Wpisy 1 339 967 – 1 340 066
18 stycznia 2013 08:16 → 18 stycznia 2013 12:06, 100 wpisów
propozycja na modly:
Medytacja z Aniołem Fortunatą
Jest to anioł bogactwa i dostatku. Poproszony o pomoc ześle ci w medytacji energię dobrobytu.
Przygotowanie:
1. Wyłącz telefon, radio, telewizor.
2. Niech nic i nikt ci nie przeszkadza przez mniej więcej godzinę.
3. Zapal złotą lub żółtą świecę i ulubione kadzidło.
4. Posłuchaj muzyki relaksacyjnej.
5. Usiądź lub połóż się wygodnie. Nie krzyżuj rąk ani nóg.
6. Zamknij oczy i głęboko oddychaj. Weź wdech i licz: 1, 2, 3. Wydech i licz: 1, 2, 3. Postaraj się zrobić to 10 razy.
Treść medytacji:
Przejdź przez most z Aniołem Stróżem. Przyjrzyj się, jak wygląda idący obok ciebie anioł. Przyjrzyj się sobie i okolicy wokół ciebie. Zobacz, jak z twojego serca wychodzą różowe promienie, które otulają całe ciało. Gdy już będziesz całkowicie tym różem otulony, zaproś Anioła Fortunatę. Kiedy nadejdzie, popatrz na niego.
Jak jest ubrany, co trzyma w dłoniach. Poproś go o energię bogactwa, obfitość w sferze materialnej. Zobacz, jak Anioł podnosi nad twoją głową ręce. Spływają na ciebie świetliste promienie. Popatrz, jaki mają kolor. Wyobraź sobie, że Anioł obsypuje cię wszelkimi dobrami. Ale pamiętaj, że bogactwo to także talent. Poproś go więc, aby pomógł rozwijać twoje wewnętrzne zdolności. Gdy Anioł będzie obsypywał cię darami, ty zbieraj je zbieraj. Popatrz teraz na siebie jak na szczęśliwego człowieka, który ma zdolności, otoczony jest przyjaznymi ludźmi, cieszy się szacunkiem â dzięki temu wszystkiemu staje się też bogatym (w sensie materialnym) człowiekiem.
Na koniec medytacji najpiękniej, jak umiesz, podziękuj Aniołowi za otrzymane dary.
Medytacja z Aniołem Fortunatą
Jest to anioł bogactwa i dostatku. Poproszony o pomoc ześle ci w medytacji energię dobrobytu.
Przygotowanie:
1. Wyłącz telefon, radio, telewizor.
2. Niech nic i nikt ci nie przeszkadza przez mniej więcej godzinę.
3. Zapal złotą lub żółtą świecę i ulubione kadzidło.
4. Posłuchaj muzyki relaksacyjnej.
5. Usiądź lub połóż się wygodnie. Nie krzyżuj rąk ani nóg.
6. Zamknij oczy i głęboko oddychaj. Weź wdech i licz: 1, 2, 3. Wydech i licz: 1, 2, 3. Postaraj się zrobić to 10 razy.
Treść medytacji:
Przejdź przez most z Aniołem Stróżem. Przyjrzyj się, jak wygląda idący obok ciebie anioł. Przyjrzyj się sobie i okolicy wokół ciebie. Zobacz, jak z twojego serca wychodzą różowe promienie, które otulają całe ciało. Gdy już będziesz całkowicie tym różem otulony, zaproś Anioła Fortunatę. Kiedy nadejdzie, popatrz na niego.
Jak jest ubrany, co trzyma w dłoniach. Poproś go o energię bogactwa, obfitość w sferze materialnej. Zobacz, jak Anioł podnosi nad twoją głową ręce. Spływają na ciebie świetliste promienie. Popatrz, jaki mają kolor. Wyobraź sobie, że Anioł obsypuje cię wszelkimi dobrami. Ale pamiętaj, że bogactwo to także talent. Poproś go więc, aby pomógł rozwijać twoje wewnętrzne zdolności. Gdy Anioł będzie obsypywał cię darami, ty zbieraj je zbieraj. Popatrz teraz na siebie jak na szczęśliwego człowieka, który ma zdolności, otoczony jest przyjaznymi ludźmi, cieszy się szacunkiem â dzięki temu wszystkiemu staje się też bogatym (w sensie materialnym) człowiekiem.
Na koniec medytacji najpiękniej, jak umiesz, podziękuj Aniołowi za otrzymane dary.
angierski nie ja jestem pelen wiary na forum poczytaj wiara yo potega
drapek co sadzisz 3 szt do 10,,4 od 10;do 20,,3 szt 60 jantak zatypowac mam chec
------
Dzień dobry.. .
----------------------------
Dzień dobry.. .
----------------------------
Gregu..za kwiateczka to cmokus
hmm..mowisz sily niebieskie
ja jestem otwarta na wszelka pomoc do gier..nawet "niebieska"
hmm..mowisz sily niebieskie
ja jestem otwarta na wszelka pomoc do gier..nawet "niebieska"
Greg.. .
