Wpisy 99 021 – 99 141
2 marca 2010 18:23 → 2 marca 2010 23:58, 100 wpisów
Wcale nie mam żadnego roweru,ale by się przydał to bym trochę popedałował:))
U nas w Polsce,homoseksualiści chowają się przed ludzmi a na zachodzie chodzą normalnie po ulicach i jest ok.
Polska jest mało tolerancyjna
Lila__Ciebie czasami nie nękają te pedały??,bo rozwijasz na siłe te gatkę.Pozdr.;)
wydaje mi sie ze 74 bedzie dzis plusem
mohery jak mohery,ale inni gapili by się lub zaczepiali takich ludzi.Padały by na bank wyzwiska pod ich adresem.
Nasz kraj jest porąbany i tyle.
Nasz kraj jest porąbany i tyle.
Złom,masz rację.Dlatego wszyscy stąd uciekają.Tusk nie tak dawno mówił,że będą wracać a jest na odwrót.Porąbane to wszystko.
Lila dokładnie jest tak jak mówisz,jak wiesz mieszkam w podkarpackim
i tutaj dosłownie niema rodziny w której ktoś z bliskich nie pracuje,żyje za granicą, czy to w USA,Kanada,UK,UE widać gołym okiem
że brakuje ok.45% ludności.
i tutaj dosłownie niema rodziny w której ktoś z bliskich nie pracuje,żyje za granicą, czy to w USA,Kanada,UK,UE widać gołym okiem
że brakuje ok.45% ludności.
vento....Przy dzisiejszych zarobkach nie można nawet utrzymać psa a co dopiero np,4 osobową rodzinę.Mam na myśli zarobki 1200,1300 złotych.
Lilia, myślę że wpuszczasz koleżkę " ,,,"w kanał i masz z niego niezły ubaw, bo jego gniotów nie mogę już czytać, to jest żenada!!!
SLAWOMIRA71 chcę gorąco przeprosić za pomylenie jego nicku i nazwanie go STANISŁAWEM.Wiem że mnie zrozumie bo to gracz i wie jak sie zachowuje człowiek zaraz po wygranej na której mu bardzo zależało u szczytu adrenaliny.Bo to właśnie SLAWOMIR71 pierwszy napisał o szczęśliwym zakończeniu meczu.Serdecznie Go pozdrawiam i oczywiście życze wygranej.Pozdrawiam.
Brak tolerancji,to nie zawsze to samo co brak akceptacji.
Jeśli ktoś robi to co mi nie pasuje i jest be z mojego punktu widzenia i tego jak ogarniam światopogląd i moralność(jakkolwiek ją rozumiemy),to ja jego tych zachowań akceptować nie muszę,jednakże tolerować muszę jego prawo to takich zachowań,jeśli nie naruszają przyjętych norm społecznych i są zgodne z prawem.Nawet,jeśli mi się to niekoniecznie podoba.
Jeśli ktoś robi to co mi nie pasuje i jest be z mojego punktu widzenia i tego jak ogarniam światopogląd i moralność(jakkolwiek ją rozumiemy),to ja jego tych zachowań akceptować nie muszę,jednakże tolerować muszę jego prawo to takich zachowań,jeśli nie naruszają przyjętych norm społecznych i są zgodne z prawem.Nawet,jeśli mi się to niekoniecznie podoba.
Kogucik19, nie ma sprawy . Stanisław (po ojcu)to moje drugie imię.
Lila)__także na zachodzie nie jest atak kolorowo,bo przeciętny pracownik mający kredyt na mieszkanie lub czynsz tyra na 1/1 etat i robi 1/2 na czarno nie ma czasu na nic(nie mówiąc o założeniu rodziny bo robotnik z czynszem może co jedynie pomarzyć).Podam tobie
tak dla zobrazowania jakie są koszty na zach. za 100~120 metrowe mieszkanie trzeba lekko 160~180tyś.€.Ale pomimo tych obciążeń ludziom żyło(nie stesty do teraz) się bardzo lekko w sensie finansowym.
tak dla zobrazowania jakie są koszty na zach. za 100~120 metrowe mieszkanie trzeba lekko 160~180tyś.€.Ale pomimo tych obciążeń ludziom żyło(nie stesty do teraz) się bardzo lekko w sensie finansowym.
