Wpisy 1 853 402 – 1 853 501
28 grudnia 2013 00:33 → 28 grudnia 2013 01:06, 100 wpisów
Tacy mądrzy to jak się spotkamy jak się zachować zgadać coś kupić chyba podpowiedzieć możecie ? Zaprosić na jedzenie kupić drobiazg właśnie na jej urodziny.
jak sie nie widziales od 7 msc to Twoja wina, czego nie rozumiesz ?
to też chyba obrażanie innych.....
jocia
jasne
i dalej
i ubliżał
44 566. emeryt 2009-03-31 (09:51)
do murphego - to jest forum dla sympatycznych ludzi, a nie dla takich jełopów jak ty, nie skończyłeś czasem szkoły prywatnej ? bo takie szkoły wszyscy kończą, bo za to płacą, nawet największe matoły, takie jak ty, którzy ubliżają wszędzie i wszystkim, komu chca dopiec, a ja na to swoim wpisem nie zasłużyłem to ty zacząłeś ubliżać, zobacz do góry, najpierw od dzieciaka zacząłeś, podczas gdy twoi rodzice siusiali w majtki ja już pogrywałem w załadach sportowych, potem zwymyslałeś od jekichś debilnych wpisów, które napewno nie są w takim stopniu szkodliwe nikomu jak twój imbecylizm /góra 18 % inteligencji/, wyłumaczyłeś mi o co chodzi i zrozumiałem, że "0" to ilość wylosowanych tych zestawów, i o nic więcej nie pisałem- nie ja dałem pierwszy świadectwo swojego charakteru, lecz ty, bo ty zacząłeś pierwszy ubliżać, jeszcze raz odsyłam do góry, jak pamięć u ciebie tak słaba,od zabytków to możesz swoim rodzicom ubliżać, bo napewno na to zasługują, jak takiego chama wychowali, ubliżającego za nic, ty zxa to masz wielką mądrość, bo lubisz ubliżać ?jeśli chodzi o totalną niewiedzę, to jesteś głupi jak stołowe nogi u fortepian; jak byłeś tylko stroną z gregorem i nie chcesz, żeby to służyło innym na forum, to piszcie na gg, a nie takie chamstwo prezentować tu prymitywie, NIC nie rozumiem ? już zrozumiałem, że jesteś kretyn - no comment
jocia
jasne
i dalej
i ubliżał
44 566. emeryt 2009-03-31 (09:51)
do murphego - to jest forum dla sympatycznych ludzi, a nie dla takich jełopów jak ty, nie skończyłeś czasem szkoły prywatnej ? bo takie szkoły wszyscy kończą, bo za to płacą, nawet największe matoły, takie jak ty, którzy ubliżają wszędzie i wszystkim, komu chca dopiec, a ja na to swoim wpisem nie zasłużyłem to ty zacząłeś ubliżać, zobacz do góry, najpierw od dzieciaka zacząłeś, podczas gdy twoi rodzice siusiali w majtki ja już pogrywałem w załadach sportowych, potem zwymyslałeś od jekichś debilnych wpisów, które napewno nie są w takim stopniu szkodliwe nikomu jak twój imbecylizm /góra 18 % inteligencji/, wyłumaczyłeś mi o co chodzi i zrozumiałem, że "0" to ilość wylosowanych tych zestawów, i o nic więcej nie pisałem- nie ja dałem pierwszy świadectwo swojego charakteru, lecz ty, bo ty zacząłeś pierwszy ubliżać, jeszcze raz odsyłam do góry, jak pamięć u ciebie tak słaba,od zabytków to możesz swoim rodzicom ubliżać, bo napewno na to zasługują, jak takiego chama wychowali, ubliżającego za nic, ty zxa to masz wielką mądrość, bo lubisz ubliżać ?jeśli chodzi o totalną niewiedzę, to jesteś głupi jak stołowe nogi u fortepian; jak byłeś tylko stroną z gregorem i nie chcesz, żeby to służyło innym na forum, to piszcie na gg, a nie takie chamstwo prezentować tu prymitywie, NIC nie rozumiem ? już zrozumiałem, że jesteś kretyn - no comment
Nie nie miałem czyli co to jest powód do wstydu według ciebie ?
Krzysztof Ty techniki czytania ze zrozumieniem nie opanowałeś bo prawie każdy na tej stronie daje Ci do zrozumienia, że nie mają ochoty czytać Twoich wypocin ale nadal to robisz ja natomiast pytając czy ona wie o Tobie użyłam SARKAZMU
Krzysztof problemem jest to ze kiedys sie pytalem co Ci dolega, nic nie odpowiedziales wiec zakladam ze nic ... tu by sie pojawil problem bo jak na taki wiek jestes bardzo ograniczony
O czym chcecie pisać że znowu wydaliście kasę i przegraliście jak zwykle WOW ?
