Wpisy 997 374 – 997 473
25 czerwca 2012 16:02 → 25 czerwca 2012 19:18, 100 wpisów
ZNOWU NIC 3/9
PLUS NIETRAFIONY BY-ICH-KRUK CH.JEM TŁUKŁMGR.INŻ OD WAJCHLOWAŃZNÓW GÓRĄ
PLUS NIETRAFIONY BY-ICH-KRUK CH.JEM TŁUKŁMGR.INŻ OD WAJCHLOWAŃZNÓW GÓRĄ
ZAJEBAĆ IM TEN PROGRAM ŻEBY NIE MOGLI WAJCHLOWAĆ PAŁY MECHANIKI ***ZISTOŁKI
kaśka mam na pulpicie i za cholerę się nie otwiera, a ja niestety nie jestem biegły, coby ten problem rozwiązać
torsan a Lila pisala ze nie jestes zboczekwszystkie losowanka przegladasz ale dekolt i nogi
torsan na tego Euro to dalej te same cyfry chcesz mimo ze trafiles 3/7
malo tego zeby podgrzac atmosfere to udaja ze ktos wygral a nie odebral i wszyscy szukaja po zakamarkach pukonow a tu ni ma.Oto dowód:/www.national-lottery.co.uk/player/p/results/unclaimedPrizes.do
po miescie jeżdzą ogromne bilbordy i zachecaja do szukania kuponu z wygrana 63 mln. funtow
pafty nie gadaj idź do zb zobacz jak tam ściany oblepione
wygranymi
z całej dzielnicy
wygranymi
z całej dzielnicy
ZMIENIĆ MAJSTRA DS. LOSOWAŃ-KTÓRY BY PO***OLIŁ WAJCHLOWANIA I NIE INGEROWAŁ W GRY
pafty
nie tak głośno bo zaraz się kazanie zacznie
nie tak głośno bo zaraz się kazanie zacznie
torsan
skan dawaj bo nie wierzę
ja dziś 4/10+ z cht i 4/8 na swoje- a byłbym już wyrzucił w kosz-nie zauważyłem 75 i myślałem, że 3/8
skan dawaj bo nie wierzę
ja dziś 4/10+ z cht i 4/8 na swoje- a byłbym już wyrzucił w kosz-nie zauważyłem 75 i myślałem, że 3/8
juz się zaczyna
PROPONUJE NA PREZESA TS JANKA TOMASZEWSKIEGO-WYGRANE BY BYŁY NA BANK
torsan ja kabel trzebawysylasz z telefonu na emiala i zadnego kabla nie trzeba idzie przez wifi albo 3g
scolls-wyższa informatyka moge wrzucić na profil 4/5 w mini z 2010r.
ja robie fotke telefonem,wysylam na emaila potem wchodze na emaila na laptopa i dolaczam do profilu,proste
PANIE MANIEK JUTRO ZGARNIAM 18 BANIEK-OSTATNIO PRZY TAKIEJ KUMULACJI MIAŁEM 5-TKĘ CZAS NA 6-TKĘ
gg36 to jest jeszcze nowoczesny aparat bo ja mam gdzies jeszcze 3310 to był dopiero telefon
pafty
a jak nie zgarniesz, to będziesz gadał, że fszystko przez... tuska
a jak nie zgarniesz, to będziesz gadał, że fszystko przez... tuska
scolls
jeszcze działa, ja mam net z tmobile i stan konta na niej sprawdzam
jeszcze działa, ja mam net z tmobile i stan konta na niej sprawdzam
gg36 to byly czasy kiedy telefon byl telefonem a nie 100 w jednymale wole jak jest tak jak teraz bo telefon naprawde czesto ulatwia zycie
dobra ja uciekam bede wieczorkiem znowu poprzekomarzac się z Lila kathy torsan,gg36,majwoj23,pafty,
pafty
ja w lotto nie gram, mi mini by pasowało 5/5 trafić, albo 9/9+ bo takie zaraz wyślę
ja w lotto nie gram, mi mini by pasowało 5/5 trafić, albo 9/9+ bo takie zaraz wyślę
torsan
jednej rzeczy u jolki nie miałem, brak wygranych w mini-- wszystkie do tej pory z innych żb
jednej rzeczy u jolki nie miałem, brak wygranych w mini-- wszystkie do tej pory z innych żb
gg-są i takie kolektury gdzie w nie ktorych grach nie idzie wygrac
ale wiesz ja gram za 1,25, czasem za 2,5zł; a ostatnio, to nawet 2/5 nie mam
------
---Dzień dobry---
---Dzień dobry---
Torsan.. .
torsan
w keno z cht, a później skreślłem i też, pomogła krzyż. po 3zł i na nr. 004--10zł{{hura}-ten sam nr. co ex. pensji
w keno z cht, a później skreślłem i też, pomogła krzyż. po 3zł i na nr. 004--10zł{{hura}-ten sam nr. co ex. pensji
+18. Jest
gg.. .
jolki mają nową paczkę krzyżówki, juz 20 i 10zł z niej miałem i od jutra musze u konkurencji papierków szukać
Witam wieczorem.
GG 36.Jak zdradzisz Jolkę,to podejrzewam,że będzie
GG 36.Jak zdradzisz Jolkę,to podejrzewam,że będzie