Wpisy 1 701 589 – 1 701 688
5 września 2013 23:02 → 5 września 2013 23:58, 100 wpisów
anzu
przebici wystarczające ...też zaczynam o tym myśleć, zacznę jak bonus padnie
lottomat to trzeba mieć dużo pieniążków na luzie
a jaj ich nie mam
a jaj ich nie mam
dwie liczby powtórzyły się w każdym z trzech próbnych losowań.
Mało podpadające 2/2 ja widzę tu ludzi z ekipy TS.
Wk...ją mnie te próbne losowania
Mało podpadające 2/2 ja widzę tu ludzi z ekipy TS.
Wk...ją mnie te próbne losowania
Na jutro chyba 42 sie powtórzy
42-62-63 z tego coś poleci i 44 chyba ponownie
42-62-63 z tego coś poleci i 44 chyba ponownie
38-48-d0 rozpisania 68
mialam na wieczor te liczby 17-27-47 weszly dwie 17-27
58 nie widzi mi sie
Zawszy cudnie mi liczby wychodzą jak jest zmiana Fazy ksieżyca dziś tak własnie była
Następna zmiana jest 12 września
Następna zmiana jest 12 września
Ulala (muszę tak napisać bo są dwie Ule) to wysyłam ale tylko x 10
na 14 godz. mialam takie liczby 2,22,12,62 weszly dwie 22i 62
nie wyslalam wieczorem bo zmeczona bylam bylam na grzybkach pozno wrocilam
Nie ma sucho w lesie jak pieprz
ulala
anzu
anzu Kolorowych snów
nie kolorowe
lottomat
gdy normalni ludzie kłada się spac wampiry budza się i wychodzą na zer dlatego nie mozna wieczorami wychodzic na miasto opanowane przez bandy łobuzów:
bonus nie padł,bo chca chyba kumbulacje doprowadzic do 2 000 000:
hipopotan jak tak straszysz to muszę iść jeszcze bramę sprawdzić bo ostatnio się zacina.
Dobranoc Wszystkim
Dobranoc Wszystkim
hipopotan
niedawno kupowałem pomidory malinowki koszta 5zeta za kilogram,w domu sprawdzam a one miekkie i rozpadające się,sprzedawczyni zrobiła mnie w balona takie to powinny kosztowac najwyzej 2zeta:
hipopotan to u nas tańsze są po 2,50 kupowałam
lobuzy probowali mnie nauczyc palic jak byłem młodszy ale im się nie udało,chociaz mam na koncie wypalone chyba dwie paczki:
ulka tylko sie zastanawiam gdzie sie podziały rasy pomiodorów słodkich kiedys były takie dobre kaliskie a teraz się popsuły:
a pisze chyba na fakcie,ze cała rodzina zatruła się smiertelnie jadem z ziemniakow popsutych,nie wiedziałem,ze ziemniaki mogą byc trujące:
hipopotan ostatnio kolezanka mi przyniosla ze swojego ogrodu naprawde to pomidory a nie ze sklepu
kupilam ogorki na targu do zrobienia w sloiki wszystko wyzucilam smierdzialy gnoiowka
brat wyjechał na kilka dni nad morze i dałem mu pieniadze aby tam kupował mi zdrapki jak wroci bede drapał,moze coś wygram:
ulka to jest straszne jaką teraz robią zywnosc a czlowiek nie ma wyboru i musi to jesc:
a ts szaleje nowa zdrapka za 10zeta ciekawe jak pojdzie im sprzedaz,to chyba nowy pomysł prezesa:
zgadza sie kiedys byla zywnosc zdrowsza ludzie byli zdrowsi a teraz tylko choróbska
pare dni temu w multi mialem kreslic 1,3,5,7,9 a dzis w mini 40 mi sie podobala dosyc i mam ja na wielu kuponach
się rozochocili jak poszły im zdrapki za 5zeta i chcą teraz porywac za jednym ruchem 10zeta od ludzi nawiedzających kolektury:
ale tego czlowiek nie przewidzi, tymbardziej ze takie szalone liczby dosc czesto padaja
ale pewnie większe wygrane za 10 zeta
tak ulka ale za 10 zeta mozna wysłac trzy zakłady na lotto i ludzie bedą mieli wybór czy zaryzykowac takie kwoty,a jak np dwie zdrapki ktos kupi to strata od razu 20zeta i szok:
to prawda