Wpisy 24 566 – 24 665
14 lipca 2008 22:09 → 16 lipca 2008 22:25, 100 wpisów
rocco aleś mi wywróżył...dzięki serdeczne
na pocieszenie trafiłam numerek pewnie 7zeta
na pocieszenie trafiłam numerek pewnie 7zeta
kiedyś zacząłem grać takim sposobem w ML: BRAŁEM OSTATNIE 50 LOSOWAN i wybierałem 16 NAJWIĘCEJ powtarzających się liczb . Rozpisywałem JE na 5 ZAKŁADÓW. PRZYZNAM że rezultaty były ciekawe. Czasem zdaZAŁO się trafić 10 LICZB na 16 JEDNAK NIGDY NIE NA JEDNYM KURONIE.
Dzień dobry wszystkim.I jak tam wczoraj Wam poszło z wynikami?bella34 Pozdrawiam.
Przepraszam, bello mila moja, ale niestety mam takie przeczucia, które często się sprawdzają.
Moje największe osiągnięcie do tej pory to tylko 8/10 z plusem.
Niestety. Tak mało brakowało, a jednocześnie to tak daleko.......
Moje największe osiągnięcie do tej pory to tylko 8/10 z plusem.
Niestety. Tak mało brakowało, a jednocześnie to tak daleko.......
witam i pozdrawiam wszystkich,odebrałam wielki szmal za wczorajszy wygrany numerek,akurat będzie na DL,życzę wszystkim pięknego dnia i owocnego wieczoru,dzisiaj nie podam swoich liczb boję się rocco-jasnowidza.
Witam.Dziś przedstawiam moją obserwację z nieco odmiennego punktu widzenia prowadzoną a mianowicie na metodę doboru liczb,które NIE zostaną wylosowane - aby zagrać je np.w TOTOMIXIE.
W lipcu wysoką skuteczność dają dwie metody:
a/ dobór liczb sortowanych 1,2,8,9,10,19,20 z ostatniego losowania jako prognoza ich niewystąpienia,czyli 7 liczb z kursem 1,2 każda dajacych ako=3,58.Taki dobór dał trafienia "7" w dniach: 1.07;4.07;8.07;9.07;11.07;12.07;13.07 czyli już 7 razy.
b/ identyczną metodą jako liczby 1,2,8,9,10,19,20 dobór 7 liczb z ostatniego losowania ale spośród liczb niesortowanych.
Dało to trafienia w dniach:1.07;4.07;8.07;12.07;13.07;14.07 czyli już 6 razy.
Połączenie obu metod (po każdorazowym wyeliminowaniu liczb powtarzajacych się w obu zbiorach)dało w lipcu następujące trafienia:
a/1.07 11 liczb z kursem łącznym,czyli ako=7.42
b/ 4.07 10 liczb z ako=6.19
c/ 8.07 12 liczb z ako=8.90
d/ 12.07 10 liczb z ako=6.19
e/ 13.07 12 liczb z ako=8.90
Oby taki dobór przy grze w zakładach bukmacherskich na typowanie liczb niewylosowanych nadal skutkował,bo jak dotąd jest całkiem nieźle...
W lipcu wysoką skuteczność dają dwie metody:
a/ dobór liczb sortowanych 1,2,8,9,10,19,20 z ostatniego losowania jako prognoza ich niewystąpienia,czyli 7 liczb z kursem 1,2 każda dajacych ako=3,58.Taki dobór dał trafienia "7" w dniach: 1.07;4.07;8.07;9.07;11.07;12.07;13.07 czyli już 7 razy.
b/ identyczną metodą jako liczby 1,2,8,9,10,19,20 dobór 7 liczb z ostatniego losowania ale spośród liczb niesortowanych.
Dało to trafienia w dniach:1.07;4.07;8.07;12.07;13.07;14.07 czyli już 6 razy.
