Wpisy 169 700 – 169 799
1 października 2010 11:19 → 1 października 2010 13:41, 100 wpisów
ok ja napisze wieczorem czy bedziesz na widocznym czy niw widocznym...co zobaczyłęs..?
To bardzo dziwne, jednak znalazłem się w piwnicy, gdzie zobaczyłem dziecko... od którego biło światło. Miał bardzo dziwny( niemalże martwy wyraz oczu) i powiedział mi:" Jeżeli przyjemiesz na siebie godność "Pontifexa", będziesz miał więcej niż się spodziewasz. W nocy ktoś cię odwiedzi ( okazało się, że byli to moi przyjaciele" a następnego dnia, zrobisz dobry interes, na którym zarobisz (sprawa osobista). Nie minęło kilkanascie godzin i de factwo... wszystko jak na dłoni. Przez myśl mi przeszło, że o wszystkim zapomnę- odpowiedził: "Nie zapomnisz!- niemalże ryknął. Spytał się czy chcę jednego z jego "opiekunów"- myśląc, że to zabawa, zgodziłem się.
To bardzo dziwne, jednak znalazłem się w piwnicy, gdzie zobaczyłem dziecko... od którego biło światło. Miał bardzo dziwny( niemalże martwy wyraz oczu) i powiedział mi:" Jeżeli przyjemiesz na siebie godność "Pontifexa", będziesz miał więcej niż się spodziewasz. W nocy ktoś cię odwiedzi ( okazało się, że byli to moi przyjaciele" a następnego dnia, zrobisz dobry interes, na którym zarobisz (sprawa osobista). Nie minęło kilkanascie godzin i de factwo... wszystko jak na dłoni. Przez myśl mi przeszło, że o wszystkim zapomnę- odpowiedził: "Nie zapomnisz!- niemalże ryknął. Spytał się czy chcę jednego z jego "opiekunów"- myśląc, że to zabawa, zgodziłem się.
Na niewidocznym
chybił-trafił
na dwa losowania
x,7,13,50,52,62,64,65,68,74
eryka1>>
kreśliłaś sama, czy ch-t ?
na dwa losowania
x,7,13,50,52,62,64,65,68,74
eryka1>>
kreśliłaś sama, czy ch-t ?
Pontifex Maximus (łac. najwyższy kapłan; dosłownie: najwyższy budowniczy mostów) â najwyższy w hierarchii kapłan w starożytnym Rzymie, przełożony kolegium kapłańskiego, tzw. pontyfików.
Jak podaje tradycja, kolegium kapłańskie wraz z jego przewodniczącym miał utworzyć Numa Pompiliusz, drugi król Rzymu. Najwyższy kapłan zajmował się sprawami kultu państwowego. Tym samym podlegał mu kalendarz i kolegium westalek.
Od 12 roku p.n.e. do 379 roku n.e. tytuł Pontifex Maximus dzierżył każdy kolejny cesarz. Cesarze pełnili swą sakralną funkcję podczas licznych świąt. Tytuł ten wskazywał także na opiekuńczą funkcję cesarza w stosunku do wszystkich religii w cesarstwie. Cesarz mógł więc ustanawiać kapłanów i kalendarz świąt wszystkich religii cesarstwa. Jako pierwszy tytułu przestał używać Gracjan w 379 roku. Nie oznacza to jednak, iż od tego czasu cesarze zrezygnowali z interwencji w sprawy kościelne.
Jak podaje tradycja, kolegium kapłańskie wraz z jego przewodniczącym miał utworzyć Numa Pompiliusz, drugi król Rzymu. Najwyższy kapłan zajmował się sprawami kultu państwowego. Tym samym podlegał mu kalendarz i kolegium westalek.
Od 12 roku p.n.e. do 379 roku n.e. tytuł Pontifex Maximus dzierżył każdy kolejny cesarz. Cesarze pełnili swą sakralną funkcję podczas licznych świąt. Tytuł ten wskazywał także na opiekuńczą funkcję cesarza w stosunku do wszystkich religii w cesarstwie. Cesarz mógł więc ustanawiać kapłanów i kalendarz świąt wszystkich religii cesarstwa. Jako pierwszy tytułu przestał używać Gracjan w 379 roku. Nie oznacza to jednak, iż od tego czasu cesarze zrezygnowali z interwencji w sprawy kościelne.
Tomek z Legnicy no to zgadzająć sie przyjołeś na siebie to....
2 kule powiedz mi, co ja mam z tym wszystkim wspólnego?
Tomek z legnicy wziołęś na sibie te role i pozwoliłęś duchowi działać
czarodziejka83 i kule 2 - ja na nic się nie godziłem, nic nie przyjmując. Moją dziedziną jest psychologia, nie parapsychologia. Wierzę w Boga a ten "incydent" można potraktować jako... "zbieg dziwnych wydarzeń"
ale Bóg nie zaprzecza istnienia szatana-pisałes ze mysląć ze to zabawa zgodziłęs sie sam to wyżej napisałes...wiec
napisałam kim jest Pontifex, czyli najwyższy kapłan,
może koledzy chcą byś nim został?
może koledzy chcą byś nim został?
czarodziejka83 ja nie jestem żadnym kapłanem, tym bardziej kapłanem najwyższym- nikomu na nic nie pozwoliłem. Na pewno nie rolę jakiegoś kapłana. Jednak nie mogę zaprzeczyć faktowi, że wyczuwam i ja czyjąś obecność
szatan potrzebuje ludzi zeby przyjść na świat..każdy to wie--chcąc nie chcąc wszedłęś w świad duchów
wyrwij sie z niego za nim będzie za pożńo!
2 kule
Nie wiem... Przyjaciele raczej poinformowaliby mnie o swoich zamiarach, tym bardziej, że znam ich niejeden dzień....
Nie zaprzeczam jednak, że możesz mieć rację, ale w takim przypadku musiałbym przejść jakąś inicjację, prawda?
Nie wiem... Przyjaciele raczej poinformowaliby mnie o swoich zamiarach, tym bardziej, że znam ich niejeden dzień....
Nie zaprzeczam jednak, że możesz mieć rację, ale w takim przypadku musiałbym przejść jakąś inicjację, prawda?
czarodziejka ma racje, racjonalnie myśląc skoro jesteś psychologiem bądź będziesz, nie zaczynaj czegoś o czym nie masz wiedzy.
I tyle
I tyle

