Wpisy 12 478 – 12 577
1 lutego 2008 16:49 → 1 lutego 2008 23:51, 100 wpisów
Cześć! Syrenka,stęskniłam się za Tobą.Myślałam,że już utonęłaś w morzu nienawiści do naszej orientacji.Wiem,że na razie za krótko się znamy,ale myślę,ze już wkrótce razem będziemy pływały na basenie,Tak jak Ty.Słodkie PaPa.
Syrenko
Widzę , że jedynym człowiekiem , który nie ma szacunku dla ludzi innej orientacji--jesteś Ty.
Można być tolerancyjnym albo ( co gorzej ) nietolerancyjnym .
Ale trzeba mieć trochę oleju w głowie i szacunku dla ludzi innych orientacji .
Sprawy stosunków międzyludzkich należ z natury do INTYMNYCH .
Intymnych -to znaczy nie-publicznych a prywatnych .
Tak więc Forum publiczne nie jest miejscem na taką dyskusję .
Tym bardziej jak to strona o totku.
Oczywiście można pójść do teatru na bigos i sie najeść ........można .
To tylko zależy od ilości oleju w głowie .
MOżna i o sprawach intymnych czyli z natury prywatnych pisać na Forum o totku .......
...można .
Ale inni mogą zacząć chować ostre przedmioty ....
Mariusz
Widzę , że jedynym człowiekiem , który nie ma szacunku dla ludzi innej orientacji--jesteś Ty.
Można być tolerancyjnym albo ( co gorzej ) nietolerancyjnym .
Ale trzeba mieć trochę oleju w głowie i szacunku dla ludzi innych orientacji .
Sprawy stosunków międzyludzkich należ z natury do INTYMNYCH .
Intymnych -to znaczy nie-publicznych a prywatnych .
Tak więc Forum publiczne nie jest miejscem na taką dyskusję .
Tym bardziej jak to strona o totku.
Oczywiście można pójść do teatru na bigos i sie najeść ........można .
To tylko zależy od ilości oleju w głowie .
MOżna i o sprawach intymnych czyli z natury prywatnych pisać na Forum o totku .......
...można .
Ale inni mogą zacząć chować ostre przedmioty ....
Mariusz
szukam szukam sił mi brak fale tłumią zapał zdradz choć port gdzie szkuać mam a dopłynę wnet
mimo wszystko typujących przybywa 17:15 ponad 200 typujących i nie jest to zainteresowanie tylko liczbani ale i naszym chat-em takie jest moje zdanie kto wpadnie poczyta ...a to może i ja zatypuje i tak grono się powiększa a ty MARIUSZ SYRENKI się nie czepiaj podaje swoje typy także!!!!!!
A ty mercedes się mnie nie czepiaj .
To sie nazywa możliwość wypowiedzenia opinni .
Wal dalej " z sufitu "
To sie nazywa możliwość wypowiedzenia opinni .
Wal dalej " z sufitu "
Mariusz,Twój bełkot przypomina mi szum fal na morzu,a na morzu bija bałwany.Bałwan do brzegu mknie,uważaj żeby Cię nie porwał.Atak na poważnie,to Wiem co to znaczy,być tolerancyjnym i Nią jestem.Bez urazy,ale ja naprawdę szukam prawdziwych przyjaciół i myślę że do niektórych to dotarło,może dotrze i do ciebie.Mimo wszystko Całuski,PaPa P.S,Wybaczcie moje błędy ale,po dość długim okresie w N.Y muszę sie dostosować.
czesc oni podstawiwaja kólki te ciezsze nie wpadaja tylko te lekkie wpadaja w lotto.wlasnie sie dowiedzialam.
Dzięki syrenka za pokazanie właściwej tolerancji .
Tak przypuszczałem .
Tak przypuszczałem .
Gocha
Masz rację .
Ja wysyłam tylko na te lekkie kulki .
Ciężkie od razu eliminuję .
Mamusiu jak tu pięknie .
Masz rację .
Ja wysyłam tylko na te lekkie kulki .
Ciężkie od razu eliminuję .
Mamusiu jak tu pięknie .