Połączenie obu metod (po każdorazowym wyeliminowaniu liczb powtarzajacych się w obu zbiorach)dało w lipcu następujące trafienia:
a/1.07 11 liczb z kursem łącznym,czyli ako=7.42
b/ 4.07 10 liczb z ako=6.19
c/ 8.07 12 liczb z ako=8.90
d/ 12.07 10 liczb z ako=6.19
e/ 13.07 12 liczb z ako=8.90
Oby taki dobór przy grze w zakładach bukmacherskich na typowanie liczb niewylosowanych nadal skutkował,bo jak dotąd jest całkiem nieźle...
Witam wszystkich serdecznie,mysle,ze dzisiaj mozna w kolektorze zostawic troche grosza bo losowanie prowadzi PAN Ryszard REBISZEWSKI,i oczywiscie na drugi dzien wziasc wiecej jak sie oddalo.Powodzenia i pozdrawiam.
Nutka jakie liczby dzisiaj obstawiasz , ze padna ? Podawajcie swoje typowania :). POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Jeszcze dokladnie nie wiem.ale napewno podam po 19tej.wczesnie nie moge bo zaraz wychodze.Pozdrawiam.
gramy az wejdzie
goraca trojka
7-28-49
goraca piatka
7-10-28-49-79
GRAMY AZ WEJDA
goraca trojka
7-28-49
goraca piatka
7-10-28-49-79
GRAMY AZ WEJDA
...a nam to lotto....
i tak gramy jak chcemy pozdrowioneczka z psycholka dodatkowa 10-ka do przemyśleń na dzisiaj
60 61 79 49 35 45 50 73 74 76
i tak gramy jak chcemy pozdrowioneczka z psycholka dodatkowa 10-ka do przemyśleń na dzisiaj
60 61 79 49 35 45 50 73 74 76
...wejdą,niewejdą,wejdą,niewejdą,wejdą,niewejdą
są to znaczy jest na forum "STOPER CZASU" tera wszyscy wiedzieć będą kiedy wejdą, a kiedy niewejdą gwarantuje to wam sam TYTAN
są to znaczy jest na forum "STOPER CZASU" tera wszyscy wiedzieć będą kiedy wejdą, a kiedy niewejdą gwarantuje to wam sam TYTAN
Mniemam, że dla wiekszości z was nie ważne jest to żeby wygrać, ale żeby grać.
Nawet jak ktoś wygra 100 000, to bedzie grał dalej,aż przegra to co wygrał z nawiazką.
Dlatego najlepsze wyjście dla was to grać tak aby nie wygrać, bo każda większa wygrana będzie dla was katastrofą finansową, dlatego cieszcie się z tego, że wasze główne wygrane wynoszą głównie 2 zł.
To jest optymalne rozwiązanie dla was.
Nawet jak ktoś wygra 100 000, to bedzie grał dalej,aż przegra to co wygrał z nawiazką.
Dlatego najlepsze wyjście dla was to grać tak aby nie wygrać, bo każda większa wygrana będzie dla was katastrofą finansową, dlatego cieszcie się z tego, że wasze główne wygrane wynoszą głównie 2 zł.
To jest optymalne rozwiązanie dla was.
Ja jakbym wygrał 100tysiaków lub więcej w DL to żyłbym z odsetek i z tych odsetek ewentualnie mógłbym grać tak jak gram teraz za normalne kwoty.
Pewnie,że tak,jak ktoś nie ma mieszkania to wygrać na nie i można powolutku żyć...
edi jesli mozesz podaj mi soje gg bo chcialbym pogadac apropo liczb ktore nie beda wylosowane. moje gg 5797415. mozesz napisac do mnie.
Ostatnie wypłaty w DL to porażka - po prostu katastrofa. Ale cóż, takie padły liczby - "szczęśliwa" 7, "pechowa" 13, aż 4 liczby-miesiące. Kombinacji jest mnóstwo: 22 stycznia, 5 lipca, 13 września, 22 maja, 13 września, 9 lipca... Heh, wiecie, o czym mówię. Niestety tak ludzie grają i tak potem wyglądają wygrane. Poza szóstkowiczami - wygrani przegrali, sam się cieszę, że nic nie trafiłem.
