Wpisy 110 623 – 110 722
9 maja 2010 16:27 → 9 maja 2010 23:59, 100 wpisów
kathy ja miałem wczoraj podobny przypadek matula zagrała na ch-t i wytypowała 2 liczby moje a reszta a tych samych miejscach na kuponie też się śmiałem i te tylko były trafne
4 jako trzecia i 32 jako ostatnia na kuponie tak samo bylo u mnie a kupon pierwszy miałem wysłany :)
Witam Wszystkich.
Nie wiem co się dzieje chyba zostałem oszukany. Trafiłem Jokera + 2 liczby poszedłem z kuponem do kolektury i dowiedziałem się że moja wygrana wynosi 6zł z niedowierzaniem spojrzałem na monitor (6zł). Teraz to już chyba po reklamacjach ponieważ dostałem odrazu swoją wygraną a kuponu już nie zobaczyłem. Co o tym sądzicie?
Trafiłeś Jokera + 2 to powinieneś dostać 139.10 zł> zostałeś oszukany powinieneś poprosić o swój kupon i o wyniku żeby ci wydrukowali jeśli miałeś jakieś wątpliwości bez żadnego gadania dostał byś to. Błąd zrobiłeś że sam nie sprawdziłeś swojej wygranej.
witam wszystkich. Wędrowco netowy Twój sen poniekąd był proroczy. Śniły ci się złotówki jak liczyłeś w markecie, było ich dużo, i faktycznie dużo było cyfr w lotto.(aż 4 ) Hmmmm, wystarczyło puścić ze 100 zakładów .... Ale jak to mówią mądry polak po szkodzie..
Następnym razem będzie lepiej
pozdr. szczery
Następnym razem będzie lepiej
pozdr. szczery
Dużo było przypadków że maszyna się pomyliła. Zawsze sprawdzaj se na lotto.pl zanim odbierzesz będziesz pewniejszy i wrazie czego będziesz miał podstawę do reklamacji POzdro
A teraz wydrukowali by druk z wygranej? Patrze teraz to minimalna wygrana w JOKER wynosi 10zł.
Wynika z tego,że na najniższym szczeblu całej machiny totalizatora sportowego już zaczynają się oszustwa.
kombo >>> jaki przystojniacha z Ciebie :PPPP
A tak wracając do tematu - tutaj na tym portalu było już tyle pisane na ten temat - że encyklopedia w porównaniu do ilości rozważań na ten temat to gazetka :)
Wielu uważa,że to przekręt i nie gra,wielu uważa,że to przekręt i gra dalej (dziwne przypadki) ale są i tacy,którzy uważają,że żadnych przekrętów nie ma.
pozdrawiam
A tak wracając do tematu - tutaj na tym portalu było już tyle pisane na ten temat - że encyklopedia w porównaniu do ilości rozważań na ten temat to gazetka :)
Wielu uważa,że to przekręt i nie gra,wielu uważa,że to przekręt i gra dalej (dziwne przypadki) ale są i tacy,którzy uważają,że żadnych przekrętów nie ma.
pozdrawiam
tata nasz niepozwala się zachować i być sobą jest bardzo niecierpliwy nas straszy szpitalami psychiatrycznymi jest spawaczem o najgorszym zawodzie pracy my lepiej a mam 32 lata i ani razy co minute nie było spokojnie zawsze awantury zaczynał albo prowokował ojciec.
proszę mego ojca józefa filipiuk zabrać na leczenie bo jest niebespieczny dla nas.
moja siostra do nas z piotrem przyniosła psa i papugę a to ciężkie szkody na oczy i kości od papugi psa pokłóte. a w bliskim kauflandzie hiper markecie jest kierowniczka działu kas bożena wróbel.
proszę mego ojca józefa filipiuk zabrać na leczenie bo jest niebespieczny dla nas.
moja siostra do nas z piotrem przyniosła psa i papugę a to ciężkie szkody na oczy i kości od papugi psa pokłóte. a w bliskim kauflandzie hiper markecie jest kierowniczka działu kas bożena wróbel.
