Wpisy 225 809 – 225 908
12 lutego 2011 22:21 → 12 lutego 2011 23:58, 100 wpisów
Darku a jednak 23
w realu 5/10 i 5/10

w realu 5/10 i 5/10
Użytkownik brazowy dopisał wyniki lotto - 13,15,16,20,38,45
hosia...?! na próżno wczoraj szukałem Twoich trafnych typowań, o których pisałaś we wpisie z wczoraj o numerze 224965 z godziny 14:12
a pamiętacie moje poranne dwójki ? teraz wpadły pozostałe połówki 56...63...69...i 26 

Mam 7/10 w typowaniach i w realu.

a mi dziś na chybił/trafił wylosowało takie liczby w lotto: 20,21,26,28,29,37. Ostatnio często mam zestaw liczb sąsiadujących, gdy puszczam na ch/t. Niby każda kombinacja jest możliwa, ale skąd mamy pewność, że TS bardzo wielu ludziom nie kreśli właśnie bardzo podobnych, nawet takich samych kombinacji, gdy grają na ch/y. W razie czego kumulacja i tak się podzieli.
emerytka 46

kasika
dziekuje
Lotto trafiłem parkę i jedną liczbę 3/6 z drugiej parki już padła 9 parka z tej sumy co typuje 51
a mini tylko 2/5 . Gram dalej tym sposobem
dziekujeLotto trafiłem parkę i jedną liczbę 3/6 z drugiej parki już padła 9 parka z tej sumy co typuje 51
a mini tylko 2/5 . Gram dalej tym sposobem
Dorotka..jesteś?..

hosia>>
Ja tam te Twoje 6/12 pamiętam, może nie, co do dnia, ale...
To był taki moment, co stwierdziłem, że jednak jakimś tam rodzajem PH jest podać taki zestaw...
Ok - przejść do historii mp, ale przydałoby się... też...
dla zadowolonych
dla pozostałych, może być odwrotnie 
Ja tam te Twoje 6/12 pamiętam, może nie, co do dnia, ale...
To był taki moment, co stwierdziłem, że jednak jakimś tam rodzajem PH jest podać taki zestaw...
Ok - przejść do historii mp, ale przydałoby się... też...
dla zadowolonych
dla pozostałych, może być odwrotnie 
Szczęściara.
Dziękuję.
Dziękuję.
korn życzę powodzeni oby tak dalej będę podglądała Twoje liczby a nóz widelec ...

Ulala.dzięki.Zrobię sobie Walentynki.
Gonia1.Dziękuję.Mam zamiar tak trzymać.
Gonia1.Dziękuję.Mam zamiar tak trzymać.
Trafiłem 1/10 no ale akurat trafiło na plusa to tu na zero 10 zainwestowane i 10 wygrane. A reszta poszła bokiem.
już wiem Qniu o co chodzi
Typuję jako zorta,zortha,greta i hosia i w jednym dniu jako zortha trafiłam 6/12 a jako greta 5/5 i 7/10 

Typuję jako zorta,zortha,greta i hosia i w jednym dniu jako zortha trafiłam 6/12 a jako greta 5/5 i 7/10 

hosia Swiadkowie świadkami,ale czujność wykazałem i Twojego adwesaża we wczorajszej polemice musze upomnieć,bo nie wie z kim tańcował. Pozdrówka hosiu.
Hosia.Dzięki.
Trafiło mi się jak ślepej kurze ziarnko.

Trafiło mi się jak ślepej kurze ziarnko.

walącym kijem gratuluję /tak i lepiej trzymać/
lejących kijem życzliwie pozdrawiam
W sądzie świadczył będę, a i są mirory na dyskach - nie pękam
No, jak NIKT NIC więcej ? ojojoj
no, to mamy kumululu
Z okazji, że za godzinę
dla niektórych 
dla innych

lejących kijem życzliwie pozdrawiam
W sądzie świadczył będę, a i są mirory na dyskach - nie pękam
No, jak NIKT NIC więcej ? ojojoj
no, to mamy kumululu
Z okazji, że za godzinę
dla niektórych 
dla innych