U mnie ostatnio cienko: raz wpadło 14 zł w zdrapce, raz 4/10 z plusem, a prócz tego nic. Ale to też kwestia tego, że praktycznie sobie totka na wakacje odpuściłem, gram tylko w DL i EL po 4 zł.
U mnie ostatnio cienko: raz wpadło 14 zł w zdrapce, raz 4/10 z plusem, a prócz tego nic. Ale to też kwestia tego, że praktycznie sobie totka na wakacje odpuściłem, gram tylko w DL i EL po 4 zł.
No i co z tego, ze niskie wygrane Beezqp-ku (czyt.głupku) ważne ,że wygrane.
"Od złego płatnika to bierz i łyka" Czy 1000 zł to kwota do pogardzenia?
Gardzę ludźmi co wygrywają w zdrapki 2 zł i się cieszą jakby "Pana Boga za nogi złapali", a naśmiewają się z innych nazywając ich "wygranymi-przegranymi".
Przecież nie mają oni wpływu na wysokość wygranych, która wynika z puli przeznaczonej na wygrane poszczególnych stopni.
Sam się cieszy,że wygrał 14 zł w zdrapywanki, a wyśmiewa z tych co trafiło im się po 25 zł lub po 1000 zł.
Człowieku, lecz się bo to co wypisujesz na tym forum i innych forach, to kliniczny przypadek paranoi.
Dziwne, że tacy ludzie piszą np.Ostatnie wypłaty to porażka - po prostu katastrofa.
Katastrofalny jest stan twoich wpisów.
Jak się nie ma co pisać to lepiej milczeć i czytać, to co inni napiszą.
"Od złego płatnika to bierz i łyka" Czy 1000 zł to kwota do pogardzenia?
Gardzę ludźmi co wygrywają w zdrapki 2 zł i się cieszą jakby "Pana Boga za nogi złapali", a naśmiewają się z innych nazywając ich "wygranymi-przegranymi".
Przecież nie mają oni wpływu na wysokość wygranych, która wynika z puli przeznaczonej na wygrane poszczególnych stopni.
Sam się cieszy,że wygrał 14 zł w zdrapywanki, a wyśmiewa z tych co trafiło im się po 25 zł lub po 1000 zł.
Człowieku, lecz się bo to co wypisujesz na tym forum i innych forach, to kliniczny przypadek paranoi.
Dziwne, że tacy ludzie piszą np.Ostatnie wypłaty to porażka - po prostu katastrofa.
Katastrofalny jest stan twoich wpisów.
Jak się nie ma co pisać to lepiej milczeć i czytać, to co inni napiszą.
Właśnie,taka parodia z tymi wygranymi w dużym lotku,że szok.Widocznie ludzie grają na takie daty,itd.Wystarczyło nieparzyste puścić system 7 i wygrywamy 2 piątki i 5 czwórek)(oczywiście od jedynki),ale pamiętajcie-jeśli ktoś coś trafi,jak padną w DL małe liczby to trzeba liczyć się,że kokosów może nie być...pozdrawiam
srulek - ostatnie twoje zdanie powinno stać się twoim mottem życiowym.
Jeśli nie widzisz różnicy w wygraniu 14 zł w zdrapkę a wygraniu tylko 1000 zł przy 5/6 to musisz mieć poważny problem z interpretacją rzeczywistości.
Szansa na 14 zł w zdrapce wynosi 1%, całkiem spora jak na realia lotto ale i tak rzadka. Szansa na trafienie 5/6 jest tak niska, że wygrana taka trafia się średnio raz w życiu przy stałej grze. Trafiasz "wymarzone" 5/6, cieszysz się jak dziecko, że ci wpadnie 5-6 tysiaków, już planujesz wakacje, zakupy, idziesz do kolektury i wielka lipa. To tak jak z tymi siedmioma 5/5 w EL ostatnio.
