Wpisy 1 288 984 – 1 289 083
21 grudnia 2012 01:06 → 21 grudnia 2012 03:12, 100 wpisów
miłujcie sie tak jak was Jezus umiłował
wiem greg moze dzis bedzie lepiej
zakon13: jak lottomat wchodzi na chat i widzi Ciebie, że tu jesteś, to co ma myśleć? Jest zniesmaczony pewnie i po tych wpisach w październiku chociażby w jego kierunku, nie widzi się tu obok Ciebie. No zakon13... groziłeś i to poważnie w jego kierunku.
pasko ide lulu a te twoje wycinki rozmowow i tak sa bez sensu bo nie przedstawiaja idei i tak jak wczesniej powiedzialem mozesz mnie zablokowac wy***ne mam nie bede najwyszej pisal dobrej nocy zycze
czasami czlowiek sie chce rozerwac sie pogadac a tu lipa same k... h... sp....... itp Admin Janusz pobudka badz stanowczy .Dzieci czytaja sledza czat wstyd
zakon13: powiem tylko tyle. Będę obserwował. Jeśli wejdzie tu np. ktoś pierwszy nie wytchnie Cię osobiście palcem, a Ty na niego skoczysz, to faktycznie będzie blokada stanowcza.
zakon13: podobne wpisy dostaję od innych użytkowników, żebym się ogarnął i Cię w końcu zablokował. Jeszcze tego nie zrobiłem, czy to znaczy że jestem nieogarnięty?
z tego wszystkiego wynika ze jestej nie ogarniety a ze telefony szly to tylko pod***alacze dzwonili
greg dycha dwa losowania 33,34,43,50,57,58,62,64,73,75..
I obmyslam jeszcze piatke a ty jakie ?
I obmyslam jeszcze piatke a ty jakie ?
nie pod***alacze tylko np. ojcowie, którzy nie życzyli sobie, żeby ich dzieci to czytały
to nie moj problem ze dopuszczaja dzieci do komputera ogarnij sie i pozaj polskie prawo
piątka moze 1 , 5 , 61 , 78 , 79
franiu wysoko ja obstawiam na dwa los :
1;2;4;6;7;10;11;21;33;36 (+11)
1;2;4;6;7;10;11;21;33;36 (+11)
uuu greg a ty niskie liczby no zobaczymy
albo piatka 55 , 56 , 58 , 78 , 79 dwa los .. Zastanawiam sie
greg no tez dobra szustka mozna by rzucić na dwa losowania
greg wiem przez to zastanawiam sie i przepatruje
no własnie zastanawiam sie nad ta liczba
na ulicy cichosza
na multipasko cichosza
niema tego tamtego
i niema miłosza hehe
na multipasko cichosza
niema tego tamtego
i niema miłosza hehe
chyba bedzie ten koniec swiata jak patrze jaka zawisc nienawisc miedzy ludzmi masakra
ja mysle nad 1 5 33 61 79 moze tak
o godz 'W, czyli 14
Dzień apokalipsy zapowiedziany przez Majów tuż-tuż. Trzęsienia ziemi, powodzie, tsunami, ogromne pożary - takie kataklizmy mają nawiedzić Ziemię już dzis. Ale czy na pewno?
strach sie bac
ja znikam nara do godziny w
franek cz
Koniec świata ma nadejść 21 grudnia 2012 roku. Co nam grozi? Katastrofa - jedna, wielka, globalna, katastrofa, czyli tsunami, powodzie, trzęsienia ziemi, zlodowacenia. Są jednak rejony, w których będzie bezpiecznie.
Na ludzi padł blady strach - czy to możliwe, że nasz świat zaraz się skończy? Spadną na nas katastrofy, które zniszczą cały dorobek cywilizacyjny? Tak głosi proroctwo Oriona oraz kalendarz Majów, który kończy się feralnego dnia 21 grudnia 2012 roku.
Koniec świata 2012 - straszą nas nie tylko przepowiednie, ale także uczeni, którzy zaobserwowali ostatnio wzmożoną aktywność Słońca (a w końcu to w związku z wybuchami na Słońcu ma nastąpić przebiegunowienie, które spowoduje liczne katastrofy). Atmosferę podgrzewają także doniesienia, jakoby rząd świetnie wiedział o nadchodzącym armagedonie, ale nie podawał tego do informacji publicznej, by nie siać paniki. Tutaj hipotezy głoszą, że w Ziemię uderzy asteroida lub inne ciało niebieskie.
Jak zachowują się ludzie w obliczu tragedii? Różnie - jedni żartują z końca świata...
Inni szukają ratunku. Ludzie masowo wykupują wycieczki w Himalaje, gdzie rzekomo ma być bezpiecznie w czasie nadchodzącego armagedonu. W USA, jeśli ktoś ma rodzinę w środkowych stanach, chętnie wyjedzie do niej tego dnia. Środek Ameryki Północnej ma pozostać nad wodą.
