Wpisy 1 171 431 – 1 171 530
16 października 2012 23:11 → 16 października 2012 23:59, 100 wpisów
gorwil gdzie sie urodziles to wybor rodzicow, jaki jestes tez rodziccow i troche twoj a jak umrzesz...hm to pewnie tez od nas troszke zalezy
Tylko się tak wydaje to jakie geny wejdą w zygotę to przypadek, to jacy ludzie stworzą tą zygotę też zależy od przypadku gdzie się spotkają i czy wejdą w związek
mam wyjebane na to ! Wali mnie to jebie mnie to
sterowac mozesz samolotem a nie zyciem niemasz na to wplywu
macie poczucie czasu a gdzie reszta ludzi ?
a kto jest winien ze czlowiek istnieje ? I jaki jest ?
dżordż busz też steruje swoim życiem a by się prawie precelkiem udławił
zycie czym ***a jest ? Jeden ma dolce a drugi puszki po piwie
nikt sie na swiat sam nie prosi
nikt sie na swiat sam nie prosi
Natura nie znosi próżni, i nie chodzi o próżnie taką jak w kosmosie
Natura tworzy życie wszędzie gdzie jest to możliwe wypełnia wszystkie możliwości
tworzy organizmy żywe które mają świadomość które je nie mają oraz te która tmają je tylko trochę
Ja wam mówię że życie po życiu istnieje ale nie ma ono nic wspólnego z poprzednim życiem, taka przemiana materii
ja lubie pic i byc pod wplywem a reszte mam w dupie nie uznaje sie za madrego jebie mnie to ale sa tacy co wiedza wszystko a guwno wiedza ZYCIE JEST ZYCIEM i uczy ale nie karzdego
1 171 421. rustu2009
2012-10-16 (23:05) LAS
VEGASSS
PASKO dlaczego nie
zapisało mi typowania
wczoraj pewniaka dziś na
22 dziesiątek?
2012-10-16 (23:05) LAS
VEGASSS
PASKO dlaczego nie
zapisało mi typowania
wczoraj pewniaka dziś na
22 dziesiątek?
Ja uwazam ze podstawowa wiedza to jest mozliwa do zdobycia w o wiele krotszym czasie ... czlowiek powinien studiowac tylko wtedy jesli naprawde sie tym inetresuje i ma predyspozycje ku temu by pozniej z tego skorzystac ... warto by bylo w koncu dac czlowiekowi czas na poznawanie swoich mozliwosci. Prawdziwa wiedza taka hmmm praktyczna i tak zdobywana jest dopiero w pracy albo pod okiem ludzi ktoryz w tym juz siedza caly czas. Po co marnowac tyle lat w szkole ?
ja tez chcialam 5 baniek i tez nie mam, ale poczekam cierpliwa jestem
Witaj rustu2009:
Co do pewniaka to nie wiem, najwidoczniej go nie podałeś jakimś cudem. Nikt mi nie zgłasza podobnych problemów.
Co do 10-ki to faktycznie system zarejestrował, że podałeś błędną dziesiątkę i Ci nie zaliczył. A oto co znalazłem w logach. Taką 10-kę wpisałeś do pola: 3,13,23,33,m3,73,1,2,80,16
Co do pewniaka to nie wiem, najwidoczniej go nie podałeś jakimś cudem. Nikt mi nie zgłasza podobnych problemów.
Co do 10-ki to faktycznie system zarejestrował, że podałeś błędną dziesiątkę i Ci nie zaliczył. A oto co znalazłem w logach. Taką 10-kę wpisałeś do pola: 3,13,23,33,m3,73,1,2,80,16
lotto w europie tak jest, zdobywasz podstawowy zawod a studia są dla bogatych, panstwa potrzebują robotnikow a nie filozofow
czy ja wiem czy dla bogatych ? sa wybitne uniwerki gdzie kasy praktycznie nie potrzebujesz bo zyjesz z dofinansowania i stypendiow uczelni
Pasko mi sie wlasnie wydaje ze mnie tez nie zapisało trypow, dziwnie tylko w mini sie zapisało
juz
trza isc spac DOBRANOC
WAM
narka do jutra
trza isc spac DOBRANOC
WAM
narka do jutra
jandzia: po oddaniu typów w Twoim profilu zawsze będzie pisało: "Obecnie typuje:" i Twoje typy. Nie widzę abyś typowała Lotto w ostatnich losowaniach. Każdą grę typuje się osobno.
gorwil tez tak kiedys myslalem ... ale to jednak jest na odwrot
dzis tylko 4/10 ale zapomniałam 65 wpisać kurde na kuponie ranny pewniak
człowiek od początków swego istnienia miał bardzo powolny rozwój cywilizacyjny gdy odkryto fizykę skok technologiczny był niebywały. Wcześniej kiedy górował humanizm ktory miał być pochwałą człowieka blokował ludzi którzy mieli inne zdanie niż wybitne autorytety humanistyczne
gorwil trzeba utrzymywać wewnetrzna harmonie z dusza i ciałem
a reszta sama przyjdzie
a reszta sama przyjdzie
dla mnie ten rozwój techologiczny moze spowolniec, bo ile dobrego wniósł tyle i złego
PASKO OKEJ ALE SKORO SYSTEM WYCHWYCIŁ BŁĄD TO NIE POWINIEN PRZYJĄĆ MI WOGÓLE TYPOWANIA MULTI I DAĆ INFO BŁĘDNE TYPOWANIE CZY SIĘ MYLĘ?
Rozwija sie wszytsko blyskawicznie ... szkoda tylko ze nie to co trzeba
13maxa...ja cały czas jestem .ty masz na suchoo na jutroo
w kosmos ludzi wysyłąja, ciagle nowa bron wymyslaja, a chorob zwalczac nie potrafią albo nie chca
krzysio ...dzisiaj nie grałem na 22 spałem ale jutro na lizakach gram
13maxa....napewno ty na podłoge spałeś ..zela ładnie spała pachnie i ciepło łózkoo
Gdyby ktoś w Polsce robił badania na zarodkach i je niszczył lub krzyżował to by zginął
w katolickim kraju to raczej nie mozliwe takie badania, a ja nie umiem sie do tego ustosunkowac