Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 70 71 72 ... 701 702 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Poważne i niepoważne rozmowy o wszystkim (moderator tematu: pięknaja) |
2010-08-15 (16:26)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 347 980 [ CZCIONKA MONOSPACE ] fobia1 >>> tym bardziej, że i tej samozwańczej elicie zdarzają się błędy, nawet ortograficzne, których raczej nie zaliczyłabym do literówek. Ostatnio dojrzałam pomyłki w końcówkach wyrazów typu \"-om\" zamiast \"ą\". _____________________________________________________________ Całe szczęście,że osoba która popełniła TAKI BŁĄD nie jest zarejestrowana pod \"nickiem\" Jan Miodek to byłby dopiero \"obciach\" ![]() A co do \"zjadania literek\" - hmm rożnie można do tego podchodzić - np. moja Polonistka ( polonistka czy Polonistka? w sumie nazwy wielką literą czy może w tym przypadku nie - całe szczęście nie jestem Miodek ![]() |
2010-08-15 (16:36)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 347 984 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Madziu, a jednak nie nie zakończyłaś dyskusji w temacie. I dobrze. Litery pozjadałam, bo mam klawiaturę rozklekotaną i nie zawsze \"chwyta\". Twoja polonistka z pewnością nie sprawdzała maszynopisów. W rękopisach nie zjadam liter. |
2010-08-15 (16:48)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 347 986 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A wiesz fobia1 tak też właśnie pomyślał,że coś Ci musiało stanąć na drodze i stad te literówki ba - byłam nawet pewna,że to wina \"rozklekotanej klawiatury\" ![]() ![]() |
2010-08-15 (17:13)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 347 992 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie chciałam być złośliwa, jednak sprowokowałaś mnie, czepiając się literówek. Wobec tego, bez żadnej złośliwości, gdyż fakty same o sobie świadczą, muszę Cię Madziu77 uświadomić, że osoba oczytana nie popełnia tak podstawowych błędów ortograficznych, które poniżej przytaczam. Z wpisu Madzi77, której polonistka obniżała oceny za literówki popełnione w trakcie maszynopisania, lecz pomijała błędy ortograficzne: Madzia napisała: \"...przyjrzeć się krają trzeciego świata\" powinno być: \"...przyjrzeć się krajom trzeciego świata\" Poza tym, także popełniasz literówki, a dodatkowo obce są Tobie podstawowe zasady pisowni. Zapamiętaj sobie, że znaki interpunkcyjne stawiamy zawsze tuż po wyrazie, a po tym znaku robimy spację. W każdej książce ta pisownia jet prawidłowa, u Ciebie są błędy. A to bardzo źle się czyta. ________________ I co ja tu robię? Ja, która nie kończyła żadnych szkół, bo wywalały mnie z nich kolejne polonistki. Kilka podejść w klasie II szkoły podstawowej skończyło się wywaleniem na bruk. Edukację zakończyłam na I klasie. Pozdrawiam internetową elitę. Byłam Wam drogie inteligentki potrzebne do kpinek i wyszydzania. Też nie chcę rozmawiać w takim gronie. Buziaczki, całuski i papatki. Pa. |
2010-08-15 (17:24)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 347 996 [ CZCIONKA MONOSPACE ] fobia1 >>> Wobec tego, bez żadnej złośliwości, gdyż fakty same o sobie świadczą, muszę Cię Madziu77 uświadomić, że osoba oczytana _____________________________________________________________ A to ciekawe - ja oczytana? Czy ja w którymś ze swoich postów tak o sobie napisałam? Jakoś nie nie przypominam sobie... I powiem Ci fobia1 więcej - cieszę się że nie jestem idealna (tyczy się też to ortografii,interpunkcji itp.),bo w takim układzie byłabym przewidywalna,a co za tym idzie \"nudna\" ps. za wszystkie ewentualne literówki,błędy interpunkcyjne,ortograficzne - czytających bardzo przepraszam,wszak ze mnie żaden Miodek ... |
