Wpisy 67 888 – 67 987
5 października 2009 21:18 → 5 października 2009 23:57, 100 wpisów
I bardzo proszę nie przeszkadzać Paniom Lili i Madzi jakimiś wpisami o głupich numerach i grach!!
NIUSIA-całkowicie się z Tobą zgadzam,proszę nie przeszkadzać.Na typowania przyjdzie jeszcze czas.Ja swoje typy już podałam wcześniej.Żegnam.
lila-może ma problem z instalacją -mam nadzieję,że odezwie się jeszcze dzisiaj
lila-bardzo słuszna uwaga -może taki typ byłby do czegoś "zdatny"
Madzia-widzisz,nawet niusia sie wykruszyła,a ja tylko żartowałam.Ci ludzie nie wiedzą jak wtrącic się do rozmowy.Szkoda,byłoby nas więcej.
lila-cóż może ktoś się "ciekawy" pojawi-stawiasz na to czy to będzie pan czy pani?
Madzia-nie wiem czy ten pan i pani są sobie przypisani,czy ta pani tego pana chce?
slavo: No niestety trzeba się z tym pogodzić. Może o 22:00 coś siądzie w MM lub Numerku :]
Witam!!!!!!!!
MM totomix na 22
3,9,48
3,67,56
3,41,27
9,64,56
9,41,22
48,64,27
48,67,22
Powodzenia!!!!!!!!!
MM totomix na 22
3,9,48
3,67,56
3,41,27
9,64,56
9,41,22
48,64,27
48,67,22
Powodzenia!!!!!!!!!
Jeszcze raz
Ania Wyszkoni - Czy Ten Pan i Pani
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/bWFkemlvcmVrMDI5NQ==/5Nqx3WdmHdz/Ania_Wyszkoni_-_Czy_Ten_Pan_i_Pani
Ania Wyszkoni - Czy Ten Pan i Pani
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/bWFkemlvcmVrMDI5NQ==/5Nqx3WdmHdz/Ania_Wyszkoni_-_Czy_Ten_Pan_i_Pani
slavo-a co Ci się w tej piosence nie podoba-zresztą o gustach się nie dyskutuje jak to powiedział edi8
To był mecz :)
http://www.youtube.com/watch?v=kfgKayy9wjY&feature=popular
Dzisiaj szykuje się walka o objęcie liderstwa w rankingu tpujących pewniaka. Zobaczymy czy padnie 10 albo 66, tym samym slo1 lub red007 obejmą prowadzenie. Pozdrawiam :)
Wpis 67905:) 1x 3/3 , 2x 2/3 ;)
Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać
moja wysłana 5tka 05,30,44,48,74 a wylosowali to co wylosowali.
moja wysłana 5tka 05,30,44,48,74 a wylosowali to co wylosowali.
No faktycznie piterex :) W typowaniach widzę też podałeś tą piąteczkę. Było blisko.
67897. status gigo2 2009-10-05 (21:28)home Żagań
Totomix zakład 1x50
41,48
41,60
58,60
58,48
48,60
40,54
165,30 do przodu norma dawno nie na forum znów super typowanie pozdro dla wszystkich papa!!
Totomix zakład 1x50
41,48
41,60
58,60
58,48
48,60
40,54
165,30 do przodu norma dawno nie na forum znów super typowanie pozdro dla wszystkich papa!!
A tak btw polecam system Alpha na stronie www.lottostat.pl. Z tamtąd biore liczby do piątki i co dzień coś wpada. Może Pasko kiedyś stworzy coś podobnego. :)
wpis 67905;) 3/3
czesc wszystkim czy moglby mi ktos podac wyniki duzego lotka??z gory dzieki pozdrawiam
gigo tam sobie wybierasz zakres losowań i ilość liczb do tego systemu. Od 2-5. Przeważnie biorę liczby z 50 losowań wstecz, 10,20 albo 100. Do tego patrze na liczby jakie padły rok temu i wybieram odpowiedni zestaw.Wysyłam 2 zestawy. Jeden z wcześniejszych losowań a drugi z późniejszych np 10 i 50 , 20 i 100. No ale wiadomo, że wszystko zależy od losowania. Dzięki temu w ciągu 4 dni było już 2 x 4/5 więc może ta granica w końcu będzie przekroczona. :)
te wyniki sa niestety z 3.10 a ja szukam z dzisiejszego losowania...:)
PINECZKA221-dl jest we wtorki czwartki i soboty a dzisiaj mamy poniedziałek
wpis 67905!!!!
lila-nie ma "naszego" hipcia-poczekam jeszcze z pół godz., a potem to może rano będę go "łapać"
ZIUTA-3z3 gratulacje,chyba,że zle spojrzałam,ale zazwyczaj nigdy sie nie mylę
MADZIA,idziesz już?posiedz jeszcze ze mną,no chyba,że nie masz już ochoty.
