Wpisy 992 907 – 993 006
22 czerwca 2012 12:30 → 22 czerwca 2012 13:36, 100 wpisów
slawek...a wiesz że wczoraj o tym samym pomyślałam.Kawa,herbata czy może płaszczyk ?
slawek...akurat nie pili ani kawy ani herbaty tylko piwo tak że,cukier w szafce nie naruszonytylko lodówka już pusta
Teraz nie dosc ,ze leca na zywo potem beda powtorki i zaczna sie skoki i tak wkolo Macieja
torsan...nic mi lepiej nie mówChyba gdzieś ucieknę na te dni w których będą się one odbywały
lila-teraz tylko jeden mecz dziennie do niedzieli potem 2 dni przerwy bedzie
gała, andromeda, pafty
Lila
Najgorsze, że jak się mecze skończą to zacznie się telewizji typowy letni sezon powtórek i puszczanych po raz 1200 megahitów. Teraz leci "Zabójcza broń" potem "Szklana pułapka" a następnie kolejne hity
Lila
Najgorsze, że jak się mecze skończą to zacznie się telewizji typowy letni sezon powtórek i puszczanych po raz 1200 megahitów. Teraz leci "Zabójcza broń" potem "Szklana pułapka" a następnie kolejne hity
medea.....koszmar.Dobrze że,nie będę oglądała żadnych badziewiarskich powtórek.Chyba wyrzucę swój telewizor i kupię inny bo w moim nic nie ma
madea siemanko i reszta bandy multipaskowej ,bo wszedłem jak do obory nawet sie nie przywitałem
Lilka nie wiem ale zadatki ma,same nazwisko juz prawie o tym świadczy ***ski
Niemieccy kibice ogłosili, ze w ramach fair play podczas meczu bedą dopingować Polaków. -Podolskiego i Klose
torsan nie ale dzis w necie znowu przypadkiem na nia trafiłemskubana dobra jest
Niemieccy piłkarze są jak niemieckie jedzenie, żeby byli dobrzy
muszą być przywiezieni z Polski
muszą być przywiezieni z Polski
Ostatnio tynkowałem dom pewnego satyryka z Niemiec. Jego żona
mówiła na do widzenia, że ma dzięki mnie najpiękniejszy
tynk w całym
mieście , oraz pierwsze orgazmy od 5-ciu lat
mówiła na do widzenia, że ma dzięki mnie najpiękniejszy
tynk w całym
mieście , oraz pierwsze orgazmy od 5-ciu lat
Gała-http://babol.pl/gid,14668399,gpage,1,img,14668583,galeria.html
Lila
Najgorsze, że to samo jest w kablówkach w płatnych kanałach filmowych. Skusiłam się na Cinemax oraz Filbox a tam jeszcze fajniej niż na kanałach Discovery gdzie mają 4 programy i 8 seriali, które powtarzają miesiącami o różnych porach doby przerywając od czasu do czasu rodzynkiem, którego już nie powtarzają a puszczają albo w porze dla nietoperzy (okolice 1 nad ranem) albo równocześnie z podobnymi rarytasami u konkurencji. Nikt jakoś nie wpadł na to, by takiego rarytasa puszczać w tym samym czasie co Zabójcza broń na TVN
Najgorsze, że to samo jest w kablówkach w płatnych kanałach filmowych. Skusiłam się na Cinemax oraz Filbox a tam jeszcze fajniej niż na kanałach Discovery gdzie mają 4 programy i 8 seriali, które powtarzają miesiącami o różnych porach doby przerywając od czasu do czasu rodzynkiem, którego już nie powtarzają a puszczają albo w porze dla nietoperzy (okolice 1 nad ranem) albo równocześnie z podobnymi rarytasami u konkurencji. Nikt jakoś nie wpadł na to, by takiego rarytasa puszczać w tym samym czasie co Zabójcza broń na TVN
torsan....ja już sama nie wiem kto i po co.Gała zamotał jak zawsze zresztą
lila nie, nie puszczone tak lało ze sie nie dało sie iść wysłać