Wpisy 2 176 212 – 2 176 311
3 listopada 2014 22:13 → 3 listopada 2014 23:59, 100 wpisów
oj..z tymi.. :,,,,,,,,,,,,,, cieżko mi wchodzą, stąd ich brak ..czasami, a właściwie często
witam
jakby ktoś chciał skorzystać to jest dobry darmowy program na Androida do sprawdzania swoich kuponików - Lotter
jakby ktoś chciał skorzystać to jest dobry darmowy program na Androida do sprawdzania swoich kuponików - Lotter
Witam wieczorową pora
jocia
jocia
Witam na krótko
rano jadę do Stolicy Województwa
Jocia
zgrywus
zgrywus
zgrywus
jak długo analizy prowadzisz ?
jak długo analizy prowadzisz ?
http://www.youtube.com/watch?v=_25zyip5ajk sobie obejrzyjcie.
Ot cała 25 lat wolności i cudownego standardu życia a ty polaku rób do 67 lat brawo.
jocia my nie wiemy jak jego pewniaczki smakują i chyba się nie doczekamy
Dusia
Dusia
widzę że trafiłaś pewniaka 13
widzę że trafiłaś pewniaka 13
Qjaster
trudno powedzieć, Parki już straciłem
trudno powedzieć, Parki już straciłem
nie narazie żadnej pary nie widzę ale Zgrywus to widzi już napewno !!!
A do tego wujek no dobrze przyjął mnie na te prace interwencyjne a niedawno powiedział bo napisali mi do przedszkola asystent nauczyciela i dostawać będzie na mnie około 850 zł że mało co z tego zostanie bo to pójdzie na składki emerytalne, zdrowotne i inne a że on powinien jeszcze raz powtórzę powiedzenie dać mi minimalną krajową jak się okazało powiedział że aż pracy nie ma czy to w przedszkolu dla mnie czy w gospodarstwie bo 2 warchlaki i 1 tucznika ma i kilkanaście kur dzisiaj np. powiedział żebym gnoje powyrzucał a i że trochę da tam coś. Oczywiście do podpisania kwitek odebrania pensji normalnie a nawet zł jeszcze nie widziałem co byście zrobili ? Tylko ja wam powiem jedno pewnie bym zrezygnował i poszedł do pracy gdzie kolega o około miesiąca zakładu Kolmax gdzie buty filcowe robią i on za sztukę wyprodukowania 25 groszy dostaje prace na 3 zmiany ale do matury chcę się przygotować a tak czasu bym nie miał. A jeżeli to nie pracuję 8 godzin nawet sam mówił że mam być mniej. I do tego umowa na 9 miesięcy do jeszcze 3 i kuroniówkę będę mieć.
taki co ty za farmazony gadasz przecież pani Kopacz coś innego mówiła że wynegocjowała bardzo dobry układ dla nas co to ma znaczyć ?
5-79
2-36
Ja takie parki lece na jutro
2-36
Ja takie parki lece na jutro
Qjaster
pierwsza z liczb wychodzi też u mnie
pierwsza z liczb wychodzi też u mnie
to teraz pedagodzy mają asystę
krzysztof przeciez sie pomylila ? sala do zrozumienia ze ia ciezkie czasy
Dusia
ta 14 wchodziła mi na wieczór lecz nic z tego
ta 14 wchodziła mi na wieczór lecz nic z tego
w najbliższe dni oczekuję: 68-78 mam nadzieję że ich czas się nie zakończyl
Qjaster dzięki
Idę już
Bawcie się dobrze
Idę już
Bawcie się dobrze
A do tego wujek no dobrze przyjął mnie na te prace interwencyjne a niedawno powiedział bo napisali mi do przedszkola asystent nauczyciela i dostawać będzie na mnie około 850 zł że mało co z tego zostanie bo to pójdzie na składki emerytalne, zdrowotne i inne a że on powinien jeszcze raz powtórzę powiedzenie dać mi minimalną krajową jak się okazało powiedział że aż pracy nie ma czy to w przedszkolu dla mnie czy w gospodarstwie bo 2 warchlaki i 1 tucznika ma i kilkanaście kur dzisiaj np. powiedział żebym gnoje powyrzucał a i że trochę da tam coś. Oczywiście do podpisania kwitek odebrania pensji normalnie a nawet zł jeszcze nie widziałem co byście zrobili ? Tylko ja wam powiem jedno pewnie bym zrezygnował i poszedł do pracy gdzie kolega o około miesiąca zakładu Kolmax gdzie buty filcowe robią i on za sztukę wyprodukowania 25 groszy dostaje prace na 3 zmiany ale do matury chcę się przygotować a tak czasu bym nie miał. A jeżeli to nie pracuję 8 godzin nawet sam mówił że mam być mniej. I do tego umowa na 9 miesięcy do jeszcze 3 i kuroniówkę będę mieć.