gratulacje ziuta. Ty chyba ładnie wychodzisz na tym Totomixie. Pochwal się jaki masz bilans ostatniego miesiąca :) Oby tak dalej. Pozdrawiam
Poszukuje systemów strefowych na parki żeby np.tworzyć czwóreczki Pozdro!!!!!!!
zielony grenhorm przebil sie przez gau gadu ale teraz jestem jeszcze bardziej zielony bo zablokowalem sie w gadu jak przesylac tam wiadomosci do osoby
hipopotan -a masz już swój numer gg?-jak masz to mi podaj napiszę coś do Ciebie i odpiszesz czy dostałeś wiadomość
zalogowalem sie tam jako tajemniczy pinokio moj numer to 9788023
ziuta1981krk
Powiedz proszę jak wysyłasz te trójki w Totomixie?
po jednej, czy systemem.Pozdrawiam.
Powiedz proszę jak wysyłasz te trójki w Totomixie?
po jednej, czy systemem.Pozdrawiam.
Hipcio-jak już zainstalowałeś gg to w prawym dolnym rogu ekranu masz słoneczko.Kliknij na nie.Następnie kliknij na swoje imię lub ksywkę ze słoneczkiem.Wyjdą tam takie słoneczka,kliknij na DOSTĘPNE i wtedy będziemy mogły do Ciebie napisać.
Ziuta1981krk gratulacje! Jeśli chodzi o systemy strefowe to tomcio1971 jest mistrzem. Swego czasu Edi8 w swoim temacie podał ciekawy system na 14 parek i 42 zakłady z gwarancją "4" przy trafieniu 3-ch parek (strona 28. Pozdrawiam!
gralem tylko wybierajac jedna 70tke odrzucilem 57 59 65 66 a i tak nic nie trafilem
hipopotan.Ja nic nie pisałem,żebyś obstawiał te liczby
z dwudziestu,ja je testuję z wygranych,Ty ich na razie
nie obstawiaj.Pozdrawiam.
z dwudziestu,ja je testuję z wygranych,Ty ich na razie
nie obstawiaj.Pozdrawiam.
Hipopotan-masz czerwone sł○oneczko,czyli nie dostępne,zmień ustawienia tak jak napisałam to we wpisie wyżej a napewno sie uda.Wszystko pradopodobnie sie powiodło tylko kwestia dostępny czy nie.Jak bedziesz dostępny,bedzie ok.
bromik, nie tomcio 1971,tylko 1972-faktycznie jest mistrzem
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
hipopotan.Jutro graj liczbą 57,miałeś rano 17 powinneś ją dać na 22-gą.Pozdrawiam,
sam9 dziekuję za sprostowanie mojego błędu, a tomcia1972 przepraszam za pomyłkę w nicku.
smieszne jak jestem zielony nie chce mi sie te sloneczko zmienic
zaklady proste jak narazie wszystkie po 2 zico;)
>>>13max33
Grałeś na moje liczby?:)
Grałeś na moje liczby?:)
Hipopotan-Będę zadawała tobie pytania a Ty mi na nie odpowiadaj.
Masz w prawym dolnym rogu czerwone słoneczko?
Masz w prawym dolnym rogu czerwone słoneczko?
Hipopotan-do góry jak jest słonecko,jest też twoj nik pinokio lub coś w tym stylu TAK?kliknij myszką na pinokio i pojawią się różne słoneczka,np:zaraz wracam,dostępny,nie dostępny itd.Ty kliknij na DOSTEPNY i to wszystko.
jak klikam na pinokio to pojawia sie u mnie jakas informacja poangielsku
Hipcio-Napisz mi dokładnie co Ci się pojawia jak otwierasz słoneczko w prawym dolnym rogu na niebieskim pasku koło godziny(zegarka)/zaczniemy wszystko od początku i powolutku.Tylko bez nerwów
Josef-zachowaj te swoje komentarze na wieczór dla dzieci na dobranoc
dziwne moze mi sie zaistalowalo jakies inne gadu gadu bo klikam wszedzie a tych informacji nie mam
Hipcio-napisz mi co masz w prawym dolnym rogu,jakie słoneczko i czy w ogóle jakieś jest?Zaraz przy zegarze wskazyjącym godzinę
Demokracja Madziu, Twoje słowa.
Tylko Tobie wolno bzdury wypisywać cały dzień?
Tylko Tobie wolno bzdury wypisywać cały dzień?
Hipcio-podaj jeszcze raz dokładnie swój numer gg,albo spróbuj napisać cos do mnie oto mój numer.10234206
Josef- a czy to tak ładnie nabijać się z kogoś?
Ty to pewnie urodziłeś się z wiedzą informatyczną
Ty to pewnie urodziłeś się z wiedzą informatyczną