Wpisy 771 413 – 771 512
20 lutego 2012 10:15 → 20 lutego 2012 11:58, 100 wpisów
Szczerze - to nie wiem
Kaska
bo ludzie, to raczej wszędzie są tacy sami,
to chyba raczej kwestia istnienia pewnych możliwości...
Kaska
bo ludzie, to raczej wszędzie są tacy sami,
to chyba raczej kwestia istnienia pewnych możliwości...
sk.u.r.w.y.s.y.n.y szmacą własny naród,własnych obywateli - takim to tylko kopa w doopę zapintolić ...
Robercik
ja tak czasem w lecie obserwuję wycieczki....zagraniczniaki idą i polacy
a jedne i drugie na urlopach
ja tak czasem w lecie obserwuję wycieczki....zagraniczniaki idą i polacy
a jedne i drugie na urlopach
I tylko co czują Ci którzy dumnie do urn POprzeć POszli
Czkawka?
Moralniak?
A może tylko trochę głupio?
Czkawka?
Moralniak?
A może tylko trochę głupio?
no no
Kaska
za bardzo uśmiechać się - POdejrzane
- dać numer wpisu ?
Kaska
za bardzo uśmiechać się - POdejrzane
- dać numer wpisu ?
WITAM .. JAK MOZNA COFNAC O YEDEN WPIS ..?
caffebagdad
Rozumiem - przeglądasz z fona ? Chyba sporo jest różnego rodzaju problemów, bo to takie raczej okrojone wersje przeglądarek
Rozumiem - przeglądasz z fona ? Chyba sporo jest różnego rodzaju problemów, bo to takie raczej okrojone wersje przeglądarek
Wiem, że Pewien kolega przez jakiś czas nie mógł na czat nic wpisać, a teraz coś Jemu się poprawiło, a inni nie mogą - i tak juz jest - nigdy wszyscy nie będą zadowoleni
cofać o jeden ?
ja wspominam pierwsze 100 tysięcy i mam
cofać o jeden ?
ja wspominam pierwsze 100 tysięcy i mam
Kaska
to czasem naprawdę kompletnie nie jest śmieszne
przypominają się wtedy słowa /- St. Lema ? /
Nikt nic nie czyta, a nawet jeśli czyta,
to NIE rozumie, a nawet jeśli rozumie, to
NIE pamięta
to czasem naprawdę kompletnie nie jest śmieszne
przypominają się wtedy słowa /- St. Lema ? /
Nikt nic nie czyta, a nawet jeśli czyta,
to NIE rozumie, a nawet jeśli rozumie, to
NIE pamięta
Robercik...a może tak jakiś guzik na "olewkę"?
a pro po...nie mam porównania jak było kiedyś...ale ja nie mam żadnego problema z przeglądaniem, typowaniem, wpisywaniem z fona
a pro po...nie mam porównania jak było kiedyś...ale ja nie mam żadnego problema z przeglądaniem, typowaniem, wpisywaniem z fona
Kaska
Zabawne - było dokładnie TAK SAMO, może czasem ciut ciut więcej o totku, o jakieś, w zasadzie, jak zwykle, nieudanych próbach oszukania rp reszta - może bez emotek, ale TAK SAMO
cóż - możliwości - może to kwestia systemu operacyjnego ?
Zabawne - było dokładnie TAK SAMO, może czasem ciut ciut więcej o totku, o jakieś, w zasadzie, jak zwykle, nieudanych próbach oszukania rp reszta - może bez emotek, ale TAK SAMO
cóż - możliwości - może to kwestia systemu operacyjnego ?
robak
wczoraj się /z trafiła/ prawie nachapał i zaszalał
jedno 10/10 z trafiła - ostatnio najskuteczniejsze
2x 7/7 z łączenia 13,23,55,69 z dwoma 2 x 3/3 - wiadomo jakimi ...
i jedno 10/10 z p e w n e g o połączenia
nie mam *9* w zestawie
jedno 10/10 z trafiła - ostatnio najskuteczniejsze
2x 7/7 z łączenia 13,23,55,69 z dwoma 2 x 3/3 - wiadomo jakimi ...