2010-08-15 (17:42)![]() Data rejestracji: 2010-05-14 Ilość postów: 2901 ![]() | wpis nr 348 002 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Miodek może nie ale może miodkowa? ![]() ![]() ![]() jestem; na razie po cichutku, w kąciku...................... |
2010-08-16 (15:29)![]() Data rejestracji: 2010-05-14 Ilość postów: 2901 ![]() | wpis nr 348 143 [ CZCIONKA MONOSPACE ] chciałabym coś napisać swoimi słowami ale na razie nie potrafię... dziś odkryłam pewną piosenkę.... Dzieje Grzechu - Muniek Staszczyk i A.M. Jopek Powiedz, czego pragniesz; czy możemy to naprawić co umarło między nami. Powiedz, czy otworzysz te drzwi do których pukam dziś. Nie było mnie latami. ooo Nie wierzysz już nikomu. ooo Dziś popiół jest w mym domu. Powiedz, co zrobiłeś; co ciebie opętało,że zabiłeś wierność mą. Powiedz, czemu nocą ja sama płaczę w kołdrę gdy dzieci nasze śpią. ooo A mogłeś mieć swój diament. ooo Przysięgę jak sakrament. Stanęliśmy przed ołtarzem, zapatrzeni w nasze twarze. Oszukałem Cię. Oszukałeś mnie. Ty nie ufasz już nikomu. Ja zdradzałem po kryjomu. Przestaliśmy razem być. Powiedz, czy tego chciałeś; błąkać się po lądach mroku; złego ducha czuć. Powiedz, czy twoja mądrość drogowskazem moim może być do końca już. ooo Wybaczać nie jest łatwo ooo Lecz miłość niesie światło Stańmy więc przed sobą razem, zapatrzeni w nasze twarze. Nie zostawiaj mnie. Nie zostawiaj mnie. Tak jak kiedyś w tym kościele, gdzie przysięga znaczy wiele. Niech się wszystko uda dziś. la la la la lalala Stańmy więc przed sobą razem, zapatrzeni w nasze twarze. Nie zostawiaj mnie. Nie zostawiaj mnie. Tak jak kiedyś w tym kościele, gdzie przysięga znaczy wiele. Niech się wszystko uda dziś. Stańmy więc przed sobą razem, zapatrzeni w nasze twarze. Nie zostawiaj mnie. Nie zostawiaj mnie. Tak jak kiedyś w tym kościele, gdzie przysięga znaczy wiele. Niech się wszystko uda dziś. la la la la lalala |
2010-08-17 (14:17)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 348 341 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I widać temat pieknej\'ja dokonał swojego żywota ![]() A tylu było chętnych - jej na samym początku - to jeden przez drugiego miał coś do powiedzenia (napisania) pieknaja - jako gospodarz wątku - podciągająca tematy,próbująca zwłaszcza jeden z moich tematów za uszy do góry - jaki nie zdradzę - obiecałam ... Nasz tajemniczy Robal - obecnie wczasujący się i liczący na to,że będzie miał co czytać jak już wróci ... (drążący ...) kathy - dobry duszek wątku - ale ostatnio też już nic od siebie? ![]() fobia1 - kobieta bardzo poważna znająca życie wzdłuż i wszerz też się jakoś ostatnio obraziła odbierając, co niektóre wpisy jako kpinę i szyderstwo ... heh - Pana z końcówką na V - to możne raczej pominę milczeniem,chociaż coś tam o \"przyjaźni\" przypadło mi nawet do gustu ... Sam Admin pofatygował się by swoje \"trzy grosze\" dziękczynne w stronę pewnej poważnej damy ... i jeszcze bardziej poważnego Pana (tak pomyślałam sobie...) złożyć ![]() Znalazł również Sherlock Holmes tropiąc \"podwójne nicki\" no i tajemnicza pani klaraK,która tez miała swoje podejrzenia niby Doktor Watson ![]() Generalnie ciekawe towarzycho i tematy ... Nietaktem byłoby chyba nie wspomnieć o tym,któremu zawsze się za coś oberwie - obojętnie gdzie by się nie pojawił i co by nie napisał,ale wynika to z funkcji jaką pełni na tym portalu,a wiadomo za \"władzą\" raczej nikt nie przepada i zawsze ktoś tam ma jakieś \"ale\" ![]() Ciekawą też osobowością jest Pikolo - razem ze swoim \"chorymi stopami? ![]() No i moje \"ukochane ciasio\" które rzadko kiedy bywa