Wpisy 1 375 389 – 1 375 488
5 lutego 2013 00:50 → 5 lutego 2013 01:23, 100 wpisów
halapek
poczytaj od kiedy mnie nie tolerują.
od czasu,jak ująłem się za córeczką,bo z "pstryk"przeszedłem na onet bez komentarza.
poczytaj od kiedy mnie nie tolerują.
od czasu,jak ująłem się za córeczką,bo z "pstryk"przeszedłem na onet bez komentarza.
Gaja daj spokoj on celowo to robi, chce w tobie wywolac poczucie winy.Jaki on biedny Tu wczesniej przedmowca powiedzial ladnie co ma robić s.......
gaja ..nie martw sie, juz nic sie nie da zrobić.
Wiem, to on wpisywał niewybredne i obsceniczne teksty.
Wiem, to on wpisywał niewybredne i obsceniczne teksty.
Tak nie zasluguje na naszą uwagę
ksings.....tu jurz nie musisz szukać ludzi którzy cię zrozumieją ..bo takich nie znajdziesz ...to może udaj się gdzie indziej.....mówię ci ..tak będzie lepiej
ksings..śpij dobrze..jak sie wyspisz moze swiat wyda ci sie lepszym
halapek
ja pomagam tobie zrozumieć siebie,ale,jak mawiała moja mama-"głupi,to głupi,rozumu nie kupi"
pewnie niepotrzebnie się trudzę.
czy wy rozumiecie o czym do was pisałem?
o waszej nietolerancji dla nowych użytkowników
baranie głowy!
ja pomagam tobie zrozumieć siebie,ale,jak mawiała moja mama-"głupi,to głupi,rozumu nie kupi"
pewnie niepotrzebnie się trudzę.
czy wy rozumiecie o czym do was pisałem?
o waszej nietolerancji dla nowych użytkowników
baranie głowy!
gaja
bardzo ciężki przypadek
ja znam takiego faceta, podobnego charakterem
tłumaczymy mu, że w ludziach ma szukać cech pozytywnych i mówić im to, to będzie mu lepiej się żyć
ale on swoje, na każdym kroku wynajduje pretekst na wszytkie tematy i z wszystkimi
najgorsze dla niego jest to, że jak ludzie widzą, że ma niewiedzę na dany temat i przez to wszczyna kłótnię, podnosząc głos, to rezygnuja z kłótni
i właśnie najgorsze jest to jak rezygnują
to on myśli, że miał rację
oczywiście w znanym mi towarzystwie nikt go nie lubi, ma u tych ludzi przerąbane
ale on na pewno uważa inaczej
że może obrażać na prawo i lewo, tylko nie wiadomo, kto mu dał takie prawo ?
oczywiście - ON SAM
bardzo ciężki przypadek
ja znam takiego faceta, podobnego charakterem
tłumaczymy mu, że w ludziach ma szukać cech pozytywnych i mówić im to, to będzie mu lepiej się żyć
ale on swoje, na każdym kroku wynajduje pretekst na wszytkie tematy i z wszystkimi
najgorsze dla niego jest to, że jak ludzie widzą, że ma niewiedzę na dany temat i przez to wszczyna kłótnię, podnosząc głos, to rezygnuja z kłótni
i właśnie najgorsze jest to jak rezygnują
to on myśli, że miał rację
oczywiście w znanym mi towarzystwie nikt go nie lubi, ma u tych ludzi przerąbane
ale on na pewno uważa inaczej
że może obrażać na prawo i lewo, tylko nie wiadomo, kto mu dał takie prawo ?
oczywiście - ON SAM
Ja jestem też tu nowa i nie spotkalam sie z odrzuceniem .
ksings
a co ma wspólnego lewatywa z takim pustym łbem jak ty ?
z takim pustakiem ?
mułem
przygłupem ?
a co ma wspólnego lewatywa z takim pustym łbem jak ty ?
z takim pustakiem ?
mułem
przygłupem ?
Dzięki
jasne czarownica
nie usłyszałaś cześniej złego słowa ode mnie,ale mi pojechałaś,bo miałem swoje zdanie na jakiś temat,ba!nawet pewnie nie znałaś mnie wcześniej,gdzie twoja tolerancja?
a jak zjawi się nowy po tobie,to ty tutaj już będziesz ktoś!tak.
zgnoisz go jak inni.
nie usłyszałaś cześniej złego słowa ode mnie,ale mi pojechałaś,bo miałem swoje zdanie na jakiś temat,ba!nawet pewnie nie znałaś mnie wcześniej,gdzie twoja tolerancja?
a jak zjawi się nowy po tobie,to ty tutaj już będziesz ktoś!tak.
zgnoisz go jak inni.
