Wpisy 1 466 403 – 1 466 502
26 marca 2013 08:50 → 26 marca 2013 10:33, 100 wpisów
powiem tak na temat lotto,kiedyś gdzieś słyszałam ze szczęśliwe kolektury są te które maja wejście od południa, może w tym coś jest bo właśnie mamy w mieście kilka kolektur,a główna wybrana w lotto w 2009 roku była w żabce gdzie właśnie jest wejście drzwi od południa. było to wtedy wygrane 8 mil.
patryk$$
2,5,8,10,12,14,16,80,71,65, do multimulti
2,5,8,10,12,14,16,80,71,65, do multimulti
eryka, to ujnia, bo u mnie wszystkie jak nie od wschodu to od północy
Wędruś...rosły w trawie przy drodze,piękne okazy i było ich bardzo dużo,koloru lekko brązowego wpadąjece w żółć
Kondi , musisz dokładnie sprawdzić z GPSem , ja przed chwilą sprawdziłem i tylko jedna w moim pobliżu spełnia ten warunek a w niej już było 5 szóstek w lotto .
Nie we wszystkie takie jakieś 'niewytłumaczalne' wierzę i
śmiechy śmiechami
ale faktycznie - główna wygrana, jakiś czas temu, w mojej okolicy, była w tej z wejściem od południa a
stosunek szans /wejść północ-południe/ jest dużo gorszy
.
śmiechy śmiechami
ale faktycznie - główna wygrana, jakiś czas temu, w mojej okolicy, była w tej z wejściem od południa a
stosunek szans /wejść północ-południe/ jest dużo gorszy
.
ulala a ja czasami typóję 2,5,8...
Ulala.. .
Może to bedzie liczba...36. /????????????????/
.........................
Może to bedzie liczba...36. /????????????????/
.........................
-3. Może być.. .
...............................................
...............................................
żartujesz
jackwar
o trzech szóstkach w jednym punkcie chyba czytałem
dwie bywały - na bank, ale pięć ?
Daj adresik tego punktu - ok ?
jackwar
o trzech szóstkach w jednym punkcie chyba czytałem
dwie bywały - na bank, ale pięć ?
Daj adresik tego punktu - ok ?
ja damian
ulala
tak się reklamują na banerze , jest to stara kolektura i nawet ludzie nie pozwalają budy zmienić bo fart przynosi zawsze tam są kolejki jak jest kumulacja , nawet 20 osób stoi . Znajduje się na bazarku przy ul. górczewskiej zaraz przy skrzyżowaniu górczewska olbrachta .
witaj pylcek
AMEN.
czołg nie jechał , tylko go wieźli i nie do muzeum tylko na złom
DOWIDZENIA MUSZE IŚĆ
jackwar nie wiem jaki typ ale stary jak świat coś tam miał oznaczenie 100 jak pamietam
wojsko drogi blokowało aby mógł przejechać,podnieta jak na gwiazdkę
Korea jedną rakietą nam pociśnie to kraj wróci do epoki kamienia łupanego
jackwar
w kg - dwa linki do tych takich o f.a.r.t.o.w.n.y.c.h
cyt.
"W 2012 roku na 56 głównych wygranych 31 padło z zakładów na chybił trafił. "
Ale - ile było zawartych taką, a ile tą drugą metodą - ani słowa - jasne, jasne to nie ma znaczenia
w kg - dwa linki do tych takich o f.a.r.t.o.w.n.y.c.h
cyt.
"W 2012 roku na 56 głównych wygranych 31 padło z zakładów na chybił trafił. "
Ale - ile było zawartych taką, a ile tą drugą metodą - ani słowa - jasne, jasne to nie ma znaczenia
r 36 im nie przegadasz,mnie tylko by interesowało wtedy te mini mini takie numerki "dziwne" i mogli by podać czy wygrane z ch/t czy sam skreślił/a osoba
trisetum
dokładnie W końcu ważne jest, co się mówi i ważne czego się nie mówi nie ?
czasem zadajesz jakieś pytania i dostajesz odpowiedzi -
ciekawe jest, których w natłoku /się/ nie zauważyło
to, jak tu tak sobie wychodzi, to może pod jakie fajerwerki ?
dokładnie W końcu ważne jest, co się mówi i ważne czego się nie mówi nie ?
czasem zadajesz jakieś pytania i dostajesz odpowiedzi -
ciekawe jest, których w natłoku /się/ nie zauważyło
to, jak tu tak sobie wychodzi, to może pod jakie fajerwerki ?
triset co się tak obżerasz, jeszcze przed świętami będziesz ważył z 201
u jolki jakaś kobieta od piątku kupuje codziennie po 20-30 zdrapek szy50
drapek na tym zimnie?? postrajkowałem w McDonaldzie,,,,kupiłem kanapki bez sosów
Robal , ta kolektura to jak miałem 7 lat już była , czyli w roku 1974 co prawda kiedyś zmienili jej budę z baraku na taką oszkloną ale to już dawno , jestem teraz chory i nie wychodzę ale ma taki baner od strony jezdni , jak będę na chodzie to zrobię zdjęcie i umieszczę je tu
krzys to co na razie wypłaciła u jolki to max. wygrana 4zł; chyba że wypłacała też w innej żb
Wedrowco można prosić o rodzinę liczby 36.
we wszystkim jest magia,słyszałam że dobre na przyciąganie gotówki jest, jak się podpisujemy żeby przed stawiać ptaszka, to znaczy tak jakby to był X tylko na dole zaokrąglony dopiero podpis że po 3 miesiącach są już skutki,zaczęłam to robić na kuponach,i jakieś drobne już wpadały ostatnio to zaniedbałam i znowu nic,zaczynam stawiać od nowa.
we wszystkim jest magia,słyszałam że dobre na przyciąganie gotówki jest, jak się podpisujemy żeby przed stawiać ptaszka, to znaczy tak jakby to był X tylko na dole zaokrąglony dopiero podpis że po 3 miesiącach są już skutki,zaczęłam to robić na kuponach,i jakieś drobne już wpadały ostatnio to zaniedbałam i znowu nic,zaczynam stawiać od nowa.
tak były ułożone wygrane w szy.50 wypłacone u jolki(numery od 001 do 045) 003,007,011,016,020,026,027,028,041 - zostały jeszcze zdrapki do sprzedania nr.034-039 i 042,043 - ciekakwe czy w tych numerach jest 50zł
macie jakąś strategie żeby wygrać coś bo jestem spłukany roboty nie ma bo zima i normalnie nie ma nawet za co grać może jakieś pewniaki na 14:00
eryka1,wyślij na dwa losowania moją stałą 10/10 na dwa losowania,tylko zamiast 58,dai 59
Eryka.. .
36 >> o3, o6, 30, 36, 63.
lub:
o3, o6, o9, 30, 36, 39, 63.
....................................................
36 >> o3, o6, 30, 36, 63.
lub:
o3, o6, o9, 30, 36, 39, 63.
....................................................
+1. Widziałem ....skowronka.. . Będzie cieplej.. .
................................................
................................................
Jeśli Polacy przegrają z San Marino, / na 115 meczów wygrali tylko...1 /, to będzie obciach, o jakim świat nie słyszał.. .
.....................................
Zamiast wypłaty, powinni dostać .....potrawę zkurzotrupa.
.....................................
Zamiast wypłaty, powinni dostać .....potrawę zkurzotrupa.
W Lotto.de można wygrać aż...7 o0o o0o euro.. .
-------------------------------------------------
-------------------------------------------------