Wpisy 1 881 569 – 1 881 668
13 stycznia 2014 00:41 → 13 stycznia 2014 02:18, 100 wpisów
spiewam od zawsze i ja bym chcial wlasnie zarabiac z tego kase bo to dla mnie duza przyjemnosc
potem odkryłem komputery i tak jakoś zostało, ale nie uważam, że jest to super fajny zawód. Siedzenie przed komputerem 8 godzin może się nudzić i można się wypalić. Oczywiście "informatyk" to baaaardzo szerokie pojęcie. Z czasem specjalizuje się człowiek w jakiejś dziedzinie i to wszystko. Można np. naprawiać komputery, instalować, odwirusowywać (serwis na którym coraz mniej się znam, bo mam bardzo mało styczności i czasu na takie rzeczy), albo np. programistą danego języka, albo np. programistą stron/aplikacji internetowych.
na dobrą sprawę to co robię (programista stron internetowych), to w zasadzie w ogóle nie miałem w trakcie 5 lat studiów. Nikt nas nie uczył nic na temat stron internetowych i ich tworzenia.
podobnie np. język angielski, który jest bardzo ważny. To co w szkole uczą to mi nie jest potrzebne. Dzisiaj kto ma internet, jak poświęci godzinę dziennie to jak ma podstawy może szlifować do woli i po paru latach być biegłym po angielsku nie dzięki żadnym studiom.
dziewczyna dążyła do celu ciagle na poczatku zaczela od fotomodelingu noi sie udalo wiec uwaza, ze jak ktos wierzy w to co robi to osiagnie sukces
Pasko a mam jeszcze pytanie czy trafil ktos tutaj na tej stronie 10/10 kiedykolwiek ?
Korzystanie z kalkulator MM jeśli pisze ten zakład będzie cię kosztował 2.50 płacę coś tutaj?
Zamit: jeszcze nie
http://www.multipasko.pl/typowania/top100/multi-lotek/dziesiatki/
Tu zobaczysz 12 osób, które miało 9/10 wraz z datami kiedy to było.
http://www.multipasko.pl/typowania/top100/multi-lotek/dziesiatki/
Tu zobaczysz 12 osób, które miało 9/10 wraz z datami kiedy to było.
jak klikniesz na dany nick to Cię przeniesie do szczegółów kiedy dokładnie oddano te typy na 9/10 i jakie podano liczby
Zamit:
Jedna osoba 2 lata temu napisała na czacie, ze trafiła ...bonusa w MM.
....................................................
Jedna osoba 2 lata temu napisała na czacie, ze trafiła ...bonusa w MM.
....................................................
Wiem ktojeszcze trafił 9/10 ..nie uwzględnione..ale nie moge napisaćkto..
dzisiaj w RL trafiły 2 osoby 9/10 i jedna 9 z plusem 50 klocków ehh
Pasko zgodze sie
wlasnie mam pytanie czemu Rusiecka juz nie losuje ?
wlasnie mam pytanie czemu Rusiecka juz nie losuje ?
Zaraz znikam... . Czas na sen.. .
......................................
......................................
mam na jutro dobre liczby, co myślice i o jakich : 4,7,14,16,19,49,55,60,61,69,79
znalazlem 10 ktora sie powtorzyla 1 996 roku
ta z dzisiaj
2,13,17,29,21,56,66,44,70,72
ta z dzisiaj
2,13,17,29,21,56,66,44,70,72
Witam nocną zmianę i tak się zastanawiam czy warto się kłaść spać czy nie
jocia...właśnie wróciłam ze studia WOŚP a rano do pracy....hmmmmm czy to pogorszy sytuację czy nie
Fiolka..co masz zrobic jutro zrób pojutrze , będziesz miała wolny dzień
jocia...w przerwie świątecznej już się nie mogły doczekać powrotupowaga
jocia...długo można byłoby pisać na ten temat ale nie miejsce i pora
Cześć Wam. podajcie mi proszę liczby na jutrzejsze losowanie multi na 14:00 Potrzebuje na "gwałt" kasy