Nobody knows I'm the lesbian too:):) I love all the cars, bo z nich zwykle typuję liczby -a dokładnie-z tablic rejestracyjnych:)Ale Syrenki wolę jednak bardziej od Merceredesów:), choć zauważyłem już dawno, że więcej liczb wchodzi mi zawsze z tablic tych droższych aut:) Niestety ostatnio nawet na zderzak (3+:) od syrenki trudno mi wygrać:) 2,11,19,23,46,47,56,58,67,68.
Może TS będzie dla mnie też w końcu bardziej tolerancyjny? :) hahah Pozdrawiam, powodzenia dziś:)
Może TS będzie dla mnie też w końcu bardziej tolerancyjny? :) hahah Pozdrawiam, powodzenia dziś:)
Z ciebie taka syrenka jak ze mnie ksiądz .
...chyba , że mówimy o nowym gatunku syrenki- tylko ze skórą krokodyla i ostrymi zębiskami w paszczy .
syrenka?!
...chyba , że mówimy o nowym gatunku syrenki- tylko ze skórą krokodyla i ostrymi zębiskami w paszczy .
syrenka?!
nie gniewaj się Matycz ale dychy z twojej dyszki nie będzie a 3+ może się udać
...ależ na Ciebie nie śmiałbym sie gniewać Drogi Panie Samochodziku:) Życzę, żeby udało Ci się 3+( i tu nie chodzi mi o dioptrie:) -bo widzisz still, I see -very good:) Pozdrawiam, powodzenia:)
Matycz,nie musisz się wysilać i pisać po angielsku.Chociaż,znam doskonale język Ojczyzny Hamleta,to pisze przez szacunek dla innych po polsku,bo jestem w Polsce.Napisałam Ci kiedyś że Masz ćwierć mózgu,ale chyba cie przeceniłam.Twoje dywagacje,że jesteś również lesbijką i kochasz wszystkie samochody,są żałosne.Wszystko to świadczy o braku kultury i nietolerancji,a teksty do Alicji wołają o "pomstę do nieba" Opamiętaj sie chłopie,żebyś nie był głupszy od Czesia.Mimo wszystko Całuski.PaPa.
i oto chodzi SYRENKO kochajmy się mimo naszych wad tolerujmy je a będziemy szcęśliwi i ŚWIAT BĘDZIE PIĘKNIEJSZY
P.S.Matycz jeśli już musisz pisać po angielsku to pisz.Ja będę twoją tłumaczką.Naprawdę nie wszyscy na tym forum muszą znać angielski, a tym bardziej łacinę i niestety ni jesteś bezbłędny.Dzięki Mercedes.Całuski PaPa
...przepraszam bardzo Ciebie Syrenko, ale ja nie znam języka Omleta, czy jakoś tam:) -to pierwsze zdanie przepisałem z koszulki Axl'a Rose'a, chyba z Gun's Roses czy jakoś tam, bo pamięć mam dość dobrą, a był kiedyś w TV:)hahah- ale osobiście jednak wolę disco relax muzykę:) Mimo wszystko Całuski.PaPa:)
Proponuję zmień nick z Matycz na Matacz,może coś dotrze do twojego małego móżdżku.Paranoja,Mimo wszystko buziaczki PaPa
Czy bedzie mozna w koncu cos przeczytac ciekawego bo to zaczyna byc nudne i na poziomie zero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
...dziękuję, ale trochę za późno Syrenko -ostatnio zmieniłem nick na Józka z bagien:) Jeśli chodzi o mój mały móżdżek -czy to moja wina Syrenko, że urodziłem się w Czechosłowacji:) Szukam cały czas:) A "looking for" i "szukać" w moim języku -to nie to samo:) Mimo wszystko buziaczki, Pa,Pa:)
Gosiu,może dodasz coś od siebie,kochanie,czy tylko potrafisz:mniej niż zero. Papa
chcesz czytać coś ciekawego w czytaj książkę tu nie musisz no ostatecznie polecam lekturę chat-a od samego początku jest dość długa ale gwarantuję że dowiesz się wielu potrzebnych informacji dotyczących grania typowania itp. pozdrawiam i życzę przyjemnej lektury
Syrenka to Gej wpis 12473
mercedes przeczytaj to uważnie coś jemu się pomyliło nagle i zaczął się wyrażać po naszemu po chłopsku
mercedes przeczytaj to uważnie coś jemu się pomyliło nagle i zaczął się wyrażać po naszemu po chłopsku