Tomek nie wchodz w ten wymiar-zbieracie sie w kręgu tworząc tym samym czarną msze i bawiąć sie w to sam to bierzesz na siebie
Ale przyjaciele wcale nie muszą mieć złych zamiarów..oni moga być tego nieświadomi....porpstu to sfera w którą sie nie wolno bawić
może koledzy musieli Ciebie zwerbować za to co dostali wcześniej,
wszędzie rządzi ta sama zasada, nic za darmo!
wszędzie rządzi ta sama zasada, nic za darmo!
Robal36 tak kreśliłam sama ja mam liczby w lotto te same wysyłam je 10 lat czekam na 6/6
2 kule masz rację...
Dlatego przeczytam tą książkę, zdobędę odpowiednią wiedzę, aby płynnie poruszać się nawet w tych obszarach wiedzy. Zobaczę, rzucę niewinne "przekleństwo" jakiegoś niepowodzenia- jeżeli do jutra zacznie działać- uwierzę. Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę na własne oczy.
Dlatego przeczytam tą książkę, zdobędę odpowiednią wiedzę, aby płynnie poruszać się nawet w tych obszarach wiedzy. Zobaczę, rzucę niewinne "przekleństwo" jakiegoś niepowodzenia- jeżeli do jutra zacznie działać- uwierzę. Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę na własne oczy.
przekleśntwo wróći do CIebie i zciągnie na CIebie nieszczęscie nie czyń tego nie brudź swej duszy nie oddawaj duszy diabłu bóg zapłaci CI za ną wiećej--ide lotto puśćic..Pa Pozdrawiam!!!
Dziękuję Wam za Wasze dobre intencje. Narazie muszę kończyć. Czarodziejka83 będę później czekał na wiadomość od Ciebie. Miłego dnia
czarodziejka ma racje zło wraca do nas, a dobro po trzykroć jest wynagradzane

