Wpisy 1 262 465 – 1 262 564
5 grudnia 2012 23:31 → 5 grudnia 2012 23:59, 100 wpisów
TOJA Z tobą to mam problem !!! CIEBIE nie daje się w rzaden sposób opracować . NIK do DUPY a z dupy to tylko gówno wystaje i nic więcej !!!! Narazie musisz poczekać . !!!
fortunata bez obrazy czemu nie opracujesz zestawu dla siebie na 10/10 nie wezmiesz kredytu w banku i nie zagrasz ta dyche razy 1000 skoro znalbym kody itp to bym tak zrobil
fortunato dzięki za dobre chęci, trudno muszę przestać grać
ale i tak dziękuję
ale i tak dziękuję
Zakon 13 KREDYTY to TY potrzebujesz , a nie JA Zaraz ciebie sprawdze co z CIEBIE za SWIERGOL !!!!!!
Dla Ciebie pieniądze są ważna a dla mnie NIE !!!!!!!!!!
Dla Ciebie pieniądze są ważna a dla mnie NIE !!!!!!!!!!
andruśka ... nie zabieraj mi 13 bo widzisz jakbys jej nie obstawiła to by weszła i miałbym 3/3 a na Tobie są teraz czary
13maxa..dwie nicki masz zawsze 2/3 ..nie zostaniesz wwwxxx ..moze andra daje www.. i kutwa za mało uciekam..
a poza tym pieniadze szczescia nie daja pomagaja tylko nieszczescie przezyc w dobrobycie jak to ktos madry napisal
fortunata a tak na marginesie to jak podawalas mi wczoraj liczby to nie sprawdzilas jaki ze mnie SWIERGOL !!!!!!
andruska ..a co możesz mi dac Ty wiesz ..krzysio napisał ze mi dasz więc poproszę
NO Zakon 13 to teraz gadasz do rzeczy jak normalny człowiek !!! JA jestem normalna i niczego nie potrzebuje więcej do szczęscia . Mam normalny dom z normalnymi dziećmi .
Mamy wszystko czego potrzeba człowiekowi dozycia , a może nawet i więcej . !!!
Mamy wszystko czego potrzeba człowiekowi dozycia , a może nawet i więcej . !!!
andraa ...13maxa ..mówił poproszyć twoje na lodzi www niz bajka ..ty wiesz coś
fortunata bo ja jestem normalny czlowiek wiem ze dzieja sie na tym swiecie rzeczy ciekawe ale jak czytam od prawie 2 godzin ludzi ktorzy sie zglaszaja do Ciebie po cyferki to zle mi sie robi ze popadlo to wszystko w paranoje bo kriss ktory cos tam trafil i to nie w ten dzien ktory podawalas wygral 120 zl sa tu ludzie ktorzy codziennie wygrywaja wieksze kwoty jest cos takiego jak szczescie czy przeczucie nie kwestionuje tego ale to zaczyn byc jakas obsesja z ktorej jak najbardziej sie wylaczam bo to przestaje byc smieszne
a jak piszesz ze masz wszystko ok ale majac wieksze zdolnosci to nie wierze ze nie wykorzystalabys tego zeby miec wiecej bo to kloci sie z natura czlowieka a natury nie oszukasz
a jak piszesz ze masz wszystko ok ale majac wieksze zdolnosci to nie wierze ze nie wykorzystalabys tego zeby miec wiecej bo to kloci sie z natura czlowieka a natury nie oszukasz
andra..lody albo lodzi albo łodzi ..ale ty specjalna wiesz co to lodziki
andruska ..cos takiego ze mam jechac do ciebie na lodzi czy poi lodzi czy nalodzi
no dobra uciekam...
Zakon 13 CO TY możesz wiedzieć !!! WYZNAJE JEDNĄ ZASADE
TWOJA RACJA MÓJ SPOKUJ I nie zamierza wogule zTOBĄ wdawać się w dyskusje !!! Wszystko na ten temat..!!!!!!!!!!!!!!
TWOJA RACJA MÓJ SPOKUJ I nie zamierza wogule zTOBĄ wdawać się w dyskusje !!! Wszystko na ten temat..!!!!!!!!!!!!!!
fortuna55.....dzieki jeszcze raz. dlugo mAM GRAC TYMI LICZBAMI?
13maxa ..jak chcesz uciekaj albo nie ..yy ty duzy człowiek silny jesteś boi się młoda andraa i naaraaa
ZDROWIE FOOORTUNY55
Kris one będą dość długo na topie, więc dość często będą powracały. może jutro zerkne co im dołozyć .
LILA....JESZCZE NIE W WYRKU?
FRTUNA MAILA MASZ JAK COO MEGO