Mateusz
Ale się dzieje tu
jak nie wyjdziesz do ludzi nie zaczniesz sam dzialac to zadna rada Ci nic nie pomoze .. bo kazdy jest inny i doswiadczenie pozwala znalezc Ci sposob jak podejsc do nowej osoby
Krzysztof temat zawsze się nawinie byleby nie czytać kolejny raz o tym kim Ty znowu nie będziesz, jakie są super laski tylko co robić i karwa o telewizorze 3D
jesli tutaj piszesz takie rzeczy to wez mi powiedz o czym Ty rozmawiasz z ludzmi i czy jestes w stanie zaciekawic jakas laske ?
halapek
a dlaczego nie wkleileś wpisów tych przede mną co mi naubliżali ?
cofnij się w czasie, dlaczego to wpisałem
zapewniam cię że nie było to bez powodu
nigdy pierwszy nie zaczynam zadymy
ale pisałem, że dłużny nikomu nie będę
a dlaczego nie wkleileś wpisów tych przede mną co mi naubliżali ?
cofnij się w czasie, dlaczego to wpisałem
zapewniam cię że nie było to bez powodu
nigdy pierwszy nie zaczynam zadymy
ale pisałem, że dłużny nikomu nie będę
To ja se może
spać ide
emeryt......jest tego za dużo.....nie wtrącam się.....ale sam się gubisz w swoich wpisach.......czyli po prostu nie mówisz prawdy...więc czemu się dziwisz ,że mówią,że kłamiesz
Dobra może zmieńmy temat ?
kszysztof.....zapodaj jakiś ciekawszy ten temat.....ale tym razem jakiś nowy.....
Mateusz
po Świętach !
Oj dziś nie popisze, oczy się klejom idę
Jutro jestem wcześniej
po Świętach !
Oj dziś nie popisze, oczy się klejom idę
Jutro jestem wcześniej
emeryt..dziekuje za wpis w mojej KG.. ale mnie nie interesuje ile zarabisz..ja Tobie i nikomu nie zazdroszczę...nie rozumiem po co o tym piszesz
Gracie w Mini Lotto ?
nie mogę no
tak Krzysiu gramy co dalej
Krzysztof-Powiedz[napisz]jej:Mam niewątpliwą ochotę na twą wątpliwą cnotę
Gonzaga to zaliczy ale w twarz
jocia
cały czas pisałem, żeby Ci wyjaśnić
o tym, co nie wiesz, a zarzucasz mi
zarzucasz ilosć atrakcji, to Ci wyjaśniłem już nie jeden raz
moja to wina, że mam takie możliwości ?
tym bardziej związane z pracą ?
cały czas pisałem, żeby Ci wyjaśnić
o tym, co nie wiesz, a zarzucasz mi
zarzucasz ilosć atrakcji, to Ci wyjaśniłem już nie jeden raz
moja to wina, że mam takie możliwości ?
tym bardziej związane z pracą ?
emeryt ale skoncz juz pisac ... no ile mozna pierdolic na tym czacie ... a jak juz dochodzicie do tematow co kto ile zarabia to zaczyna sie to robic tragiczne
jocia
oczywiście, że nic nie znaczy
ale pisałem Ci wyjaśniając skąd te atrakcje się biorą
dlaczego mogę sobie pozwolić
a nie raz muszę reagować, przebywać itd.
oczywiście, że nic nie znaczy
ale pisałem Ci wyjaśniając skąd te atrakcje się biorą
dlaczego mogę sobie pozwolić
a nie raz muszę reagować, przebywać itd.
Matq no naucz Krzysztofa czegoś
Emerytowi i jeszcze kilku osobom w tej chwili nieobecnym dedykuję tę sentencję : http://www.temysli.pl/20375/Ten_kto_mowi_klamstwo.html
Lottomat
Lottomat
nie bylo mnie 3 msc moze 3 wczesniej tez pare miesiecy ... co wlaze to te same osoby i te same historie ... do pożygania sie
emeryt: nie tłumacz się. Kto ma Ci uwierzyć to Ci uwierzy.. ja np. nie neguję Twojego wieku. Kiedyś może zrobimy spotkanie multipaskowiczów gdzieś, to będzie możliwość się faktycznie poznać osobiście
lottomat
tylko odpowiadam na zarzuty
nic więcej
wychodzę, bo te tłumaczenie tyle razy to samo to już nudne
tylko odpowiadam na zarzuty
nic więcej
wychodzę, bo te tłumaczenie tyle razy to samo to już nudne
Gracie czyli ile mieliście najwięcej ? O jak minęły wam Święta bo mi dobrze i czekam na Sylwestra.