Jeśli chodzi o Europę, to Francja zamyka w dniu 21 grudnia 2012 wstęp na Pic de Bugarach, najwyższą górę, w obawie przed tłumami. Niestety - nawet gdyby dostęp na górę był, to i tak nikt by nie ocalał. Z przepowiedni wynika bowiem, że cała Europa, łącznie z Alpami, zostanie zalana. Niestety nie wiemy, czy na Górze Kościuszki w Australii zbierze się w dniu 21 grudnia 2012 roku tłum. To jedyny obiekt, który nie zostanie zniszczony powodzią na tym kontynencie.
Koniec świata ma nadejść 21 grudnia 2012 roku. Co nam grozi? Katastrofa - jedna, wielka, globalna, katastrofa, czyli tsunami, powodzie, trzęsienia ziemi, zlodowacenia. Są jednak rejony, w których będzie bezpiecznie.
Na ludzi padł blady strach - czy to możliwe, że nasz świat zaraz się skończy? Spadną na nas katastrofy, które zniszczą cały dorobek cywilizacyjny? Tak głosi proroctwo Oriona oraz kalendarz Majów, który kończy się feralnego dnia 21 grudnia 2012 roku.
Koniec świata 2012 - straszą nas nie tylko przepowiednie, ale także uczeni, którzy zaobserwowali ostatnio wzmożoną aktywność Słońca (a w końcu to w związku z wybuchami na Słońcu ma nastąpić przebiegunowienie, które spowoduje liczne katastrofy). Atmosferę podgrzewają także doniesienia, jakoby rząd świetnie wiedział o nadchodzącym armagedonie, ale nie podawał tego do informacji publicznej, by nie siać paniki. Tutaj hipotezy głoszą, że w Ziemię uderzy asteroida lub inne ciało niebieskie.
Jak zachowują się ludzie w obliczu tragedii? Różnie - jedni żartują z końca świata...
Inni szukają ratunku. Ludzie masowo wykupują wycieczki w Himalaje, gdzie rzekomo ma być bezpiecznie w czasie nadchodzącego armagedonu. W USA, jeśli ktoś ma rodzinę w środkowych stanach, chętnie wyjedzie do niej tego dnia. Środek Ameryki Północnej ma pozostać nad wodą.
Jeśli chodzi o Europę, to Francja zamyka w dniu 21 grudnia 2012 wstęp na Pic de Bugarach, najwyższą górę, w obawie przed tłumami. Niestety - nawet gdyby dostęp na górę był, to i tak nikt by nie ocalał. Z przepowiedni wynika bowiem, że cała Europa, łącznie z Alpami, zostanie zalana. Niestety nie wiemy, czy na Górze Kościuszki w Australii zbierze się w dniu 21 grudnia 2012 roku tłum. To jedyny obiekt, który nie zostanie zniszczony powodzią na tym kontynencie.
z ciekawosci przejrzalem ta rozmowe i ... jestem troche zdziwiony ze ludzie maja problemy z rozumieniem pisanego tekstu
1000 x prosilem Paska zeby napisal oficjalnie ze ciagle non stop mu donosze bo ciagle jedno i to samo slysze
no na wolnosci, zawsze jestem na wolnosci bo nikt mnie nie trzyma
w sumie za brak reakcji na pewne teksty mozna wyciagnac wniosek ze dostaje sie przyzywolenie na kazde mozliwe tu akcje bo i tak nic sie nie dzieje z takimi osobami
gonzaga jestem
lottomatjak ty z nimi dzis pogadasz jak nienawisc bije ojej
lottomatjak ty z nimi dzis pogadasz jak nienawisc bije ojej
o czym to mozna z nimi greg gadac ? o kapuscie ? o pokemonach ? o lizakach ?
dobre zastanawialem sie jaka nienawisc rodzi sie przez podlizywanie sie innym ty sie bronisz oni k...wia ty wyzywasz i petelka ustap czasem bedziesz madrzejszy
dzi i pasko cie bronil
1 288 987. Pasko 2012-12-21 (01:07) Rzeszów
zakon13: jak lottomat wchodzi na chat i widzi Ciebie, że tu jesteś, to co ma myśleć? Jest zniesmaczony pewnie i po tych wpisach w październiku chociażby w jego kierunku, nie widzi się tu obok Ciebie. No zakon13... groziłeś i to poważnie w jego kierunku.
1 288 988. zakon13 2012-12-21 (01:07)
pasko ide lulu a te twoje wycinki rozmowow i tak sa bez sensu bo nie przedstawiaja idei i tak jak wczesniej powiedzialem mozesz mnie zablokowac w
1 288 987. Pasko 2012-12-21 (01:07) Rzeszów
1 288 988. zakon13 2012-12-21 (01:07)
pasko ide lulu a te twoje wycinki rozmowow i tak sa bez sensu bo nie przedstawiaja idei i tak jak wczesniej powiedzialem mozesz mnie zablokowac w
a tam sie bronie ... ja zawsze chcialem w rzeczywistosci poznac takie osoby ktore duzo szczekaja i nudne jest to ze sie konczy tylko na pustym gadaniu
zadna z nich mnie nie widziala na zywo a jak widziala to foto ktore ma 8 lat wiec zabawa trwa
tak jest zawsz portale to jedyne miejsca gdzie co nie jeden chce byc bohaterem