Wpisy 1 832 469 – 1 832 568
12 grudnia 2013 22:54 → 12 grudnia 2013 23:59, 100 wpisów
Ilonko słabo sie rozgladasz a oczy trzeba miec dookoła głowy
Ilonko ja tez bede Cie za każdym razem wypatrywał
Ilona a gdzie ta wiadomosc ? w rynnie czy w parapecie??
Ilona tel nie robił dzyn dzyn wiec nic nie ma
Ilonka to wcale nie jest śmieszne
http://www.youtube.com/watch?v=7uMatSB__tI tak Ilonko a piosenka dla Ciebie
ciesze sie Ilona bardzo bardzo sie ciesze
nie o usmiech mi chodzi , bo smialas sie nie raz,w taka cisze ,wszystkie gwiazdy na niebie.....
asia
MaTg
asia bo bawi z moja Ilona
No a co mam zrobic Widzisz Asia jak i Ilona jest zadowolona Olała mnie
ale co tam tego kwiatu jest....
Mati,dobrze.Nie ma co narzekać.Zawsze może być gorzej.Pisałam wcześniej,że zaangażowałam się w pomoc dla pewnej rodziny na święta.Szkoda,że tak późno.Pomimo tego,że mieszkają niedaleko,nie wiedziałam,że jest tak źle.Mają bardzo chore dziecko.
W głowie się nie mieści jakie ludzie maja problemy.Zwłaszcza jak tracą pracę.
Jestem wściekła,bo miałam niepotrzebną komórkę,stary laptop - sprawny,tyle rzeczy,które rozdałam,a teraz y się przydały.
Julek odwal się od matq bo Cie... zjem
no to jest Asia masakra jak sie nie ma pracy i jeszcze chore dziecko Ale dobrze ze jest jeszcze troche dobrych ludzi takich jak TY
Ilonko a buziaki na dobranoc dla mnie to gdzie???
Julek
piotrek_2712 Chciałabym pomóc jak najwięcej.Napisała nawet do znajomych,może ktoś się dołączy.Kurcze,na takim przykładzie człowiek docenia,to co ma.Myślimy o prezentach pod choinkę,a oni zastanawiają się przeżyć,z czego upiec placki,kupić rybę.Ale są mili i serdeczni,dla ludzi życzliwi.Kurcze...
Asia szykuj przyprawa, usmażymy julka
Może uda mi się,coś ugrać jutro.Pomyślcie nad pewniakami.Ja stawiam na 7
MaTg tak to jest wlasnie przetem pisalem z hipciem o tym ze rzad patrzy tylko na siebie a my to "pionki" w calej tej rozgrywce i zeby cos miec to musimy zaoier... tylko jeszcze jest wlasnie taka sprawa zeby było gdzie pracowac i za jakies odziwe pieniadze to było by jeszcze w miare ok
Ale co zjecie ze mnie ? Wątroba chora z przepicia
okrutni jesteście
okrutni jesteście
ja dzis stawiałem na 11 14 19 to bylo 12 13 18 20 i jeszcze na 25 35 45 55 no i tu weszły 2
Asia dobry pomys 5 pewniaczkow za 2,50 i beda swieta jak trala la
i bedzie mozna pomoc Po 11 postaram sie najpozniej podrzucic takiego na 99%
Kurcze,ale by się cieszyli....A ja jeszcze bardziej,patrząc na ich szczęście.
Asia na drobiowe będzie uczta,będzie impreza
wierze Ci Asia