poważne i zabiera głos tylko w poważnych kwestiach ... Na uwagę zasługuje też myślę sobie Monet - bardzo intrygujący nick,który mimo iż czytać nie lubi to raczej śmiem twierdzić czyta bardzo dużo,dokładnie i to nie tylko książki ... Neptun - nasz twardziel (obowiązkowo z fają w buzi - no bo w sumie z czym innym?) i M.Morii - szukający nieustannie swojej połówki (a może i już znalazł) Jeżeli kogoś pominęłam to bardzo przepraszam - to już wiek nie ten i z pamięcią ostatnio tez już nie tak ... Tak czy siak fajowo było http://www.youtube.com/watch?v=9jT9eDe2nAQ ![]() |
2010-08-17 (16:25)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 348 376 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zachciało mi się tematu na niepoważnie? to mam. Najpierw mnie zmroziło - to było kilka dni temu. A,że okres jeszcze w pełni urlopowy....no to ruszyłam w świat coby przedzierając się przez krzaki szukać....Robala. Pokazał się Dobry Duszek i....już....już zaczynałam odtajać...... a tu masz....... mowa pogrzebowa spadła na mnie z całą swoją siłą. I co ja mogę? |
2010-08-17 (16:35)![]() Data rejestracji: 2005-11-07 Ilość postów: 652 ![]() | wpis nr 348 378 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Madzia 77 jak dla mnie bomba! Trochę to wygląda jak testament z sympatyczną charakterystyką czekających z w napięciu spadkobierców,którzy dowiaduję się iż jedyną wolą spadkodawcy jest wola,aby wszyscy zebrani pocałowali szanownego nieboszczyka w dupę. Bo wszyscy byli dla niego be a i on tylko udawał,że ich lubi. Tak czy siak ,mnie się podobało. Jak byś jeszcze Madzia i o sobie parę zdań ....Z tak cennymi spostrzeżeniami i krytycznym oczkiem i z tym co \"zza kołnierza wyciągniesz\" może być ciekawie,oj bardzo ciekawie.. Pozdrawiam PS .Platfus ma się dobrze. |
2010-08-17 (16:38)![]() Data rejestracji: 2005-11-07 Ilość postów: 652 ![]() | wpis nr 348 379 [ CZCIONKA MONOSPACE ] wiec nie tylko mnie z pogrzebem pokojarzylo się.... |
2010-08-17 (18:17)![]() Data rejestracji: 2009-10-08 Ilość postów: 3640 ![]() | wpis nr 348 405 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pikolo Ten drugi ,to Ty czy już nie Ty ? Bo tak wyszło jak nie Ty... ![]() |
2010-08-17 (18:27)![]() Data rejestracji: 2009-10-08 Ilość postów: 3640 ![]() | wpis nr 348 407 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To wszystko przez niego... ![]() ![]() ![]() ![]() |
2010-08-17 (18:32)![]() Data rejestracji: 2005-11-07 Ilość postów: 652 ![]() | wpis nr 348 409 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Slavo-ja.Pierwszy i drugi. Ale,racja wyszło jakoś dziwnie. A jak ,już przy \"who is who\" jesteśmy ,to może Ty jesteś \"ukochane ciasio\" Madzi77 ? Bo tylko tego nie ogarniam. ![]() Pozdr. |
2010-08-17 (18:42)![]() Data rejestracji: 2009-10-08 Ilość postów: 3640 ![]() | wpis nr 348 413 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pikolo Bo to wiedzą tylko wybrani... ![]() Jedno Ci powiem... CIACHO is the best !!! ![]() |
2010-08-17 (21:04)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 348 433 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wybaczcie, nie będę Wam więcej psuła tematu. Weszłam tu ponownie, gdy Pięknaja definitywnie zamknęła temat. Chciałam jej bezinteresownie pomóc w kontynuacji. Napisałam szczerze o moich odczuciach wynikających z niektórych postów. Ja po prostu do Was nie pasuję. Inny sposób postrzegania świata i ludzi. Dla mnie nigdy nie będzie żartem ocena wielkości męskiego członka w żadnym kontekście, gdyż zdaję sobie sprawę z faktu, jak wielu mężczyzn ma na tym tle kompleksy. Takie żarty czasem prowadzą do tragedii. A tyleż się pisało w tym temacie o