Witam wszystkich.TS robi se jaja takie kulki i dwie szóstki bobre he he
bass i Robal_36 >>> kolega , o którym pisałem że wygrał w Lotto 13900zł za 3x "5" zagrane na 1 zakładzie systemem na 8 liczb za 84 zł , grał na swoje własne liczby.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Kigam ja swoje kupony zawsze sprawdzam sam nim dam sprawdzić automatowi.Maszyna zawsze może się pomylić,tak jak są pomyłki na kasach w supermarkecie.Można ci tylko współczuć,że zrobiono ciebie w balona.
edi8 - gratulacje dla kolegi dobrze wyczuł liczby samemu kreśląc, napewno pozostał niedosyt bo bylo blisko 6 ale i tak piękna wygrana jednak można coś grubszego wygrać.
Zakłady na wieczór posłane.Warunki nadania:ciepło.Osoba przyjmująca:kobieta.Warunki:wiek średni,uroda poniżej przeciętnej.Obsługa:zadowalająca.
madzia77>Witaj.Wiem,że jestem przystojny,często spotykam się z taką opinią.Cieszę się,że jako "nowy" spodobałem się Tobie i mam nadzieję,że często będziemy ze sobą w kontakcie.Mimo iż nie jest to strona towarzyska.Pozdrawiam.
Grając za 84złote,na jedno losowanie wychodzi mi,że wyda się w roku około 10000.
W jednym z żabkojadów,wziąłem dzisiaj zdrapkę za 1zeta,a trafiłem 2zeta(zysk 1zeta)To mnie ucieszyło.
edi8>>
nie chciałbym przegiąć, ale może wiesz, czy były to grane stale, czy zmieniane ?
hipopotan>>
uroda nie jest najważniejsza :)
wyda się powyżej 13000
nie chciałbym przegiąć, ale może wiesz, czy były to grane stale, czy zmieniane ?
hipopotan>>
uroda nie jest najważniejsza :)
wyda się powyżej 13000
Jak kiedyś rozmawiałem z jednym z kolektorów to twierdził,że większość wygranych pada na zakłady systemowe.Jak kogoś stać,żeby na każde losowanie tak stawiał to nic dziwnego,że niektórym uda się więcej trafić,tylko,że oni ładują dużo pieniążków w grę.
Każdy element przy nadawaniu kuponów jest ważny,nawet przelot zwykłej muchy.
Dzisiaj niedziela,więc nie mogłem robić zakupów i doradca dostanie smakołyki dopiero w poniedziałek.A wybór słodyczy jest obecnie ogromny,tylko trzeba uważać na uzębienie.
Przypominam,ze Dawid pokonał Goliata.Ale to był wyjątkowo odważny człowiek,bo kiedy niedzwiedz porywał owcę ze stada,nie bał się udać w pościg i pokonać zwierza.
Ricardos dopiero niedawno zauważyłem liczby w twoich typowaniach.Mój doradca jest szybszy,bo podał kila godzin wcześniej.Przyduś swojego aby działał szybciej.
Hipo nie byłem dostępny i nie miałem czasu na myslenie więc walnąłem byle co
Rafale z Gdyni,módl się do Ojca Pio,on wiele razy pomógł ludziom i nigdy nie był obojętny na czyjeś nieszczęście.
Proszę o podanie, z ilu cyfr składa się numer,na losie
loterii Los Milionos.:P
loterii Los Milionos.:P
Ricardos ja zagrałem na siódemki i przekroczyłem limit chiński.Miałem wydać 2,5zeta a doszło do 5 zeta.Aż z wrażenia byłem bliski zawału.
Hipo.Jeszcze masz czas na zawał.5zeta wydać to nie zawał.To ciekawe jak trafisz grubszą kasę co będzie z Twoim serduchem?
Warunki odebrania przez hipcia:54zeta.Miejsce:sklep spożywczy.Osoba sprawdzająca kupon:młoda kobieta.Warunki:uroda powyżej przeciętnej.Obsługa:milutka.
Ricardos gdybym trafił grubszą forsę to chyba odwiezie mnie karetka na sygnale.Ale na razie to niemożliwe,bo wysłane siódemki.
