Wpisy 1 598 900 – 1 598 999
2 lipca 2013 09:18 → 2 lipca 2013 12:36, 100 wpisów
RobaL>>> nie stresaj się.
myślisz że jak by to były kobity właściwe to bym to wklejał?
Jak to sensacja że się za kudły łapią?
myślisz że jak by to były kobity właściwe to bym to wklejał?
Jak to sensacja że się za kudły łapią?
Witajcie w ten burzowy dzien jak zwykle zwracam sie do Medei76 jak ma chwile czasu to poprosze o zwiastuny szczescia dla koziorozca oraz % szans
MOnet
wiedziałem
* po drugim 'nie' powinien być "," no i mógłby " "
a ja na 14-ą - 22,24,46, /i może/ - 41,55 ...
zostawiam
wiedziałem
* po drugim 'nie' powinien być "," no i mógłby " "
a ja na 14-ą - 22,24,46, /i może/ - 41,55 ...
zostawiam
skreśliłem sobie Lotto Plus
07 08 12 21 39 46
01 24 32 39 42 48
09 15 31 37 41 48
05 06 23 38 41 42
16 22 32 37 38 41
i Mini Lotto
16 20 25 26 27
27 28 32 40 41
04 14 15 21 22
06 09 19 20 28
ale stwierdziłem, że głupie i wysłałem na chybił trafił 10 Lotto + i 8 Mini --- pewnie coś padnie z tych co nie wysłałem
dlatego wolę podać i otrzymać parę słów pocieszenia
kupon Lotto + za 40zł to 15 szans w Loteriadzie nie wiedziałem
07 08 12 21 39 46
01 24 32 39 42 48
09 15 31 37 41 48
05 06 23 38 41 42
16 22 32 37 38 41
i Mini Lotto
16 20 25 26 27
27 28 32 40 41
04 14 15 21 22
06 09 19 20 28
ale stwierdziłem, że głupie i wysłałem na chybił trafił 10 Lotto + i 8 Mini --- pewnie coś padnie z tych co nie wysłałem
dlatego wolę podać i otrzymać parę słów pocieszenia
kupon Lotto + za 40zł to 15 szans w Loteriadzie nie wiedziałem
w sobotę trafiłem 3/6 w Lotto i miałem problem z wypłatą...
Pani w kolekturze stwierdziła, że ktoś już wypłacił wygraną na ten kupon
Dała mi te 24zł i powiedziała, że sama wyjaśni sobie o co kaman...
Pani w kolekturze stwierdziła, że ktoś już wypłacił wygraną na ten kupon
Dała mi te 24zł i powiedziała, że sama wyjaśni sobie o co kaman...
majkasz , z tą wypłatą to już też się spotkałem raz że niby wypłacone , co prawda to było chyba 2 zł w multi ale w innej kolektórze mi wypłacili . Myślę że ktoś w centrali miesza i ma dostęp do danych , jak ktoś się nie zgłosi to jego a jak zgłosi to powie że błąd systemu .
dla tego wolę tu wklejać rachunki a nie kupony , chyba że zamaluję kod kreskowy i numer kontrolny . na tej podstawie można wypłacić wygraną
bry dzień
-ostatnio gadalismy o plecach
--- no i mnie ebło w plecach
---pogrążony w smutku i zalu
-leze i zwijam sie z bólu
-ostatnio gadalismy o plecach
--- no i mnie ebło w plecach
---pogrążony w smutku i zalu
-leze i zwijam sie z bólu
majklasz
a nie ma opcji, że już raz - no nie wiem - wczoraj - wypłaciłeś i oddali Ci kupon, i teraz wypłacałeś jeszcze raz ... ?
Z trafiła - 7,20,30,38,44,70,79,80
i poooowoooooo
a nie ma opcji, że już raz - no nie wiem - wczoraj - wypłaciłeś i oddali Ci kupon, i teraz wypłacałeś jeszcze raz ... ?
Z trafiła - 7,20,30,38,44,70,79,80
i poooowoooooo
jackwar ---kładłem sie spac wczoraj
to cos tam mnie pobolewało w plecach
teja ebije jak uj
to cos tam mnie pobolewało w plecach
teja ebije jak uj
ketonala juz szarpłem ale lipa
oj coś, tak czuję, że dziś będzie grana maść końska ...
aha
przy okazji - pozdrówcie lilę
i
aha
przy okazji - pozdrówcie lilę
i
no co ?
po pierwsze - primo - wiedziałem, że jesteś
po drugie - tam - kluczowa jest "maść"
po pierwsze - primo - wiedziałem, że jesteś
po drugie - tam - kluczowa jest "maść"
Robalku....ja mam ale mnie na razie nie potrzebna mam nadzieję,że nie szybko mnie pintolnie
lilili...