Tak przypuszczałam,Matycz,szkoda,że urodziłeś się za wcześnie.PaPa
nie sądzę bzyku mały błąd i już degradujesz a feee wczytaj się we wszystkie wpisy SYRENKI
Twoja orientacja wogole mnie nie interesuje i nie mow do mnie kochanie , a ty musisz miec cholerne problemy ze soba i nick syrenka do ciebie zupelnie nie pasuje bardziej by pasowala zmija
...ponieważ jestem człowiekiem "starej daty" -dziś padnie 1 lub 19,73:)
Adwokacie od siedmiu boleści bzyku,Ja byłam w Stanach przez 3 lata i przepraszałam ludzi na forum,że mogą mi się przytrafić błędy lub literówki.Postaraj wykrzesać z siebie odrobinę tolerancji i nie obrażaj ludzi.Mercedes to jeden z nielicznych facetów,którzy myślą po EUROPEJSKU,chyba nie chcesz być zaściankowym moherowym beretem.Jestem les,ale to nie znaczy że jestem mniej wartościowym człowiekiem niż Ty.Kocham Cię Lusi.PaPa
po za tym czy gey czy les liczy się człowiek nie jego wygląd wyznanie czy sexualność człowiek ma być człowiek i to się liczy niestety niby w tolerancyjnej POLSCE ale odrzucamy każdą indywidalność czasem nie dając szansy wypowiedzenia się JESTEŚMY CHYBA NAJBARDZIEJ RASISTOWSKIM NARODEM mimo zapewnień że nie
No oczywiście ja to wymyśliłem, żeby Wam poprawić nastroje :)
http://www.getthemessage.net/index.php?id=MjAxMjIz
Generalnie na stronie http://www.getthemessage.net każdy może zrobić dowcip komuś, podając jakiś tekst i generując właśnie taki filmik :D
Przepraszam, że wcześniej nie odpowiadałem, ale mnie nie było po prostu.
http://www.getthemessage.net/index.php?id=MjAxMjIz
Generalnie na stronie http://www.getthemessage.net każdy może zrobić dowcip komuś, podając jakiś tekst i generując właśnie taki filmik :D
Przepraszam, że wcześniej nie odpowiadałem, ale mnie nie było po prostu.
no niestety mercedes Polska nie jest krajem tolerancyjnym poczytaj troszke:)
343 Wrocław 2008-01-31 4/727 1 503 544.40
344 Płock 2008-01-31 1/915 1 503 544.40
344 Płock 2008-01-31 1/915 1 503 544.40
Dzięki Pasko, hahah ale mam nadzieję (tak samo, że trafię 10/10:), że nie zmienisz orientacji, ze względu na wpis 12515:) Pozdrawiam :)
Nie przejmuj się Matycz o Pasko,To człowiek naprawdę na Europejskim poziomie i potrafi wiele nitek trzymać na raz.Dobrej nocy Mercedesie i Lusi,juz nie mam czasu.Papa
matycz znowu o co ci chodzi PASKO -facet SYRENKA-kobitka a więc jaka zmiana orientacji???
Moje typy ML na losowanko 01.02.08 - 3-y pewniaki z +em 33+ lub 50+ lub 60+; 2-e parki: 2,41 lub 15,48; 4-y 3-ki: 44,46,75 lub 16,42,80 lub 9,20,51 lub 26,70,78; 2-e 4-ki: 3,27,32,58 lub 28,35,65,69; 6-ka (z powtórek): 30,37,45,48,55,69 lub inna 6-ka: 5,19,37,45,56,72; 10-ka: 7,13,30,38,43,47,49,68,71,77; Typy DL na losowanko 02.02.01 - pewniak (z powtórek): 4 lub 3-y inne pewniaki: 1 lub 9 lub 45; 2-e parki: 5,14 lub 35,42; 2-e 3-ki: 10,12,25 lub 11,18,19; 1-a 4-ka: 2,6,41,43; 1-a 6-ka: 3,4,30,31,34,37 :)
...Ty jesteś Syrenko na amerykańskim poziomie :) -ja piszę wpisy z poziomu kanałów moich:) Przyzwyczajenie jest drugą naturą naszą:) Uważajmy tylko, żeby nie stało się stratą naszą:) -bo do wszystkiego możemy się przyzwyczaić- oby do zwycięstw samych, nie przegranych:) Powodzenia, pozdrawiam
witam syrenki ,mercedesy i inne pojazdy z tego paska oczywiscie buziaki dla OPY I MATYCZA
Przepraszam Matycz Ciebie od dziś pomijam bo w trójkaty się nie bawię prawda syrenka.