robal walentynki nie są za godzine tylko 14 a to dopiero w poniedziałek
Dziękuję Quniu bardzo za "kuratelę "
, ale prawdę powiedziawszy to nie wiadomo stuprocentnie czy był to na pewno MÓJ adwersarz 
Pozdrawiam Cie cieplutko i życzę wysokich 
, ale prawdę powiedziawszy to nie wiadomo stuprocentnie czy był to na pewno MÓJ adwersarz 
Pozdrawiam Cie cieplutko i życzę wysokich 
hosiu a ja Ci dziekuje za odpowiedz i to,ze przed chwila musialem siegnac do slownika ortograficznego,by zobaczyc jaki zrobikem blad!!! PS. A wysokie juz byly ... piateczka w systemie "9" swego czasu sie mi trafila.
andromeda>>
dzięki, ale u mnie już jutro, jak Kto wyczerpany by się miał poczuć - robal przeprasza
i dziękuję
w końcu tak rzucać się z
już za chwilę - faktycznie może zostać odebrane niezgodnie z intencjami
, ale to
zdarzało się, zdarza i będzie zdarzać

dzięki, ale u mnie już jutro, jak Kto wyczerpany by się miał poczuć - robal przeprasza
i dziękuję
w końcu tak rzucać się z
już za chwilę - faktycznie może zostać odebrane niezgodnie z intencjami
, ale tozdarzało się, zdarza i będzie zdarzać

Precyzuję piąteczka w dużego lotka 11.06.1988r. liczby,która mnie zawiodła nie zapomnę do końca życia.
Qń>>
Dobry wieczór, jeśli można - zakład wtedy 0,60 ? czy 1,25 ?
W takich kategoriach patrząc - TO były czasy...
Ile płacili za 5, a za 6 ? Pamiętasz ? No i TA liczba...
Dobry wieczór, jeśli można - zakład wtedy 0,60 ? czy 1,25 ?
W takich kategoriach patrząc - TO były czasy...

Ile płacili za 5, a za 6 ? Pamiętasz ? No i TA liczba...
daj na luz qniu ... nie takie BYKI tu "padają" 
A jaka liczba Cię zawiodła ?

A jaka liczba Cię zawiodła ?Wygrałem wtedy 150.000tyś zł = równowartość 100USD . Liczb które padły to: 09,17,18,19,25,39 zawiodła mnie liczba 39. paradoks polegał wtedy na tym,że w oddziale,w którym odbierałem wygraną inny gracz tydzień później trafił "gołą piątkę" i też miał około 100USD.
Do <Robal36> Kontynuując Twój wątek: "w takich kategoriach patrząc..." dodam,że za 100USD w tamtych czasach kupiłem motor M-72, zrobiłem prawo jazdy,obkupiłem się w koszulki lacost,pojechałem na wakacje i na powrót z wakacji kasy nie pożyczałem,bo co nieco jeszcze zostało.
hosiu dedykuję Ci piosenkę "daj se luz" z kabaretu Olgi Lipińskiej, bo ję właśnie sobie z radością obejrzałem na YT i polecam również Tobie tak dla relaksu.
Taaa, tyle, że to taki mniej więcej czas,że 20 papierów to równowartość wypłaty...
Za chwilę hiperinflacja i zmiany, zmiany
A jeśli chodzi o ceny zakładów, to chyba!, bo ciężko jest znaleźć takie dane, a pamięć, cóż..
wcześniej - były po 10 gr, a potem, jak sądzę - 0,20 , 1zł +vat czyli 1,22, 1,60 , 2 i to co mamy - ale mogę się mylić
A - ta wysokość kasiory za piątkę to mocno mnie zastanowiła...
Bo Teraz, jaka to k.a.s.a ?

Za chwilę hiperinflacja i zmiany, zmiany

A jeśli chodzi o ceny zakładów, to chyba!, bo ciężko jest znaleźć takie dane, a pamięć, cóż..

wcześniej - były po 10 gr, a potem, jak sądzę - 0,20 , 1zł +vat czyli 1,22, 1,60 , 2 i to co mamy - ale mogę się mylić
A - ta wysokość kasiory za piątkę to mocno mnie zastanowiła...
Bo Teraz, jaka to k.a.s.a ?