Co jak co, ale nie chciałbym wygrać rekordowo niskiej wygranej - nawet, jeśli wynosiłaby ona ten 1000. Trzeba mieć naprawdę ogromnego pecha, więc de facto być przegranym.
Mam nadzieję, że wyjaśniłem trochę swój pogląd. Szczególnie innym czatownikom, bo srulek jest inteligentny jak jego ksywka i pewnie tak czy siak będzie próbował się odgryźć jak trącony stary kundel. Pozdrawiam.
Jeśli nie widzisz różnicy w wygraniu 14 zł w zdrapkę a wygraniu tylko 1000 zł przy 5/6 to musisz mieć poważny problem z interpretacją rzeczywistości.
Szansa na 14 zł w zdrapce wynosi 1%, całkiem spora jak na realia lotto ale i tak rzadka. Szansa na trafienie 5/6 jest tak niska, że wygrana taka trafia się średnio raz w życiu przy stałej grze. Trafiasz "wymarzone" 5/6, cieszysz się jak dziecko, że ci wpadnie 5-6 tysiaków, już planujesz wakacje, zakupy, idziesz do kolektury i wielka lipa. To tak jak z tymi siedmioma 5/5 w EL ostatnio.
Co jak co, ale nie chciałbym wygrać rekordowo niskiej wygranej - nawet, jeśli wynosiłaby ona ten 1000. Trzeba mieć naprawdę ogromnego pecha, więc de facto być przegranym.
Mam nadzieję, że wyjaśniłem trochę swój pogląd. Szczególnie innym czatownikom, bo srulek jest inteligentny jak jego ksywka i pewnie tak czy siak będzie próbował się odgryźć jak trącony stary kundel. Pozdrawiam.
Do KOJOTA,podaje numery o ktore prosiles.Takie to oto obstawiam...44,2,72,47,49,27,38 ,29.Ale nie wiem czy wszystkie wejda.Mozna sprobowac.Pozdrawiam.
BeeeeeeezQp-ku.(czyt.bezmózgu)Nie będę polemizował z kimś dla którego 14 zł ma większe znaczenie niż 1000 zł.
To by było poniżej mojej godności, tym bardziej,że w ubliżaniu ludziom jesteś mistrzem świata.
To by było poniżej mojej godności, tym bardziej,że w ubliżaniu ludziom jesteś mistrzem świata.
Tak, poważnie mówiąc to nie pogniewał bym się na lotto,gdybym trafił 5/5 w Ex.L nawet gdyby to było 30000 złotych, i nie narzekał bym na los.
Ale cóż niektórzy wolą jeść łyżką,a innym to i chochlą mało.
Ale cóż niektórzy wolą jeść łyżką,a innym to i chochlą mało.
Dla wszystkich zainteresowanych co graja w duzego lotka.Oddaje tylko i wylacznie kupon za 2 zl.Wychodze z zalozenia jak ma wejsc to wejdzie za 2 zl.Nie jak inni jak jesk kumulacja to oddaja nawet za 100 zl.Mowie Wam ze to nic nie da.Moim systemem mialem kilkanascie razy 3 jki.i do tej pory od poczatku roku 2 czworki,a to wszystko za kupon za 2 zl.Wiem ze to zadne osiagniecie,ale czy oddajac kupon za wiecej jak za 2 zl.wiecej bym wygral?,napewno nie.Pisze o tym duzym lotku bo caly czas nurtuje Was ten temat.Dzisiaj rowniez oddalem za 2 zl.Bedzie to bedzie najwyzej przegram TYLKO 2 zl.Taka moja metoda grania w duzego lotka .Pzdrawiam.P>S> Wole dac wiecej pieniedzy w multi jak topic w duzego.
Do wpisu 24585
Apropo tych trójek co napisałem.
Niewysyłałem ich...
Obowiązuje wolna wola.
Pozdrawiam.
Apropo tych trójek co napisałem.
Niewysyłałem ich...
Obowiązuje wolna wola.
Pozdrawiam.
