Wpisy 1 059 711 – 1 059 812
13 sierpnia 2012 23:13 → 13 sierpnia 2012 23:59, 100 wpisów
marekq...aha myślałam, że to do mnie, że mam wiedzieć co pisze
pasko dragon rzadko tu bywa ale jak już jest to też robi kocioł a dziś był także około 15:00 chyba tak bo widziałem przez telefon chwilkę tylko
witanko ponownie
http://www.youtube.com/watch?v=Sy8537f0gnY&feature=g-all-u
afery Amber Gold c.d.
http://www.youtube.com/watch?v=Sy8537f0gnY&feature=g-all-u
afery Amber Gold c.d.
scolls
michellex. Ja nikomu z zaprzyjażnionego miasta przytyków nie robię
Pasko uważam ze i taj jestes dosc pobłazliwy jesli chodzi szczegolnie o niecenzuralne wpisy nw forum ale to Ty jestes szefem i Ty decydujesz co jest ok a co nie
scolls pasko już zablokował mu konto na wpisywanie się na czacie
cool cat: mam wszystkie IP, ale zadając takie pytania wchodzisz na sferę strony o której chyba każdy chce zapomnieć, więc pamiętaj o tym proszę i zmień temat.
scolls no wiesz różnie to bywa z pasko ale dziś pasko jest
no tak... piszcie mi jeśli na forum ktoś ewidentnie trolluje, to będę się zapoznawał bliżej i blokował
A może takiego gościa zamiast znakiem aktywny, vip oznaczać ksywą - znaczkiem graficznym "trędowaty"
Pasko ja rozumiem ze na kazdym forum jest np.hyde park ale nie wszedzie a raczej zadko sie zdarza zeby bylo to miejsce do ostrego mieszania z blotem drugiego uzytkownika
idzie kondukt i trumna jest niesiona na bok,ciekawiony przechodzień pyta czemu tak niosą odp. bo cholera strasznie chrapie ,kogo nieśli?
...pasko...
...pasko spoko ...ale prosze cie o jedno sprawdz ip abecadlo bardziej zwykly czy to cos niepamietam dokladnie ale w srodku zzqq...koncuwka 8g ...moge wiedziec co to za osoba prosze cie tylko napisz czy podobne cos ip
...pasko spoko ...ale prosze cie o jedno sprawdz ip abecadlo bardziej zwykly czy to cos niepamietam dokladnie ale w srodku zzqq...koncuwka 8g ...moge wiedziec co to za osoba prosze cie tylko napisz czy podobne cos ip
scolls: gorzej jak dwójka się miesza nawzajem i ciężko zobaczyć kto tak naprawdę zaczął
marekg ja także z reguły nie jestem osobą kłótliwą no chyba że trzeba bo dość mam własnych kłopotów i zmartwień a stronę multipasko.pl wybrałem bo jest najlepsza o tematyce lotto a i można w wolnym czasie jak jest spokój na czacie dobrze się zrelaksować
Pasko wtedy wkraczasz bo obojetne jest kto zaczał,pewne zachowania sa niedopuszczalne bez wzgledu kto to jest jesli takiej glupiej wymiany nie przerwiesz to moze ona sie ciagnac w nieskonczonosc
cool cat: nie ma kogoś takiego który ma w środku zzqq, ani nikogo komu się nick kończy na 8g
multi multi plus. Podzielam twoje zdanie. Ta strona ma tę zaletę, że nigdy przy niej się nie męczę.
pasko...a ja z innej baczki jak tu już jesteśja bym chciała typowanie na te brakujące 6/6,7/7,8/8,9/9 bo dużo ludzi wysyła kuponiki na mniejsze typowania i by sobie chętnie zatypowali na multipasko, a tak jak sie wyśle 8/8 i jak tu zatypować 10/10dodać 2? a jak padną z tymi 2?hmmdobrze mówię czy niee?
moim zdaniem w realu mamy dosc klotni ,wasni i zgrzytow aby kontynuowac to tu ,na forum czy na czacie
pasko dzięki weżnę to jak najbardziej pod uwagę numer wpisu: 1059725
scolls
nie mialbym nic do krecika gdyby staral sie wyperswadowac Nam granie w sposob logiczny i kulturalny,wtedy moge podjac dyskusje nie ma problemu natomiast jesli ktos jest niegrzeczny i obraza innych bo sam ma sie za najmadrzejszego to ja osobiscie takiej osobie mowie NIE
Pasko jeszcze jedno pytanie:gdzie mozna dostac bana za "ale nogi"
scolls to prawda każdy ma inne zdanie ale wtedy nie wiem po co tu jest ale mniejsza z tym i tak jak mówisz kultura świadczy o człowieku
...pasko..
