Wpisy 295 349 – 295 448
10 maja 2011 09:45 → 10 maja 2011 12:10, 100 wpisów
Miłego dnia i wysokich wygranych.

Użytkownik MAGNETO dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
hej aga..napisałam maila...jestem na chwilke,raczewj zrezygnuje z bywania na jakis czas

mój boze...nien jestem az taka dobra, raczej fobik społeczny i nie jestem matematykiem, kochani, nie wiem jak wy to dzielicie, mix'ujecie
i na koniec dodajecie, moj typ klasyczny i nie jest to 56, a dla odmiany 16
i na koniec dodajecie, moj typ klasyczny i nie jest to 56, a dla odmiany 16fredkaa11 a dla mnie jesteś expert dziekuje za 16 stke na wymiane masz 10 jako pewniak na dziś
Użytkownik neq dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
to bedziesz na nowej liscie, bo takich co mnie lubią nie znam zbyt wielu

fredkaa11 czuje ze jesteś zadziora a ja bardzo lubię zadziory

no to po 

no to po 

i uwierz, inni nie wiedza ja tez nie pojmuję...chyba przez "fobika", dlatego w tym tłumie zaczełam sie stresowac i postanowiłam posiedziec w krzakach
Użytkownik Wędrowca netowy dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
prosba do andromedy i do fredki11 o typy,a moze juz gdzies podałyscie

fredkaa11 wychodź z karzaków zrobimy grila i imprezke i rozkęcimy to towarzystwo na maxa zrobimy tu rozpoerduche

dzieki andromedziu

kochani, ja jestem niepoprawna, i nie patrze na krateczki, wpisy, pewniaki i typy...zatem czesto sie myle, nie trafiam 3/3, 4/4 i podobnych...mam jakis swoj czas w roku i wtedy wałkuje jeden zestaw...ot historia, stawiajcie na intuicje...
Użytkownik MAGNETO dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Użytkownik neq dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
wczoraj w kaskadzie 2 zł
ależ wielka ta wygrana, nie wiem co zrobić z taką kasą
ależ wielka ta wygrana, nie wiem co zrobić z taką kasą
...bede drodzy Państwo później przez chwilke, dzis odpuszczam, wxczoraj napisałam juz ze moj czas minął
U radzika wybiorę sobie 3 cyferki jeśli można - 28,31,33 i dodam swoją jedną 77

tak fredka tylko ze jedni maja intuicje a inni nie,ja nigdy nie mialam 3/3 ani 4/4,
Użytkownik joker007 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
torsan nie przejmujmy się
ja już przygotowuję się na większą wygraną

ja już przygotowuję się na większą wygraną

Kaskada powinna być tylko w Warszawie i tylko tu. A dlaczego? To proste. Dla miasta Warszawy średnie zarobki wynoszą...... 4 400 pln.
Użytkownik joker007 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
torsan ja bonusa sobie odpuszczam, przestałam wierzyć w to, że można go wygrać. On jest raczej dla "znajomych" TS'a

Witam ja na dzis parka na 2 losowania 9 i 18 i jeszcze taka oto 6 :9,13,18,23,27,47 

Totalizator Sportowy powinien nazywać się tak: Totalizator Loteryjny, po Jokerze wprowadził druga loterię Kaskade.. .
Dzisiaj Magda Tul w Eurowizji może zająć ......... 4 miejsce. Taka jest opinia Niemców.. .
mala557-ale ciekawe sie to dla mnie zrobiła pogram w to zobacze jaki efekt bedzie

Dzisiaj zarząd ts czyta PILNIE opinię o swoim wynalazku, więc piszcie ostro aż im pójdzie w pięty... .
Moje hasło na dziś- PRECZ Z TS!!!
Moje hasło na dziś- PRECZ Z TS!!!
Witam 
Wczoraj kupiłam kaskade no i trafiłam 6 liczb na drugim zestawie 3
No i kapa oczywiście nic nie wygrałam
trudno więcej nie kupuję tego dzia...........

Wczoraj kupiłam kaskade no i trafiłam 6 liczb na drugim zestawie 3
No i kapa oczywiście nic nie wygrałam

trudno więcej nie kupuję tego dzia...........
Szanowny Zarządzie TS.
Chciałbym serdecznie podziękować za podwyżki w lotto, dzięki którym przestałem grać w wasze gry. Jestem WAM wdzięczny i obiecuje że w lotto nie ZAGRAM nigdy.. .
Wędrówca Netowy.
Chciałbym serdecznie podziękować za podwyżki w lotto, dzięki którym przestałem grać w wasze gry. Jestem WAM wdzięczny i obiecuje że w lotto nie ZAGRAM nigdy.. .
Wędrówca Netowy.
Wędrowca netowy
Mądra decyzja
pozdrawiam
Mądra decyzja

pozdrawiam
Korn.

lu- Kasia
i ty też dałaś się nabić w butelkę
pozdrawiam Cię Kasiu
i ty też dałaś się nabić w butelkę

pozdrawiam Cię Kasiu

Tczew 1958.

Wędrowco 
właśnie się delektuję mocco
dziękuje

właśnie się delektuję mocco
dziękuje

Szanowna lunatyczko, mylisz sie ;]. jesli w 1wszym zestawie mialas 6 liczb to i w drugim musialas miec 6 liczb. pzdr