Witam
ja jestem czysty
Dzieki gonzaga
Kiks moja mama zawsze mawiała nie ruszaj g.... bo smierdzi i jak zwykle miala racje
Kiks moja mama zawsze mawiała nie ruszaj g.... bo smierdzi i jak zwykle miala racje
jocia
może przez cały czas dostawał lewatywę w psychiatryku i to
teraz powikłania "polewatywowe"
???
może przez cały czas dostawał lewatywę w psychiatryku i to
teraz powikłania "polewatywowe"
???
nawet nie próbuję włączyć się do rozmowy ale słyszałem dobry kawał i trochę rozluźnię sytuację jak dobra porcja laxigenu
gonzaga
pamiętasz jak ci pisałem o swoich zamiarach co do "młodszej siostry"?
pamiętasz jak ci pisałem o swoich zamiarach co do "młodszej siostry"?
moja ma mamuśka jednak miała rację halapek
nie reformowalny jesteś
nie reformowalny jesteś
W Niemczech przychodzi Turek do lekarza: - Panie doktorze, mam straszną depresję.Nic mi nie pomaga. - W takim razie pan weźmie reklamówkę. Wrzuci Pan tam 4 zgniecione ząbki czosnku, 1 główkę cebuli, wleje trochę mleka, a na koniec tam nasra. Potem niech to poleży 2 dni na kaloryferze. I proszę to wdychać 4x dziennie przez tydzień. Po tygodniu Turek wraca do tego lekarza i mówi: - Dziękujęn panie doktorze!. Niesamowite, ale mi to przeszło. Co było przyczyną? - To proste. Tęsknota za ojczyzną
Sluchaj gościu nikogo nie będe gnoic czy jest stary nowy ale jak sie przytrafi taki padalec to nie odpuszcze i tyle
sam mam depresję po tych losowaniach i nie wiem czy nie przygotować polskiej reklamówki
odpuściłem sobie ją, uświadomiłem sobie że widzę w niej jej starszą siostrę i to raczej nie ma sensu...
czarownica
mały żydek szarpie esesmana za nogawkę w oświęcimiu-panie chans-oddajcie mi tatusia
esesman patrzy z góry i pyta-co jest icóś?dymu szukasz?
mały żydek szarpie esesmana za nogawkę w oświęcimiu-panie chans-oddajcie mi tatusia
esesman patrzy z góry i pyta-co jest icóś?dymu szukasz?
ale strachu nie nie miejcie "tego kwiatu jest pół światu"
z Grodów czerwieńskich bez paszportu wpuścili na czat tu? porozmawiam jutro z Pasko
nara wszystkim
zresztą gwoli sprawiedliwosci poprzedni zart tez dotyka delikatnej kwestii..
ksings
ty go juz szukałeś parę dni temu
ale wtedy tylko wziąłem cię na czarną listę
ale nia zapomniałem
myślałem wtedy, że albo spity jesteś ?
albo masz jakieś chwile słabości i odpuściłem
ale tyle dni w takiej depresji ?
nieeeeeeee, to już powikłania polewatywowe
teraz rozumiem
ty go juz szukałeś parę dni temu
ale wtedy tylko wziąłem cię na czarną listę
ale nia zapomniałem
myślałem wtedy, że albo spity jesteś ?
albo masz jakieś chwile słabości i odpuściłem
ale tyle dni w takiej depresji ?
nieeeeeeee, to już powikłania polewatywowe
teraz rozumiem
cała moja rodzina poszła kominem
(prawie cała)polakami wszyscy byli
jednemu dziecku ukrainiec przydepnął nóżkę,za drugą złapał,rozerwał,i resztą w ścianę przywalił.
i ty gnoju próbujesz mi tutaj pojechać?
(prawie cała)polakami wszyscy byli
jednemu dziecku ukrainiec przydepnął nóżkę,za drugą złapał,rozerwał,i resztą w ścianę przywalił.
i ty gnoju próbujesz mi tutaj pojechać?
On szuka publiki trzeba go ignorować
w czym gaja
mojego dziadka,co w chińskim wojsku najpierw służył 25 lat ruscy potem rozwalili po miał sierżanta na pagonach
mojego dziadka,co w chińskim wojsku najpierw służył 25 lat ruscy potem rozwalili po miał sierżanta na pagonach
najpierw przytaczasz jakis beznadziejny zart a potem piszesz o rodzinie która ucierpiała..
Dobranoc wszystkim idę spac nudno sie zrobiło
Co tak was drażni
Mój dziadzio też w Oświęcimiu zginął
Upił sie i spadł z wieżyczki
Mój dziadzio też w Oświęcimiu zginął
Upił sie i spadł z wieżyczki