Wpisy 1 546 377 – 1 546 476
23 maja 2013 22:00 → 23 maja 2013 23:58, 100 wpisów
Lili deportować dziada do espani
uciekam dobranoc wszystkimdo jutra
Lila...
ulala..narka
Pa lili:-P
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
Nooo!!!Nareszcie zanotowałem pewien sukces,w tym pieprzonym bałaganie
Januszku,,,wiem i powiem że mnie nawet rozpieszczasz...ale to jest bardzo miłe
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 4 534 739,90 zł
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
często stawiam liczbę z daty,jak nie pada o 14-tej to często jest w wieczornym losowaniu
Dopisano wygrane mini lotto - padło 2x 133 843,20 zł
Dopisano wygrane multi multi
a widzieli jak malo po 1000 w kaskadzie
to jutro prognozuje ze bedzie sporo w yokera po tys
to jutro prognozuje ze bedzie sporo w yokera po tys
dziwna prawidłowość ostatnio widzę ,że wchodzą w mini te same liczby co w dużym lub plusie
A co tak mało,uczestników na czacie,jak zmienili godziny losowania,to większość o tej godzinie już śpi
Życzę wam dużo,wygranych oraz mnogo miłości,bądzcie mili dla siebie
jutro po losowaniu powinniśmy ujrzeć magiczną kumulację 5 000 000 w Jokerze
Pasko chciałbym na stałe,jeszcze nie wiem co będzie po trzech miesiącach
jutro bedzie sporo wygranych w yokera widzi mi sie ze wyjdzie jakis dlugo oczekiwany
nawet w kaskadzie nic mialem 4 zaklady mini i 42 w karzdym i jeszcze jedna sie dokleila
a co do yokera to w piatek zwykle puszczam albo 5 w piatek albo suma cyfr z tygodnia do najbliszego 0 albo nastempnego 50
ja tez jestem zmeczony i zaraz ide spac... przez najblizsze 2 tygodnie czeka mnie wiele nieprzespanych nocy
dzis w lotto 1/6... w mini po raz pierwszy od 5 losowan 2x 0/5... ostatnio stale mialem 2/5 i 1/5... az w koncu stwierdzilem, ze zaczne puszczac 1 zaklad na 2 losowania, zeby sie nie wkurzac, ze przy innej rozpisce moglo byc 3/5
no nic, spadam... za mnie tez trzymajcie przez najblizsze 2 tygodnie kciuki bardzo mi sie to przyda
dobrej nocy
dobrej nocy
ja przestaje widziec sens grania w co kolwiek doplacam tylko duzo do tego
a wmini to za 3 masz raptem od 16 zl do 50 widzisz sens grac ja chba ostatnio w lecie mialem 3 w mini
a wmini to za 3 masz raptem od 16 zl do 50 widzisz sens grac ja chba ostatnio w lecie mialem 3 w mini