Wpisy 1 452 480 – 1 452 579
18 marca 2013 10:33 → 18 marca 2013 13:13, 100 wpisów
medusia no ze dostałam meila
medusia ja w exelu nie zabardzo powiedz mi jak najlepiej włączyć te makra...
islandorka otwierasz arkusz na samej górze masz taki komunikat "ostrzeżenie o zabezpieczeniach" klikasz polecenie opcje i zaznaczasz "włącz zawartość" i arkusz będzie się aktualizował i wypełniał tabelkę
mala
Sorry za ten wykład w e-mailu, ale moja metoda jest jeszcze nie do końca "uporządkowana"
Sorry za ten wykład w e-mailu, ale moja metoda jest jeszcze nie do końca "uporządkowana"
estek
Ja wbrew diamencikowi obok nicka też weteranem nie jestem tylko gadatliwa jestem
Ja wbrew diamencikowi obok nicka też weteranem nie jestem tylko gadatliwa jestem
hehe
ja teraz cały czas w domu wieć czesto tu jestem
ale jak duzych wygranych n ie było tak nie ma
ja teraz cały czas w domu wieć czesto tu jestem
ale jak duzych wygranych n ie było tak nie ma
estek
Bo ostatnio TS "zdurniał" na punkcie pomocy rządowi w łataniu dziur budżetowych Teraz trafienie głupich 12 złotych za 6/10 to wyczyn
Bo ostatnio TS "zdurniał" na punkcie pomocy rządowi w łataniu dziur budżetowych Teraz trafienie głupich 12 złotych za 6/10 to wyczyn
co mam zrobić żeby otworzył mi się dokument.....wyskakuje mi komunikat o wybraniu kodowania tekstu i nie wiem co wybrać żeby było dobrze
Witam was wszystkich !!! Jest jakaś metoda żeby wygrać w Mini Lotto ? A bo ja sobie na blankiecie tak zaznaczyłem z 8 zakładów po 12 i w jednym trafiłem nawet 4/12. Ale mi chodzi czy jest możliwe żeby trafić z podstawowego kuponu ? Czyli za 1.25 ? Bo ja najwięcej trafiłem 2/5 a teraz będę patrzeć które liczby nie padały wcześniej dobra strategia ?
Aha i jeszcze coś ludzie od czego robi się tętniak wie ktoś może z was ?
tak samo moze byc 5 wylosowane 3 razy pod rzad a inna wogóle przez 100 losowan
madea76 masz jakiś system w tabelach ? A wysłał byś mi na e-mail ? Odp.
krzysztof_c
tętniak może mieć różne przyczyny od skutków jakiegoś urazu po na przykład miażdżycę
tętniak może mieć różne przyczyny od skutków jakiegoś urazu po na przykład miażdżycę
mala1438
Może masz wysoki poziom ochrony i dlatego nie chce otworzyc arkusza z makrami
Może masz wysoki poziom ochrony i dlatego nie chce otworzyc arkusza z makrami
madea76 to wyślesz mi ? Proszę .
krzysztof_c
Trudno powiedzieć czy to system. Po prostu kiedyś zauważyłam pewne prawidłowości, które się sprawdzają, ale niestety nie zawsze.
Jeśli chcesz nie ma sprawy mogę ci podesłać ten arkusz z wyjaśnieniami. Mój adres to cotbus76@gazeta.pl
Trudno powiedzieć czy to system. Po prostu kiedyś zauważyłam pewne prawidłowości, które się sprawdzają, ale niestety nie zawsze.
Jeśli chcesz nie ma sprawy mogę ci podesłać ten arkusz z wyjaśnieniami. Mój adres to cotbus76@gazeta.pl
A mój krzysztofc24@wp.pl wyślesz ?
krzysztof c wątpię w systemy, jak by takie były to ts by juz splajtował
Ale ludzie grający obojętnie czy w Lotto, Lotto Plus lub Mini Lotto ci wygrywający maksymalnie to grają pewnie częściej systemami na więcej liczb czy nie zawsze i na chybił trafił ?
estek dlatego nie twierdzę, że to system po prostu wygodna metoda "eliminowania" liczb w celu dojścia do 10/10 poprzez odrzucenie 70 liczb
Jestem nowa i ma pytanie do was macie jakieś systemy na gte multi multi czy uzywacie jakiegoś programu...?
To wyślesz teraz na moją pocztę to sobie zaraz zobaczę. A tak po za nawiasem mówiąc to wy w szkole nie jesteście czy już skończyliście co niektórzy edukację ? Bo ja jeżdżę ale do Policealnego Studium Zawodowego do Iławy na kierunek Technika Administracji. A w ogóle po jego skończeniu gdzie będę mógł robić i dobrze płacą tam ?
Znacie takie miasto jak Iława w województwie Warmińsko - Mazurskim ?
Gracz z miejscowości Kwidzyn wygrał 400 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Chojnice wygrał 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Gracz z miejscowości Czaniec wygrał 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Gracz z miejscowości Wrocław wygrał 14 054 156,30 zł w grze Lotto
Gracz z miejscowości Debrzno wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Amorek
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
A dlaczego dopiero dzisiaj o tym napisali ?
Witam
znowu ktoś z rodziny TS wygrał, zapili i dlatego takie opóźnienie informacyjne
znowu ktoś z rodziny TS wygrał, zapili i dlatego takie opóźnienie informacyjne
A skąd taka pewność może informacje powtórzyli z soboty ?
ja z zdrapkach najwiecej 15zł nie wiem jak mozna zdrapac 250 tys w cash)
Ludzie bo trzeba chyba grać na chybił trafił albo wysłać więcej i z różnymi kombinacjami liczb !!! ? Dobra ja idę na klopa zwalić z mojego bombowca odłamkowego bo już ciśnie trochę.
ja od soboty już parę razy klop zaliczyłem, nie czekałem na wyniki przy kompie bo TS standardowo olał swoich żywicieli
wiem go grałem ale teraz miałem przerwe ok 4 miechy
a w ts to same straty i mam dośc tego
a w ts to same straty i mam dośc tego
w gry TS żeby być na plusie , trzeba od czasu do czasu trafić coś większego , trzeba trochę dłuższej cierpliwości
ja miałem już raz w lotto 5/6
w multi 7/10 kilka razy i 5/5 kilka razy
w multi 7/10 kilka razy i 5/5 kilka razy
nie gram w wg mnie chore gry typu kaskada i staram się nie drapać
estek , ale próbować trzeba , bo wiem że można wygrać 6/6 , znam dwóch takich szczęściarzy
takie wieści często szybko się roznoszą , dowiedziałem się oczywiście od osób "trzecich"
a w ogóle to co to teraz za pieniądz 2 mln PLN - czasem chata kosztuje 10 razy więcej
a w ogóle to co to teraz za pieniądz 2 mln PLN - czasem chata kosztuje 10 razy więcej
medea76 według tego co mi dziś przysłałaś wyszło mi na dziś: 1,3,5,71,73,75,80
Gracz z miejscowości Wrocław wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Krzyżówka
mala1438
A to ciekawe, bo ja się zafiksowałam na trochę innych liczbach
A to ciekawe, bo ja się zafiksowałam na trochę innych liczbach
i dbra juz wychodze i dzidaa..
mala mi biorąc pod uwagę zamknięcia linii i liczby zabudowane wyszło : 69,72,48,16,53,20
max
max