trzymaj sie ciepło TOmku..Pozdrawiam Wszystkich!
albo to grzybki w lasach nie rosną, albo inne roślinki ?
może i słabsze, ale naturalne - to zdrowsze...
może i słabsze, ale naturalne - to zdrowsze...
a o to ze jak znikną dopalacze to razem z nimi duchy szatany i te inne
Jak widać - nie znikną 
same emotikony w sieci, będą już do padnięcia ostatniego dysku

same emotikony w sieci, będą już do padnięcia ostatniego dysku
Witam
Wczoraj w MM 2/10 z plusem, a w lotto kicha.
Na godz 14 wysłałem dyche z plusem jak zwykle
Wczoraj w MM 2/10 z plusem, a w lotto kicha.
Na godz 14 wysłałem dyche z plusem jak zwykle

HARTGE>>
Nie grasz na TRZY skreślenia ?
Ja, na 14, na wszelki wypadek, "pewnego" zestawu NIE wyślę...
Nie grasz na TRZY skreślenia ?
Ja, na 14, na wszelki wypadek, "pewnego" zestawu NIE wyślę...
Witam. Czytając czata poczułem zapach siarki i gęsią Skórkę.Przewietrzyłem,skóra wróciła na Skórkę kogucią i teraz mogę podać spokojnie liczby do MM.Oto one:
27,74,5,37,55,64,36,57,73,77 (gra wirtualna 2 losowania) oraz takie typy sportowe. O to one:
Kupon 1
2061 KV Mechelen-Genk 2 2.00
671 Hannover-St. Pauli 1 2.10
AKO 4,2
Pozdrawiam i do boju hej na buka.
27,74,5,37,55,64,36,57,73,77 (gra wirtualna 2 losowania) oraz takie typy sportowe. O to one:
Kupon 1
2061 KV Mechelen-Genk 2 2.00
671 Hannover-St. Pauli 1 2.10
AKO 4,2
Pozdrawiam i do boju hej na buka.
no
idę wysłać
2x5
2x7
i niech spróbuje nie wpaść
to w ryjjj... wężykiem,wężykiem
idę wysłać2x5
2x7
i niech spróbuje nie wpaść
to w ryjjj... wężykiem,wężykiemRobal_36 - Nie gram i nigdy nie grałem na trzy skreślenia
Czemu nie wyślesz?
Czemu nie wyślesz?
kreśl to co Ci do głowy przychodzi podobno pierwsza myśl jest najlepsza 

a może tak egzorcystą na TS

Ja przez takie wahania kiedyś nie zagrałem i przeszło koło nosa 4 w lotto i 5/6 w MM
witam,a nasze panie chodzą w takich sukienkach jak pani Ambrożko miała wczoraj czy nie?

Dobra, całkiem poważnie napiszę...
Uważam,że są rzeczy, których nie potrafimy / być może tylko jeszcze, na razie/ ogarnąć... Niewytłumaczalne...
Przeczucie, "swędząca łapa"* ,"nos", przeznaczenie, niewytłumaczalne, czy niezrozumiałe zdarzenia...
Uważam, że istnieje, użyję tu słowa "magia" - jasna i ciemna, jak dzień i noc, jak dobro i zło...
Dlatego, jak głupio by to nie zabrzmiało, "bawić się" w jakieś pentagramy, pachty, cyrografy - nie będę
Uważam,że są rzeczy, których nie potrafimy / być może tylko jeszcze, na razie/ ogarnąć... Niewytłumaczalne...
Przeczucie, "swędząca łapa"* ,"nos", przeznaczenie, niewytłumaczalne, czy niezrozumiałe zdarzenia...
Uważam, że istnieje, użyję tu słowa "magia" - jasna i ciemna, jak dzień i noc, jak dobro i zło...
Dlatego, jak głupio by to nie zabrzmiało, "bawić się" w jakieś pentagramy, pachty, cyrografy - nie będę
torsan

nie chodzą-takie kiecki zarezerwowane tylko dla gwiazd TS-a

nie chodzą-takie kiecki zarezerwowane tylko dla gwiazd TS-a

a ja dzisiaj inną strategię obieram: kochany ts=ie. bądź tak miły i uprzejmy i daj nam tu wszystkim zgromadzonym coś obfitszego z pańskiego konta

