Wpisy 45 400 – 45 499
7 kwietnia 2009 00:15 → 7 kwietnia 2009 21:34, 100 wpisów
eMeL !
Przepraszam ale muszę Ciebie delikatnie sprostować ..... naprawdę gram za 7 zł (mam na to kupony) i tam jest wygrana 250 zł minus 40 co daje 210 zł wygranej:
przykładowy kupon: http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID4aab20ab71acd57e3e5610cbc1446950
Reasumując kurs jest zaokrąglony pomiędzy 0,05 a 0,06 za całe 7 zl
Przepraszam ale muszę Ciebie delikatnie sprostować ..... naprawdę gram za 7 zł (mam na to kupony) i tam jest wygrana 250 zł minus 40 co daje 210 zł wygranej:
przykładowy kupon: http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID4aab20ab71acd57e3e5610cbc1446950
Reasumując kurs jest zaokrąglony pomiędzy 0,05 a 0,06 za całe 7 zl
eMeL !
Jak możesz to podaj swój e-mail to nawiążemy kontakt.Są pewne rzeczy gdzie nie należy rozmawiać na forum bo Wielki Brat NIE ŚPI !!!!
Jeżeli nie nawiążemy kontaktu to trudno ponieważ Mam ciekawe przemyślenia a nie powinno się na ogół o tym rozmawiać.
Pozdrawiam
Robert
Jak możesz to podaj swój e-mail to nawiążemy kontakt.Są pewne rzeczy gdzie nie należy rozmawiać na forum bo Wielki Brat NIE ŚPI !!!!
Jeżeli nie nawiążemy kontaktu to trudno ponieważ Mam ciekawe przemyślenia a nie powinno się na ogół o tym rozmawiać.
Pozdrawiam
Robert
TOMCIO 1972
wczoraj trafionych7 liczb z 16
było by;7 razy-4/8 2 razy 5/8.
nie wiele testuje dalej dzisiaj też ale niektóre zmieniam.POZDRAWIAM.
wczoraj trafionych7 liczb z 16
było by;7 razy-4/8 2 razy 5/8.
nie wiele testuje dalej dzisiaj też ale niektóre zmieniam.POZDRAWIAM.
Pytanie do znawców Fortuny- jak lepiej zagrać 1 zaklad z 8 liczb i zagrać np. 4z8 + 5z8 czy rozpisać te 8 liczb na 4 zakłady po 6 liczb i wtedy zagrać 4z6 +5z6 ? i stawka ta sama wszędzie czyli np. 3 zł
DO mysia pysia
nie jestem znawco fortuny
ale testuje swoje liczby według pomysłu tomcia 16 liczb,8 skreslen 30 zakładów
koszt 90zl.w fortunie
nie jestem znawco fortuny
ale testuje swoje liczby według pomysłu tomcia 16 liczb,8 skreslen 30 zakładów
koszt 90zl.w fortunie
siemka wszystkim typki z pod ciemnej gwiazdy gram 2/6 19,52/24,58/22,34/26,44/14,4/53,47
mysia pysia sorry za nieobecność wczoraj i brak kontaktu ,buraki prąd wyłanczali ,znów gdzies gnojki linie przerwali koparą hehehe!!!!
gigo2 a co to za sposób kilka dni wczesniej wymysliłaś ?
dziś; 35,47,20- 35,67,68,21-32,21,4,39,68-29,25,24,3,4-32,42,39,33,47,71
sfrajerowałem sie , bo wiesz w fortunie gram od niedawna ja ci tu naparzam po wygraną a tu zoong
inaczej w domu na papierze niż na kuponie inaczej ,żle babce wytłumaczyłem a już myślałem ze ponad 2 tysie ale dałem ciała hehehe!!!!
mysia pysia>>> witaj , wydaje mi się że gigo2 to facet a nie kobieta....bo napisałaś: "wymyśliłaś"!
Ale do rzeczy - nie bardzo rozumiem , jak Ty chcesz rozpisać te 8 liczb na 4 kupony po 6 skreśleń , skoro gwarancja na 4/4 przy 6 skreśleniach i grze na 8 liczb zawarta jest dopiero w rozpisie systemu skróconego na 7 zakładów:
1-2-3-4-5-6
1-2-3-4-5-7
1-2-3-4-5-8
1-2-3-6-7-8
1-4-5-6-7-8
2-3-4-6-7-8
2-3-5-6-7-8
Pzdr.
Ale do rzeczy - nie bardzo rozumiem , jak Ty chcesz rozpisać te 8 liczb na 4 kupony po 6 skreśleń , skoro gwarancja na 4/4 przy 6 skreśleniach i grze na 8 liczb zawarta jest dopiero w rozpisie systemu skróconego na 7 zakładów:
1-2-3-4-5-6
1-2-3-4-5-7
1-2-3-4-5-8
1-2-3-6-7-8
1-4-5-6-7-8
2-3-4-6-7-8
2-3-5-6-7-8
Pzdr.
do tczew 1958 wpis 45402
Jeżeli trafiłes wczoraj 7z16 a wzorowałeś się na systemie:
"System na 16 liczb rozpisanych po 8 skreśleń na 30 zakładów , z minimalną gwarancją 6x"5" , przy trafieniu 7z16 liczb ( autor:Krzysztof Paryska )"
to przy trafieniu tych 7z16 powinieneś w swoich zakładach po 8 skreśleń znalezć MINIMUM 6 "piątek" bo taka jest gwarancja minimalna tego systemu.
Nie wiem jakim cudem Ci wyszło 7x4/8 i 2x5/8.
Być może testowałeś inny system albo zle sprawdziłeś lub zle przepisaleś liczby podstawione pod matrycę.
Jest to bardzo ważne z tego względu że trafienie w tym systemie 7z16 przekłada sie na 6 "piątek" MINIMUM a to już daje wygraną.
Jeśli każdy zakład nadasz systemem 5z8 za 3zł to za cały system zapłacisz 90zł.
5z8 za 3zł płaci 48.20zł.
6x48.20zł = 289.20 - 90 koszt gry = 199.20zł na czysto.
Napisz jakim cudem wyszły Ci tak małe wygrane przy trafieniu 7z16 bo mi tu coś nie pasuje.
Jeżeli trafiłes wczoraj 7z16 a wzorowałeś się na systemie:
"System na 16 liczb rozpisanych po 8 skreśleń na 30 zakładów , z minimalną gwarancją 6x"5" , przy trafieniu 7z16 liczb ( autor:Krzysztof Paryska )"
to przy trafieniu tych 7z16 powinieneś w swoich zakładach po 8 skreśleń znalezć MINIMUM 6 "piątek" bo taka jest gwarancja minimalna tego systemu.
Nie wiem jakim cudem Ci wyszło 7x4/8 i 2x5/8.
Być może testowałeś inny system albo zle sprawdziłeś lub zle przepisaleś liczby podstawione pod matrycę.
Jest to bardzo ważne z tego względu że trafienie w tym systemie 7z16 przekłada sie na 6 "piątek" MINIMUM a to już daje wygraną.
Jeśli każdy zakład nadasz systemem 5z8 za 3zł to za cały system zapłacisz 90zł.
5z8 za 3zł płaci 48.20zł.
6x48.20zł = 289.20 - 90 koszt gry = 199.20zł na czysto.
Napisz jakim cudem wyszły Ci tak małe wygrane przy trafieniu 7z16 bo mi tu coś nie pasuje.
murphy witaj tak jak piszesz facet , ani gey ani kobita hehehe ,sam nie zwróciłem na to uwagi hehehe ,murphy miłego dnia życzę
TOMCIO
Przepraszam masz racje to są skutki sprawdzania tak wcześnie rano .Wszystko się zgadza.Pozdrawiam.
Przepraszam masz racje to są skutki sprawdzania tak wcześnie rano .Wszystko się zgadza.Pozdrawiam.
Tomcio 1972.
dzisiaj pomyśle nad tym zestawem .może
dwie zamienie.
PZDR.
dzisiaj pomyśle nad tym zestawem .może
dwie zamienie.
PZDR.
