Wpisy 990 773 – 990 872
20 czerwca 2012 23:54 → 21 czerwca 2012 00:43, 100 wpisów
no ale kościół nie może ścigać przestępców, bo od tego jest prokurator i policja, a tuszowanie, no tak jest, są ludzie, którzy takie rzeczy tuszują a są ludzie którzy nie tuszują, papież oficjalnie potępił poeofilów księzy itd
to samo jesli chodzi o kazde inne przestepstwo to jest organizacja dla ktorej nr 1 powinna byc uczciwosc,prawda, i wszystki te szlachetne idee ktore glosza a nie calkiem odwrotne rzeczy
amour no i co z tego ze potepil myslisz ze gora o tym nie wiedziala??specjalnie tuszowali zeby sie nie wydalo i nie bylo skandalu
tak samo w wielu innych rzeczach o ktorych nie mamy zielonego pojecia
scolls, dlatego jestem za lustracją na 100% wtedy pogadamy, jak ją przeprowadzą politycy to będą musieli też ksieża narazie ani jedni ani drudzy nie chcą niczego wyjaśniać
Witam ponownie.. .
Idzie burza.. .
Idzie burza.. .
scolls no ale co zrobisz? zastrzelisz wszystkich? ja nie wierzę w księdza tylko w Boga
amour wiesz kosciol to nie jedyna organizacja ktora postepuje wrednie i szkodzi wiecej niz daje dobrego
Scolls.. .
jak ogromne konsorcja ktore maja kase nami steruja i robia z ludzimi co chca
scolls wiem, widzę, dlatego nie potepiajmy jednych a dajemy drugim pozwolnie na coś
amour tylko ze My jako zwykli ludzie mamy na cokolwiek coraz mniejszy wplyw
nie wiem czy np.wiesz ze jutro zbiera sie rada europy w sprawie blokady stron internetowych
Znad Czech nadciąga ogromna chmura burzowa.. .
scolls zgadzam się tutaj z tobą, tak jest, ale widzisz, ludzie pozwolili na to, oddali im wolność, za dostęp do MCdonaldsa, coca coli, telewizji,m dyskotek i zabawy a oni działają po cichu i zabierą to co my nazywamy prawdziwą wolnością i niezależnością
beda wszyscy ministrowie i przedstawiciele stanow i wszysko ok niby bo za glowny cel stawiaja sobie blokade stron z dziecieca ***grafia i strony pedofilskie tylko ze..
tylko ze z tym netem jest jeden problem ze ONI ustala ze nalezy blokowac strony *** ale dodaja tez paragraf albo slowo "i inne" tak jak bylo to w sprawie Rywina i bedzie po ptokach
yyyyy pan bóg ma jedna sprawa ..tu w ziemie ludzie mają rózne sprawy ..np tam kościół ...ja wierzę w boga ..tu nie chodzie do kościoła nic kiedyś po to jest nazywa chory
beda blokowali strony ***graficzne ale maja furtke aby blokowac tez strony inne czyli niewygodne dla nich i od tego sie zacznie cenzura netu..pasuje Ci to bo mi nie
kościół sam w sobie jest święty bo kościół to wierzący a nie budynke, sam jezus to powiedział, ale w kościele sprawuje się eucharystę dlatego tam się chodzi
filtracja wszystkiego, że jak napiszesz coś krytycznego, albo zamieścisz coś niezgodnie z prawem to będziesz miał wyrok
ksiądz to jest człowiek, jak każdy dlatego takie mają zachowanie, bóg ich osiądzi a przestępców sądzi sąd
amour ACTA nie przeszla bo chcieli zrobic cos po cichu teraz probuja znowu w bardziej wyrafinowany sposob no bo kto madry powie ze blokowanie stron z ***grafia dziecieca jest zle?
428 Czechy-Portugalia awans 2 1.36 21.6. 20:45
103Niemcy-Grecja1 1.35 22.6. 20:45
333 Hiszpania-Francjaawans 1 1.40 23.6. 20:45
105 Anglia-Wlochy 10 1.41 24.6. 20:45
Całkowity kurs: 3.62
Do zapłaty: 200.00 Zł
EWK: 680.56 Zł
103Niemcy-Grecja1 1.35 22.6. 20:45
333 Hiszpania-Francjaawans 1 1.40 23.6. 20:45
105 Anglia-Wlochy 10 1.41 24.6. 20:45
Całkowity kurs: 3.62
Do zapłaty: 200.00 Zł
EWK: 680.56 Zł
amour widze ze jestes bystrym gosciem i dam Ci linka zrob z tym co uwazasz ale Ci ludzie nie gadaja glupot tak jak by sie moglo wydawac na pierwszy rzut oka
http://www.youtube.com/watch?v=7nzAni0LLvQ&feature=em-subs_digest
http://www.youtube.com/watch?v=7nzAni0LLvQ&feature=em-subs_digest
u mnie już po burzy i puszczone 7/10 w profilu mam zamiar zajumać im więcej keszu.