No co mam zrobić ?
http://praca.policja.pl/pwp/informacje/38758,dok.html zawsze chciałem zostać policjantem a moja ciocia gdzie jej dzieci dobrze się uczył i wszystkie na studiach i po mówiła że trzeba mieć na maturę i do szkoły policyjnej do Szczytna a wychodzi że średnie wykształcenie wystarczy to jak w końcu jest ? Bo ja chcę być zwykłym drogowym tylko.
idz no na budowe na poczatek dostaniesz jawke 10 na godzinke ze dwa kola wyciagniesz tylko jakas firma wieksza co maja koparki itp maszyny to papirek ci dadza a bedziesz sie troche obijac
To chyba nie ta strona, by takie pytania zadawać .
Pare dni temu, ktos pisała co sądzi o Twoim wynagrodzeniu u wujka.. podpisałes nie czytając, więc o co Tobie chodzi teraz ? Nie rozumiem
Na warchlakach i tucznikach sie nie znam, gnoju tez nie wyrzucałam..mam tylko kotkę , która korzysta z kuwety
Pare dni temu, ktos pisała co sądzi o Twoim wynagrodzeniu u wujka.. podpisałes nie czytając, więc o co Tobie chodzi teraz ? Nie rozumiem
Na warchlakach i tucznikach sie nie znam, gnoju tez nie wyrzucałam..mam tylko kotkę , która korzysta z kuwety
jocia kierowcą F1 fajnie co ?
A mało tego golfistą, piłkarzem.
Strasznie fajnie az sie płakac chce z radości.
Własnie- wszystko to znaczy--- NIC..w ten sposób niczego nie osiagniesz, skończy sie na marzeniach. słomiany ogień.
Własnie- wszystko to znaczy--- NIC..w ten sposób niczego nie osiagniesz, skończy sie na marzeniach. słomiany ogień.
ciągniesz 10 srok za 1 ogon,obierz sobie jeden konkretny cel i go realizuj pomału bo tak do niczego nie dojdziesz
Ty musisz zdecydowac sie na jedno..i dazyc do celu..a nie tak jak piszesz ciągle, bo az sie tego czytac nie da.
Wybacz, ale dla mnie to jest niepowazne- to wszystko co wypisujesz..nie wystarczy chcieć - to tylko "chciejstwo ", które nic Tobie nie da.
Obierz cel i trawaj przy jednym..o karierze sportowej- zapomnij.. nie w tym wieku, bo jestes za " stary" na to.
Obierz cel i trawaj przy jednym..o karierze sportowej- zapomnij.. nie w tym wieku, bo jestes za " stary" na to.
Chcę zostać policjantem i do tego chcę dążyć ok ale nie wiem dlaczego wszyscy ***ą że potrzebna m,matura jak wychodzi na to że są etapy które trzeba przejść ci wtedy 5,5 jest szkolenie i 49 dni gdzie jest 37 służb wtedy zostaje się policjantem. A i jakie ćwiczenia dobre by dla poprawy fizyczności do kolegi chodzę żeby poćwiczyć hantlami, boks i sztangą.