3,9,14,20,22,23,26,28,35,36,37,40,41,46,48,69
a to ten zestaw.
a to ten zestaw.
mysia pysia>>> grając tym podanym Ci powyżej systemem na 7 zakładów , masz koszt nadania wobec 4z6=15 ze stawką każdego systemu 3zł ( czyli 3:15=0,20zł ) 7x3zł=21zł , a za 4z8 dostaniesz przy kursie 200 200x0,20złx0,9=36zł lecz są w tym rozpisie "czwórki" powtarzające się , jak choćby 1-2-3-4;1-2-3-5 itd. wiec możesz przy 4z8 wygrać nie tylko jedną taką czwórkę , gdy dopisze Ci szczęście , choć masz gwarancję na 1x4 przy 4z8.
Natomiast przy trafieniu 5z8 masz tu minimalną wygraną jako 5x"4" czyli 200x4x0,20x0,9zł=180zł.
Te 5x"4" daje dokładnie taką samą wygraną jak za 1x"5" bo kurs 1000 za 5/5 masz wyrównany przy 5x200=1000 za
5x"4".
Tak więc jest to chyba właściwa ścieżka aby grać to jedynie jako 4z6 , aby ryzykując 21zł wygrać przy 4z8 36zł ( netto 15zł ) lub przy 5z8 180zł ( netto 159zł ) .
Pzdr.
Natomiast przy trafieniu 5z8 masz tu minimalną wygraną jako 5x"4" czyli 200x4x0,20x0,9zł=180zł.
Te 5x"4" daje dokładnie taką samą wygraną jak za 1x"5" bo kurs 1000 za 5/5 masz wyrównany przy 5x200=1000 za
5x"4".
Tak więc jest to chyba właściwa ścieżka aby grać to jedynie jako 4z6 , aby ryzykując 21zł wygrać przy 4z8 36zł ( netto 15zł ) lub przy 5z8 180zł ( netto 159zł ) .
Pzdr.
tczew -długo myślałeś nad tym zestawem 1 minutę ,ciekawe jak Ci to wyjdzie-szczerze powiedziwaszy nie wierzę w te cyferki-może z 4 wpadną
do jaksa 1977
nie muśiałem długo myślec . trzon cyfr jest stały .Tylko 2 lub 3 szukam. i to wszystko nie wiesz na czym bazuje
nie muśiałem długo myślec . trzon cyfr jest stały .Tylko 2 lub 3 szukam. i to wszystko nie wiesz na czym bazuje
A po druge to ja gram nie ty.
pozdrawiam.
pozdrawiam.
tczew 1958 musisz z agresja odpowiadac ??
Kazdy wie ze ty w to grasz
Kazdy wie ze ty w to grasz
mysia pysia>>> wychwyciłem swój błąd w poniższym fragmencie wpisu 45417:
"Natomiast przy trafieniu 5z8 masz tu minimalną wygraną jako 5x"4", czyli 200x4.....=180zł",
a powinno być: 200x5x0,20złx0,9=180zł.
Pzdr.
"Natomiast przy trafieniu 5z8 masz tu minimalną wygraną jako 5x"4", czyli 200x4.....=180zł",
a powinno być: 200x5x0,20złx0,9=180zł.
Pzdr.
murphy system wzięłam z tej strony
http://psychicjackpot.com/wheels-traps.php
http://psychicjackpot.com/wheels-traps.php
Ja obstawialbym dzis cos z tej puli
7 12 13 28 38 48 51 53 58 60 69 74 75 80
7 12 13 28 38 48 51 53 58 60 69 74 75 80
"mysia pysia" >>> zechciej tylko zauważyć , iż to jest system gwarantujący Ci 3 przy 3z8 a Ty usiłujesz zastosować go do gry 4z8...
Owszem , możesz nim trafić 4 przy 4z8 , ale nie masz na to żadnej gwaracji , bo ta powstaje przy trafieniu 4z8 w rozpisie na 6 skreśleń , przy nadaniu 7 zakładów.
Stąd jest to zwykła loteria i dlatego tylko zwróciłem Ci na to uwagę...
Pzdr.
Owszem , możesz nim trafić 4 przy 4z8 , ale nie masz na to żadnej gwaracji , bo ta powstaje przy trafieniu 4z8 w rozpisie na 6 skreśleń , przy nadaniu 7 zakładów.
Stąd jest to zwykła loteria i dlatego tylko zwróciłem Ci na to uwagę...
Pzdr.
Robert_lotto
Witam możesz mi na szybko wytłumaczyć jak puszczasz w fortunie ten kupon(podglądnąłem go z Twego linka) gdzie masz parke i 9 czy 8 liczb.Czy mam rozumieć że jest opcja tzw pewniaka przy zawierania zakł. na liczby.
Pozdrawiam
Witam możesz mi na szybko wytłumaczyć jak puszczasz w fortunie ten kupon(podglądnąłem go z Twego linka) gdzie masz parke i 9 czy 8 liczb.Czy mam rozumieć że jest opcja tzw pewniaka przy zawierania zakł. na liczby.
Pozdrawiam
"mysia pysia" >>> ponadto widzę ,że na tej stronie podają gwarancję na 4 przy 4z8 w rozpisie po 6 skreśleń aż na 9-ciu zakładach - a przecież można to zrobić już na 7 zakładach , tak ja Ci dziś podałem...
Wniosek: szukając tam najkrótszego rozpisu gwarancyjnego systemu skróconego , należy zachować czujność , bo wcale nie musi być zaprezentowany ten nas interesujący!
Pzdr.
Wniosek: szukając tam najkrótszego rozpisu gwarancyjnego systemu skróconego , należy zachować czujność , bo wcale nie musi być zaprezentowany ten nas interesujący!
Pzdr.
"mysia pysia" >>> obliczyłem , że grając tym systemem na 4 zakłady z gw. 3 przy 3 z 8 - masz 77% szans na wygranie 4 , przy wejściu 4z8. Sama więc już teraz oceń , czy to Ci odpowiada.
Pzdr.
Pzdr.
mysia pysia
Na tej stronie z systemami co podałaś trzeba dokładnie się przyjrzeć tym systemom które oni oferują.
Są tam dwa identyczne systemy gwarancyjne na 8 liczb i 9 lub 8 zakładów obydwa z gwarancjami 4/4.
Są dwa systemy na 10 liczb z gwarancjami 4/4 na 22 zakłady i 30 zakładów.
Nie mam pojęcia dlaczego jest taka róznica w zakładach.
Sprawdzaj dokładnie zanim zaczniesz grać czy nie istnieje krótszy rozpis aby dane gwarancje zachować.
Pzdr.
Na tej stronie z systemami co podałaś trzeba dokładnie się przyjrzeć tym systemom które oni oferują.
Są tam dwa identyczne systemy gwarancyjne na 8 liczb i 9 lub 8 zakładów obydwa z gwarancjami 4/4.
Są dwa systemy na 10 liczb z gwarancjami 4/4 na 22 zakłady i 30 zakładów.
Nie mam pojęcia dlaczego jest taka róznica w zakładach.
Sprawdzaj dokładnie zanim zaczniesz grać czy nie istnieje krótszy rozpis aby dane gwarancje zachować.
Pzdr.
tczew 1958
No widzisz.
Po dokładniejszym sprawdzeniu jednak znalazłeś 6 "piątek".
Czyli trzeba trafić 7z16 aby zarobić min. 200zł.
Pzdr.
No widzisz.
Po dokładniejszym sprawdzeniu jednak znalazłeś 6 "piątek".
Czyli trzeba trafić 7z16 aby zarobić min. 200zł.
Pzdr.
Tak Tiger ! To jest opcja grania z pewniakiem a dokładnie to z dwoma pewniakami rozpisanymi z 4 liczb (jak pisałem wcześniej).
freelancerze - ile zarabiasz?
ph2008
nawet o tym nie pomyślałem aby być agresywny.nature mam bardzo łagodna.
przepraszam jak to tak odczytałeś.pozdrowionka
-----------------------
tomcio1972
dobrze że czytałes bo chyba bym drugi raz nie sprawdzał.
nauka nie pojdzie w las dzięki.
nawet o tym nie pomyślałem aby być agresywny.nature mam bardzo łagodna.
przepraszam jak to tak odczytałeś.pozdrowionka
-----------------------
tomcio1972
dobrze że czytałes bo chyba bym drugi raz nie sprawdzał.
nauka nie pojdzie w las dzięki.