ja miałem podobnie , powiedziała mi że wypłacone a później w drugiej mi wypłacili . Pewnie system dał im cynk że ktoś próbował wypłacić i przywrócili możliwość odebrania , może mają jakiś błąd w systemie lub ktoś robi skok na małe wygrane , a nuż się uda .
lili.. dobij mnie lub podaj pawulon
wasyl....szkoda Cię dobijać nasmaruj się i leż.Chociaż ketonal to o dupe rozbić
dobry
wasyl zastrzyki
wasyl zastrzyki
rafalski ni uja nie dam sie kuc
---zywcem mnie nie wezmąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą
---zywcem mnie nie wezmąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą
a tam ostateczność, kłuć mu dupsko i niech puchnie
lili .... nasmarowane i lipa
rafifi jak zem raz ukół to musiałem sie żenić
Robal > w sobotę trafiłem i wczoraj dopiero odebrałem....
https://www.dropbox.com/s/1jwy3xd5c1ih5fb/CAM01384.jpg
https://www.dropbox.com/s/1jwy3xd5c1ih5fb/CAM01384.jpg
wasyl , jest dobre lekarstwo , kupujesz butelke i cie znieczula , gorzej na drugi dzień może nie przejść a dojdzie jeszcze choroba lokomocyjna ale wtedy nie będziesz wiedział co gorsze , zalegniesz i będziesz czekał aż samo przejdzie
można wypróbować drugi sposób . okłady , najlepiej z młodych piersi wtedy kręgosłup ci sztywnieje i jesteś cały usztywniony i pokazujesz żeś młody bóg
można wypróbować drugi sposób . okłady , najlepiej z młodych piersi wtedy kręgosłup ci sztywnieje i jesteś cały usztywniony i pokazujesz żeś młody bóg
lila
końskie kobyły ? - nie - niekoniecznie z Tobą
i 'pomarszczoną' - też nie z Tobą
jackwar
możliwe, na tym pięknym świecie niczego nie można wykluczać
no np ja słyszałem o wycofywaniu ostatnich transakcji - to już zbójecki numer - załóżmy, że masz na takim już takie tylko pięć i i
ZONK
i znikam
poooowwwwoooo
końskie kobyły ? - nie - niekoniecznie z Tobą
i 'pomarszczoną' - też nie z Tobą
jackwar
możliwe, na tym pięknym świecie niczego nie można wykluczać
no np ja słyszałem o wycofywaniu ostatnich transakcji - to już zbójecki numer - załóżmy, że masz na takim już takie tylko pięć i i
ZONK
i znikam
poooowwwwoooo
gryks ALE INO Z MLODYCH
ta końska maśc naprawdę taka dobra
można to kupić w aptece, ostatni gdzieś na jakimś butiku na hali widziałem reklamę, tu kupisz tą maść, może podróby chodzą
można to kupić w aptece, ostatni gdzieś na jakimś butiku na hali widziałem reklamę, tu kupisz tą maść, może podróby chodzą
Majklasz
wiem, że trafiłeś w sobotę - biłem chyba nawet
nie ma szansy ? - nie starałeś się wypłacić w międzyczasie ?
wiem, że trafiłeś w sobotę - biłem chyba nawet
nie ma szansy ? - nie starałeś się wypłacić w międzyczasie ?
na pewno nie wypłacałem w kolekturze byłem w sobotę, a potem dopiero w poniedziałek babka powiedziała, że nawet z tego terminala gdzie byłem u niej, a w tej kolekturze byłem pierwszy raz chyba od pół roku
raczej jakby ktoś chciał zwinąc wygrane to by polował na takie, które powiedzmy od miesiąca są nieodbierane
a jak zwinąc skąd to wiedzą
majklasz
no to - nie zgadniesz, a już wypłacenie i zwrot klientowi tego właśnie kuponu - a trafiało mi się, już tak, w jakiejś ilości papierów - to byłoby najprostszym wyjaśnieniem ...
Kiedyś tego wszystkiego pilnowali jakoś bardziej rygorystycznie - podobno - bodaj raz na miesiąc były zwroty do centrali, i ktoś to jakoś weryfikował... A dziś ? - drapki wypłacane, w kilku punktach, widziałem drą i kosz ...
no to - nie zgadniesz, a już wypłacenie i zwrot klientowi tego właśnie kuponu - a trafiało mi się, już tak, w jakiejś ilości papierów - to byłoby najprostszym wyjaśnieniem ...
