Wpisy 38 044 – 38 143
12 stycznia 2009 07:31 → 13 stycznia 2009 22:40, 100 wpisów
Rychu... jeden z programów oferuje coś przyblizonego: optymalizuje grupę Z liczb, która zawiera x powtórzeń z ostatnich y losowań ,gdzie Z jest dowolne 2-79; X jest zakresem min 1, max 20; a Y zakresem od ostatniego do....pierwszego. Jednakże wobec kilkuset tysięcy kombinacji, i ta metoda nie rokuje większych szans(praktycznie udało mi się "wyciągnać" 11/20 kosztem bodajże 3 tys. grup 20-to liczbowych)... taaa... program jest autorstwa konkurencji Pasko, więc nazwy nie podam ;) P.
witam
Kogucik mam pytanie jakimi kwotami operujesz w progresje , bo ja tez sie troche w to bawie i nawet niezle na tym wychodze , pytam z ciekawosci, bo teraz na 76 juz gram na niezla kase
Kogucik mam pytanie jakimi kwotami operujesz w progresje , bo ja tez sie troche w to bawie i nawet niezle na tym wychodze , pytam z ciekawosci, bo teraz na 76 juz gram na niezla kase
BRAZIL juz ci odpowiadam na pytanie.Moja progresja jest ustawiona na staly zysk za trafienie zdarzenia kwota ta wynosi 10 zeta(moja slawna i krytykowana dycha)Na liczbe 76 wydam dzis 21 zeta bo to 4 prog.Jezeli chodzi o zasoby finansowe daje sobie rady,poza tym ja juz gram tylko za ich kase (za swoje bo wygrane odkladam nigdy nie gram wygrana kasa),i tak dziubie po wszystkich zdarzeniach po tej dysze czyli :Multi P/NP,liczba,numerek 3 zakresy,Duzy P/NP.Za kazde trafne zdarzenie mam ta dyche.Nie o wszystkim tu pisze bo widze ze tu nie warto wszystkiego pisac.Jak widze cos pewnego to czasem zagram o 4-5 progow do przodu.Dodatkowo gram HISZPANIE liczby pojedynczo.Tam tez tak mam progresje ustawiona na ok 10 zeta.Ale juz nie szaleje jak to mialo miejsce w tamtym roku.Jak na razie w tym roku nie narzekam oby sie nic nie popsulo,to ta lyzeczka od tortu sobie dziubie.Teraz wychodze jak bys mial pytania to po poludniu bede to moge odpowiedziec.Pozdrawiam.
kogucik kiedy wejdzie 76
Przypuszczam ze do 5-8 dni wyjdzie,nikt na pewno nie wie kazdy szczela i niektorym uda sie trafic,i wtedy oglosza sukces i pewna metode,jaka odkryli,i wszyscy beda juz go meczyc aby podal liczby na jutro .Taka jest tu zasada.Ja nie wiem i nigdy nie wiedzialem dlatego zawsze gram progresja,ostrzegajac wszystkich ze to gra nie dla kazdego.Pozdrawiam
witam ja tez gram na razie za ich kase , ale ja gram progresja : zaczynam 5zl potem 10,20,50,100, jak masz jakies sugestie to moje gg 3329316
ale jak progresja za 10 zl i nie wejdzie to nastepnego dnia znowu za 10 to juz nie bedzie za duzy zysk
BRAZIL czy ty mnie nie zrozumiales ze zyski sa stale a progi ruchome w zaleznosci od kursu.np na kurs 3,2 mam progi 6,9,14,21 itd.Pozdrawiam.
BRAZIL zaczynasz od 5 zeta i takie potem progi to po co zaczynasz od 5 zacznij od 30 i bedzie to samo tylko policz porzadnie bo taka progresja jest kosztowna i na 10 progu moze cie zabolec.Juz nie mam czsu wychodze,jak wroce to sie odezwe.
Kobieta w ciązy kiedy rodzi nie ma czasu, a ty już tu niewracaj [cenzura].
CZY MOŻE MI KTOŚ WYTŁUMACZYC JAK GRAĆ W PROGRESJI W MULTILOTKA JAK SIĘ ZALOGOWAĆ DZIĘKUJĘ
Progresja sama w sobie nie jest żadną grą a jedynie techniką obstawiania , którą równie dobrze jak do ML można stosowac do DL czy EXL , a także do bukmacherskich zakładów sportowych.