i jedno 10/10 z p e w n e g o połączenia
nie mam *9* w zestawie
Siema
Nie Bronson
Kaska
pozostaje nie paczeć na czyjeś typy, fart - nie się nad tym, czy kręcą , czy prawdopodobieństwo, założyć, że dziś jest TEN dzień i
Kaska
pozostaje nie paczeć na czyjeś typy, fart - nie się nad tym, czy kręcą , czy prawdopodobieństwo, założyć, że dziś jest TEN dzień i
Bronson
Ty chyba wszystko wydajesz na te Panienki z profila
a potem główkujesz
Ty chyba wszystko wydajesz na te Panienki z profila
a potem główkujesz
771434. Robal_36 2012-02-20 (11:04)
robak
robak
Kaska
kluczowe t a m słowo, to .p.r.a.w.i.e.
bronson
wiesz, ja zakładam coś w rodzaju cykliczności - różnie na to można paczeć - "siedem lat..." , "raz na wozie..."
- jak grasz - sam czymś się kierując typujesz, z maszyny ?
kluczowe t a m słowo, to .p.r.a.w.i.e.
bronson
wiesz, ja zakładam coś w rodzaju cykliczności - różnie na to można paczeć - "siedem lat..." , "raz na wozie..."
- jak grasz - sam czymś się kierując typujesz, z maszyny ?
771391 ta w naszym przypadku czyli wałbrzyszan (koło 120 tys mieszkańców)
będziemy biegać w świeżym Mobrukowym powietrzu
ponadto funkcjonuje u nas koksownia i spalarnia powietrze jak mniemam jest tak skażone,ze nawet w naszym mieście nie ma urządzenia do pomiaru zanieczyszczenia powietrza,a władza tutejsza nie widzi potrzeby aby takie urządzenie zainstalować (no bo i po co stresować ludków)(mimo,że według obowiązujących przepisów tam gdzie istnieje składowisko,koksownia,spalarnia takie urządzenie powinno być i kontrolować)
W latach 70/80 miasto było nasze tak skażone,że przez okres 5 lat ZABRONIONE było zbieranie owoców leśnych,byliśmy w ścisłej czołówce w świecie pod względem skażenia powietrza gleby itp.
dlatego tez czytając ten o to artykuł
http://www.tvp.pl/wroclaw/aktualnosci/rozmaitosci/czysty-walbrzych/5766632
w.k.u.r.w.i.ł.a.m jak mogą robić takie przekłamanie medialne i tak jest ze wszystkim no chyba,że w naszym mieście miał miejsce kolejny cud Tuska
będziemy biegać w świeżym Mobrukowym powietrzu
ponadto funkcjonuje u nas koksownia i spalarnia powietrze jak mniemam jest tak skażone,ze nawet w naszym mieście nie ma urządzenia do pomiaru zanieczyszczenia powietrza,a władza tutejsza nie widzi potrzeby aby takie urządzenie zainstalować (no bo i po co stresować ludków)(mimo,że według obowiązujących przepisów tam gdzie istnieje składowisko,koksownia,spalarnia takie urządzenie powinno być i kontrolować)
W latach 70/80 miasto było nasze tak skażone,że przez okres 5 lat ZABRONIONE było zbieranie owoców leśnych,byliśmy w ścisłej czołówce w świecie pod względem skażenia powietrza gleby itp.
dlatego tez czytając ten o to artykuł
http://www.tvp.pl/wroclaw/aktualnosci/rozmaitosci/czysty-walbrzych/5766632
w.k.u.r.w.i.ł.a.m jak mogą robić takie przekłamanie medialne i tak jest ze wszystkim no chyba,że w naszym mieście miał miejsce kolejny cud Tuska
ulala...nie mam programu,patrzę do liczb i tak wychodzą one na nie,ale jak jest ich np 19 to zawsze ze dwie lub trzy z nich wpadają
kathy....wczoraj tyle czarowałam w nocy przy nim że,chyba wszystkim co mam zapisanych pobudkę zrobiłam
bronson..taaa,nie musimya skąd wiesz że,nie jesteśmy teraz akurat w pracy?