Kto gra za duze pieniadze, wygrywa wieksze pieniadze gdyz wali systemem i jego liczby sa juz inaczej barne pod uwage,a za 2 zł nic sie nie wygra mozna pomarzyc !
Do bogdana,wcale nie twierdze, ze nie masz racji,ale zostane przy swoich mazeniach.Wole wydawac 3 razy w tygodniu 6 zl.jak 60 lub wiecej i wygrac tylko 16 zl.Bogdan ....kazdy sposob dobry aby tylko oskubac prezesa ,jak ktos madrze powiedzial.W multi to mozna jeszcze cos pomyslec aby cos ugrac,a w duzym ??? szkoda gadac,dzisiaj znowu dadza takie nr.ze bedzie kumulacja.A po co ? A no po to by robic jak najwieksza pule.Bo pamietajcie,polowa idzie na wygrane a druga polowa dla Nich.Pozdrawiam.
Nuka - co do multi to sie nie zgodze ze mozna ugrac jest tak samo trudno wygrac cos wiekszego oczywiscie 2 zł sie zwroci czasem ale to jest wszystko nic 0 lipa krotko mowiac... a i odradzam gre w KENO to zwykle naciagactwo nic sie nie da trafic! Co do kumulacjii to pewnie w czwartek 3 mln bedzie a w sobote z 5 i tak to sie wszystko kreci wkolko ehh :(
Bogdan,mozna ugrac w muiti,naprawde.Mam rozpisane dokladnie sciagi,analizy itp.Natomiast jesli chodzi o duzego to wcale nie probowalem bo to nie ma sensu.A jesli chodzi o KENO to chyba zartujesz zebym byl taki glupi zeby w to grac.Pozdrawiam.
13 i 22 się powtórzyło w DL to możliwe że będziemy mieli kumulacje:)
moze mi ktos powiedziec dlaczego mam zawsze takie 'szczescie' ze jak obstawiam ML to siadaja liczby dookolo tych co postawie? ;/ no juz mnie trafia cos.. jak stawial 8 a jest 9 i 7 ;/ wezcie mi powiedzcie cos na temat tego stawiania... bo mnie krew zalewa a widze ze ludzi etu kompetentni sa :)
4,20,22,35 w DL az sie prosily zeby je skreslic 13 sie nie spodziewalem ani 40 ogolnie ladne losowanie ale licze na kumulacje :)
do jakSIEwTOgra:
bo liczb "dookoła" jest 3 razy więcej niż liczb, które postawiłeś/aś ;)
bo liczb "dookoła" jest 3 razy więcej niż liczb, które postawiłeś/aś ;)
Wszyscy piszecie , ze keno to shit itp. Bo co ? Bo poszliscie do kolektury wyslaliscie kilka kuponow i nic nie trafiliscie ? Bo akurat wam nic nie weszlo? Wole juz zagrac w keno gdzie liczb mam 70, a nie 80 i to wlasnie w keno bede szukala swojej szansy...
monisia - nie trzeba nawet jednego zakładu na Keno posłać, żeby widzieć, że to totalne złodziejstwo. Stawki są beznadziejnie niskie, nawet biorąc pod uwagę większe prawdopodobieństwo trafienia. Na dodatek stawki na 10 skreśleń zostały jeszcze dodatkowo pomniejszone, bo wiedzą, że na 10 skreśleń będzie grało 80% graczy.
No wlasnie o to mi chodzi.Prawdopodobienstwo jest wyzsze i to mnie zadowala.A to, ze wygram 100tysiecy , a nie 250 mi nie przeszkadza.Czyli jestem jest jak 80% grajacych bo interesuje mnie tylko gra na 10 skreslen.Dla mnie i dla ludzi bawiacych sie w jakies analizy glownym plusem tej gry jest to , ze z dnia na dzien baza losowan puchnie(177 losowan dziennie).P.S. byc moze jestem niewidoma , ale ja tu zadnego zlodziejstwa nie widze..