---->Robert_lotto
Zastanawiam się także nad taką grą, ażeby do 4z9 wrzucać całe dziesiątki liczb, patrząc jednak na ostatnie losowania nie zdarza się tak często jak w lutym czy marcu, ażeby dawało sześć pięćdziesiątek czy też 11/20 liczb rzucało z zakresu 60-79. Można także budować pary w obrębie jednej dziesiątki (choć to trochę śliskie i zdradzieckie) Co do pewniaków ja myślę nad desygnowaniem ośmiu różnych par, aczkolwiek bazowanie na kominie jest dobrym sposobem. Pozdrawiam i jeśli masz jakieś ciekawe przemyślenia proszę o wypowiedź.(kiedyś wysyłałeś mi system do gry na całe dziesiątki na maila) Teraz los nas połączył przy grze 4z9 :). Jest jeszcze eMeL, więc może coś się uda nam jeszcze w tej metodzie doszlifować.
Pozdrawiam
Zastanawiam się także nad taką grą, ażeby do 4z9 wrzucać całe dziesiątki liczb, patrząc jednak na ostatnie losowania nie zdarza się tak często jak w lutym czy marcu, ażeby dawało sześć pięćdziesiątek czy też 11/20 liczb rzucało z zakresu 60-79. Można także budować pary w obrębie jednej dziesiątki (choć to trochę śliskie i zdradzieckie) Co do pewniaków ja myślę nad desygnowaniem ośmiu różnych par, aczkolwiek bazowanie na kominie jest dobrym sposobem. Pozdrawiam i jeśli masz jakieś ciekawe przemyślenia proszę o wypowiedź.(kiedyś wysyłałeś mi system do gry na całe dziesiątki na maila) Teraz los nas połączył przy grze 4z9 :). Jest jeszcze eMeL, więc może coś się uda nam jeszcze w tej metodzie doszlifować.
Pozdrawiam
na to wychodzi że to jest minimum socjalne 7/16.
7z16 jak trafisz to przed sprawdzeniem kuponów wiesz na 100% że wygrałeś najmniej netto 200zł ponieważ gwarancja tego systemu "OBIECUJE" Ci że będziesz miał 6 "piątek" po 48.20 każda.
Przy trafieniu 7z16 możliwe jest znalezienie w systemie kuponu z trafieniem 6z8(6 piątek) a nawet 7z8(21 piątek) ale gwarancja tego sytemu nie obejmuje tego.
Natomiast jeśli trafisz 6z16 to można jescze znalezć na kuponach trafienie 6z8(6 piątek) lub 5z8(1 piątka) ale tego również nie obejmuje gwarancja tego systemu.
wszystko zależy od tego jak Twoje liczby podstawione pod matrycę systemu ułożą się w zakładach.
Jedyny problem takiego grania jednym zestawem 16-to liczbowym jest to że trzeba zainwestować 90zł na losowanie i nie wiemy przed losowaniem czy trafimy te 7z16.
Jeden kupon trafiony jako 5z8 ze stawką 3zł płaci ok 48.20zł czyli minmimum 2 "piątki" zwracają nakład na grę + 6.40 wygrana.
Przy trafieniu 7z16 możliwe jest znalezienie w systemie kuponu z trafieniem 6z8(6 piątek) a nawet 7z8(21 piątek) ale gwarancja tego sytemu nie obejmuje tego.
Natomiast jeśli trafisz 6z16 to można jescze znalezć na kuponach trafienie 6z8(6 piątek) lub 5z8(1 piątka) ale tego również nie obejmuje gwarancja tego systemu.
wszystko zależy od tego jak Twoje liczby podstawione pod matrycę systemu ułożą się w zakładach.
Jedyny problem takiego grania jednym zestawem 16-to liczbowym jest to że trzeba zainwestować 90zł na losowanie i nie wiemy przed losowaniem czy trafimy te 7z16.
Jeden kupon trafiony jako 5z8 ze stawką 3zł płaci ok 48.20zł czyli minmimum 2 "piątki" zwracają nakład na grę + 6.40 wygrana.
tomcio
wielkie dzięki jaśniej nie mogłeś przedstawić.tylko reszta zależy od podstawiania czy tak?
wielkie dzięki jaśniej nie mogłeś przedstawić.tylko reszta zależy od podstawiania czy tak?
Dobrze ze nie masz agresywnej natury nie potrzeba nam tu awanturnikow :)
Wczoraj znowu mi nie wyszlo ;p
Moze dzis bedzie inaczej zobaczymy dzis typowalbym na
12 51 48 74 75
75 58 80 12 48
Co z tego bedzie zobaczymy :)
Wczoraj znowu mi nie wyszlo ;p
Moze dzis bedzie inaczej zobaczymy dzis typowalbym na
12 51 48 74 75
75 58 80 12 48
Co z tego bedzie zobaczymy :)
wszystkie wasze systemy na FORTUNE przypominają bardzo gre na automatach.
wrzucacie bardzo dużo wyjmujecie bardzo mało.
To się bardzo niedobrze kończy!!!!!!!!
wrzucacie bardzo dużo wyjmujecie bardzo mało.
To się bardzo niedobrze kończy!!!!!!!!
ph 2008
W tym punkcie z tobą całkowicie się zgadzam.to są piątki liczb do totalizatora?jeżeli tak to ja w ten sposób tylko typyje parki, pozostałe wieksze zestawy na 6 lub 7 skreslen to jednak podstawiam pod krótkie systemy.około 10 do zakładów.
W tym punkcie z tobą całkowicie się zgadzam.to są piątki liczb do totalizatora?jeżeli tak to ja w ten sposób tylko typyje parki, pozostałe wieksze zestawy na 6 lub 7 skreslen to jednak podstawiam pod krótkie systemy.około 10 do zakładów.
około 10 do 20 zakładów.
Robert_lotto >>> jestem w kropce, co na to odpisać. Wiem jedno, kalkulator na stronie Fortuny robi błędy. Kurs za szóstkę wynosi 5000 a nie 3500.
Trzeba sobie zadać pytanie: czy taki błąd jest powielany w systemie przy nadawaniu kuponu?
W każdym przypadku będzie na Twoją niekorzyść. Jeżeli to tylko błąd kalkulatora, nie wysyłałeś tego kuponu. Jeżeli faktycznie wysłałeś to dałeś się zrobić w bambuko.
Reklamacji w razie wygranej chyba nie uwzględniliby.
Na razie nie wypowiem się autorytatywnie, nie chcę pochopnie osądzać.
Wybieram się do Fortuny nadać 2 kupony: na jednym kalkulator wystawił kurs 5000 a na drugim 3500, więc się przekonam osobiście w czym rzecz.
Wieczorem napiszę.
Jeszcze taka uwaga odnośnie kominów. Po megakominie w wykonaniu liczby 26 są tylko minikominy. Wiecznie tak nie będzie, ale trend trwa.
Trzeba sobie zadać pytanie: czy taki błąd jest powielany w systemie przy nadawaniu kuponu?
W każdym przypadku będzie na Twoją niekorzyść. Jeżeli to tylko błąd kalkulatora, nie wysyłałeś tego kuponu. Jeżeli faktycznie wysłałeś to dałeś się zrobić w bambuko.
Reklamacji w razie wygranej chyba nie uwzględniliby.
Na razie nie wypowiem się autorytatywnie, nie chcę pochopnie osądzać.
Wybieram się do Fortuny nadać 2 kupony: na jednym kalkulator wystawił kurs 5000 a na drugim 3500, więc się przekonam osobiście w czym rzecz.
Wieczorem napiszę.
Jeszcze taka uwaga odnośnie kominów. Po megakominie w wykonaniu liczby 26 są tylko minikominy. Wiecznie tak nie będzie, ale trend trwa.
tczew 1958
W tym przypadku nie ma znaczenia jak podstawisz liczby pod matrycę systemu.
System ten jest "BALANCED" - zbalansowany i liczby w matrycy są rozłożone równomiernie.
Każde trafienie powyżej gwarancji minimalnej tego systemu jest to łut szczęścia.
Chodzi mi o to że jak trafisz np: 6z16 a w zakładzie 6z8 to jest to właśnie łut szczęścia bo gwarancja tego nie obejmowała.
W tym przypadku nie ma znaczenia jak podstawisz liczby pod matrycę systemu.
System ten jest "BALANCED" - zbalansowany i liczby w matrycy są rozłożone równomiernie.
Każde trafienie powyżej gwarancji minimalnej tego systemu jest to łut szczęścia.