...no chodzi mi o to czy podobne sa w IP zwykly lub abecadlo te literki zzqq w srodku koncuwka 8g w IP ?
...no chodzi mi o to czy podobne sa w IP zwykly lub abecadlo te literki zzqq w srodku koncuwka 8g w IP ?
pasko ma rację nie wywołujmy wilka z lasu dość kłótni ostatnio było i obrażania się na wzajem
Pasko chyba sie nie gniewasz ze My tu nieraz lekko odbiegamy od tematu gier liczbowych i sobie nawet nieraz poswintuszymy (szczegolnie krzysio ŻARTUJE)ale mysle ze nikt sie nie obraza i wszystko jest w granicy przyzwoitosci
No cóż. Pora na dobranoc. Biorę przykład z mojego 10 miesięcznego wnuczka: da,da,da
cool cat zrozum pasko niektórych informacji nie może podawać bo czat jest jawny nawet dla nie zarejestrowanych a z drugiej strony po co tobie to wiedzieć
no jasne... ja również lubię żarty i dystans, podoba mi się, że nie jest tu sztywno
paskoo ..za duzo IP 12..nie music ciekawy miejscowosc ...powinno wystawiaj 4 cyferki koncuwki jak nicki i to wszystko bez strach
scolls na żartach się każdy zna szczególnie w granicach normy a krzysio744 i jego żarty są i nic do niego nie mam
Pasko troszke urozmaicenia zawsze sie przyda i nie jest tak nudno jak na np.niektorych czatach nawet na czateri czy innych
pasko tylko jeszcze jedno mam nadzieję że ta blokada w przypadku tej osoby długo będzie trwać a nie trzy dni
blokada jest stała. No chyba, że użytkownik napiszę jakiś oficjalny email z przeprosinami dla innych użytkowników i poprosi o drugą szansę.
marekg wyśnij dobre liczby na jutro dobranoc
pasko rozumiem no to jeszcze raz dziękuję
michellex szkoda musku nie wal w sciane moze sie jeszcze przydac do typowań
nie, nie bywam. To był przykład, że internet jest na całym świecie i różne jest podejście do pewnych spraw.
a bo co niektórzy juz mi 2 raz nie odpisali na mojepytanko ok.prosić sie nie bede
ja też zaraz pędzę spać ale jeszcze tak 10 minut będę
jeszcze muszę wojtasowi odpisać i za typować na jutrzejsze dwa losowania
cool cat dobranoc
może Pasko by dodac od nowego miesica jeszcze typowania na 6/6 7/7 8/8 9/9
michellex , tyle typów to by się nie zmieściło na stronce ale dostajesz punkty jak trafisz 9/10 i inne co za dużo to nie zdrowo
michellex ja to paskowi pisałem ale odpisał że nie planuję jak na razie żadnych zmian w tym dziale ale nie wiem może zmieni zdanie
Po prostu nie chciałem zbytnio już komplikować strony. Kiedyś było tylko typowania 1,2,3,5. Dodałem później typowanie 10 liczb ekstra... wydaje mi się, że wyczerpuje to apetyty większości. Być może kolejnym krokiem będzie pełna dowolność, ale jak mówię nie wiem czy to nie jest przerost formy nad treścią i dużo linków, opcji, itd. Może typowanie siódemek dodam ...
jackwar...jak zgarne 9/10 czy 10/10 to zdrapek nie potrzebuje
michellex może pasko się pojawi a jak nie to wpisz mu się w formularz kontaktowy albo w kg
kiedyś w TV były tylko 3 programy i się oglądało, potem w kablówce pojawiło się 60 i już nie ma co oglądać
pasko choć na razie siódemki jak by dało radę
pasko jackwar mówi prawdę
pasko...ale fajnie by było typować to co ma się w realu wysłane
pasko rozważ to proszę co piszę michellex bo myślę że to ma sens
pasko sam mam nieraz problem jak mam typować i pewnie bym wrócił do mniejszych liczb od kiedy się zarejestrowałem u ciebie to mam jedną zasadę to co wysyłam to typuję w przypadku multi multi plus oraz jokera choć ostatnio w jokera nie gram