-----------------
-----------------
greg
mnie nie pytaj, bo nie jestem dobrym typerem, sam "podkradam" liczby od innych mp-wiczów
daje tak 2,3,5,9,16,29,47,67,77,79+
mnie nie pytaj, bo nie jestem dobrym typerem, sam "podkradam" liczby od innych mp-wiczów
daje tak 2,3,5,9,16,29,47,67,77,79+
po wczorajszej lipce w grach Ts dzis moim zdaniem padnie nam na kolana ten potentat Ts i dostanie
Ulexxa.. .
------------------------
------------------------
greg
ja jestemwczoraj 2/5 w mini, w poprzednim los. też 2/5 a gram za jedyne 1.25 i zawsze min. tej jednej francy braknie
ja jestemwczoraj 2/5 w mini, w poprzednim los. też 2/5 a gram za jedyne 1.25 i zawsze min. tej jednej francy braknie
Agatka.. .
-------------------------
-------------------------
Ulexxa.. .
O godz. 11 podam liczby do testu MM.
----------------------------------------------
O godz. 11 podam liczby do testu MM.
----------------------------------------------
ulexxa w tym roku na razie max. 1x50zł i z 5-7x20zł; a po świętach miałem 100w krzyż, 50 w kop. szafirów, 10,20 w słoniku
Agata wiecej Cie nie witam..juz po raz kolejny mi nie odpowiedzialas..pozdrawiam
gregza bardzo szarżujesz- moim skromnym zdaniem, a na cht grasz?
ulexxa malo kontaktuje, tak od wczoraj mnie boli glowa - wybacz
moje nie zauwazenie
moje nie zauwazenie
greg, ja bym 100zł na jedno los. nie dał, bo w ten sposób nie grając masz ok. 6k oszczędności - czyli jakbyś trafił 7/7
Agatka..nic sie nie stalo..ale "lapeczka" to moglabys na powitanie(nie tylko-moje)pomachac
Agatka..ja od pewnego czasu wstaje z tak potwornym bolem glowy(skronie i tyl glowy) ze ogarnia mnie szal-czuje sie jakby w mojej glowinie"gotowal sie czajnik z woda" ale mimo wszystko witam Was cieplo i serdecznie..tak jak czuje..
greg sorry - to Twoja sprawa ile dajesz na pukony nie powinienem się wtrącać/ a sam wczoraj widziałem klienta który zapłacił za pukony ok. 900zł- no ale trafił niedawno 9/10+
greg
na stronie ts'a jest napisane
"Zajmujemy się profilaktyką uzależnienia od hazardu".
więc napisz może do nich
i poowwwoooo
dobrego dnia
pozostałym wytrwałym
wysokich
na stronie ts'a jest napisane
"Zajmujemy się profilaktyką uzależnienia od hazardu".
więc napisz może do nich
i poowwwoooo
dobrego dnia
pozostałym wytrwałym
wysokich
Drapciu..jade w nastepnym tygodniu do de.(lekarzy trzeba odwiedzic-Osoba chora musi miec kontrole i z pewnoscia inne mocniejsze leki,ja tez pojde ze soba sie przekontrolowac)..
wysle cusik ale napewno na chybiczka..nie mam glowy i czasu na myslenie nad cyferkami..wlasciwie to i tak nie mam szczescia do liczb..zawsze jakos wytypuje obok albo jeszcze obok..
wysle cusik ale napewno na chybiczka..nie mam glowy i czasu na myslenie nad cyferkami..wlasciwie to i tak nie mam szczescia do liczb..zawsze jakos wytypuje obok albo jeszcze obok..
drapej
no jasne, jasne
.............
PS
Chociaż kto wie, czy jedną z metod t a k ż e tej walki
nie jest
jedynie
podnoszenie cen
no jasne, jasne
.............
PS
Chociaż kto wie, czy jedną z metod t a k ż e tej walki
nie jest
jedynie
podnoszenie cen
Robalek..loo jery nie "widzialam" Cie dlugo..albo jeszcze dluzej
Drapciu..to "wes" u Joluchy dla mnie tez cos dobrego do..drapania
dla Wszystkich "spiochow" mpuskowych dedykuje utworek
http://www.youtube.com/watch?v=lG8X6DIP_ss
ciekawe jakie sniadanka byscie sobie zyczyli..
http://www.youtube.com/watch?v=lG8X6DIP_ss
ciekawe jakie sniadanka byscie sobie zyczyli..
robala ..przestaj panie ty chcesz tam
dobra jasne znikam..
Test MM.
01, 03, 05, 08, 09, 10, 13, 15, 17, 19, 20, 21, 23, 25, 27, 30, 33, 36, 39, 40, 42.
---------------------------------------------------
01, 03, 05, 08, 09, 10, 13, 15, 17, 19, 20, 21, 23, 25, 27, 30, 33, 36, 39, 40, 42.
---------------------------------------------------
Znikam.. .
----------------
----------------
Wen..to jest na NIE??..czy na TAK?.. dobre dla Graczkow..czy dla Teaskow?..
Mirnam..spoznione zyczenia urodzinowe..samych udanych i wesolych dni zycze..tak jakbys sobie zyczyl..aa wygrannych megowskich zycze bardzo..
programistaco to masz za progran co typuje 3/10 lub 4/10 ale i tak - może dziś Ci sie uda