Hipo jak masz słabe cisnienie to przy siódemce tez róznie bywa:)
Ricardos ale z innego powodu,bo zastanawiałem się,czy będzie miała mi wypłacić te pieniążki,bo ostatnio słyszałem o jakimś gościu,który chciał odebrać w żabkojadzie wygrane tylko 20 zeta,a nie dostał bo nie zebrało się tyle pieniążków z lotto.
Dlatego najlepiej chodzić po kasę do większym motłochów hiper super,tam kasa zawsze jest
A czy masz jakieś sygnały kiedy obywatelka Hosia zacznie typować?
sam9>>
z siedmiu
losy wydane w kilku, co by nie miało znaczyć, transzach...
a ma być ich podobno 500000...
czyli teoretycznie powinno być od 0000001 do 0500000
powodzenia
z siedmiu
losy wydane w kilku, co by nie miało znaczyć, transzach...
a ma być ich podobno 500000...
czyli teoretycznie powinno być od 0000001 do 0500000
powodzenia
Może np.tak być,że wcześniej wypłacano np.jakąś czwórkę i nim nazbierają pieniążki to nie mogą wypłacić,dlatego masz rację,że jak się coś trafi nawet niewielkiego najlepiej odbierać tam gdzie mają większe zbiory pieniążków.
Jak jestem w pracy to odbieram u siebie a jak mam wolne to w punkcie pod blokiem.Moja ulubiona kolektorka zawsze dla mnie ma.Jak kupuje fajki to nawet co jakis czas daje mi zapalniczkę gratis.Niedawno dostałem fajny kubek z logo zdrapek.
Ostatnio 27 chodzi często,a to twoja ulubiona liczba,więc według mnie figuruje na twoich kuponach.
Ja na razie zdradzę,że jak podliczył mi bałwan mam na kuponach przewagę liczb nieparzystych.
ricardos >>> tak trochę od tematu - nie opowiadaj tak wszystkim,że kolektorka daje..... i to gratisowo,bo kiedyś pójdziesz do kolektury i okaże się,że dla Ciebie już nic nie ma :(:(
i co wtedy ?
pozdrawiam serdecznie :)
i co wtedy ?
pozdrawiam serdecznie :)
Hipo to moja pechowa liczba a nie ulubiona.I nie mam 27 na dziś ale na jutro chyba już czas będzie w nią zainwestować.
Ja raz widziałem cukierki w punkcie lotto i jak poprosiłem to wziąłem sobie dwa na drogę.
madzia77,,to jest jej prywatny biznes więc ona może i uważam ze jest to dbanie o klienta wiec nie widze w tym nic zlego a wrecz przeciwnie miły gest co nie znaczy ze na zapalniczke mnie nie stac
A kiedyś były chyba gumożelki ale trzeba było za to zainwestować w kilka zdrapek fasoli jasia.
ricardos >>> śmieję się tylko,wiem,wiem i fajne że jeszcze miłych ludzi się spotyka :)
pozd
pozd
Mi by się przydało,żeby kolektorka jak przychodzę,parzyła kawę z mlekiem i dobrymi ciasteczkami dla mnie,żeby zachęcić mnie do gry.A jeszcze przydał by się masaż pleców.
Hipo w żabkojadzie to raczej kawy Ci nie zaparzą a tym bardziej z mlekiem.Musisz zmienić punkt nadawczy
A tymczasem często traktują w kolekturze wysyłających jak natrętów,bo są tam osoby wynajęte,którym nie zależy czy się wysyła kupony.
hipopotan >>> ten masaż pleców - zwłaszcza dolnych partii też by mi się przydał :)
Pisałam Ci kiedyś - jest u nas specjalista (zupełnie ślepy - dasz wiarę) a potrafi takie cuda robić,że wysunięty dysk nie rzadko wchodzi na swoje miejsce,nie uciska na nerwy i nie ma bólu,jedyny mankament to kwota jaką sobie życzy za tego typu usługę.
pozd
Pisałam Ci kiedyś - jest u nas specjalista (zupełnie ślepy - dasz wiarę) a potrafi takie cuda robić,że wysunięty dysk nie rzadko wchodzi na swoje miejsce,nie uciska na nerwy i nie ma bólu,jedyny mankament to kwota jaką sobie życzy za tego typu usługę.
pozd
Punkty nadawcze zmieniam często,ale nawet w kolekturze brak warunków do przyjęcia gościa.
hipo widzę,że faktycznie masz słabe punkty nadawcze.Myslę,że jak pojedziesz po główną wygraną do kwatery TS to tam będzie kawa,ciacho,żelki itd.