hosiu i tak ma byc na tym forum : grzecznie,melodyjnie,merytorycznie i miło. Pozdrawiam.
Kumulacja Lotto: 15 000 000 złotych
Robal36 jak się bardzo zawezmę to sprawdzę w moim oddziale ile wtedy wynosiłe cena zakładu.
kumulacja

szóstka 0 0.00
piątka 110 5 852.60
czwórka 5669 291.20
trójka 110596 20.00
piątka 110 5 852.60
czwórka 5669 291.20
trójka 110596 20.00
Mini Lotto:
piątka 1 275 432.30
czwórka 191 576.90
trójka 6824 24.30
piątka 1 275 432.30
czwórka 191 576.90
trójka 6824 24.30
mini lotto
piątka 1 275 432.30
czwórka 191 576.90
trójka 6824 24.30
piątka 1 275 432.30
czwórka 191 576.90
trójka 6824 24.30
Robal36
Po pierwsze cena z azakład przed denominacja była w złotówkach a nie groszach.
Po drugie słusznie zauważasz,że zaraz po 1989 roku szalała hiperinflacja-zatem mi się udało.
Po trzecie inny był wtedy podział puli wygranych.
Po pierwsze cena z azakład przed denominacja była w złotówkach a nie groszach.
Po drugie słusznie zauważasz,że zaraz po 1989 roku szalała hiperinflacja-zatem mi się udało.
Po trzecie inny był wtedy podział puli wygranych.
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
jak lotto oszukuje to trzeba umiec ludzi oszukiwac i miec takie szczescie z lotto
Kosmaty i tu się mylisz: liczymy cztery piatki po 5tyś+30czwórek po 200zł+40 trójek po 20zł daje 26800zł minus podetek 10% na ręke wypłacają Ci 24.120zł z ta tylko różnicą,że wtedy było mnie stać na system "9" w dużego lotka, miałem 20 lat i większą fantazję do wydawania kasy i młodzy umysł do wymyslania numerów w gry liczbowe,które padną.
na 14 bedzie inny los ja nie zagram
Pawcio słusznie zauważył, że padła rekordowa w historii wygrana Mini Lotto. Rekord pobito wprawdzie tylko o kilkaset złotych, ale jednak
Pozdrowienia
PozdrowieniaDo <Pasko> Trzeba rzetelnie przyznać,że jest tu na forum kilku fachowców.
Pasko: Ciekawe gdzie padła ta wygrana i jak ktoś zagrał czy systemem no i też dużo zawartych zakładów było. Tego dowiemy się zapewne w poniedziałek.
Qń>>
dzięki, ale nie trzeba - zresztą nie jestem pewien, czy łatwo by Ci to przyszło ... A wspomniane różnice w podziale jednak nie były aż tak wielkie ... Zdecydowanie więcej ludzi grało - to też ma znaczenie - teraz jest migracja do mini - stąd te rekordy...
A ja chyba jeszcze gdzieś mam jakiś kupon z początków z ceną w groszach
wszystkim

dzięki, ale nie trzeba - zresztą nie jestem pewien, czy łatwo by Ci to przyszło ... A wspomniane różnice w podziale jednak nie były aż tak wielkie ... Zdecydowanie więcej ludzi grało - to też ma znaczenie - teraz jest migracja do mini - stąd te rekordy...
A ja chyba jeszcze gdzieś mam jakiś kupon z początków z ceną w groszach

wszystkim

Qń niedoczytałem że miałeś tą 5 w systemie
......czyli wychodzi wniosek że dzisiejsza 5 goła jest równa starej też gołej
......czyli wychodzi wniosek że dzisiejsza 5 goła jest równa starej też gołej
Może kiedyś zostanie pobity i ten rekord np do około 300 000 lub więcej. Jakby w mini lotto było zawieranych np kilka mln zakładów to działoby się i sporo wygranych piątek byłoby wtedy. Zastanawiam się dlaczego w mini lotto nie gra tak dużo ludzi i jest najtańsze a można niezłą sumkę wygrać.
Pawcio pewnie szykuje się zmiana ceny za zakład mini tak mi się cosik wydaje.
Qń: No czasem też się zastanawiam czy nie podniosą ceny i nie zrobią np kumulacji z mini lotto. Nie byłbym za tym.
W Mini Lotto nie ma kumulacji i 50% wpływów leci na wygraną najwyższego stopnia. Ilość wpływów = ilość wysłanych zakładów. Tym samym oczywiście rekord wygranej = rekord ilości wpłyniętych zakładów Mini Lotto.

To były czasy