Chodzi mi o to że jak trafisz np: 6z16 a w zakładzie 6z8 to jest to właśnie łut szczęścia bo gwarancja tego nie obejmowała.
tomcio1972>>> wiem dlaczego tam są podane 2 rozpisy na 10 liczb po 6 skreśleń , z różną ilością zakładów:
a/ na 22 , bo ten ma gwarancję 1x"4" przy trafieniu 4z10 liczb ( choć można to zrobić już na 20-tu zakładach i taki tu podawałem )
b/ na 30 zakładów , bo ten ma gwarancję 2x"4" przy trafieniu 4z10 liczb.
Pzdr.
a/ na 22 , bo ten ma gwarancję 1x"4" przy trafieniu 4z10 liczb ( choć można to zrobić już na 20-tu zakładach i taki tu podawałem )
b/ na 30 zakładów , bo ten ma gwarancję 2x"4" przy trafieniu 4z10 liczb.
Pzdr.
murphy>>> no to już wiadomo o co chodzi w tym.
Szkoda że na tej stronie te gwarancje podali tak ogólnikowo bo mogli w przypadku systemu 10/30 podać że chodzi o min. 2 "czwórki"Pzdr.
Szkoda że na tej stronie te gwarancje podali tak ogólnikowo bo mogli w przypadku systemu 10/30 podać że chodzi o min. 2 "czwórki"Pzdr.
pewniak na dziś - 48,
a parka 06,37,
do tego piątka 06,37,44,48,78 :)))
a parka 06,37,
do tego piątka 06,37,44,48,78 :)))
Odnośnie wpisu 45447 > ph2008
"Ja nie moge grac systemami :P
Zostalbym bankrutem :p"
-Pociesz się, ze 99% chatowników też nie może grać systemami - z rozsądku lub z konieczności.Najwięcej samozachowaczego rozsądku w grze systemami mają autorzy tych systemów - nie grając i nie wychylając się z jakimikolwiek typami.
Dotychczas nie znalazłem w internecie udokumentowanych sukcesów systemowych.
"Ja nie moge grac systemami :P
Zostalbym bankrutem :p"
-Pociesz się, ze 99% chatowników też nie może grać systemami - z rozsądku lub z konieczności.Najwięcej samozachowaczego rozsądku w grze systemami mają autorzy tych systemów - nie grając i nie wychylając się z jakimikolwiek typami.
Dotychczas nie znalazłem w internecie udokumentowanych sukcesów systemowych.
Tak przypuszczałem, teoria teorią a życie jest niestety twarde.
Teoretycznie można tymi systemami wygrywać nieomal zawsze ale problemem jest wytypowanie właściwych liczb i to się pewnie nigdy nie zmieni, nawet sieci neuronowe nie pomogą.....
Teoretycznie można tymi systemami wygrywać nieomal zawsze ale problemem jest wytypowanie właściwych liczb i to się pewnie nigdy nie zmieni, nawet sieci neuronowe nie pomogą.....
Oj Pasko Pasko strona kiepsko aktualizowana :-(
1. brak aktualnych wygranych w poszczególnych grach liczbowych
2. nie faktyczna liczba dni dla najdłużej oczekiwanych liczb
1. brak aktualnych wygranych w poszczególnych grach liczbowych
2. nie faktyczna liczba dni dla najdłużej oczekiwanych liczb
No u mnie wlasnie bida z typowaniem. Jakis niefart mam od dluzszego czasu. Przedwczoraj passa sie odwrocila i myslalem ze bedzie lepiej bo mi weszlo 4/5 a wczoraj nie trafilem ani jednej liczby na 30 wytypowanych :P Lepiej trafiam jak posylam jeden kupon posle duzo nie trafiam nic :p
eMeL !
Mam bardzo dużo pomysłów, przemyśleń i sporo doświadczenia.
Np. Murphy podał niedawno system 3 z 49 liczb na 74 zakładach do grania w DL z rozpisem grania każdej z trójek 2 z 3 co daje 222 zakłady z gwarancją trafionej pary. Otóż pokusiłem się i wprowadziłem ten system do Excela i zacząłem na chybi trafił sprawdzać układy przy trafionych wszystkich 6 liczbach. Wiadomo WSZYSTKICH układów trójek jest 18.424 (prawie 18 i pół tysiąca) a sprawdziłem ich niewiele.
I tutaj nasunęło Mi się pewne bardzo trafne spostrzeżenie. W DL (Polskiego) w Fortunie płacą:
1 liczba 1 : 7 12,60 zł
2 liczby 1 : 55 99,00 zł
3 liczby 1 : 550 990,00 zł
4 liczby 1 : 7 000 12 600,00 zł
5 liczb 1 : 100 000 180 000,00 zł
A w Czeskiego Variátor (odpowiednik naszego DL) płacą:
1 liczba1 : 4 7,20 zł
2 liczby1 : 22 39,60 zł
3 liczby1 : 150 270,00 zł
4 liczby1 : 1 000 1 800,00 zł
5 liczb 1 : 9 000 16 200,00 zł
6 liczb 1 : 100 000 180 000,00 zł
I tu ciekawostka:
Porównując wygrane wiadomo, że w Czeskim łatwiej jest trafić bo losują 9 z 49 co daje 3 liczby więcej niż 6 z 9 ale porównując wygrane jest w Czeskim:
Na jedną liczbę – 1,75 raza mniejsza wygrana;
Na dwie liczby – 2,50 raza mniejsza wygrana;
Na trzy liczby – 3,66 raza mniejsza wygrana;
Na cztery liczby – 7 razy mniejsza wygrana;
Na pięć liczb – 111,11 razy mniejsza wygrana ale……..
”Myślenie Moje Hipotetyczne” – wyobraźmy sobie, że bardzo często zdarza się, że z losowania na losowanie nie powtórzy się liczba (chociaż w naszym DL to się zdarza), więc odrzucamy 6 liczb od 49 co daje: 49 minus 6 = 43 liczby. Czyli trzeba szukać systemu na 43 liczby licząc, że liczby się nie powtórzą. A w Czeskiego ….. 49 minus 9 = 40 licz !!!! Czyli trzeba szukać systemu na 40 liczb licząc, że liczby się nie powtórzą i mamy wtedy aż trafionych 9 a nie 6 !!. I tutaj prośba do Murphy ! Szukaj Mistrzu systemu trójkowego na 40 liczb i 43 liczby oraz np. na 30 liczb !!!
Co nam to daje ? Robimy mocny system trójkowy np. na 35-40 liczb, rozpisujemy każdą trójkę parami i mamy większą szansę trafienia pary (kilku par). Jak widać po wygranych optymalnie jest grać na pary lub pojedyncze liczby bo najmniej tracimy w Czeskiego przy wypłacie. Zresztą pomijając naszego ML warto grać w różne inne liczby świata.
Pozdrawiam
Robert
P.S.
Piszcie do Mnie na robert_lotto@interia.pl to nawiążemy współpracę.
Aha ! eMeL !
Dziś puściłem 27 kuponów licząc na 6/6 w ML w Fortunie.
Pewniaki to 9 liczb rozpisane trójkami i do nich stałe 3 z 7 co daje 35 kombinacji.
Koszt wysłania 47,50 a do wygrania 225 zł z zachowaniem poniższych proporcji:
Pewniaki podzieliłem a trzy grupy tj. A B C po trzy liczby w każdej grupie licząc, że wejdzie TYLKO po jednej z liczb w każdą grupę co daje właśnie 27 układów. Normalnie z 9 liczb można aż stworzyć 84 trójki, a tutaj po zachowaniu proporcji wejścia tylko jednej liczby w trzy daje 2/3 mniej układów :-) Do nich tzn. do trójek „tylko” musi wejść 3 z 7 co daje właśnie 225 zł wygranej (każdy układ grany za 0,05 zł). Każda liczba więcej trafiona potraja już wygrane !!!!!!!!!!!
Wieczorem linki do kuponów.
Mam bardzo dużo pomysłów, przemyśleń i sporo doświadczenia.
Np. Murphy podał niedawno system 3 z 49 liczb na 74 zakładach do grania w DL z rozpisem grania każdej z trójek 2 z 3 co daje 222 zakłady z gwarancją trafionej pary. Otóż pokusiłem się i wprowadziłem ten system do Excela i zacząłem na chybi trafił sprawdzać układy przy trafionych wszystkich 6 liczbach. Wiadomo WSZYSTKICH układów trójek jest 18.424 (prawie 18 i pół tysiąca) a sprawdziłem ich niewiele.