wrażliwości, o empatii... Tak samo nigdy nie żartuję sobie z cudzego wyglądu, to nieetyczne. Przypomnijcie sobie ile to docinków padło pod adresem poprzedniej Pary Prezydenckiej (z wielkiej litery przez szacunek), których powodem był wzrost i uroda. Dalej tego nie kontynuuję. Zastanawiam się nad faktem zaakceptowania przez panie żartobliwego tematu o głębokości pewnej damskiej części anatomicznej nad..., a może oceną wpływu wielkości biustu na... Oczywiście wątek byłby dyskutowany przez panów. Obiecuję, że jest to mój ostatni wpis. Proszę Moderatorkę tegoż tematu o wykasowanie moich postów. One tu nic nie wniosły. Nikt ich nie zrozumiał. Pozdrawiam |
2010-08-17 (21:36)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 348 441 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Sam Admin pofatygował się by swoje \"trzy grosze\" dziękczynne w stronę pewnej poważnej damy ... i jeszcze bardziej poważnego Pana (tak pomyślałam sobie...) złożyć Madzia77 ------------------------------------------------------ Jeśl to mnie miałas na myśli to nie wiem czy wiele moich niepoważnych postow pasuje do...jeszcze bardziej poważnego Pana . Widocznie źle pomyslałas. Pozdr. Poczytaj wątek Manipulacje ,szczególnie do Jasze lub cały Almanach. |
2010-08-17 (21:49)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 348 446 [ CZCIONKA MONOSPACE ] pieknaja >>> widzisz martwiłaś się,że nikt nic - a zobacz wszyscy jak na komendę .. Czytają,czytają tylko nikomu nie chce się pisać wychodzi na to ... Ja jak pisałam - mam w chwili obecnej jakieś tam swoje ... i dlatego tez mnie będzie ... na poważnie,a może i nie ... fobia1 tak tylko króciutko możesz to przyjąć jako złośliwość czy szyderstwo (acz nie mam tego na celu) trochę dystansu do siebie i do życia - powaga.Jestem pewnie dużo młodsza jak Ty,ale uwierz mi nie było mi łatwo, stad też mój stosunek do świata i rzeczy ważnych lub mniej ważnych ... niekoniecznie zawsze poważny ... |
2010-08-17 (22:02)![]() Data rejestracji: 2010-01-07 Ilość postów: 349 ![]() | wpis nr 348 447 [ CZCIONKA MONOSPACE ] madzia77, jeśli staniesz się poważna ja przestane być twoim \"fanem\", także staraj się wystrzegać tej przypadłości ok. ![]() |
2010-08-17 (22:39)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 348 453 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Poważnych tematów było tutaj \"milion\" poruszanych .. Sama osobiście próbowałam zwrócić uwagę czytających jak i aktywnych użytkowników na temat alkoholizmu,wrażliwości człowieka na niedolę drugiego człowieka... Robal też dość ciekawie pisał poruszając jakieś tam \"poważne\" tematy i co? Zero odzewu - jedynie gdy temat \"warzyw\" wkroczył do akcji wtedy wyraziło swój pogląd i zainteresowanie kilku użytkowników... Próbowałam zwrócić uwagę wpływ neta na nas i na nasze życie,postrzeganie za jego pośrednictwem otaczającego nas świata i ludzi i co? Nawet jedno odniesienie nie padło w tym temacie - ale za to gdy poruszyłam temat \"agresji\".która dość często zdarza się i nie tylko u Pasko na stronce - podniosły się głosy oburzenia,a i jeszcze przy okazji dostało mi się za moją pisownię (za która już przeprosiłam) Więc jaki sens pisania i czekania na opinie innych - żadnego.Dlatego też nie dziwię się pieknaja iż coraz sceptycznej podchodzi do tego wszystkiego - ja tez sobie daruję bo po co i dla kogo? Obojętne co bym nie pisała (zresztą nie tylko ja) to zawsze jest be... w jakimś tam aspekcie lub tak mało ciekawe,że nikomu nie chce się nawet cokolwiek skrobnąć w temacie i tym akcentem dobranoc ... |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 70 71 72 ... 701 702 Wyślij wiadomość do admina |