Wpisy 1 533 420 – 1 533 519
12 maja 2013 22:23 → 12 maja 2013 23:59, 100 wpisów
a dzisiaj Wodniku57 miałeś tak samo o 21:40 i Ci się nic nie załadowało, czy nie było czarnego ekranu z kółkiem?
Max
Ja lecę na SU
Dobranoc wszystkim
Ja lecę na SU
Dobranoc wszystkim
ok, no zobaczymy jak będzie jutro gdy faktycznie pojawi się losowanie na żywo... raportujcie mi.
saskia: a jak było o 21:40 u Ciebie. Czarny ekran z kręcącym się kółkiem, czy inaczej?
wczoraj pomyślałam,ze skoro jest transmisja w TV to u nas nie ma,ale u mnie akurat mąż okupuje telewizor o tej porze więc ja nie oglądam losowania dopiero czekam na nasze wyniki
Max jak by ktoś jutro o mnie pytał to wiesz gdzie jestem
Pasko
Ja chodzę później, tak po losowaniu szedłem odrazu spać a teraz to stwierdzam że skoro tyle czasu zostało to można dłużej, potem robi się 0.00 a rano się nie chce wstać
Ja chodzę później, tak po losowaniu szedłem odrazu spać a teraz to stwierdzam że skoro tyle czasu zostało to można dłużej, potem robi się 0.00 a rano się nie chce wstać
ale jak już zwiedźiłeś wszystkie zakątki świata to i tematu brakło
menel a jakie są Twoje preferencje jesli chodzi o muzykę,jesli wolno wiedzieć?
gaja nie nadążam półmroczność zaczyna mnie brać to po tych dzbanach
menel w jednej książce przeczytałam słowa "piję bo jestem za wrażliwy na ten świat" ale to chyba nie Twój przypadek...
hehe
siema
emeryt
gaja
menel
i reszta
siema
emeryt
gaja
menel
i reszta
radia prawie wcale
tv przedkładam nad radio
chyba, że mam alternatywę - taniec
to nic nie istnieje
taniec ponad wszystko
ranking
1 turystyka
2.taniec
tv przedkładam nad radio
chyba, że mam alternatywę - taniec
to nic nie istnieje
taniec ponad wszystko
ranking
1 turystyka
2.taniec
Witam,chciałem zrezygnować z MP:nie grać nie, typować,ale karwa stęskniłem się za wami i grać nie przestanę
Kocham was wszystkich i ckno mi za Wami
Kocham was wszystkich i ckno mi za Wami
a słucha ktoś niemena ? Grechute ?
sam..ciekawe liczby moze sie skusze bo mi nie idzie granie..dzięki
menel muwią o nim w mieście co to jest za typ
franio takze trafiłeś w mój gust,,to byli prawdziwi artyści..dzis juz takich nie ma..
franek,uwielbiałem i uwielbiam Niemena ,Grechutę też słuchałem i lubiłem jego utwory
menel..ja nie agnieszka..."outsider","mala aleja róż","zapal swieczke" itd.,te lubie
cześć
sam9
...
sam9
...
gaja,najbardziej podziwiałem i podziwiam naszą gwiazdę liryki Annę German,wkurzam się,jak oglądam mam Talent lub Max Faktor i bełkoczą mi po Angielsku a Polskich piosenek nie umieją wyśpiewać