Chodzi tu o takie podnoszenie stawek za jakie nadajemy nasze kupony - aby w końcu , w momencie wylosowania "naszych" liczb , wygrać zakładaną na wstępie co do kwoty lub procentu naszego kapitału , ilość pieniędzy.
Jest to szalenie ryzykowna technika grania - ale jeśli ma się teoretycznie nieskończone zasoby gotówki pozwalające nawet bardzo długo czekać na tę wygraną , to jest to w zasadzie system gry pewny wtedy na 100%....
Chodzi tu o takie podnoszenie stawek za jakie nadajemy nasze kupony - aby w końcu , w momencie wylosowania "naszych" liczb , wygrać zakładaną na wstępie co do kwoty lub procentu naszego kapitału , ilość pieniędzy.
Jest to szalenie ryzykowna technika grania - ale jeśli ma się teoretycznie nieskończone zasoby gotówki pozwalające nawet bardzo długo czekać na tę wygraną , to jest to w zasadzie system gry pewny wtedy na 100%....
Co myślicie o tych liczbach w ML na 7 skreśleń 2 zakłady:
1/ 7 19 20 26 43 46 79
2/ 5 25 31 55 70 76 77
???
Takie mam typy na dziś;)
1/ 7 19 20 26 43 46 79
2/ 5 25 31 55 70 76 77
???
Takie mam typy na dziś;)
A to moje typy na dzisiaj:
1) 2,5,37,50,61
2) 1,20,34,36,63
3) 14,44,61,65,79
4) 21,28,43,50,58
5) 13,28,40,41,66
6) 30,41,54,72,77
1) 2,5,37,50,61
2) 1,20,34,36,63
3) 14,44,61,65,79
4) 21,28,43,50,58
5) 13,28,40,41,66
6) 30,41,54,72,77
czesc wszystkim ja uwazam ze ludzie odpowiedzialni za multilotka kombinuja dlaczego mozna wysylac tylko do 21 a w godzine to przy dzisiejszej technice mozna wszystko np ustawic komputerowo by wypadly takie liczby ktore dadza bardzo male wygrane kto sie zemna zgadza.
Niektóre kolektury np. na stacjach benzynowych są czynne do 21:40. Po drugie, rzeczywiście to dziwne, że zanim wzrosły stawki za multilotka, 10/10 padało średnio co kilkanaście dni. Wystarczy spojrzeć ile razy główna wygrana padła po zwiększeniu stawki za zakład...
....a DL TO KUMULUJE SIĘ DLA KOGO????TAK CZĘSTO SĄ KUMULACJE.......MYŚLE ,ŻE KTOS TYM MANIPULUJE......a my dostajemy zwrot kosztów przy dobrych wiatrach....
giaur ja kiedys probowalem wyslac w zabce ktora byla otwarta do 24 a pani powiedziala ze multi mozna wysylac do 21 a ja chcialem o 21 30 i niemoglem
JA DZIŚ OBSTAWIAM 39,41,43,50,51,60,69,78ORAZ
76,69,25,37,46,51,60,78......!!!!!!
76,69,25,37,46,51,60,78......!!!!!!
Testowałem te liczby:(3,5,15)wyswietla mi ze od czerwca ubr nie były wylosowane,ale chyba jest błąd?
Gracz 6 kiedyś już pisałem na temat możliwości cyfrowej jakie ma TS.Warto się również zastanowić jaki był prawdziwy motyw zabrania koncesji polsatowi.Nikt tak łatwo nie oddaje kury znoszącej złote jaja.
Czy ktoś pamięta jeszcze PROGRAM PARYSKI
- oraz, czy ktoś grał tym programem lub jeszcze gra?
- oraz, czy ktoś grał tym programem lub jeszcze gra?
Jak wy typujecie te liczby , bo mi sie już wszystko miesza od tych liczb.....
Skreśliłem 6,8,18,21,38,51,52,53,55,61 a padło 5,8,19,21,37,49,50,52,53,58,61 - kurde ale pech.
Czy komuś coś weszło bo jak na razie to zgłaszają się tylko ci którym nie.........
A może ktoś doradzi na ile liczb grać w ML aby co nieco być do przodu.
Game plan for tommorow.
Hmm.
I'know.
7-11 for sure.
12-21-- twins
13-31-- twins
23-32-- twins
Pick one pair from twins plus pair
7-11.
And now you got ready 4/4.
Good luck.
Hmm.
I'know.
7-11 for sure.
12-21-- twins
13-31-- twins
23-32-- twins
Pick one pair from twins plus pair
7-11.
And now you got ready 4/4.