Dziękuję za odpowiedź z sprawie tego "tenisowego Rosołu".
Cholerny krecz i literka "N" przy typie...
Cholerny krecz i literka "N" przy typie...
,,, A KIM TY JESTEŚ?
KUPON 1
1888 Nacional-Belenenses 1 1.55+++++++++++
2151 Cambuur - Fortuna Sittard 1 1.30+++++++++
AKO 2.02
stawka 765
EWK 1390.80
6 próg
,,, ty nawet nie potrafisz sie cieszyć.Ale wiem kim jesteś zawsze szukasz zadymy.Wiec olewam twoje wpisy,są tu naprawdę wartościowi gracze,a na ciebie nie warto zwracać uwagi.Pisz co chcesz nauczyłem sie już to olewać i traktować takich frustratow,nieudaczników,silnych w gębie a nie w czynach jak totalne ZERO.
1888 Nacional-Belenenses 1 1.55+++++++++++
2151 Cambuur - Fortuna Sittard 1 1.30+++++++++
AKO 2.02
stawka 765
EWK 1390.80
6 próg
,,, ty nawet nie potrafisz sie cieszyć.Ale wiem kim jesteś zawsze szukasz zadymy.Wiec olewam twoje wpisy,są tu naprawdę wartościowi gracze,a na ciebie nie warto zwracać uwagi.Pisz co chcesz nauczyłem sie już to olewać i traktować takich frustratow,nieudaczników,silnych w gębie a nie w czynach jak totalne ZERO.
Kogucik gratulki ;)
Kogucik, gratuluję, jeszcze tylko 4.999 złotych odegrasz i bedziesz na plusie. Wierzę w twój sukses\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
hejka Lila
DOROCINA125 bardzo serdecznie dziękuje.Umie sie cieszyć zarówno z wygranej 1 zeta jak i większej kwoty.Dla mnie sam fakt wygrania jest powodem do radości,a także sam fakt grania i świetnej zabawy,nawet czasem kosztownej,i to uważam za rozrywkę.Zresztą tak ma większość normalnych graczy,jedni zbierają znaczki,hodują rybki i wiem ,że to też kosztowne hobby,bo rybka która dużo kosztuje może sie utopić,znaczek mole obrobią i też jest strata.Pozdrawiam i apeluje o szacunek dla innych graczy,dyskutujmy,ale nie obrażajmy drugich,bo sami tego na sobie nie chcemy doświadczać.Pozdrawiam
Ja wysłałem dzisiaj jeden zakład lotto i jeden multi,i czekam aż trafię główną wygraną.
DRAGON już tylko 3970 zostało,z pożyczki dla lotto.Oni mi obiecali wszystko zwrócić,wiec pomalutku to robią,a jeszcze upominam sie o należne odsetki,które wyceniłem na 300 zeta w marcu.Pozdrawiam Cie serdecznie,oraz wszystkich innych graczy.
Pamiętam,że kiedyś leciał film psychologiczny o taksówkarzu pracującym w Anglii,który miał ciągle niedobory finansowe i pokręconą rodzinkę.
Już tak jest świat skonstruowany,że jedni mają kasę inni nie i tak będzie do końca świata.
ja to podziwiam >>>KOGUCIKA <<<
że ma nerwy ze stali
nio szczęście dopisuje.
że ma nerwy ze stali
nio szczęście dopisuje.
Witam!
Dziś z lottomatu na wieczorne mm;
61,64,72,78,80
2,11,16,26,43,51,64,68
plus i stawka x2.
(79)- Ciekawe czy wejdzie?
Miłego wieczoru.
Dziś z lottomatu na wieczorne mm;
61,64,72,78,80
2,11,16,26,43,51,64,68
plus i stawka x2.
(79)- Ciekawe czy wejdzie?
Miłego wieczoru.
