Wpisy 1 347 839 – 1 347 938
21 stycznia 2013 22:58 → 21 stycznia 2013 23:59, 100 wpisów
wasyl @
oki
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 2 240 000 zł
wasyl,Lila zwąchała swój zapach,i poszła się umyć.ty kiedy?smród ci jaja urwie w końcu
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
aga nie martw sie my tez
kim kim kim
ktos zaklada codzienie nowe nicki i rujnuje MP
kocur,http://pl.wikipedia.org/wiki/Grzebie%C5%84_%28przedmiot%29
np sercelina to ksings to tosamo
no własnie wasyl .. stronka podupada..ale, nie tylko ona sie do tego przyczynia.
Ide stąd ..cześć
Ide stąd ..cześć
A teraz uciekam. Wszystkim życzę cyferkowych trafnych snów. Ta stronka to już dawno podupadła a teraz zmierza ku zagładzie.
stare wyjadacze juz nie dają rady z new nick
mój kumpel z nim cpał
i kradł
i kradł
A mój kumpel był na księżycu,mało wiesz ,jak juz coś to Owsiak lubi się napić,gratulować kumpli złodzieji
wasyl przestań już pier...lić głupoty.
Mój kumpel ma kumpla, który zna gościa, który jechał kiedyś z Owsiakiem tramwajem i mówi, że nie ćpa i nie kradnie.
Mój kumpel ma kumpla, który zna gościa, który jechał kiedyś z Owsiakiem tramwajem i mówi, że nie ćpa i nie kradnie.
15hubi
ja wiem swoje ty wiesz swoje i tyle mam do powiedzenia
swoje widziałem
ja wiem swoje ty wiesz swoje i tyle mam do powiedzenia
swoje widziałem
aga31.ja,to ja.Ksings,to mój facet,Izek,nasze dziecko.
gnoją tutaj nowych,a mój facet jest wobec tych debili zbyt uprzejmy.czekam na swojego faceta,albo zadzwoni,albo zjawi się tutaj.da znać.nie zamierzam być uprzejma dla dziwnych osobników.to nie jest ich forum.i jeszcze rozjuszyło mnie i Ksingsa,nazywanie Owsiaka złodziejem.więc jadę tej bandzie idiotów piszących tak,jak im Lila zagra aby zaczęli myśleć,albo prokurator.moje dziecko przeżyło dzięki...resztę sama znajdź.
gnoją tutaj nowych,a mój facet jest wobec tych debili zbyt uprzejmy.czekam na swojego faceta,albo zadzwoni,albo zjawi się tutaj.da znać.nie zamierzam być uprzejma dla dziwnych osobników.to nie jest ich forum.i jeszcze rozjuszyło mnie i Ksingsa,nazywanie Owsiaka złodziejem.więc jadę tej bandzie idiotów piszących tak,jak im Lila zagra aby zaczęli myśleć,albo prokurator.moje dziecko przeżyło dzięki...resztę sama znajdź.
Witam!
A coście się tak do tego Owsika przyczepili(mnie on niewadzi-no chyba,że miałbym je w d..pie)
A coście się tak do tego Owsika przyczepili(mnie on niewadzi-no chyba,że miałbym je w d..pie)
hehe
z tego co wiem to ksings pisał te słowa o aparaturze i dziecku i córce
sercelina gubisz sie w zeznaniach i pisowni
sercelina gubisz sie w zeznaniach i pisowni
wasyl bez napinki,ale bredzisz co widziałeś/jak Owsiak kradł,czy ćpał?litości spadam pozdrawiam
a kumpel mojego kumpla i jego dziewczyna,ktora ma kumpla a ten kumpel sasiada to mowil ze Owsiak to za ta kase chate postawil
jakie typy na jutro ?
Jo daje tak ! 72 73 75 78 68
Jo daje tak ! 72 73 75 78 68
26 i 27
wasyl,i pogubiłeś się w tym wszystkim?to w zeznaniach powiedz-Lila prowodyrka,nic nie wiem,naćpany byłem.
wiecie co ci ludzie nie zdają sobie sprawy z tego co piszą na Owsiaka a myślę że nie jeden z nich korzystał w dzieciństwie w szpitalu ze sprzętu zakupionego dzięki kapeli Owsiaka puknijcie się w pokrywki panowie.