I tutaj nasunęło Mi się pewne bardzo trafne spostrzeżenie. W DL (Polskiego) w Fortunie płacą:
1 liczba 1 : 7 12,60 zł
2 liczby 1 : 55 99,00 zł
3 liczby 1 : 550 990,00 zł
4 liczby 1 : 7 000 12 600,00 zł
5 liczb 1 : 100 000 180 000,00 zł
A w Czeskiego Variátor (odpowiednik naszego DL) płacą:
1 liczba1 : 4 7,20 zł
2 liczby1 : 22 39,60 zł
3 liczby1 : 150 270,00 zł
4 liczby1 : 1 000 1 800,00 zł
5 liczb 1 : 9 000 16 200,00 zł
6 liczb 1 : 100 000 180 000,00 zł
I tu ciekawostka:
Porównując wygrane wiadomo, że w Czeskim łatwiej jest trafić bo losują 9 z 49 co daje 3 liczby więcej niż 6 z 9 ale porównując wygrane jest w Czeskim:
Na jedną liczbę – 1,75 raza mniejsza wygrana;
Na dwie liczby – 2,50 raza mniejsza wygrana;
Na trzy liczby – 3,66 raza mniejsza wygrana;
Na cztery liczby – 7 razy mniejsza wygrana;
Na pięć liczb – 111,11 razy mniejsza wygrana ale……..
”Myślenie Moje Hipotetyczne” – wyobraźmy sobie, że bardzo często zdarza się, że z losowania na losowanie nie powtórzy się liczba (chociaż w naszym DL to się zdarza), więc odrzucamy 6 liczb od 49 co daje: 49 minus 6 = 43 liczby. Czyli trzeba szukać systemu na 43 liczby licząc, że liczby się nie powtórzą. A w Czeskiego ….. 49 minus 9 = 40 licz !!!! Czyli trzeba szukać systemu na 40 liczb licząc, że liczby się nie powtórzą i mamy wtedy aż trafionych 9 a nie 6 !!. I tutaj prośba do Murphy ! Szukaj Mistrzu systemu trójkowego na 40 liczb i 43 liczby oraz np. na 30 liczb !!!
Co nam to daje ? Robimy mocny system trójkowy np. na 35-40 liczb, rozpisujemy każdą trójkę parami i mamy większą szansę trafienia pary (kilku par). Jak widać po wygranych optymalnie jest grać na pary lub pojedyncze liczby bo najmniej tracimy w Czeskiego przy wypłacie. Zresztą pomijając naszego ML warto grać w różne inne liczby świata.
Pozdrawiam
Robert
P.S.
Piszcie do Mnie na robert_lotto@interia.pl to nawiążemy współpracę.
Aha ! eMeL !
Dziś puściłem 27 kuponów licząc na 6/6 w ML w Fortunie.
Pewniaki to 9 liczb rozpisane trójkami i do nich stałe 3 z 7 co daje 35 kombinacji.
Koszt wysłania 47,50 a do wygrania 225 zł z zachowaniem poniższych proporcji:
Pewniaki podzieliłem a trzy grupy tj. A B C po trzy liczby w każdej grupie licząc, że wejdzie TYLKO po jednej z liczb w każdą grupę co daje właśnie 27 układów. Normalnie z 9 liczb można aż stworzyć 84 trójki, a tutaj po zachowaniu proporcji wejścia tylko jednej liczby w trzy daje 2/3 mniej układów :-) Do nich tzn. do trójek „tylko” musi wejść 3 z 7 co daje właśnie 225 zł wygranej (każdy układ grany za 0,05 zł). Każda liczba więcej trafiona potraja już wygrane !!!!!!!!!!!
Wieczorem linki do kuponów.
Robert_lotto>>> odnośnie tego jak mnie raczyłeś nazwać na "M" to bądź tak uprzejmy i napisz to jeszcze raz , bo w tym miejscu druk mam niezbyt wyraźny...
A jeśli chodzi o systemy na 3 skreślenia ( liczby ) z gwarancją 3 przy 6 , to tak to wygląda:
a/ na 30 liczb - ma 550 zakładów
b/ na 40 liczb - ma 1400 zakładów
c/ na 43 liczby - ma 1768 zakładów
Pzdr.
A jeśli chodzi o systemy na 3 skreślenia ( liczby ) z gwarancją 3 przy 6 , to tak to wygląda:
a/ na 30 liczb - ma 550 zakładów
b/ na 40 liczb - ma 1400 zakładów
c/ na 43 liczby - ma 1768 zakładów
Pzdr.
Robert_lotto>>> natomiast w ujęciu gwarancji "dwójki" w rozpisie na 3 skreślenia ( liczby ) przy trafieniu 6 , to system :
a/ na 30 liczb - ma 28 zakładów
b/ na 40 liczb - ma 49 zakładów
c/ na 43 liczby - ma 55 zakładów
Pzdr.
Pzdr.
Murphy ! Mówiłem do Ciebie Mistrzu !
Robert_lotto>>> wysiadła mi bateria w aparacie słuchowym i nie bardzo teraz usłyszałem , więc bądź tak miły i trochę głośniej o 22.00 ogłoś to jeszcze raz , "urbi et orbi"...
Pzdr.
Pzdr.
Murphy !
Mówisz i masz ! OK ! Po 22.00 zostanie ogłoszone ..... Mistrzu :-)
Twoje systemy są THE BEST !
Robert
P.S.
Podaj jak możesz te systemy z gwarancją dwójki:
Wprowadzę je do Excela i zobaczę jak zachowują się po "wejściu" 9 liczb
Mówisz i masz ! OK ! Po 22.00 zostanie ogłoszone ..... Mistrzu :-)
Twoje systemy są THE BEST !
Robert
P.S.
Podaj jak możesz te systemy z gwarancją dwójki:
Wprowadzę je do Excela i zobaczę jak zachowują się po "wejściu" 9 liczb
Robert-lotto >>> System na 30 liczb , 3 skreślenia , z gwarancją "2" przy 6z30 , w rozpisie na 28 zakładów:
1 3 26
1 15 30
1 26 27
2 9 19
2 20 29
3 15 27
3 27 30
4 14 17
4 16 28
4 18 24
5 6 12
5 6 13
5 6 21
7 8 22
7 10 11
7 23 25
8 10 23
8 11 25
9 19 20
9 19 29
10 22 25
11 22 23
12 13 21
14 16 18
14 24 28
15 26 30
16 17 24
17 18 28
Pzdr.
1 3 26
1 15 30
1 26 27
2 9 19
2 20 29
3 15 27
3 27 30
4 14 17
4 16 28
4 18 24
5 6 12
5 6 13
5 6 21
7 8 22
7 10 11
7 23 25
8 10 23
8 11 25
9 19 20
9 19 29
10 22 25
11 22 23
12 13 21
14 16 18
14 24 28
15 26 30
16 17 24
17 18 28
Pzdr.
Robert_lotto>>> System na 40 liczb , 3 skreślenia , z gwarancją "2" przy 6z40 , w rozpisie na 49 zakładów:
1 2 29
1 15 27
1 26 30
1 28 40
1 32 38
2 15 38
2 26 32
2 27 30
3 5 12
3 6 13
3 21 37
3 36 39
4 14 17
4 14 40
4 16 28
4 18 24
5 6 36
5 13 37
5 21 39
6 12 21
6 37 39
7 8 22
7 10 11
7 23 25
8 10 23
8 11 25
9 19 34
9 20 31
9 33 35
10 22 25
11 22 23
12 13 39
12 36 37
13 21 36
14 16 18
14 24 28
15 26 29
15 30 32
16 17 24
16 17 40
17 18 28
18 24 40
19 20 33
19 31 35
20 34 35
26 27 38
27 29 32
29 30 38
31 33 34
Pzdr.