Nutka dzieki za liczby , moze jutro pozostale wejda . Jakie wysylasz jutro bo u mnie ostatnio codziennie 0 zl z losowania . Pozdrawiam
pozdrowionka z psycholka>>
na jutro prognoza optymistyczna dla obstawiających górny pułap
z czego zdecydowanymi faworytami są
1 2 4 5 13 18 20 25 28 29
na jutro prognoza optymistyczna dla obstawiających górny pułap
z czego zdecydowanymi faworytami są
1 2 4 5 13 18 20 25 28 29
Monisia,Monisia,a co myslisz ze bedziemy jak te stare babcie co siedza i rete przegrywaja i dziadkowie ktorzy mysla,ze zdobeda fortune.Przeciesz to jest oczywiste,ze dali wygrac a teraz czerpia zyski.A TY do tego sie przyczyniasz chcac w to grac.Wiec nic mi nie pozostaje jak zyczyc Ci powodzenia.Masz moja gwarancje ze nic a nic nie wygrasz.Pozdrawiam.
Monisia - tu już nie chodzi tylko o wygrane wyższych rzędów, bo na nie jest tak mała szansa, że można mówić tylko o cudzie a nie porównywać prawdopodobieństwa. Chodzi mi o realne wygrane - wypłaty za trafienia 7/10, 8/10 3/3 5/5, 6/6 są po prostu śmieszne przy takiej szansie trafienia. Uwierz mi, inwestując np. 200 zł w dowolną zdrapkę a 200 zł w Keno - jest niemal pewne [to "niemal" to szansa na wygrane wyższego rzędu], że w tym pierwszym przypadku wróci ci do kieszeni 2 razy więcej pieniędzy, niż w tym drugim.
Ale każdy robi to co lubi - i tak wszyscy jesteśmy na przegranej pozycji.
Ale każdy robi to co lubi - i tak wszyscy jesteśmy na przegranej pozycji.
Emil.To bardzo proste...Jutro mamy 16stego.wiec 1 i 6 = 7 A wiec na jutro pewniak to 7 .
Pamietaj , ze starsi ludzi graja rowniez w multilotka,duzego itd. Wiec porownanie jest nie na miejscu :P Bezqp - stawki sa faktycznie nieatrakcyjne , ale dla ludzi grajacych jakimis systemami , progresja itd...Ja mam swoj sposob i keno mi jak najbardziej podchodzi.Nuka nic mi po twoich gwarancjach na moja nie wygrana, rownie dobrze moge Ci zagwarantowac , ze jutro nie przejedzie po tobie walec.A zdrapki w zyciu sobie nie kupilam i nie kupie...PZDR:)
Czy może mi ktoś powiedzieć, kto prowadził wczorajsze losowanie? Z góry dzięki
kondi44: ale to nie jego wina, że padły takie poje..chane liczby.
Mówię tak chociaż nie lubię Rycha.
A jeszcze nie tak dawno myślałem, że wszystkie Ryśki to fajni faceci...
:)
Mówię tak chociaż nie lubię Rycha.
A jeszcze nie tak dawno myślałem, że wszystkie Ryśki to fajni faceci...
:)
sugeruję 42 na dzisiejszego plusa. a dodatkowo liczbę 14, żeby więcej zgarnąć. :)
Do monisi.Co jest nie na miejscu /? to,ze starsi ludzie graja,przeciez to prawda.Nie ma systemu na KENO.Prosze za miesiac napisz ile przegralas...tylko prawde.Oczywiscie o wygrana nie pytam bo nic z tego.Twoj sposob na Keno to pewnie taki jaki mialas w sprawie naszej kadry pilkarskiej,pelny optymizm,jak sie skonczylo to wiemy.Wiec gratuluje Ci takiego wyczucia i w Keno.Pozdrawiam.
Dzięki za info, kto prowadził losowanie. Może wie ktoś, kto prowadzi jutro? Zapewne też Ryszard..
Dzisiaj prowadzi losowanie PANI Katarzyna Loska-Ostrowska.DO KOJOTA,wejdz na typowania pozycja 30.POzdrawiam.Bede dostepny o 12 stej.