Good luck.
ROONEY Gdzie za 3 liczby jest kurs 100 bo w fortunie za 3 liczby w multi jest kurs 50 ale moze nie o multi chodzi ale sprawdzilem i w zadnej grze nie ma za 3 liczby kursu 100.Prosze mnie sprostowac jak sie myle.Pozdrawiam.
Dzis pechowy dzien,jak nigdy zadna liczba z gry HISZPANIA nie wyszla,a 76 dalej sobie biega w bebnie maszyny i jest jej tam wygodnie.Pozdrawiam.
sorki,dzieki za spostrzezenie,rzeczywiscie kurs za 3 trafione liczby wynosi 50,przepraszam
do niedzieli gram takie zestawy-7,32,52
14,63,79 i 5,21,45 i czworeczki 31,51,72,73 oraz 1.34,50,65
14,63,79 i 5,21,45 i czworeczki 31,51,72,73 oraz 1.34,50,65
... liczby na NIE! kolejne rekordy: przedwczoraj Ja:5/5; dziś Marek71 6/6 ... pozdrawiam... P.
PROGRAM PARYSKI jest lux.Przynosi gość zwitek kuponów do sprawdzenia-a tam wszystkie puste...ewentualnie jedna trójka 16 zł...
Zobaczcie na stronie lotto,dlaczego w zdrapce Jaś Fasola,wygranych po 70.000zł miało być 3 szt...jedna została wygrana a druga jeszcze do wygrania,to gdzie trzecia ???
a 76 znowi sobie siedzi, jak w koncu wpadnie to zlodzieje troche straca bo gram coraz wyzej i nie pekne
Mnie wczoraj wpadło dwa razy cztery z pięciu bez plusa na chybił trafił, więc 30 złotych do przodu -)
Rooney nie przejmuj się , oni tak zawsze najważniejsze , że wygrałeś :)
Witam.
Zbiór killkunastu systemów skróconych z zamysłem wykorzystywania ich w sportowych zakładach bukmacherskich , ponieważ swoje kryterium gwarancyjności spełniają poprzez trafienia ponadnormatywne wobec ilości zdarzeń ( liczb ) co daje wymagane w bukmacherstwie trafienia typu
3/3 ; 4/4 ; 5/5 itd. ,
są do wglądu na stronie:
betmaniak.net/systemy.html
Zapraszam do korzystania z nich i zgłaszanie mi tu ew. zapotrzebowań na inne ( co do ilości zdarzeń ) tego typu opracowania a zrobię je.
Pozdrawiam
edi8
Zbiór killkunastu systemów skróconych z zamysłem wykorzystywania ich w sportowych zakładach bukmacherskich , ponieważ swoje kryterium gwarancyjności spełniają poprzez trafienia ponadnormatywne wobec ilości zdarzeń ( liczb ) co daje wymagane w bukmacherstwie trafienia typu
3/3 ; 4/4 ; 5/5 itd. ,
są do wglądu na stronie:
betmaniak.net/systemy.html
Zapraszam do korzystania z nich i zgłaszanie mi tu ew. zapotrzebowań na inne ( co do ilości zdarzeń ) tego typu opracowania a zrobię je.
Pozdrawiam
edi8
Emilu, oczywiście podaję...są to liczby jak zwykle na chybił trafił...
1) 30,41,44,58,71
2) 27,59,66,71,73
3) 2,15,33,45,71
4) 2,5,27,60,72
oraz wytypowane samemu:
2,10,15,19,25,35,44,53
Czy coś "wpadnie"? tego nie wiem, ale z reguły wygrywam na chybił trafił....
Pozdrawiam
1) 30,41,44,58,71
2) 27,59,66,71,73
3) 2,15,33,45,71
4) 2,5,27,60,72
oraz wytypowane samemu:
2,10,15,19,25,35,44,53
Czy coś "wpadnie"? tego nie wiem, ale z reguły wygrywam na chybił trafił....
Pozdrawiam
ludzie multi juz uwazam na 100% ze to oszusci dlaczego niema teraz komisji ktora nadzorowala losowanie ile to godzine wczesniej ustawic komputerowo jakie maszyna ma wylosowac liczby i ten ich prowadzacy juz niepowiem jaki..
Mnie również zastanawia dlaczego nie ma komisjo nadzorującej, przecież to jest obowiązek.
