Wpisy 1 318 846 – 1 318 945
7 stycznia 2013 09:41 → 7 stycznia 2013 11:36, 100 wpisów
witam wszystkich
zobaczym dziś czy coś wpadnie MM czy znowu 2zł x2 tak jak w kaskadzie
kosmaty obstawiasz dziś MM czy nie?
no czesć senna
no to teraz czekać do tej 14:00
hehe nie ma tak dobże
no jak zauważyłe to tu żatkość,witam też ciebie OPA
wiem i sory za to ale już tak mam tak jak nieliczni
wiem dlatego nie przejmuję się tym
no widze ze swiatowiec wrócił...
prubóje
może dziś w MM szescie będzie
Jurek byłes mi prace załatwic???
nie żartuj sobie co
ja dzis zagram wg gwiazd na 22...
ooooooooooooooooooo ooooooooooooo zapomniałem ale na fejsie zapytam siustr
senna
Ja też robie sobie przerwę w grze w realu, bo przeziębiona mam kiepską intuicję i jak się do tego dołoży niezłą stertę dokumentów do przygotowania w pracy to nie ma wiekszego sensu puszczać zakładów skreślanych bez zastanowienia
Ja też robie sobie przerwę w grze w realu, bo przeziębiona mam kiepską intuicję i jak się do tego dołoży niezłą stertę dokumentów do przygotowania w pracy to nie ma wiekszego sensu puszczać zakładów skreślanych bez zastanowienia
ano żartuje ...
jest i nasza wrózka...
medusia niby dzis słonce z merkusrym prawda to?
medea wczoraj Markiza podała mi horoskop i liczby...chce spróbowac tylko zeby drobre kwadraty wybrac...
medea
senna
islandorka
i dzieki za wczorajsza energie, bo dzisiaj córcia lepiej sie czuje, ale my z żoną zdychamy. Jutro jak dopcham sie do lekarza, to bede leżał i tulil sie z żoną, tudzież pocił
senna
islandorka
i dzieki za wczorajsza energie, bo dzisiaj córcia lepiej sie czuje, ale my z żoną zdychamy. Jutro jak dopcham sie do lekarza, to bede leżał i tulil sie z żoną, tudzież pocił
islandorka
Ja sobie zrobiłam wczoraj podsumowanie zestawów podanych w horoskopie mojego autorstwa ( wyniki podsumowania na forum) no i nie jest ze mną tak źle. A wczoraj wieczorem dodatkowo:
Urodzeni we wtorek mieliby 2/4 oraz 3/5, urodzeni w środę 4/5 z plusem; urodzeni w czwartek 4/5, urodzeni w sobotę 2/4 z plusem a urodzeni w niedzielę 6/5
Tak dzisiaj nadal koniunkcja Słońce - Merkury
Ja sobie zrobiłam wczoraj podsumowanie zestawów podanych w horoskopie mojego autorstwa ( wyniki podsumowania na forum) no i nie jest ze mną tak źle. A wczoraj wieczorem dodatkowo:
Urodzeni we wtorek mieliby 2/4 oraz 3/5, urodzeni w środę 4/5 z plusem; urodzeni w czwartek 4/5, urodzeni w sobotę 2/4 z plusem a urodzeni w niedzielę 6/5
Tak dzisiaj nadal koniunkcja Słońce - Merkury
1318838. angierski
jasne, doskonale rozumiem
a i przecież wcale tego od Ciebie, ani nie oczekuję, ani nie żądam
W końcu też ani zeta nie dołożyłem do tego Twojego projektu, ba - nawet nie ściągnąłem, tego programu żeby popatrzeć...
A zwrócić się do kogoś, kto pisze na zlecenie, za pieniądze naprawdę - potrafię
jasne, doskonale rozumiem
a i przecież wcale tego od Ciebie, ani nie oczekuję, ani nie żądam
W końcu też ani zeta nie dołożyłem do tego Twojego projektu, ba - nawet nie ściągnąłem, tego programu żeby popatrzeć...
A zwrócić się do kogoś, kto pisze na zlecenie, za pieniądze naprawdę - potrafię
senna
mój syn jak był mniejszy i chorował ciągle to kupiłam mu NONI (poczytajcie w necie) wypił ogólnie ok 3 butelek w odstępie czasu i od 6-7 lat nie wie co to leki, a antybiotyk w ogóle...polecam szczerze...nie ma zadnych dodatków konserwantów i mogą pic dzieci...
ide kumac nad cyferkami...
ja ledwie kontaktuje i co 6h pije jakies swinstwo "coś tam extra grip"
moja mała byla tak gorąca, że strach było się przytulić,ale potem to i mnie złapało
witam .. Ja mini obstawilem 6 zakładów
...
1 , 3 , 4 , 36 , 37
...
1 , 3 , 4 , 36 , 37
kondi
To spróbuj na sobie wyciągu z pestek grajfruita to działa jak naturalny antybiotyk więc powinno ci podnieść komfort życia do czasu zwalczenia wirusiska
To spróbuj na sobie wyciągu z pestek grajfruita to działa jak naturalny antybiotyk więc powinno ci podnieść komfort życia do czasu zwalczenia wirusiska
czesc medea
wczoraj obieram pomarańcze i co chwilę trafia się pomarańczowo-czerwony miąż. Myśląc, że to obite/zepsute, wyrzucałem, do póki nie przeczytałem, że to pomarańcza czerwona
mirnam
kondi
Niestety sposobami domowymi się nie da. Trzeba kupić gotowy. Nazwa handlowa w Polsce to citrosept jeśli dobrze pamiętam
kondi
Niestety sposobami domowymi się nie da. Trzeba kupić gotowy. Nazwa handlowa w Polsce to citrosept jeśli dobrze pamiętam
andruśka, daje liczby[cyfry] na dwa losowania bo nie wiem, czy dotrwa, do typowania
czesc kondi senna witajcie
mirnam z tego zestawu spirytus mi pasuje
taaa, a zrobił karierę jakiś czas temu hoho książka nawet była... "leczniczy wyciąg z ekstraktu grejfruta", czy jakoś tak
http://www.gronkowiec.pl/paraprotex_sklad_grapefruit.html
http://www.gronkowiec.pl/paraprotex_sklad_grapefruit.html