Wpisy 1 991 225 – 1 991 324
23 marca 2014 22:37 → 23 marca 2014 23:59, 100 wpisów
co to padlo w krynicy zdrój na losowani podobno mowili ogladali
I dobrze. Nie cierpię tych symulantów z Realu.
A Żelka-Lolka nie trawię.
A Żelka-Lolka nie trawię.
pierwszego karnego dla Barcy raczej nie powinno być jak by sędzia nie podyktował nic by mu nie zrobili
Piękny mecz w Madrycie osobiście typowałem over 3,5 i pięknie weszło
Rosja proponuje nam kawałek Ukrainy..
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/rosyjska-duma-oferuje-polsce-podzial-ukrainy-msz-to-kuriozalne/n9pyl
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/rosyjska-duma-oferuje-polsce-podzial-ukrainy-msz-to-kuriozalne/n9pyl
Jocia>>> meczyk elegancko wszedł, zagrałem to spotkanie już w piątek z kursem 2,10 potem buki zorientowały się o co chodzi i kursy poleciały aż do 1,40 Na jutro oferta buków wygląda ciekawie znajdzie się parę perełek.
Jocia>>> a szkoda że nie grasz, jak są dobre informacje to aż żal się nie wzbogacić. Na jutro ciekawie wyglądają ligi angielskie
goldeverestNie znam się na tym, kibicuję tylko czasami Drużynie Narodowej.. tyle,ze
Może i szkoda.. ale Nic nie wiem, możesz zapodać, może ktoś zechce zagrać
Jocia >>> To ja mogę wszystko wyjaśnić znam się na bukmacherce uważam się nawet za eksperta w tej dziedzinie
Jocia>>>No to należy zacząć od strategii. Przedewszystkim trzeba przeznaczyć kapitał na zakłady ja zaczynałem od kwoty 5000zł. Następnie najważniejsze jest stawkowanie jest od cholery metod stawkowania każdy coś dla siebie znajdzie. Generalnie nie wolno stawiać więcej niż 2% kapitału przeznaczonego na zakłady. Kurs minimalny po jakim się opłaca grać to 1,8, zawsze graj jedno zdarzenie na kuponie. Gdy kupon nie wchodzi należy zrobić kontrę która pozwoli nam stworzyć surebeta i zarobić bez względu na wynik lub odzyskać pieniądze. To są podstawy.
Matq>>> jak narazie sutków jakby mniej bo turystów było mało na ferie a wszystko przez brak śniegu. Może latem więcej ludzi przyjedzie
O cholera sory za post wyżej miało być sutków to telefon tak poprawił
*** Dutków
jaki wstyd
Teraz będzie utworzony park kulturowy. A wszystko po to żeby zniknęły te szpecące miasto reklamy. Zobaczycie jak Krupówki teraz będą ładnie wyglądać bez tych reklam
Cześć oglądaliście mecz Real Madryt vs Barcelona ? Jak dla mnie powinno być 2-2 i tyle w temacie. 3 karne podyktowane nie wiem skąd ? I co kibice Barcelony cieszycie się powiem wam tyle gratulacje choć i tak Real wygra PD. Dzisiaj kupiłem Mini Lotto, Lotto Plus i koledze Mini Lotto.
Pamiętacie tą dziurę przy Krupówkach obok takiego mostku ? Były plotki że Japończycy będą budowali metro
Hmm parking jest obok biedronki. Ogólnie ta dziura to jakieś przeklęte miejsce najpierw miała tam być galeria, ale komornik tą dziurę zlucytował i teraz pojawiła się tablica ze będzie metro. Mieszkańcy dzwonili do burmistrza Majchraca ten nic nie odpowiada. Osobiście nie wyobrażam sobie metra w Zakopcu.
krzysztof c tak oglądałem barca na zwycięztwo zasłużyła co z tego że karne itp. Liczy się efekt końcowy co więcej powiem tobie że... Barca wygra ligę i ligę mistrzów tyle w temacie pozdrawiam
No właśnie. Już i tak będzie MPK z hybrydowymi autobusami. Latem już będą eleganckie autobusy.Busiarze już protestują.
greg>>> A co grałeś?
witam
goldeverest masz nosa
ostatecznie padało i nie wysłałem nic.
Dobrze że deszcz bo o u mnie śnieg pada
jutro z angli masz tylko 2 mecze 4,5 liga
mw291>>> i jak padły Twoje liczby ?
matq
greg
goldeverest
gonzaga
rustu
krzysztof
greg
goldeverest
gonzaga
rustu
krzysztof
goldeverest >> 5000zł << dużo Dutków a stworzyć potrafię sorbet tylko
Ogólnie zrozumiałam
Jeszcze trzeba wiedzieć na kogo postawić
Mam krewnego w Zakopanem
Ogólnie zrozumiałam
Jeszcze trzeba wiedzieć na kogo postawić
Mam krewnego w Zakopanem
nie padło dobrze że nie grałem bo tak bym nie wygrał. te 70 tki dzisiaj troche poprzestawiały