Kiedyś tego wszystkiego pilnowali jakoś bardziej rygorystycznie - podobno - bodaj raz na miesiąc były zwroty do centrali, i ktoś to jakoś weryfikował... A dziś ? - drapki wypłacane, w kilku punktach, widziałem drą i kosz ...
nie no mówimy to o takich, którzy pracują w TS i mają dostęp do komputera... wklepują w komputer, że wygrana odebrana w tej kolekturze i sru kasa do kieszeni... kto to sprawdzi jak dziennie tyle osób wypłaca wygrane... jeszcze mogą to zatwierdzić w takiej kolekturze gdzie jest duży ruch...
potem taki ktoś kto mam kupon idzie do kolektury i dowiaduje się, że ktoś już kasę wypłacił
potem taki ktoś kto mam kupon idzie do kolektury i dowiaduje się, że ktoś już kasę wypłacił
po co takie powiedzmy 24zł po 2 miesiącach ma się przedawnić.. ktoś zapomniał sobie odebrać to szkoda żeby się zmarnowało... jakiś pracownik przecież może sobie wypłacić bez kuponu
teoretycznie tak ale zawsze podstawą wypłaty jest kupon i puki go masz to muszą ci wypłacić
Witam wszystkich. Na dobry początek wydrapalem w krzyż 20zł a w keno na parke 66.70 st 2 wygrana 22zł
nie no jasne - masz kupon to możesz być spokojny
potem TS musi płacić podwójnie - jakiemuś oszustowi i Graczowi...
potem TS musi płacić podwójnie - jakiemuś oszustowi i Graczowi...
mirnam
nie, no basta - jak sądzicie - po ilu próbach wbicia z jakimś lewym, nietrafionym numerem z kuponu w jakimkolwiek punkcie - włączają się dzwonki alarmowe ? sądzę, że przy drugim patrzą już z zainteresowaniem... - a mają podgląd "na żywo"... sądzicie -
ktoś z wiedzą z dysków twardych ? chciałby tak ryzykować ?
nie, no basta - jak sądzicie - po ilu próbach wbicia z jakimś lewym, nietrafionym numerem z kuponu w jakimkolwiek punkcie - włączają się dzwonki alarmowe ? sądzę, że przy drugim patrzą już z zainteresowaniem... - a mają podgląd "na żywo"... sądzicie -
ktoś z wiedzą z dysków twardych ? chciałby tak ryzykować ?
Kto z Was gra w mini ?
- majklasz - Ty wiem - masz tam przyczajoną osiemnastkę ? w tych 'na pocieszenie' - widzę - nie miałeś ?
- majklasz - Ty wiem - masz tam przyczajoną osiemnastkę ? w tych 'na pocieszenie' - widzę - nie miałeś ?
kondi
dzięki - ja tam gram 'w swoje', ale jasne, jasne - rozumiem kierunek kolegi ...
dzięki - ja tam gram 'w swoje', ale jasne, jasne - rozumiem kierunek kolegi ...
Robal obiecałem sobie że zobaczę dopiero liczby po losowaniu
Przed losowaniem jak widze te zestawy z maszyny to mnie czasem coś bierze lepiej oszczędzić sobie nerwów --- po losowaniu często takie liczby mają sens
Przed losowaniem jak widze te zestawy z maszyny to mnie czasem coś bierze lepiej oszczędzić sobie nerwów --- po losowaniu często takie liczby mają sens
majklasz
ok jasne - bo zawsze - coś bym dołożył, albo jakoś przyoboczył, coś zmienił i wysłał ze #nieczytelny fragment# dodatkowe ?
dobrego trafnych wysłanych
ok jasne - bo zawsze - coś bym dołożył, albo jakoś przyoboczył, coś zmienił i wysłał ze #nieczytelny fragment# dodatkowe ?