Cieszę się, że PROGRAM PARYSKI jest lux, a przynajmniej cieszy to, że ludzie nim grają, bo nawet jeśli nie wygrają to mniej przegrają, a o to w tym wszystkim chodzi.......
np.dziwne ze powiedzmy 53 z 59 nie wypadlo juz od 119 losowan tak manipuluja tymi kulkami ze hej i to niezalezy od szczescia tylko przechytrzenia ludzi odpowiedzialnych za multilotka przeciez na kazda liczbe ma sie 25% szans nawet jak bym zagral z 10000 kuponow np na 6 pewnie bym nietrafil bo tak manipuluja a mam pytanie co to za program paryski?
Niestety, PROGRAM PARYSKI, jest dla tych co pragną grać za minimalne stawki, a to niestety jest nie dla wszystkich wygodne. Dlatego jest unikatowy i wymaga ogromnej samodyscypliny w jego stosowaniu...
a gdzie można poczytać coś na temat tego Programu Paryskiego?
pewniaki DL : 40,41,43,46
Do wpisu 38114:
PROGRAM PARYSKI (zasady,objaśnienia)
pod artykułem:
Totalizator wprowadza nową grę Multi-5
patrz: pkt.8 i pkt 10
PROGRAM PARYSKI (zasady,objaśnienia)
pod artykułem:
Totalizator wprowadza nową grę Multi-5
patrz: pkt.8 i pkt 10
Napewno dziśiaj będzie w DL:13.
GRACZ 6 przypóśćmy że w kasynie siedzi 4 graczy,krupier rozdaje karty.Za grającymi znajdują się kamery o wysokiej rozdzielczości ktore obsługuje pracownik kasyna,dodam jeszcze że krupier to bardzo zręczny iluzjonista który dodatkowo ma ukrytą słuchawkę w uchu.Jakie twoim zdaniem mają szanse ci grający? praktycznie zerowe!!!!!!! Do czego nawiazuję jak może wygrać przeciętny Kowalski skoro w momencie zawarcia zakładu jego kombinacja ląduje w centralnym komputerze LOTTO który na bieżąco kontroluje jakiej kombinacji liczb nie skreślono.Potem wystarczy nagrać losowanie z odpowiednią kombinacją liczb oczywiście godzinę wcześniej i to tyle.
nowlasnierychu niedadza uczciwemu graczowi wygrac mnie denerwuje ze niema komisji ale pewnie im tez by zaplacili
Największym wałkiem LOTTO jest to że znają wyniki przed losowaniem, maszyny przecież mogłyby zostać podłaczane dopiero po losowaniu aby stwierdzić ile padło szóstek.A tak rzucają nam ochłapy a resztę sami kasują.Co do komisji to szkoda gatki,najważniejsz że za rok TVN przejmie losowania i już zapowiedzieli drastyczne zmiany co do jawności losowań.
mowicie ze wyniki lotto sa ustawione, a przeciez sporo ludzi na tej stronce typuje cyfry wirtualnie i tez nie wtrafia wiec...
Hosia, na 76 zainwestowalem juz 330 zl, ale czym dalej tym wiecej bedzie wyjecia i toto w plecy, a na dl dzisiaj 6,10 powinno wyleciec
A była mowa,że losowania nie będą odbywać się w POLSACIE od nowego roku...
kazdy to wie ze losowania sa ustawione a jednak wszyscy graja i tak to sie kreci
Tak OPA dobrze słyszałeś z jakiś bliżej nieznanych powodów Polsat stracił koncesję.Z tego co mozna wywnioskować to musiał być bardzo,bardzo poważny powód ale oczywiście szara masa czyli my nie dowiemy się dlaczego.
Oczywiście brazil że ludzie graja mimo iż uwazają że TS oszukuje a to dlatego że każdy liczy na nieduże wygrane i mysli sobie że jakiś ochłap skubnie ze stołu króla.
nie wiem
dlaczego totalizator wycofał stare blankiety do ML?na starych miałem 2x7/10,a teraz to raz na kiedyś 4z10 :(
No i jest kumulacja? Pewnie będzie 15 milionów. Już prezes, zaciera rączki i czeka na tłumy.
Rychu
Na temat, o którym piszesz dużo już napisano. Jednym słowem piszesz bzdury.
Na temat, o którym piszesz dużo już napisano. Jednym słowem piszesz bzdury.
Wyniki mojej zabawy w typowanie na forum.
DL-- 1/10
EX-- 1/15
ML-- 0/10
13 stycznia byl wspanialym dniem.
DL-- 1/10
EX-- 1/15
ML-- 0/10
13 stycznia byl wspanialym dniem.