Czy ktoś może wie jak grać przez neta w keno,nie wiem czy w niemieckie czy czeskie,ale od kogoś to słyszałem,że grają.
OPA widzialem w Millenium zaklady Keno niemieckie w ofercie ale nie wiem czy przez internet mozna grac czy tylko u bukow stacjonarnych .
Koleś jeden mi mówił,że jego kolega z roboty gra przez neta...w keno i to chyba niemieckie
Nuka...gadasz farmazony
Do Monisi.Moze i gadam farmazony,zobaczymy kto bedzie mial racje,ale to Tylko Ty bedziesz znala prawde.NO ile dzisiaj wtopilas w KENO.Przecierz gralas.Pozdrawiam,moze jutro Ci sie uda.
Wiecie co,ja sobie pograłem na giercowni.pl w keno i zobaczyłem że nie ma sensu w to grać,nie trafiłem ani razu 3/3,chyba trzeba dać na luz z tym multi,powaga,pograjcie-a się przekonacie
Witam Cie rownierz Dariuszu W.Witam Cie OPA,wiec tym samym potwierdziles,ze w Keno nie da sie nic ugrac.10 z 6 to dopiero 5 zl.A gdzie reszta?Ale Nasza Monisia uwaza,ze mozna wygrac 10 z 10 ciu?Tylko jak to zrobic.Pozdrawiam.
Wiem,to nie ma znaczenia czy z 70 czy 80 i tak lipa i tak lipa.Widzialem jak ludzie graja przecierz to tragedia.Nikt z nich nie wygral,bylo ich 8 cz 9 ciu,kazdy wkurzony a moze w nastepnym losowaniu,mowili sobie,niestety rezultaty te same czyli 0.
>>>pozdrowionka z psycholka>>>
jeżeli szukacie 10-ki na dzisiaj to powinna wypaść w pierwszej linii naszych kuponów zaś druga będzie roztrzelana po pozostałych liniach
.... lotto jesteś jak rozkapryszona dama / temu dam i temu a wam może ....stań się p........ką i daj nam wszystkim wszak nasze instrumenty / czyt. kupony /dziesiątkami stoją
pozdrawiam wszystkich i powodaonka
jeżeli szukacie 10-ki na dzisiaj to powinna wypaść w pierwszej linii naszych kuponów zaś druga będzie roztrzelana po pozostałych liniach
.... lotto jesteś jak rozkapryszona dama / temu dam i temu a wam może ....stań się p........ką i daj nam wszystkim wszak nasze instrumenty / czyt. kupony /dziesiątkami stoją
pozdrawiam wszystkich i powodaonka
... z ostatniej chwili gorąca piątka może dzisiaj wskoczyć.... 20 40 60 73 76....
Psychol toc ty jestes prawdziwy artysta.Podziwiam Cie.Mysle,ze wlasnie wpadnie 40 a pozostale nie.Pilne do Bogdana....Moj drogi gdyby 10 z10 ciu bylo by zawsz O ,to bym byl do przodu pare set zlotych dziennie.Ale niestety Oni nie sa tacy glupi.Jak bierzesz 10 z 10ciu to zawsze sa 2 blbo 3 albo 4 trafne,z tej dziesiatki,po co ?aby nie wyplacic wlasnie tych 4 zl/Czyli zadko ktos biorac 10 tke ma zero.I w tym sek.
dzisiaj wejdą 7. 13 .27.33.37 Panowie tylko fachman może mówić o takich rzeczach.jest tylko jedna droga go trafienia głównej wygranej.system pi
Nuka - aha rozumiem ja w KENO nie gram wiec sie nie orientuje dzieki za info:)
Szansa na trafienie 0/10 w Keno jest podobna co szansa na trafienie 3/6 w Dużym Lotku...
Slonik Tez sie pisze jak tez,moje przeoczenie,ale kto ciebie uczyl,skoro twierdzisz,ze pisze sie tesz???