Wszyscy tutaj - kreśląc liczby - próbujemy odgadnąć przyszłość . Skoro " Asmodeusz" ją zna - wyposażmy Go w stałe łącze i niech codziennie podaje "gotowce" . Ave Satanas !
http://ryuuk.salon24.pl/229685,pontifex-maximus-i-tajemnica-krzyza
bella34 Jadę ! Zapachniało mi tutaj " Ojcem R. z Torunia . Trzeba trochę przewietrzyć !!!
kathy - dokładnie
takie 8/10 z plusem, no dobra nie będę pazerny 7/10 z plusem może być hehehe 
takie 8/10 z plusem, no dobra nie będę pazerny 7/10 z plusem może być hehehe 
Kasia jak bedziesz miała liczby od tego jak mu tam..... to proszę za mnie też obstaw liczby oddam z nawiązką

Daj mi hajs polskiego lotto, pełen eliksirów flakon. Mój patent to katem być, otruć totalizator. <- znalezione w necie 

nie, nie, ja od tego jak mu tam nie będę miała
tylko poproszę ładnie ts-a dzisiaj żeby nam w końcu sypnął naszymi numerkami 
tylko poproszę ładnie ts-a dzisiaj żeby nam w końcu sypnął naszymi numerkami 
tomek z legnicy - Jako psycholog przeprowadziłeś test na nas - jak widać - udał Ci się - gratulacje !
witam wszystkich
witam ponownie
ludzie nie musicie w to wierzyć tak sie dzieje i juz ale to jest niedstępne dla zwykłych śmiertelników ot co
ludzie nie musicie w to wierzyć tak sie dzieje i juz ale to jest niedstępne dla zwykłych śmiertelników ot coduchy istnieją i istiały od zawsze przed Wami juz istniały,,tak samo jak wampiry energetyczne i wszystko co owiane tajemnićą
ja dziś dałem liczby od 71 do 80 wierzę że będą i wypnie wygraną choć 6/10 ale zobaczę co będzie nie chce zapeszać

czarodziejka83 jeszcze miesiąc do święta duchów
hartge wysłałem z plusem na 2 losowania

hartge wysłałem z plusem na 2 losowania

Bo jeśli - czarodziejka83 - jest wierząca - to należy Ją ostrzec - strasznie grzeszy przeciw katolicyzmowi.
witam ponownie
a mi wczoraj za rzucali że jaram dopalacze
a tu drive tak jedzie po bandzie że chejjjjjjjj
ave kolektura TS

a mi wczoraj za rzucali że jaram dopalacze

a tu drive tak jedzie po bandzie że chejjjjjjjj

ave kolektura TS

może spróbuje tej czarnej trójki: 35|64|76
ale po losowaniu może przyjść wspólnik z zaświatów
pytanie co będzie chciał za 54zeta w przypadku ewentualnej trafionej

ale po losowaniu może przyjść wspólnik z zaświatów

pytanie co będzie chciał za 54zeta w przypadku ewentualnej trafionej

hartge wczoraj o 22:15 słabo mi poszło mój wynik jest na moim profilu tobie także życzę wysokich wygranych

po proszę czarna moc
o w mordę to rycerze starożytnego zakonu jedi

słyszę ich

mówią niech moc bedzię z tobą

łącze się

Bzzzzzzzzzzzzz.........
no i jest połaczenie

satan on-line
kathy jesteś?
ten tomek z legnicy to cwana gapa 
jak zarzucił sprytnie temat na forum czatu
normalnie gratulki

jak zarzucił sprytnie temat na forum czatu

normalnie gratulki

Widocznie chce wodą ( święconą ) wypłukać alkohol z mego hmm. mózgu ?!
Witam ,cześć,halo czy jak tam
....siarą z rogami i krucyfiksem jedzie na forum

....siarą z rogami i krucyfiksem jedzie na forumszkoda że nie ma znaku zakaz palenia