1 2 29
1 15 27
1 26 30
1 28 40
1 32 38
2 15 38
2 26 32
2 27 30
3 5 12
3 6 13
3 21 37
3 36 39
4 14 17
4 14 40
4 16 28
4 18 24
5 6 36
5 13 37
5 21 39
6 12 21
6 37 39
7 8 22
7 10 11
7 23 25
8 10 23
8 11 25
9 19 34
9 20 31
9 33 35
10 22 25
11 22 23
12 13 39
12 36 37
13 21 36
14 16 18
14 24 28
15 26 29
15 30 32
16 17 24
16 17 40
17 18 28
18 24 40
19 20 33
19 31 35
20 34 35
26 27 38
27 29 32
29 30 38
31 33 34
Pzdr.
Robert_lotto >>> System na 43 liczby , 3 skreślenia , z gwarancją "2" przy 6z43 , w rozpisie na 55 zakładów:
1 4 16
1 14 24
1 17 18
1 28 40
2 15 38
2 26 32
2 27 30
2 29 41
3 5 12
3 6 13
3 21 37
3 36 39
4 14 40
4 17 24
4 18 28
5 6 36
5 13 37
5 21 39
6 12 21
6 37 39
7 8 22
7 10 11
7 23 25
7 42 43
8 10 23
8 11 42
8 25 43
9 19 34
9 20 31
9 33 35
10 22 43
10 25 42
11 22 25
11 23 43
12 13 39
12 36 37
13 21 36
14 16 18
14 17 28
15 26 29
15 27 41
15 30 32
16 17 40
16 24 28
18 24 40
19 20 33
19 31 35
20 34 35
22 23 42
26 27 38
26 30 41
27 29 32
29 30 38
31 33 34
32 38 41
Pzdr.
1 4 16
1 14 24
1 17 18
1 28 40
2 15 38
2 26 32
2 27 30
2 29 41
3 5 12
3 6 13
3 21 37
3 36 39
4 14 40
4 17 24
4 18 28
5 6 36
5 13 37
5 21 39
6 12 21
6 37 39
7 8 22
7 10 11
7 23 25
7 42 43
8 10 23
8 11 42
8 25 43
9 19 34
9 20 31
9 33 35
10 22 43
10 25 42
11 22 25
11 23 43
12 13 39
12 36 37
13 21 36
14 16 18
14 17 28
15 26 29
15 27 41
15 30 32
16 17 40
16 24 28
18 24 40
19 20 33
19 31 35
20 34 35
22 23 42
26 27 38
26 30 41
27 29 32
29 30 38
31 33 34
32 38 41
Pzdr.
hej.macie jakis systemna 5 skreslej na 39 liczb? jesli tak to dzieki z gory
Czemu wszyscy tak wierzą w te systemy? Jeżeli się podstawi trefne liczby to żaden system tutaj nic nie zmieni.
Może kogoś zainteresuje system na 20 liczb , z gwarancją "4" przy trafieniu 6z20 liczb , rozpisany na 6 zakładów po 10 skreśleń:
01 02 03 04 05 08 09 10 12 20
01 03 04 08 13 14 16 17 18 20
01 04 06 07 10 11 12 15 18 19
02 05 09 10 12 13 14 16 17 18
02 06 07 08 11 13 15 17 19 20
03 05 06 07 09 11 14 15 16 19
Chcąc grać nim na liczby DL w FORTUNIE , należy nadać każdą linię rozpisu jako oddzielny system pełny 4z10=210 ze stawką 5gr , czyli za 210x0,05zł=10,50zł , a koszt nadania całego systemu to 6x10,50zł=63zł.
Wygrana za 4/4 DL przy kursie 7000 , to 7000x0,05złx0,9=315zł.
315:63=5 , tak więc mamy 5 losowań na wygranie tych 315zł , choć wobec prawdopodobieństwa 1:361 na trafienie "szóstki" - upatrywałbym tu raczej swojej szansy na tę wygraną przy trafieniu "czwórki" czy "piątki" , bo jest to możliwe , choć nie objęte gwarancją.
Równie dobrze może ten system służyć do grania na sucho - aby sprawdzać swoją skuteczność i to , jak ma się to w/w prawdopodobieństwo do naszego szczęścia...
Pzdr.
01 02 03 04 05 08 09 10 12 20
01 03 04 08 13 14 16 17 18 20
01 04 06 07 10 11 12 15 18 19
02 05 09 10 12 13 14 16 17 18
02 06 07 08 11 13 15 17 19 20
03 05 06 07 09 11 14 15 16 19
Chcąc grać nim na liczby DL w FORTUNIE , należy nadać każdą linię rozpisu jako oddzielny system pełny 4z10=210 ze stawką 5gr , czyli za 210x0,05zł=10,50zł , a koszt nadania całego systemu to 6x10,50zł=63zł.
Wygrana za 4/4 DL przy kursie 7000 , to 7000x0,05złx0,9=315zł.
315:63=5 , tak więc mamy 5 losowań na wygranie tych 315zł , choć wobec prawdopodobieństwa 1:361 na trafienie "szóstki" - upatrywałbym tu raczej swojej szansy na tę wygraną przy trafieniu "czwórki" czy "piątki" , bo jest to możliwe , choć nie objęte gwarancją.
Równie dobrze może ten system służyć do grania na sucho - aby sprawdzać swoją skuteczność i to , jak ma się to w/w prawdopodobieństwo do naszego szczęścia...
Pzdr.
Masz rację Allan ! Ale prędzej dostaniesz odpowiedź o systemach niż o liczbach ....
Allan >>> skoro masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem , to specjalnie dla Ciebie kolejny raz powtórzę tu , że systemy nie generują żadnych liczb - a jedynie służą do uporządkowania własnych liczb grającego , ponieważ można mieć bardzo dużo trafień w obrębie tego zbioru własnych liczb , a nie odszukać na żadnym z nadanych kuponów oczekiwanej wygranej , przy chaotycznym , matematycznie nieuporządkowanym nanoszeniu tych liczb na kupony przy ich wypełnianiu...
Pzdr.
Pzdr.
Zastanawiam sie dlaczego czlowiek od systemow czyli ten przyspawany do kompa robi mi negatywna opinie na innych stronach.Jestes juz takim tchorzem ze tu ci nie wystarcza ,musisz mojego nika uzywac na innych portalach.Nie zycze sobie abys kontynulowal na innych forach negatywna opinie o mnie,ty juz tam jestes znany jako pieniacz,i tym nie poprawisz swojej opini o sobie.Jaki ty musisz byc zakompleksiony,klepiesz tylko te systemy ,i juz w niczym nie jestes dobry to jedyna twoja dziedzina.Ale mnie prezentacja twoich systemow nie przeszkadza bo po to jest ta strona,i rob to dopoki cie chca czytac.Ale odczep sie odemnie czlowieku.I nie rob mi nieprawdziwej opini na innych stronach.A teraz zbieraj materialy na mnie zebys mogl sie do admina wyplakac jaki ty biedny jestes.Ostrzegam cie przed uzywaniem mojego nika,zreszta do ciebie i tak to nie dotrze,ale trudno.I nie wtracaj sie tam gdzie cie nie potrzeba.
mysia pysia >>> Dwa w jednym , 2in1 , to była reklama szamponu "Wash and go " - a w dzisiejszym świecie jest czas wąskich specjalizacji i niech każdy robi dobrze to , na czym się zna na swoim ( tu w odniesieniu do łam tego forum poświęconemu grom ) poletku , a nie liczy na "skrobane" - bo zarówno na systemy jak i liczby z jednego źródła pochodzące...
Pzdr.
Pzdr.
Oj murphy ale czemu ty się tak denerwujesz ....
china1>>> a do jakiej gry masz zamiar ten system wykorzystać , bo nic nie napisałeś na ten temat i nie wiem ilu się spodziewasz trafień w tym zbiorze 39 liczb.
Bo np. w EXL losowanych jest 5 liczb , w DL 6 liczb a w ML 20 liczb...Ponadto nie wiem , czy oczekujesz systemu z gwarancjami na 5 liczb w zakładzie na 5 skreśleń , czy 4 lub 3 trafione liczby.
Zatem uzupełnij ten swój wpis , a postaram się wtedy Ci pomóc...
Pzdr.
Bo np. w EXL losowanych jest 5 liczb , w DL 6 liczb a w ML 20 liczb...Ponadto nie wiem , czy oczekujesz systemu z gwarancjami na 5 liczb w zakładzie na 5 skreśleń , czy 4 lub 3 trafione liczby.
Zatem uzupełnij ten swój wpis , a postaram się wtedy Ci pomóc...
Pzdr.