Madzia77 na razie na szczęście ból pleców mi się zmniejszył,ale są inne mankamenty.Jak chodziłem do kręgarza to brał za wizytę prawie 100zeta a niewiele pomagał.Pozdrawiam.
Tak byłem obolały,że nie potrafiłem wykonywać poleconych ćwiczeń.Ale z tym bólem pojawiałem się w kościele i modliłem i na razie mam dużą poprawę.
Jak się by wygrało główną wygraną,to wtedy chyba czerwony dywan przed wejściem do kwatery lotto,pozłacana kareta i szereg sług.Ale chyba trafić trudno.
Mag.. Grasz w lotto czy mm?
Już coraz bliżej losowania,wiec pora krzyczeć:pieniążki przybywajcie na południe Polski.Skarbonka głodna,bałwan musi dużo jeść,a te wczorajsze 54zeta,może szybko się wyczerpać.
Mam nadzieję,że jesteś dobrym jasnowidzem Ricardos i coś trafię.Pozdrawiam.
A zauważyłem dziwną zmianę w typowaniach u zawodnika Kazet44,zmieniona fotka jakieś dwa pióra i tylko typowanie do trzech liczb,a zawsze były dziesiątki.
Godzina 0 zbliża się powoli,więc zgodnie z tradycją chińską podam trzy liczby które odpuściłem sobie po konsultacji z bałwanem.Oto one:1,2,3.
Wiadomość z ostatniej chwili.Bałwan pokazuje mi w mapach,ze o 1400nie było końcówek 1 i 6.
Ricardos Ulrykowi von Lotto,posostały trzy hufce do walki:3,39,60.Boję się,że nie popuści i pozostaną te liczby w ukryciu.
Madzia77 czy możesz podawać liczby do 10ciu w typowaniach,bo już wiele osób tego nie robi a bałwan lubi sprawdzać miejsce zawodników po losowaniu.
Jeszcze przegapiłem,ze Ulryk ukrył liczbę 41.wszystko się okaże po bitwie o 22.15.
Madzia77 kiedyś udało mi się trafić dokładny wynik meczu połączony z koszykówką,czyli liczy się często szczęście,bo na drużynach się nie znam.
Tuż przed losowaniem bałwan ułożył siódemkę:1,11,41,6,36,76,46.
Hipciu bałwan pewnie obżarty czekoladą
zobaczymy czy ten "doping'"mu pomoże?
zobaczymy czy ten "doping'"mu pomoże?
Bella niestety bałwan dopiero dostanie słodycze jutro,dlatego tak szaleje.
Tym razem jedynie 3z7.Koszty 5złoty multi+1złoty zdrapka.Wygrane 2złote multi+2złote zdrapka.Wydane 6zeta odzyskane 4zeta.Strata 2złote.Można to przeżyć.A bałwan Bella dostanie słodycze ale dopiero jutro po wizycie w supermarkecie.Pozdrawiam.
Wie ktoś może, ile kombinacji 3 liczbowych muszę zrobić by zawierały wszystkie 10 liczb?
Jeeest jedna z szóstek w ostatnim losowaniu Lotto padła w moim mieście. Ciekawe w której kolekturze.
Madzia77 ja miałem bardzo niewiele pieniążków na masażystów i leczenie.Na szczęście jest poprawa,a kiedy się idzie do kościoła prosić Boga o pomoc,on udziela jej bezpłatnie.
Jest tak jak w przypowieści o synu marnotrawnym,Bóg wypatruje kiedy pojawi się u niego człowiek,bo kocha każdego i nie wypomina grzechów lecz chce pomóc.
Na 1400 nie posyłam kuponów,dopiero jak bałwan dostanie słodycze zacznę przy jego pomocy myśleć nad liczbami na wieczór.
Witam. Po 1081 losowaniach padła trójka 03,26,59. Jest to rekord wszech czasów na oczekiwanie trójki 3/3. Pozdrawiam