Do wysłuchania klilka odcinków radiowej "Rodziny Poszeptyńskich":
http://agonia.wrzuta.pl/audio/3wE0NBrYoOK/rodzina_poszepszynskich_044._kapiel_grzegorza
http://agonia.wrzuta.pl/audio/3wE0NBrYoOK/rodzina_poszepszynskich_044._kapiel_grzegorza
ksings,,,,,,przestan ***zielic bo pisałes ze córeczka chora i owsik jek pomógł a teraz podajesz sie za serceline i tez piszesz ze córeczka chora
potaje ci tempaku numer twego wpisu 1347866
potaje ci tempaku numer twego wpisu 1347866
wasyl 26 27 mozliwe
franku oby
mucha336,w końcu ktoś normalny.napisałem Lili-jak będziesz miała kłopot z dzidziusiami(bliźniaki ponoć)nie zapomnij zapytać w szpitalu,czy aby nie korzystasz ze sprzętu Owsiaka.jeśli tak.odmów stanowczo,skoro to złodziej dla ciebie?
dobra odpadam ide zajarac
zapal za mnie wasyl
edi8.jestem pod wrażeniem.sylwek tylko o Tobie tutaj wyrażał się pochlebnie.idę popatrzeć na linka.
z tego co sie orientuję to guwna lecą na pampersy??? czy jakoś tak hehe
Dobry wieczór kto z was oglądał mecz ?
przegrali szkoda gadac
Niestety Polacy skończyli już turniej a myślałem że zagramy z Duńczykami no niestety to tak jest jak się nie ma więcej zmienników mam rację ? Jak zwykle druga połowa słaba !!! Co to miało w ogóle być ??? Może mi to ktoś wyjaśnić że w 17 min 3 gole strzelamy ?
mucha nie umiesz gówna nawet poprawnie napisac.zerem jestes juz na wejsciu i nara pokemonie
Tak brakowało agresji ale kogo byście dali na bramkę ? A i dlaczego tak mało było grane na skrzydła do skrzydłowych ?
ano tak ano tak
hej
Na kogo obstawiacie w meczu Węgry-Dania ja chyba na Danię a wy ?
Wie ktoś z was jakie były kursy na mecz Węgry-Polska u buka ?
ja chyba na niemcy
ale nie tłumacz się baranku niema to tam to co by tego coby niech tam itak się z ciebie brechtam
Mecz Agnieszki Radwańskiej o 23:55 jest ?
u buka ? Nieznam takiego
1 w nocy poczatek
15 lat oddaje krew jestem h.d.k
w zeszlym roku mialem operacje a
w szpitalu powiedzieli zeby ktos z rodzinyy
oddal krew na operacje
więdz zapytalem gdzie moja krew
zamórowalo ich nie wiedzieli co odpowiedziec
gdzie tu sprawiedliwosc
nie wierze w ten system polski
banda złodziejii
tak samo gram w multi 19 lat i wieczne obooki
ten ich system dobrze działa zarabiaja
a my marzeniami zyjemy
{{hej}
}
dobranoc wszystkim
w zeszlym roku mialem operacje a
w szpitalu powiedzieli zeby ktos z rodzinyy
oddal krew na operacje
więdz zapytalem gdzie moja krew
zamórowalo ich nie wiedzieli co odpowiedziec
gdzie tu sprawiedliwosc
nie wierze w ten system polski
banda złodziejii
tak samo gram w multi 19 lat i wieczne obooki
ten ich system dobrze działa zarabiaja
a my marzeniami zyjemy
{{hej}
}
dobranoc wszystkim
iska wygra to pewne
pa franku
hehe
no narka wasyl do 14
no ja od rana na mp bo mam urlopik
W totolotek kurs Agnieszka Radwańska 1,63 a Na Li 2,25 oczywiście Agnieszka wygra !!! A jak myślicie kto wygra MŚ w ręczną ja myślę że Hiszpania da furia da rocha a wy ???
wasyl okej
.no dobra azjatka bodajze 6 w rankingu a iska 4
.no dobra azjatka bodajze 6 w rankingu a iska 4
W czym dobra jest Azjatka ?
@krzysztof c >>> tu masz kursy meczu Węgry - Polska:
http://www.betexplorer.com/handball/world/world-championship/results/
http://www.betexplorer.com/handball/world/world-championship/results/
ma dobre forchendy bekchendy i ataki z obrotu
Gdzie będziecie oglądać mecz Agnieszki i czy w ogóle będziecie ???
Słabe kursy
powinna bic w srodek ona na boki patrzy
edi8,ciekawe,zbyt wiele fajnych wątków,jutro przesłucham jeszcze raz,tego odcinka nie znałam.pampers,daj spokój z totkiem,jedz gówno,450 miliardów much,nie może się mylić.
Agnieszka wygra bez straty seta czemu uważasz że przegra 1 seta trochę pokory pampers nie sugeruj się tym że Polacy przegrali z Węgrami pamiętajcie Polak Węgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki a od dzisiaj Polak Węgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki ale nie do piłki
własnie pasko zrub porzadek
wasyla nie odpuszczę.za to mam bana?będziesz miał spowiedź za usuwanie wpisów o posądzanie złodziejstwa przez Owsiaka.
ja tylko piłka jak co