Wpisy 541 660 – 541 759
13 października 2011 22:59 → 13 października 2011 23:59, 100 wpisów
korn....żebym tylko nie zaczęła lunatykować od tych buziaków bo jeszcze łóżka pomylę 

jackwar...

bella..

Palikot to POpapraniec... myślałem, że mądrzejszy
Lila..długiego kimona

Lila..długiego kimona

yapa ja bym tak do sejmu poszła
gazetę poczytała,telefonem się pobawiła
łapkę po dietę wystawiła
gazetę poczytała,telefonem się pobawiła
łapkę po dietę wystawiła

dobra ja też spadam dobranoc wszystkim do jutra

czesc korn, zobacz jak u mnie w mini z maszyny bylo:
W Mini - 2 zaklady z maszyny: 7,8,11,35,42 i 3,20,22,33,39
kurde 2x2/5
W Mini - 2 zaklady z maszyny: 7,8,11,35,42 i 3,20,22,33,39
kurde 2x2/5
anzu myślałeś że mądrzejszy

ja już się złudzeń pozbyłam
obdarli mnie gnoje

ja już się złudzeń pozbyłam
obdarli mnie gnoje

Franz: Do szkoły trzeba by cię posłać.
Angela: Znów mnie wszyscy będą ***olić.
Franz: No, to jest argument przeciwko szkole.
Angela: Znów mnie wszyscy będą ***olić.
Franz: No, to jest argument przeciwko szkole.
http://finanse.wp.pl/kat,104122,title,Z-lupkow-poplynie-takze-ropa,wid,13890093,wiadomosc.html
yapa

taki optymistyczny akcent wynalazłam na koniec tego dnia
yapa

taki optymistyczny akcent wynalazłam na koniec tego dnia
Pasko chyba znowu nie zapłacił faktury bo wpisy nie wchodzą.......oszczędności robi na emotkach...to nic nie daje i tak wyłączą...
bellcai, tryskasz optymizmem jak ta ropa. Ale co tam ropa zlupkow.
Mnie zab na***ala, pewnie mam rope w zebie
Mnie zab na***ala, pewnie mam rope w zebie
redukcja emotikonek wiąże się z potrzebą przyśpieszenia ładowania strony. Jestem w trakcie przeróbek. Część emotikonek wróci. Generalnie może być duża ilość emotek statycznych, natomiast ilość tych animowanych musi być zredukowana do minimum i mogą być cięcia...
panowie na dobranockę zapodaję piosenkę przewodnią
tzw.oda do Ts
śpiewa mój ziomal
w zamierzchłych czasach zdarzyło się mnie śpiewać ją na koncercie

ale kiedy to było...
http://www.youtube.com/watch?v=GBPcDOT1l6c&feature=related
tzw.oda do Ts
śpiewa mój ziomal

w zamierzchłych czasach zdarzyło się mnie śpiewać ją na koncercie

ale kiedy to było...
http://www.youtube.com/watch?v=GBPcDOT1l6c&feature=related
no anzu ja też nie wiem co Ci opowiedzieć, bo serwer chodzi jak burza...
anzu
firefox okropnie zdziadział od kiedy go mam - /a na początku byłem zachwycony/ przetestuj operę
firefox okropnie zdziadział od kiedy go mam - /a na początku byłem zachwycony/ przetestuj operę
Ale czym się to objawiało? Klikało się na dodaj wpis i się nie dopisywało?
ulala
w 1/2 zaufałem
deki
uważaj na tego zwierzaka
@Pasko
tak - nic się nie dało i "przewijało" do początku strony,a na dole pojawiał się jakiś napis, coś ze #
w 1/2 zaufałem
deki
uważaj na tego zwierzaka
@Pasko
tak - nic się nie dało i "przewijało" do początku strony,a na dole pojawiał się jakiś napis, coś ze #
http://www.youtube.com/watch?v=8hOcUUTiVbA&feature=related
i jeszcze taka prawda
i jeszcze taka prawda

Prawda jest taka, że od tygodnia chce się zaktualizować ale go ignoruje..."przypomnij później"...jutro to zrobię
Robal..

Robal..

tzn. dzisiaj rano mogły być problemy w przeglądarce Internet Explorer. Ale w tej chwili nie powinno być żadnych już problemów.
u mnie zadne problemy przeglądarki firefoxa

A jak szybko ładuje Ci się strona? Ogólnie jak z Twoim internetem, czy inne strony chodzą szybko i bez żadnych zacięć?
bella
no tak, no tak
późno to i niekoniecznie całkiem z sensem gadam <kiwaczek>
słuchajcie - film po prostu szok - Trzej muszkieterowie w 3D
sporo filmów widziałem - ten mnie wcisnął w fotel
momenty ? hmmm

no tak, no tak
późno to i niekoniecznie całkiem z sensem gadam <kiwaczek>
słuchajcie - film po prostu szok - Trzej muszkieterowie w 3D
sporo filmów widziałem - ten mnie wcisnął w fotel
momenty ? hmmm

Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
Bonus Multi Multi: 620 000 złotych
Kumulacja Lotto: 4 000 000 złotych
I koniecznie uwolnić krasnoludki
Do obserwatorów z totalizatora
doopki, co wy z tą firmą zrobiliście ?
że będzie gorzej ? wiem carwa
bo na pustyni by wam piasku zabrakło lelenie
Do obserwatorów z totalizatora
doopki, co wy z tą firmą zrobiliście ?
że będzie gorzej ? wiem carwa
bo na pustyni by wam piasku zabrakło lelenie
Te 36 zł za czwórkę jest gwarantowane, bo faktycznie wynosiła 33,50 zł. A wg starych zasad to by było 95,70 zł. Takie są efekty podniesienia wygranej za trójkę do 24 zł
@ Robal_36
Znów idą w pusty marketing, zawyżając wysokość prognozowanej puli na wygrane I stopnia... Ostatnio pisali o 9 mln, uzbierało się raptem 8,1 mln, czyli o prawie 1 mln mniej. Teraz piszą o 4, będzie max 3,4-3,6...
Znów idą w pusty marketing, zawyżając wysokość prognozowanej puli na wygrane I stopnia... Ostatnio pisali o 9 mln, uzbierało się raptem 8,1 mln, czyli o prawie 1 mln mniej. Teraz piszą o 4, będzie max 3,4-3,6...
nie marekg
NIE , to rezultat podwyżki na 3 zeta, a nie wyrównania wygranej 3/6 do kosztu zakładów z pełnego blankietu
joker
dokładnie - też zwróciłem uwagę na to niedoszacowanie...
ile byś dał ppremii, bonusu, jakiemuś swojemu analitykowi za takie wyceny ?
NIE , to rezultat podwyżki na 3 zeta, a nie wyrównania wygranej 3/6 do kosztu zakładów z pełnego blankietu
joker
dokładnie - też zwróciłem uwagę na to niedoszacowanie...
ile byś dał ppremii, bonusu, jakiemuś swojemu analitykowi za takie wyceny ?

i kto im bedzie grał,,a ta kumulacja 56 milionów to była na wybory tak prawda cała

Cieszę się, że w tym losowaniu nie miałam czwórki. Bardzo by mi adrenalina skoczyła.
@ Pawcio
To chyba jednak tak nie działa... Obserwuję te ich zabawy marketingowe... Na początku, po wprowadzeniu podwyżki ceny za los, zawsze standardowo pisali o 4 mln po pierwszej kumulacji. Po jakimś czasie przeszli standardowo na 3 mln i tylko takie banery zawsze zamieszczali w internecie (choć czasami na tablicach przed kolekturami było to 4 mln)... Zresztą wysokość wygranych w Lotto nie jest chyba zależna od dni tygodnia... Nie zauważyłem, by w soboty grało istotnie więcej osób (istotnie statystycznie)... W Mini Lotto tak faktycznie jest, ale w Lotto raczej nie...
To chyba jednak tak nie działa... Obserwuję te ich zabawy marketingowe... Na początku, po wprowadzeniu podwyżki ceny za los, zawsze standardowo pisali o 4 mln po pierwszej kumulacji. Po jakimś czasie przeszli standardowo na 3 mln i tylko takie banery zawsze zamieszczali w internecie (choć czasami na tablicach przed kolekturami było to 4 mln)... Zresztą wysokość wygranych w Lotto nie jest chyba zależna od dni tygodnia... Nie zauważyłem, by w soboty grało istotnie więcej osób (istotnie statystycznie)... W Mini Lotto tak faktycznie jest, ale w Lotto raczej nie...
@ Robal_36
Kazałbym mu dopłacać do swojej pensji ;-) Ale niestety marketing rządzi się swoimi prawami...
Kazałbym mu dopłacać do swojej pensji ;-) Ale niestety marketing rządzi się swoimi prawami...
Szok
za4kę;36zeta,wygrani szykowali się na imprezę a starczy na figę z makiem pasternaiakiem
za4kę;36zeta,wygrani szykowali się na imprezę a starczy na figę z makiem pasternaiakiem
jak było za 2zl to czesto przechodzili z 1mln do 3-4 a tu z 2mln jest 3
no i za 4 nie było poniżej 100zl a tu juz chyba trzeci czy czwarty raz jest ponizej 100zl
ja też się ciesze że nie miałem 4/6
mój ojciec miał na 12 systemowej 5 ,,,boże jakie umocje ile to weznie a wzioł śmieszne pieniądze wtedy płacili za 5,,,,,,,,,2100zł co to za płacenie śmiechu warte

mój ojciec miał na 12 systemowej 5 ,,,boże jakie umocje ile to weznie a wzioł śmieszne pieniądze wtedy płacili za 5,,,,,,,,,2100zł co to za płacenie śmiechu warte

@ joker007
dzień tygodnia - jednak ma znaczenie
masz jakiś namiar na dane do tych cudnych maszynek ?
Marcin
no, na buteleczkę styknie
dzień tygodnia - jednak ma znaczenie
masz jakiś namiar na dane do tych cudnych maszynek ?
Marcin
no, na buteleczkę styknie