Wpisy 997 274 – 997 373
25 czerwca 2012 14:36 → 25 czerwca 2012 16:02, 100 wpisów
szkoda że +nie zagrałam ale dobre i to a ze swojego kuponu mam tylko 4/10 nicolla
scolls...nie.Na zakupy i nie bij mnie do kutwy nędzy nie nadążysz całowac tych siniaków,zobaczysz
scolls-http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20110724-14/
torsan dał bys tak losowanko z 24.07 ale 2012 roku to by bylo cos
ale juz pacze
ale juz pacze
torsan i co w tym losowanku bylo takiego extrachyba tylko nogi Lisieckiej
torsan
wyślę skan ex.pensji-- niweypłacona jeszcze , i wygrane z piątku--rachunki
wyślę skan ex.pensji-- niweypłacona jeszcze , i wygrane z piątku--rachunki
majwojno nie wiem w to cholerstwo nigdy nic nie wygralem ale wiesz co myslalem np.w hotpicsa ale na 3/3 jak myslisz warto?
w sobote pokombinowalem z tym hotpics i kuzwa mialem 2/3 zabraklo jednej cyferki
gg36 w UK to te zdrapki mimo duzej reklamy z tego co widze to nie ciesza sie duzym wzięciemostatnio ciagle reklamuje w TV jakies zdrapki z pula 4.000.000Ł i nikt tego nie kupuje
majwoj23 no z tego co widze to calkiem niezle Ci idzie
gg36 rozumiem ze chcesz sie załapac na jutro jak zwykle za 10%
gg36 rozumiem ze chcesz sie załapac na jutro jak zwykle za 10%
majwoj23 tez chcesz cos wyslac na jutro na Euromillions?bylbys trzeci tzn.Ty gg36 i mala1438 jak narazie
a to spoko bo wiesz jak to z kasa bywa szczegolnie taka tzn.wielomilionową
majwoj23 ja dotrzymuje wierz mi po 18 latach gry to ja wiem jak łatwo jest wyslac pukon a jak trudno trafic dlatego tak jak zawsze pisze 10% to uczciwa propozycja i nie musisz sie martwic ze nie podziele sie wygraną
majwoj wierz mi czego to ja juz nie kombinowalem przez te 18 lat ale odpuscilem bo pewnie sam wiesz ze jak sie czlowiek glebiej w to wciagnie to mozna raz ze zbanczyc a dwa to osiwiec
tak szczerze to coraz mniej wierze w matematyczna sile typowania a bardziej w metafizyczna
gg36 nie znam statystyk jak to jest z wygranymi miedzy ch/t a kreslonymi ale raz po raz jakies sluchy dochodza ze ktos trafil pare milionow na ch/t
/www.national-lottery.co.uk/player/p/results/unclaimedPrizes.do
na samym dole tabelki
jest nawet jedna wygrana nieodebrana z mojej okolicy rowny milion do odbioru
na samym dole tabelki
jest nawet jedna wygrana nieodebrana z mojej okolicy rowny milion do odbioru