dobrego trafnych wysłanych
Robal , dzwonki się włączą ale jeśli robi to osoba z centrali to dzwonki sobie wyłączy
Robal z tymi dzwonkami to raczej ciężej trafić numer kuponu na chybił-trafił niż szóstkę w Lotto
Ale taki ktoś kto ma dostęp do komputera z centrali ma wszystko na tacy oszuści mogą się wszędzie trafić... tak już prostując temat to ja należę do tej małej grupy ludzi, którzy twierdzą, że TS jest uczciwy ... nie wiem czy ktoś jeszcze tak twierdzi
Ale taki ktoś kto ma dostęp do komputera z centrali ma wszystko na tacy oszuści mogą się wszędzie trafić... tak już prostując temat to ja należę do tej małej grupy ludzi, którzy twierdzą, że TS jest uczciwy ... nie wiem czy ktoś jeszcze tak twierdzi
ja lotto i mini puszczam przeważnie stałe , które po trafieniach zmieniam na inne
nie grałbym w to jeżeli miałbym nawet minimalne podejrzenia co do ich uczciwości
kiedyś był opisany fakt człowieka który pracując w centrali podkładał kuponiki skreślone po losowaniu często trafiał 4 to było jeszcze wtedy gdy były banderole zawsze system ma słabe zabezpieczenia a najsłabszym jest człowiek który to obsługuje
kondi > najlepszy system to chybił-trafił
moje wszystkie wygrane w mini wyglądają mniej więcej tak:
samemu typowane - 3/5, 3/5, 3/5
chybił-trafił - 4/5, 4/5, 3/5, 3/5, 3/5, 3/5, 3/5, 3/5, 3/5, 3,5, 3/5, 3/5, 3/5, 3/5, 3/5
moje wszystkie wygrane w mini wyglądają mniej więcej tak:
samemu typowane - 3/5, 3/5, 3/5
chybił-trafił - 4/5, 4/5, 3/5, 3/5, 3/5, 3/5, 3/5, 3/5, 3/5, 3,5, 3/5, 3/5, 3/5, 3/5, 3/5
Majklasz
to bo ja też generalnie, a że 'diabeł tkwi w szczegółach' to z drobnym zastrzeżeniem - pewnych 'manipulacji' - ot choćby na poziomie takim semantyczno-reklamowym - "można wygrać nawet...", czy "nigdy nie było tak łatwo ..." ... pitu-pitu ...
kondi
tak szczerze ? bardzo ładny, ciekawy jeśli można tak powiedzieć - zbiór
to bo ja też generalnie, a że 'diabeł tkwi w szczegółach' to z drobnym zastrzeżeniem - pewnych 'manipulacji' - ot choćby na poziomie takim semantyczno-reklamowym - "można wygrać nawet...", czy "nigdy nie było tak łatwo ..." ... pitu-pitu ...
kondi
tak szczerze ? bardzo ładny, ciekawy jeśli można tak powiedzieć - zbiór
jackwar > gram tylko prostymi zakładami - te wygrane które podałem to prawie wszystkie na kuponach za 1,25zł - 2,50zł
kondi > obiecałem sobie, że zerkne na liczby dopiero po losowaniu poza tym zostawiłem kupon w domu i wyruszyłem w miasto - będe dopiero wieczorem pewnie
kondi > obiecałem sobie, że zerkne na liczby dopiero po losowaniu poza tym zostawiłem kupon w domu i wyruszyłem w miasto - będe dopiero wieczorem pewnie
kondi
ok, to - jak Ci się do czegoś przyda - masz - mini z trafiła -
09,15,23,31,42
20,23,25,32,35
07,19,26,28,30
08,11,15,21,27 {{szampan}
.
ok, to - jak Ci się do czegoś przyda - masz - mini z trafiła -
09,15,23,31,42
20,23,25,32,35
07,19,26,28,30
08,11,15,21,27 {{szampan}
.
wczoraj było pierwsze losowanie Loteriady? nie orientuje się ktoś...
nie ma co ale nagrody fajne w tym roku
nie spodziewałem się, że będzie lepiej niż ostatio
Robal > dzienx -- wiesz co wakacje to się obijają ludziska
nie spodziewałem się, że będzie lepiej niż ostatio
Robal > dzienx -- wiesz co wakacje to się obijają ludziska
a gdzie te losowania, bo takie smsowe konkursy to raczej....hm....alfy już pewnie prezesowie mają zaklepane....ale może parę ipodów rozdadzą...
nie no powinno być już wczoraj - 62 nagrody codzienne są - teraz tak pacze...
rafalski38> jedna dziewczyna na forum lotto wygrała skuter warty 10 000zł i jeszcze bodajże dostała 1234zł na dojazd po niego i koszty rejestracji
rafalski38> jedna dziewczyna na forum lotto wygrała skuter warty 10 000zł i jeszcze bodajże dostała 1234zł na dojazd po niego i koszty rejestracji
w tamtym roku tu też jedna osoba chyba pisała - bodaj o lapku ?
http://www.forumlotto.pl/2134.htm tutaj jest skan tego kuponu z loteriady...
Robal > o kamerze też ktoś pisał
Robal > o kamerze też ktoś pisał
majklasz nie neguję ich uczciwości,choć podejrzenia zawsze są, mam jakąś awersję do konkursików typu sms....
R 36 pisała o lapku że ktoś tam ze wsi go wygrał,a mojej stolicy chyba tv padł
hej Triso
Tris nie pracuj za mocno, bo raka skóry dostaniesz