a teraz coś z bukmacherki typy obok w/g mnie po kolei
x 2 x2 1 2 typ POLSKI MOŻNA ZAGRAĆ ŻE OBIE STRZELĄ co wy na to
x 2 x2 1 2 typ POLSKI MOŻNA ZAGRAĆ ŻE OBIE STRZELĄ co wy na to
...jedyne, co sobie przypominam z trójkątów Alicjo Droga - to "Trójkąt bermudzki" - jam wpadł weń ostatnio w dziale Typowania:) Ale myślę(dlatego jestem:) -że zeń wyjdę niedługo, bo fortuna na szczęście kołem się toczy, nie trójkątem... Pozdrawiam Alice in Chans:)
NO TAK MATYCZ JA CHCIAŁAM PIERSCIONEK TO JESTEM DROGA W UTRZYMANIU A PALIWO DO SYRENKI JEST TAŃSZE OKOŁO 4,30 ,CHYBA ZE WYSTARCZY WLAC WODY LUB.......
...Alicjo -gdyby syrenka była na gaz lub powietrze -to można byłoby ją dmuchać:) -ale ona tego nie lubi:) Ma inny system zasilający niestety:) Z takiej jest fabryki, to nie jej wina:) Ale zajechać może daleko, tego jej życzę, pozdrawiam mimo wszystko, pa,pa:)
Obraziłeś sie Matycz
Matycz obraziłeś się to przepraszam
pozdrowienia dla ktosi,jak u Ciebie idzie multas.pozdro dla graczy w lotto.
czesc blanko ano czekam sobie na 1i13 jeszcze troche cierpliwosci mi zostało:) a u Ciebie jak?
Matycz nie bądz zły no wiesz kobiety czasami są zazdrosne.moje typy na dl 4,8,15,16,23,42 jak zawsze
u mnie Ktosiu tak srednio na jeza,ale bedzie lepiej.pozdro i duztch wygranych,narka.
SPIT JAK JA TE BUZIAKI TAK BĘDĘ ROZDAWAC TO PASKO MNIE WYPIERDZIELI Z TEJ STRONKI ,ALBO DOCIEKLIWY BEDĘ MI DOKUCZAC BO ON TO LUBI ,ALE CO TAM MASZ BUZIAKA CCCCCMMMMMMOOOOOKKKKKKK
BO WIDZISZ SPIT NA POCZĄTKU MATYCZ TYPOWAŁ NA MNIE ,ALE JAK JA CHCIAŁAM PIERŚCIONEK TYLKO Z BRYLANTEM TO ON ZACZOŁ TYPOWAC SYRENE, BEZ URAZY SAMOCHODZIK I TO TAK TU JEST Z FACETAM .ML OBSTAWIAM 2,4,8,18,38,40,4262,64,74
czesc, kazdy z was podawal jakies liczby ja to wysyłalem i pudło i co dalej?
HEKTOR 55 TO TRZEBA SAMEMU TYPOWAĆ ,BO KAZY MA INNE POGLĄDY I SYSTEMY NA TYPOWANIE ,ALBO ZEBRAĆ WSZYSTKO DO KUPY I WYSŁAC WOLA BOSKA
Witam wszystkich chatowników co prawda zaprzestałem typowań ale bede zaglądał na stronke i chat . Dzis posle taka 7/{1,48,69,71,72,75,77} i 10/{1,9,20,33,35,48,71,72,75,77}Dzis ucieszyła mnie wiadomoś gościa z kolektury bowiem jest ona 100 metrów od mojego domu i facet oznajmił że bedzie czynna 7 dni w tygodniu od 8 rano do zamknięcia systemu .To dobrze bo najlepiej jest wysyłać 5 min przed zamknięciem systemu !!!