Atrakcje...miałam na mysli..zaliczanie wszystkich szczytów, zwiedzenie całego świata..poza Albanią itd,,itp..
W dalszym ciągu nie wyjaśnieś mi jak mogłes grac w 1071 roku ..mając teraz 30-35 lat
W dalszym ciągu nie wyjaśnieś mi jak mogłes grac w 1071 roku ..mając teraz 30-35 lat
i wtedy jeśli wyjdzie że masz rację, to Ci co nie wierzyli będą musieli ostro ubić się w pierś
pisanie "to moja wina ze mam takie mozliwosci" to juz jest chwalenie sie ... nawet jak ktos Ci zazdrosci to tym bardziej nie powinno sie tak pisac
Pasko
ale jak ktoś może tu wyżej pisać, że piszę już ten wiek 5 lat
jak wystarczy, żeby w odpowiednm miejscu popatrzył
na date debiutu
czyż nie
ale tłumaczenia nie wystarczają
jak tam E-90 ?
masz jeszcze w planie
ale jak ktoś może tu wyżej pisać, że piszę już ten wiek 5 lat
jak wystarczy, żeby w odpowiednm miejscu popatrzył
na date debiutu
czyż nie
ale tłumaczenia nie wystarczają
jak tam E-90 ?
masz jeszcze w planie
Spotkanie mogło by być ciekawie Pasko ale gdzie i kiedy ? I o czym byśmy rozmawiali ? A zna ktoś z was Iławę tam jest fajne miejsce jedno z wielu plac Mini golfa fajna sprawa polecam. A jest ktoś z was Olsztyna bo z kolegą bardzo lubi tą grę byliście w Naterkach bo są tam prawdzie pola golfowe ?
Krzysztof zamilcz
jezeli z Twojego pisania emeryt powstaja takie oczywiste niejasnosci to jest Twoja wina i na dobra sprawe ... ile bys sie nie tlumaczyl teraz zawsze bedzie zle
jocia
nie ja pisalem o zwiedzaniu calego świata
dziś też pisałem
że poza Europą nie byłem
więc jak mogłem cały świat ?
nie ja pisalem o zwiedzaniu calego świata
dziś też pisałem
że poza Europą nie byłem
więc jak mogłem cały świat ?
Nie nie oglądam takich stron tego typu już.
lottomat
masz rację
ale czy tu każdego wypytują tak jak mnie ?
a jak pytają, to odpowiadam
masz rację
ale czy tu każdego wypytują tak jak mnie ?
a jak pytają, to odpowiadam
Matq zaraz dzwonię
Dobra idę spać to dobranoc i powodzenia w grach Lotto. I macie na odchodnego dla wszystkich na zdrowie.
Krzysztof jakich stron?
tzn, że w planach jeszcze nie był
Chomikuj.
Emeryt no ale kogo innego maja wypytywac skoro nikt inny raczej takich rzeczy nie pisze ?
30-35 latMatematyka..proszte.. jak sie to ma Pasko do rachuinku prawdopodobieństwa
Ile mieliście najwięcej w Mini Lotto ?
Krzysztof no ubrałam mini i kupiłam trzy zakłady lotto
po prostu na tym przykladzie wieku, lat etc nie rozumiem dlaczego ktos by mial sciemniac z wiekiem ? Jezeli zlapali Cie na tym to jak maja wierzyc w cokowliek innego
cyt: byś szybciej wiedział- i przestań syneczku ubliżać i wymyślać, bo ja w zakłady sportowe gram od 1971 roku to chyba jeszcze twoi rodzice się nie urodzili
O nic więcej nie chodzi
O nic więcej nie chodzi
Jocia cud
AngelikaOku
zgadza się, w tym roku nie byłem w planach jeszcze, a może ??? nie znam planów rodziców z tamtych lat
może przy okazji zapytam,
może dziadek będzie wiedział
zgadza się, w tym roku nie byłem w planach jeszcze, a może ??? nie znam planów rodziców z tamtych lat
może przy okazji zapytam,
może dziadek będzie wiedział
Emeryt no dobra
dobra....co tam macie na jutro???....ja daję 60....
żela Ty nie mów....wiem co masz
żela Ty nie mów....wiem co masz