moim przypadku do trzech razy sztuka. A dzisiaj byłem w przedszkolu na korepetycjach miałem wypracowanie napisać i pani powodzenia że całkiem dobrze mi poszło pochwaliła mnie a potem zrobiłem zadania z czytania ze zrozumieniem z ostatniej matury i też było całkiem całkiem według niej ja za mocno chyba się denerwuje i tu jest problem. A co do matematyki rozwiązuje przy pomocy strony Internetowej zadania gdzie taki facet omawia zadania i tłumaczy jak zrobić ale pójdę zapytać się o korepetycje do syna pan woźnego który kiedyś mnie uczył ale to dość dawno kiedy chodziłem do gimnazjum. Ale jak według was uda mi się zdać tą razom może sondę zrobimy ?
Zgadnijcie co trafiłem ?
dysortografia to lenistwo
Krzysztof bardzo ładnie pisze- opisowo, ale... w kółko i to samo.. no ile mozna o wujku, maturze, pani dyrektor, woźnym..itd.
Ale ja ogólnie mało robię błędów. I nie będę pisać na 100% wypracowania z wiersza bo nie dam rady pani pozwiedzałem a ona to dobrze i żebym na fragmencie z lektury się skupił w takim razie. Np. ostatnie wypracowanie w wstępie napisałem o autorze, epoce informacje następnie w rozwinięciu kolejny akapit oczywiście moimi zaznaczam słowami odpowiedz z fragmentu tekstu na zadane pytanie a na koniec właśnie wnioski. A moim zawsze było błędem dużym sugerując się znajomymi korzystać z tekstu z fragmentu tam wszystko jest a ja baran pisałem informacje trochę tylko zmieniając i była lipa. A co do wyborów ani w pierwszej turze mój kandydat nie wygrał który nawet do drugiej tury się nie dostał ani teraz w drugiej z PSL a wygrał ten bezpartyjny od którego startował mój wujek choć jak coś to powiem że na niego głosowałem wiecie bo błędem na starcie spalony a dałem głos tamtego bo pomógł mi w dostaniu stażu z UE w gimnazjum.
jocia ok to zmieńmy temat co sugerujesz może ty rozwiń lepszy co ? No to niech dadzą mi w końcu dyplom maturalny to w końcu zamilczę na ten temat bardzo proste jocia napisz aby mi w końcu zaliczyli maturę.
jocia o co ci chodzi ?
lepiej nie bo na studia jeszcze pójdziesz
a dałem głos tamtego bo pomógł mi w dostaniu stażu z UE w gimnazjum.
A moim zawsze było błędem dużym sugerując się znajomymi korzystać z tekstu z fragmentu tam wszystko jest a ja baran pisałem informacje trochę tylko zmieniając i była lipa.
Preczytaj jeszcze raz to zdanie..zły szyk zdania i niegramarycznie
Poprawiała nie będę
Preczytaj jeszcze raz to zdanie..zły szyk zdania i niegramarycznie
Poprawiała nie będę
No i co z tego ? Jak z nim pisałem to pisał że staż drugi możliwe że jeszcze dostanę ba i to w urzędzie gminy z urzędu pracy a końcu jestem bo Policealnym Studium Zawodowym o kierunku Administracji choć bez dyplomu i Technikiem Agrobiznesu a za 4 lata sam wystartuję jeżeli będzie mi dane na wójta i Radnego do Gminy.
jocia co się czepiasz taka mądra jesteś ?
gonzaga
List napiszcie może poskutkuje ?
yoł-MEN
Za którąś razom może dadzą mi w końcu maturę bo ja miałem zamiar iść na policjanta albo urzędnika ? Może być adwokat też fajny zawód ładnie w garniturze o właśnie mam nawet kupiony tata kupił na przyjęcie i maturę będzie przyszłoroczną.
nie zawayzajpoziomu
jocia kiedyś matura była prostsza moja mama mówiła że ściągać się dało a po za tym odpowiedzi dostawali mieli i w kanapach i różne cuda o zadania np. z matematyki więc nie wciskaj mi kitu kobieto kochana.
kiedyś nie było gimnazjów i nie nie miał problemów z maturą