cześc gocha co słychac jak pogoda w Mrągowie bo u mnie pada i pada wieje i ponuro zajołem się piwkiem z nudów
OPA JAK TAM POGODA BO JUTRO JESTEM U CIEBIE
...a co Wy tam z Opą robić Alicyjo będziecie, skoro nawet trudno Mu zatypować w dziale Typowania:) Widać za bardzo pokochał swoją starą...kolekturę:) Pozdrawiam
MÓJ KOCHANY MATYCZU TYPOWAC BĘDZIEMY ,TYLKO MAM MALY PROBLEM BO MĘZA TEZ ZABIERAM
...Entschuldigen Sie Bitte, meine Liebe Herr Opa -heute war ganz gut:) U mnie jak zwykle kaput:)
MATYCZ NIE ZAWSZE WSZYSTKO WYCHODZI ALE JAK JUŻ KIEDYS TOBIE PISAŁAM TRZEBA MARZYC ,ŻEBY MARZENIA SIĘ SPEŁNIŁY PAMIETASZ
MAM NADZIEJE ,ŻE PAMIETASZ WIERSZYK.
piterex gratki ;) ja tez sie ciesze bo padło-1-teraz tylko czekac na 13;)pozdrawiam
a mąż nie chce pójść do znajomych...Ala też ma "przyjaciółki" z którymi chce się spotkać i pogaworzyć...kremówki,te sprawy,co nie ???
OPA PRZYJDE Z MĘŻEM JAK PRZYJDĘ ON NA MAZURACH SAMEJ NIGDZIE MNIE NIE ZOSTAWI
a ty MATYCZ jak nie widzisz że typuję (kiedy mogę,lub mi się chce) to skocz do okulisty-najlepiej prywatnego,bo się nie doczekasz
OPA Matycz jest smutny bo nie ma na pierscionek .OPA a tak na marginesie to gdzie ja mam Ciebie szukac
OPA -wzrok mam jeszcze dobry -gorzej z Totalizatorem, bo typowań moich jakoś trudno mu dostrzec ostatnio:) Pozdrawiam, powodzenia -jutro będzie lepiej, bo Alicja będzie na Mazurach:) hahah pa
Matycz jak tam mój pierścionek ,a do Krakowa tez sie wybiore ,ale latem zeby pokazac swoje opalone nogi hihihihi
ale numer odnalazłam siebie na portalu nasza klasa
...u cóż z tego Droga Alicjo, że się wybierzesz do Krakowa ze swoimi nogami długimi, opalonymi -jak ja też mam długi, długi przez Totalizatora:) hahah
Matycz jak masz zamiar mi dokuczac to daj luz.jade odpoczywac i na kremówki do Wadowic
...skoro dokucza mi samotność w sieci i w typowaniach tez satysfakcji nie odczuwam, z chęcią na kimś odgryzłbym się...hahah
wczoraj robił to dociekliwy a teraz Ty a myslałam że jestes inny
...ja dociekam prawdy w oszukiwaniu rachunku prawdopodobieństwa:) -a że prawda zawsze leży po środku - zawsze wypada 10 liczb z pierwszej i drugiej czterdziestki z małymi odchyłami, które każdy posiada:):) Mnie nie leży:)
Matycz posiadasz odchyły to cos nowego ,czasami sie trafia a czasami nie w ml to tak jak w miłosci jest albo jej nie ma
Matycz spadam spac ,bo wiesz musze byc ładna na spotkanie z opą o ile go spotkam a po drugie to jeszcze ktos powie ,że romansujemy sobie na pasku .papapa jak to sie mówi buziaki 102 .......
...bo tak naprawdę miłość nie istnieje, istnieje tylko gra hazardowa zwana miłością:) Wygrywa raczej ten, którego stać nie tyle na zawarcie związku małżeńskiego -co większej ilości zakładów. Ja bym Cię Alicjo nie dopuścił aż do śmierci:):):)hahahah
Matycz sama bym wzieła o ile tam cos jest ?????????