scolls wiem, że ludzie zrobili z kościoła to o czym mówisz, ale ja nie wierzę w ludzi, tylko w Boga inaczej kościół czyli my nie ma sensu serio
wiem ze ludzi Ci zajmuja sie takze sprawami ufo sprawami nadprzyrodzonymi itd.nie twierdze ze nalezy wierzyc we wszystko co mowia w niezaleznejtelewziji ale nieraz warto usiasc i pomyslec co sie dzieje wokolo mnie i otworzyc po prostu oczy
gdyby ktoś mi powiedział jutro Ej wiesz co NIE MA BOGA BO COŚ TAM, to bym nie poszedł już do kościoła, no chyba, że pogadać ze znajomym księdzem o muzyce
amour powiem tak:dobrze mowisz tylko nie jestes u zrodla i nie wiesz czym to smierdzi
scolls ogląłem filmy Davida Icke itd, iluminati, masoni, wiem o tym,
a kto przywiósł człowiek w ziemie scolls chyba tyyy
amour ja nie mowie ze nie ma Boga bo jest przynajmniej ja w to wierze ale to co kosciol z tym zrobil to jest skandal
scolls no czasami tak, ale ja staram się oddzielać złych od dobrych
krzysio to jest bardzo powazna sprawa i nie ma sie co smiac ze ja przynioslem czlowiek a na ziemie
amour a co jesli jestes manipulowany i sam nie dasz rady tego odroznic?
bo tak można dojść do wniosku, że wszystko na tej ziemi jest nie tak, i w sumie tak jest hehehe więc napijmy się
amour po prostu najwazniejsza jest wiedza i swiadomosc jesli tego zabrasknie to bedziemy niewolnikami w matrixie
scolls nie wiem, może jesteśmy wszyscy manipulowani, dlatego wiesz ja staram się postępować zgodnie z 10 przykazanami i aby nie naruszyć kodeksów prawa polskiego, i to wystarczy
scolls dlatego, nie skupiam się na tym co mówią w TV bo często to tematy zastępcze, na ISlandii, skazano rząd który wprowadził Islandię w kryzys i zbankrutowała, u nas i w europie jeszcze banki ratują, które wprowadziły świat w kryzys
amour i chwala Ci za to czyli starasz sie byc porzadnym uczciwym czlowiekiem
Islandia zbankrutowala bo ich system ekonomiczny opierla sie na bankowosci
w pl sa inne dziedziny gospodarki ktore sa wazne i dlatego jakos ciagniemy
jezeli kto tak mówi ze nie ma boga ....wszyscy całego świata to jest nowy człowiek przyjechał i pierwszy razy tu zyć i nic nie widzieli tam górze boga ...przestajcie taki głupot gadajcie nie ma boga
czlowiek jest istota zachlanna i zawsze bedzie chcial pieniedzy i wladzy nad innymi
scolls tak, ale jak zaczęły banki upadać w stanach, to co powiedzieli? że jak nie uratują banków to grozi krach i recesja na 100 lat, więc zamiast dać ludzią pieniądze, poprzez wzrost pensji to dali bankom, które przecharapciły pieniądze i otworzyły konto po więcej. A stany mają siolną gospodarkę poza sektorem bankowym
amour problem w tym aby kazdy czlowiek mial naprawde wolna wole a nie jednoastki ktore maja ogromny wplyw na rzeczywistosc krztaltowaly ja pd siebie a innych po prostu perfidnie wykorzystywaly
amour stany sie sypia i bedzie jeszcze gorzej i pociagna za soba reszte swiata
jedna osoba widział boga ..np tylko jezus rozmawia z bogiem ..a wszyscy nie widzieli własnom oczom i ciezko wierzyć
scolls to jest właśnie wyjaśnienie tego powiedzenia "równi i równiejsi wobec prawa", dopóki będzie tak, że ktoś odpowada za 3g trawy a ktoś inny za 60g nie to tak to będzie wyglądać, to przykład, bo generalnie ktoś za przekręt wielomilionowy nie odpowada karnie, a ktoś za 2 zł nieuregulowane w PIT'cie, ma proces
rolników nie, słyszałem o proteście przedsiębiorców, bydowniczych drogó na euro
krzysio masz rację, ale Jezus powiedział, kto wiedział mnie wiedził też Ojca, więc nie wiem jak to interpretować
no i amour masz racje tylko cos z tym trzeba zrobic bo jesli to zostawimy to bedzie matrix
z tym Jezusem to tez jest tak nie do konca jak pisze Biblia i wmawia nam kler...znasz historie templariuszy?