Niedawno na lottocentrum podawali wiele razy dobre parki do multi,a ja nie potrafiłem tego wykorzystać,czyli mam pecha.
Robiłem niedawno sobie tabele do gier w bloku technicznym i po wpisywaniu kilkunastu wyników losowań,co zajęło mi prawie dwie godziny,tak mnie to znudziło,że zaprzestałem dalszego tworzenia.
a czo jadles na obiad? opisz prosze. to take ciekawe. a co bedziesz jadl jutro i pojutrze? napisz prosze
albo tak napisz co bedziesz jadl czaly miesac. to bedzie wspaniale
albo tak napisz co bedziesz jadl czaly miesac. to bedzie wspaniale
Panie pułkowniku,proszę bardzo jednym z moim podstawowych składników pożywienia jest mleko.
A jak napisał mądry król Salamon,marność nad marnościami.Za bardzo studiowanie liczb i tabel jest do niczego niepotrzebne.Liczy się tylko szczęście do gry.
Krowy wydojone ?
Świnie nakarmione ?
Pola zaorane ?
Chaty wysprzątane ?
To tera na klepisko! Pomada disco!
Disco-kukuła, kukuła-disco
Podniosła się nam kultura
Wzrosły popyt i spożycie
Za stodołą siana fura
Wzrosło z hektara w życie
Stodoły znów w szwach pękają
Jadą chłopy na młockarniach
Świerze jaja kury dają
Świerze mleko da mleczarnia
a tak jakoś przed losowaniem :)
Świnie nakarmione ?
Pola zaorane ?
Chaty wysprzątane ?
To tera na klepisko! Pomada disco!
Podniosła się nam kultura
Wzrosły popyt i spożycie
Za stodołą siana fura
Wzrosło z hektara w życie
Stodoły znów w szwach pękają
Jadą chłopy na młockarniach
Świerze jaja kury dają
Świerze mleko da mleczarnia
a tak jakoś przed losowaniem :)
Tylko mleka?,a do mleka na pewno musi być coś jeszcze extra np: kiełbasa i mleko! co ty na to?.Oh ja nie chcę wiedzieć;))
Jako ciekawostkę wymienię,że niedawno temu poszły jednego dnia aż cztery remisy w koszykówce NBA,co jest wyjątkowym przypadkiem,gdyby ktoś to przewidział mógł zgarnąć wielką kasę.
Z oficjalnego oświadczenia Totalizatora Sportowego wynika, że w ciągu 13 lat dzięki Multi Lotkowi 9 osób zostało milionerami.To niewiele, biorąc pod uwagę fakt, że rocznie dzięki grom, Totalizator Sportowy inkasuje około 900 milionów złotych – co stanowi 25 procent wpływów spółki. Gra musiała być bardzo dochodowa, bo TS wprowadziło brata bliźniaka gry. Keno pojawiło się w maju 2008 roku. Zostało oparte na identycznych zasadach jak Multi Lotek, a losowanie odbywa się co 5 minut. Gra została zwolniona z ustawy, mówiącej o obowiązku przeznaczania 50 procent wpłaconych stawek na wygraną.
Ale jak mozna grać w Keno np. od 7:00 rano skoro nigdzie o tej godzinie nie można wysyłać zakładów?
na 22:00 >> na sucho
10,2,49,67
70,2,49,67
10,78,49,67
70,78,49,67
10,2,49,67
70,2,49,67
10,78,49,67
70,78,49,67
Coraz bliżej godziny 000,więc podaję moje pięć liczb:30,37,44,52,71
Czy literka "N" lub "n" oznacza, ze zdarzenia się nie liczy?
Bo "-", "+", "?" - znam.
Wg info zakład unieważniają, ale na kuponie jest kilka zdarzeń i one weszły - miał ktoś w TM takie coś?
W przypadku np. PN czy HK liczą po kursie 1, a w tenisie?
Dziękuję za odp i dobranoc
Bo "-", "+", "?" - znam.
Wg info zakład unieważniają, ale na kuponie jest kilka zdarzeń i one weszły - miał ktoś w TM takie coś?