Witam na dzis 13.35,67.75.80-35.67.69.75.80.-11.35.48.67.69.-13,63.67.69.80.Powodzenia..
mysia pysia
Popatrz na wczorajsze typy przed losowaniem.
Zagrałaś to wszystko choćby nawet za 2zł?.
Jeśli tak to Ci współczuję.
Jak sama czegoś nie wymyślisz to raczej nie licz na typy tu na czacie bo będziesz bankrutem.
Ja tak samo podawałem tu typy i były niestety bardzo niecelne.
Lotto jest okrutne dla nas.
Oto kilka wpisów z wczoraj:
- pewniak na dziś to 11 :)
- Dziesiątka ML na dzisiaj:
1,4,8,10,29,41,72,73,79,80
- JA MYSLE ZE DZIS BEDA 50 I TO SPORO ZAGRALEM 52 53 54 57 58 59
- moje liczby ML na dzisiaj to: 3,9,12,14,41,44,52 i
7,10,13,18,22
- ja zagrałem 10,40,71
jest jeszcze wiele innych
ps. Na tego pewniaka 11 z wczoraj powinnaś postawić 1000zł.
Esy money(łatwe pieniądze) - trafisz go to masz 2700zł.
Taki to był pewniak.
Według mojego rozumowania jeśli ktoś mówi że coś jest pewne to jest pewne na 100%.
Tak czy nie?.
Popatrz na wczorajsze typy przed losowaniem.
Zagrałaś to wszystko choćby nawet za 2zł?.
Jeśli tak to Ci współczuję.
Jak sama czegoś nie wymyślisz to raczej nie licz na typy tu na czacie bo będziesz bankrutem.
Ja tak samo podawałem tu typy i były niestety bardzo niecelne.
Lotto jest okrutne dla nas.
Oto kilka wpisów z wczoraj:
- pewniak na dziś to 11 :)
- Dziesiątka ML na dzisiaj:
1,4,8,10,29,41,72,73,79,80
- JA MYSLE ZE DZIS BEDA 50 I TO SPORO ZAGRALEM 52 53 54 57 58 59
- moje liczby ML na dzisiaj to: 3,9,12,14,41,44,52 i
7,10,13,18,22
- ja zagrałem 10,40,71
jest jeszcze wiele innych
ps. Na tego pewniaka 11 z wczoraj powinnaś postawić 1000zł.
Esy money(łatwe pieniądze) - trafisz go to masz 2700zł.
Taki to był pewniak.
Według mojego rozumowania jeśli ktoś mówi że coś jest pewne to jest pewne na 100%.
Tak czy nie?.
Koguciku19 vel kormoran50 vel waclaw vel student3 vel bankrut: moje własne publiczne typowania i kunszt w tym względzie , doprowadziły mnie do tego , iż bardzo dawno już nie podając swoich typów - nadal zajmuję świetne miejsca w wykazie 100 NAJWIĘKSZYCH OSIĄGNIĘĆ W HISTORII TYPOWAŃ na tej stronie w kategoriach "pewniak" i "parka" a także byłem jednoczesnym liderem klasyfikacji w obu tych kategoriach...
Natomiast twoje jedyne osiągnięcie to zdarte do dziur buty , w bieganiu po Krakowie z kuponami w progresji ze stawkami idącymi w tysiące zł - a z zyskiem 10zł.Zaświadczenia o wygranej z Totomixa nic nie mówią o historii gry , więc i o sumie poprzednich kwot na tę aktualną wygraną się składających , a "dumnie" widniejące na kwicie np. 2800zł oznacza jedynie to , 2800zł-2790zł=10zł zysku po odliczeniu poprzednich wpłat...
Więc z czym do ludzi , bucu???
Wesołego Alleluja i bardzo mokrego lanego poniedziałku ci życzę - może kilka wiader wody na ten pusty twój koguci łeb cię w końcu ostudzi - ty "miszczu progresi"...
To teraz ja podam swoje typy na dziś i zaznaczam że nie są pewne.
DL - syst 2z9
4-9/8-17/12-21/14-41/24-42/27-33/
31-35/23-32/45-49/
ML - ako
7.14.21.28
8.16.24.32
5.17.20.32
6.18.21.31
ps. Miałem to gotowe do wysłania na dziś ale choroba mnie zmogła więc nie zagrałem.
Zobaczymy czy los okaże się okrutny i coś wylosują z tych liczb.
DL - syst 2z9
4-9/8-17/12-21/14-41/24-42/27-33/
31-35/23-32/45-49/
ML - ako
7.14.21.28
8.16.24.32
5.17.20.32
6.18.21.31
ps. Miałem to gotowe do wysłania na dziś ale choroba mnie zmogła więc nie zagrałem.
Zobaczymy czy los okaże się okrutny i coś wylosują z tych liczb.
tomcio1972 nie nie zagrałam a jeżeli biorę pod uwagę czyjeś typowania to jest to moje ryzyko ...inaczej nie prosiłabym kogokolwiek o podanie swoich liczb ,,i do nikogo nigdy nie mam pretensji ...w pewniaki nie wierzę
tomcio1972>>> czy to choroba z rodzaju tych , na które pomaga zimne piwo , lub zmniejszone dawki płynnej trucizny która nas do choroby doprowadziła???
Robert_lotto >>> wszystko jasne: kalkulator na stronie fortuny potrafi błędnie wstawić kurs, natomiast system podczas nadawania kuponu w punkcie przyjmowania zakładów już tego błędu nie popełnia. Wypełniając kupon miałem na nim kursy 3500, podałem numer kuponu obsłudze, dostałem wydrukowany z kursami 5000.Proste, że nie mogłeś mieć rzeczywistego kuponu z kursami 3500 i ew. wygraną 210 zł, bo przy najniższej stawce 5 gr wygrana wynosi 225 zł za szóstkę.
Podaję link do tego kuponu, jest to czeski multilotek: Robert_lotto >>> wszystko jasne: kalkulator na stronie fortuny potrafi błędnie wstawić kurs, natomiast system podczas nadawania kuponu w punkcie przyjmowania zakładów już tego błędu nie popełnia. Wypełniając kupon miałem na nim kursy 3500, podałem numer kuponu obsłudze, dostałem wydrukowany z kursami 5000.Proste, że nie mogłeś mieć rzeczywistego kuponu z kursami 3500 i ew. wygraną 210 zł, bo przy najniższej stawce 5 gr wygrana wynosi 225 zł za szóstkę.
Podaję link do tego kuponu, jest to czeski multilotek: http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID5aed54ca3d41619a8a76d87bbde92801
Podaję link do tego kuponu, jest to czeski multilotek: Robert_lotto >>> wszystko jasne: kalkulator na stronie fortuny potrafi błędnie wstawić kurs, natomiast system podczas nadawania kuponu w punkcie przyjmowania zakładów już tego błędu nie popełnia. Wypełniając kupon miałem na nim kursy 3500, podałem numer kuponu obsłudze, dostałem wydrukowany z kursami 5000.Proste, że nie mogłeś mieć rzeczywistego kuponu z kursami 3500 i ew. wygraną 210 zł, bo przy najniższej stawce 5 gr wygrana wynosi 225 zł za szóstkę.
Podaję link do tego kuponu, jest to czeski multilotek: http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID5aed54ca3d41619a8a76d87bbde92801
Robert_lotto >>> wszystko jasne: kalkulator na stronie fortuny potrafi błędnie wstawić kurs, natomiast system podczas nadawania kuponu w punkcie przyjmowania zakładów już tego błędu nie popełnia. Wypełniając kupon miałem na nim kursy 3500, podałem numer kuponu obsłudze, dostałem wydrukowany z kursami 5000.Proste, że nie mogłeś mieć rzeczywistego kuponu z kursami 3500 i ew. wygraną 210 zł, bo przy najniższej stawce 5 gr wygrana wynosi 225 zł za szóstkę.
Murphy u mnie maly lotek jest 39 liczb losowanych jest 5 , gwarancja na 2-3 liczby .Klikam z usa.Dzieki
mysia pysia
Myślę że czasami jakbyś wysłała swoje typy(liczby) to trafiłabyś o wiele więcej aniżeli z tych liczb co były podane wczoraj przed losowaniem.
Uwierz trochę w siebie.
-------------------------
murphy
Myślę że grzane piwko może by pomogło w moim przypadku....