no właśnie, cos trzeba zrobić, ale co zrobisz, ja i ty? jak ludzie się skupiają na wojnie, między sobą, bo media znajdą jakąś rzecz nieistotną i ją rozdmuchają, a ludzie siedzą i myślą o tym,
dlaczego postawili sie przeciwko kosciolowi choc byli najpierw najwierniejsza armia?
scolls wyznaję nowy testament, przekonam się jak tak trafię czy miałem racje czy nie,
Bonus Multi Multi: 530 000 złotych
amour a co jesli nowy testament jest po prostu spreparowany i gdybys sie o tym dowiedzial ze po prostu wierzysz w cos co jest klamstwem?
ale nie ma na tym świecie kogoś kto by mógł powiedzieć, to jest kłamstwo, masz chociaż by egzorcyzmy, czy te zamiany opłatka w ciało z krwią, przed kamerą, jak to się dzieje?
a co jesli templariusz znalezli na swojej wyprawie do Jerozolimy cos co udowodnilo ze to co pisali w Bibli o Chrystusie to bajka?
odnosnie egzorcyzmow to dlaczego skoro kosciol ma takie dowody to nie puszczaj takich filmow ku przestrodze w kosciele albo moze lepiej nie odprawiaja ich w kosciolach na oczach wiernych?
no, ale co by mogli znaleźć? myślisz, że Ci ludzie by cierpieli dla czegoś lub kogoś kogo nie ma? weź sobie wyobraź, że księżyć to Bóg i teraz ktoś Ci powie, że jak się nie wyrzekniesz tego, to cię wrzuci do lwa do klatki, myślę, że byś się wyrzekł, a Ci ludzie się nie wyrzekali, więc co jest na rzeczy
scolls... tyyy yyyyy ...ludzie mają innaczej bibla ...nie jedno ...zapytaj kto wiekszy wiek np 60 lat kobita stara baba wie nic nie powie tuuu człowiek podobne złe tajemnicy
scolls bo ja bym pierwszy uciekł z tego kościoła, bo to jest straszne,
scolls ja wierzę że zmartwychwstał, a nawet jeśli to jest Bóg JAHWE i to on dał te przykazania
to nie był Bog ani syn bozy tylko czlowiek ktory przez swoja wiare ktora umial przekazac innym ludzia potrafil leczyc i robic inne cuda
scolls a dlaczego nikt nie obala mahometa, i każdy uważa że istał, mimo, że są takie same dowody nawet mmniejsze niż na istneinie jezusa, i jakoś nikt nie obala go, a Jezusa tak
templariusze to odkryli i zrozumieli ze kosciol klamie dlatego chcieli oglosic to swiatu ale nie mieli szans
scolls to dlaczego teraz nie ma takich ludzi? dlaczego teraz jak ksiądź odprawia te egzorcyzmy to mówię w imię Boga Jezusa i Ducha Św?
scolls..no tak moze kościół kłamie
scolls, ale tacy którzy potrafią np postawić kogoś na nogi z grobu?
amour a jak myslisz jakby to wypowiadal szaman to by egzorcyzm sie udal czy nie?
wiara, ksiądź jak nie wierzy też nie zrobi, ale ksiądz jest namaszczony czymś i dlatego jest kapłanem dlatego to się tak nazywa
nie ma na to dowodow ze ktos zmartwychwstal z grobu to mowi tylko biblia w wierz mi interpretacja moze byc rozna to tak samo jakbyc ludziom sprzed 100 lat pokazal TV tez by uwierzyli ze ktos stoi w srodku
żydzi robili badanie całunu turyńskiego i potwierdzili przekaz biblii,
amour niewazne czy to skadz czy szman czy ktos inny chodzi o wiare dlatego sie mowi :wiara czyni cuda i wiara daje zycie wieczne