Wpisy 1 121 005 – 1 121 104
20 września 2012 23:17 → 20 września 2012 23:59, 100 wpisów
chyba ts znow przestrzela sie z szacunkami puli... ona jednak rosnie nieco wolniej przez plusa...
agatkaa 1 czy 2 liczby to jest o wiele za malo wszystko moze pasc tak jak dzisiaj padlo 1,3,5,7,9
i nie jeden ten uklad trafil
ja tez jestem zly... wyslalem 2 zaklady z plusem... w jednym 1/6 lotto i 2 oboki, 0/6 i 3 oboki w lotto+, w drugim 0/6 i 3 oboki w lotto
agatkaa ja zawsze typuje bez zastanwainia sie czy wiecej sie mysli tym gorzej
na najblizsze losowanie wysle albo 1 z plusem, albo dwa bez plusa...
nie moza sie pozniej zdecydwoac co wygbrac
jak ma zafarcic to wleci na 1 kuponie bo tak to ***a bym za milion zaklady poslal i pewno tez nie trafil
wiem o tym, dlatego nie przesadzam z liczba zakladow... ale plusa sobie jednak daruje
agatkaa tak
unhappy wczoraj wygenerowalem sobie zaklad taki patrz 2,4,11,14,37
oczy rzeczywiscie bola,od patrzenia albis no to strzel z 'buta'
ja w typowaniach mini mam 3/12 i sa to liczby, ktore przygotowalem sobie na kupon, ale go nie wyslalem
agatkaa jak bede mial cos to z rana wpisze w swoim temacie na forum
unhappy wczoraj sobie zatypowalem w mm 5/5 i mialem 4/5 a dzisiaj jak liczy o 14 zobaczylem to mnie zgasilo
agatkaa jocia cos tam potrafi wyczrowac z tych mapek
yogin
lottomat, w mini mialem po prostu szanse na przelamanie bardzo zlej passy... gdyby spojrzec na statystyki, powinienem miec juz 3 trojki w czasie gdy nie mialem nic...
lottomat, w mini mialem po prostu szanse na przelamanie bardzo zlej passy... gdyby spojrzec na statystyki, powinienem miec juz 3 trojki w czasie gdy nie mialem nic...
az sie dziwie cos ze na chybil trafil nikomu maszyna szostki nie rzucila ... jak na tyle mln losow ? WTF ?
lottomat, w mini najwiecej do ugrania bywa w soboty, bo wtedy najwiecej ludzi gra
za to z ciekawoscia zauwazylem, ze w kaskade w srody gra zauwazalnie mniej ludzi... nie wiem, o co tu chodzi
Pamiętam dawniej przy kumbulacjach były wielkie kolejki,a jak wprowadzano keno tłok w kolekturze,a teraz pustki:
agatkaa
kazda trojka moze sie zdarzyc nawet ta oczekiwana od 855 losowan
Ciągle im mało,chcą porwać ostatnie zlotówki graczy,oskubać do gołej skórki:
lottomat a kto ci tak mowi?
ja wiem ze prawdopodobienstwo wygrania jest male ale no ***a ja tez chce raz wygrac
A wszystko kosztem bałwana,szkoda mi maskotki,zdziercom stanowcze nie:
lottomat w kolektorach jescze mi nic nie proponowali
lottomat, a ja generalnie gram tak od 3 do 10 mln kumulacji... teraz wysylam wyjatkowo, bo nie gram w mm
Mi też nic nie proponowali w kolekturze,nie częstują herbata ani kawa po turecku,ani słodyczami:
w sumie im mneijsza kumulacja tym wieksza szansa ze wygra ktos solo
Koszmar,co się dzieje w polsce,kupowałem zapiekankę:koszta 5,5zeta a dali mi starą przypieczoną bułkę,twardą jak kamień,polaną tanim keczupem,a było to tak niesmaczne,że mina zrobiła mi się kwasna:.Pamiętam,że jeszcze niedawno na dworcu kosztowało to 3zeta,skąd te podwyżki:
Lottomat.. .
Jesteś niegrzeczny.. .We własnej firmie rozrabiasz i ludzi od gry odstraszasz.. .
-----------------------------
Jesteś niegrzeczny.. .We własnej firmie rozrabiasz i ludzi od gry odstraszasz.. .
-----------------------------
Precz z TS.. .
Zagram, jak będzie do wygrania 50 - 100 milionów.. .
-------------------------------------------
Zagram, jak będzie do wygrania 50 - 100 milionów.. .
-------------------------------------------
unhappy wez sobie zrob skrypta wez sobie wpisz dzisiejszego seta z MM 20 liczb generuj 10 swoja i zoba kiedy ta dycha CI wpadnie