Myślę że czasami jakbyś wysłała swoje typy(liczby) to trafiłabyś o wiele więcej aniżeli z tych liczb co były podane wczoraj przed losowaniem.
Uwierz trochę w siebie.
-------------------------
murphy
Myślę że grzane piwko może by pomogło w moim przypadku....
W twoim przypadku slowo byles jest jak najbardziej sluszne,Byles moze kiedys,a teraz jestes tylko zwyklym chamem i tyle mam ci do powiedzenia.Napisz cos jeszcze tylko sie tak nie denerwuj szkoda zdrowia,nerwusik jestes,a to zly znak.A teraz sobie ten wpis do archiwum wprowadz zebys zawsze mogl go przytoczyc.Bylo tak milutko jak cie nie bylo,ilu ludzi odeszlo,z twojego powodu,bo chamstwa nie tolerowali.
A ja bym wam obu dal bana na IP jesli macie stale :)
Mam dosc wysluchiwania waszych problemow tak dalej a zmnienimy domena na multichamstwo.pl
Mam dosc wysluchiwania waszych problemow tak dalej a zmnienimy domena na multichamstwo.pl
china1>>> Na dole strony jest strzałka , umożliwiająca przewijanie do poprzednich wpisów.Akurat wczoraj ( począwszy od wpisu nr 45307 ) zamieszczałem tu linki do wielu stron prezentujących rozpisy systemów skróconych , wobec dużego zainteresowania tą tematyką pośrod użytkowników tego największego w Polsce forum tematyce gier poświęconemu.
Zatem odwiedź te w większości angielskojęzyczne strony i na pewno będziesz miał tam to , czego szukasz.
Jednocześnie polecam Ci następujące programy , które bez kłopotu znajdziesz po wpisaniu ich nazw do wyszukiwarki , a które już w bezpłatnych wersjach demo mogą być Ci przydatne:
a/ MultiPairs2004 ( autorstwa Admina tej strony i link do tego programu też tu znajdziesz )
b/ Lottek2002
c/ Power Lotto Wheeler 7.2
d/ Wheel Generator 1.7 by Anastasios Tampakis.
Ale abyś miał coś na już , to podaję Ci system na 39 liczb , w rozpisie po 5 skreśleń , z gwarancją "2" przy trafieniu 3z5 liczb , na 39 zakładów:
1 2 11 16 33
1 7 17 22 29
1 8 13 15 32
1 14 22 24 32
1 21 25 29 39
2 7 14 15 21
2 8 22 33 39
2 11 15 29 32
2 13 17 24 25
3 4 10 18 35
3 5 12 26 38
3 6 19 27 37
3 9 23 30 36
3 20 28 31 34
4 5 6 9 20
4 12 30 31 37
4 19 28 36 38
4 23 26 27 34
5 10 19 30 34
5 18 27 31 36
5 23 28 35 37
6 10 23 31 38
6 12 34 35 36
6 18 26 28 30
7 8 11 14 25
7 13 16 32 39
7 15 24 33 39
8 11 14 17 39
8 16 21 24 29
9 10 12 27 28
9 18 34 37 38
9 19 26 31 35
10 20 26 36 37
11 13 21 22 24
12 18 19 20 23
13 14 16 29 33
15 16 17 22 25
17 21 25 32 33
20 27 30 35 38
Pozdrawiam
Zatem odwiedź te w większości angielskojęzyczne strony i na pewno będziesz miał tam to , czego szukasz.
Jednocześnie polecam Ci następujące programy , które bez kłopotu znajdziesz po wpisaniu ich nazw do wyszukiwarki , a które już w bezpłatnych wersjach demo mogą być Ci przydatne:
a/ MultiPairs2004 ( autorstwa Admina tej strony i link do tego programu też tu znajdziesz )
b/ Lottek2002
c/ Power Lotto Wheeler 7.2
d/ Wheel Generator 1.7 by Anastasios Tampakis.
Ale abyś miał coś na już , to podaję Ci system na 39 liczb , w rozpisie po 5 skreśleń , z gwarancją "2" przy trafieniu 3z5 liczb , na 39 zakładów:
1 2 11 16 33
1 7 17 22 29
1 8 13 15 32
1 14 22 24 32
1 21 25 29 39
2 7 14 15 21
2 8 22 33 39
2 11 15 29 32
2 13 17 24 25
3 4 10 18 35
3 5 12 26 38
3 6 19 27 37
3 9 23 30 36
3 20 28 31 34
4 5 6 9 20
4 12 30 31 37
4 19 28 36 38
4 23 26 27 34
5 10 19 30 34
5 18 27 31 36
5 23 28 35 37
6 10 23 31 38
6 12 34 35 36
6 18 26 28 30
7 8 11 14 25
7 13 16 32 39
7 15 24 33 39
8 11 14 17 39
8 16 21 24 29
9 10 12 27 28
9 18 34 37 38
9 19 26 31 35
10 20 26 36 37
11 13 21 22 24
12 18 19 20 23
13 14 16 29 33
15 16 17 22 25
17 21 25 32 33
20 27 30 35 38
Pozdrawiam
Szkoda ze nie mam takiej mocy. Moge jednak poprosic merfiego zeby jak juz daje system to wkleil go na forum, w systemach a tu wklejal tylko linki. Zaoszczedzi to sporo miejsca systemy beda w jednym miejscu i nie bedzie tyle "spamu".
ph2008 >>> a ja Tobie dał bym banana :) , bo wiem że w ZOO ciężko macie z zaopatrzeniem w dobie kryzysu...
Ph nie wiedzialem zes taki wrazliwy jest.Ale nie bede juz przeszkadzal tobie w pisaniu tych do znudzenia takich samych systemow.Pamietaj o jednej zasadzie ze aby grac systemami i jeszcze cos wygrac zawsze 50% liczb musi byc trafionych.Po drugie dowiedzialem sie w FORTUNIE ze najmniejsza kwota za system jest kwota 3 zeta.Nie bede dyskutowal czy tak jest czy nie bo nie wiem napewno nic z tej dziedziny,probowala wprowadzic kwote 2,50 ale system zablokowal wydruk kuponu.A czlowiekowi zrewanzuje sie w inny sposob,bede ci psul wszedzie opinie tak jak ty mnie.Znikam i juz zadnych odpowiedzi nie bedzie,Ph mam nadzieje ze jak ciebie ktos obrazi to nie bedzie reakcji z twojej strony.
Moje wczorajsze podawanie zbioru linków , do miejsc prezentowania rozpisów systemów skróconych , miało na celu wręczenie wszystkim tym , którzy o rybę mnie prosili - owej wędki w miejsce tej ryby...
Sądzę , że te linki mogą zostać zamieszczone też w dziale SYSTEMY , aby służyły pomocą wszystkim ich ew. potrzebującym.
Pzdr.
Sądzę , że te linki mogą zostać zamieszczone też w dziale SYSTEMY , aby służyły pomocą wszystkim ich ew. potrzebującym.
Pzdr.
To już jest ostatni mój wpis tutaj....widzę ,że to nie ma sensu , zawsze kończy się wyzwyskami tych dwóch panów ...życzę miłej zabawy :)
china1>>> zajrzyj tu za godzinę , to podam Ci jeszcze kilka ważnych adresów.
Pzdr.
Pzdr.
A jeszcze niedawno było tu tak miło i sympatycznie-no coz,sa jeszcze inne komunikatory.
china1>>> Polski program Multilotto 4.15 ma opcję LITTLE LOTTO , więc powinien Cię zainteresować...Ponadto polecam:
http://crazynuts.hollosite.com/california_fantasy5_lottery/
http://betstarter.com
http://www.lottorocket.co.za/
Gdy wpiszesz w dowolnej wyszukiwarce hasła typu: ABBREVIATED WHEELS i LOTTO SYSTEMS , to wysypią się liczne a ciekawe "trafienia" - czego w tej przenośni oraz w realu Ci życzę.
Pzdr.
http://crazynuts.hollosite.com/california_fantasy5_lottery/
http://betstarter.com
http://www.lottorocket.co.za/
Gdy wpiszesz w dowolnej wyszukiwarce hasła typu: ABBREVIATED WHEELS i LOTTO SYSTEMS , to wysypią się liczne a ciekawe "trafienia" - czego w tej przenośni oraz w realu Ci życzę.
Pzdr.