W przypadku np. PN czy HK liczą po kursie 1, a w tenisie?
Dziękuję za odp i dobranoc
SirMavins , typ unieważniony , liczony po kursie 1.00
>>>ASirMavins-
w totolotku tenisowyn krecz liczą jako 1,0
natomiast w fortunie nie uznaja kreczy
ten który skreczował przegrywa
więc tenis i tylko tenis grywam w totolotku
reszte w fortunie -lepsze kursy
w totolotku tenisowyn krecz liczą jako 1,0
natomiast w fortunie nie uznaja kreczy
ten który skreczował przegrywa
więc tenis i tylko tenis grywam w totolotku
reszte w fortunie -lepsze kursy
Panie pułkowniku,przypomniało mi się,że lubię też pożerać kurczaki z rożna.
17 weszła ale nie o 14 tylko teraz
dorocina125 >>>> :):):)
98948. tomcio1972 2010-03-02 (13:51) Łódź
MM
8,17,35
5,17,20
7,17,27
2,14,72
stawka 2 /// ewk 108zł ///
dorocina125 >>>> :):):)
98948. tomcio1972 2010-03-02 (13:51) Łódź
MM
8,17,35
5,17,20
7,17,27
2,14,72
stawka 2 /// ewk 108zł ///
Tomcio gratulki za trojeczke ja tylko 3/5 mam ale dobre i to ;)
Znów porażka i fatalne typowanie.Gratuluję Ci Hosiu,że znów masz 5z10.
Czulam ze ona wejdzie jutro stawiam na 7
TOMCIO 5,17,20 moje GRATULKI trafić trzy liczby to juz dla mnie wyższa szkoła jazdy.Pozdrawiam
Czytam od tyłu i dopiero teraz widzę , że nie puszczone . O buuu ;(((
Panie i Panowie
Nie ma co gratulować.
Zagrałem tymi liczbami tylko na 14 :(
Jest OK.
Strata tylko 68zł :) z racji nie powtórzenia tych numerów
na 22.15.
Pzdr.
Nie ma co gratulować.
Zagrałem tymi liczbami tylko na 14 :(
Jest OK.
Strata tylko 68zł :) z racji nie powtórzenia tych numerów
na 22.15.
Pzdr.
Gratulki Mysia-Pysia. Widzę, że znów masz świetną intuicję i swoje "pięć minut" ;)) Oby trwało jak najdłużej.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Czy ktoś wie jakie są wyniki tych spotkań,bo niestety nie moge nigdzie znaleźć.Z Góry dziękuje.Pozdrawiam
2832 Cliftonville-Lisburn 1 1.25
2833 Coleraine-Institute 1 1.40
2832 Cliftonville-Lisburn 1 1.25
2833 Coleraine-Institute 1 1.40
kogucik 19 >>>> są podane u Ciebie w temacie
2832 Cliftonville-Lisburn 1 1.25 ----- 1:0
2833 Coleraine-Institute 1 1.40 ------ 1:1
2833 Coleraine-Institute 1 1.40 ------ 1:1
Witaj Kogutku. Nie daj zrobić z siebie rosołu. Wszyscy trzymamy kciuki. Dasz radę . Dziubaski ;)
Dzisiaj jakoś dziwnie wpadała liczba 12. O 14 w Multi Multi była plusem, jako ostatnia została też wylosowana w Mini Lotto i Lotto.
Jeden z komentarzy zamieszczonych na forum odnosnie problemów finansowych TS
Totalizator wpadł w dołek-tak się zarzyna kurę Autor: ~allac 2010-03-02 12:16
znoszacą zlote jajka,moze nie zauważyli że można grać u sąsiadów,no chyba ,że ktos jest z warszawki,to wtedy dupa,w pepikach wszystko kwitnie kasyna,bukmacherka,panienki i trawka
Pepiki to maja super :)
Totalizator wpadł w dołek-tak się zarzyna kurę Autor: ~allac 2010-03-02 12:16
znoszacą zlote jajka,moze nie zauważyli że można grać u sąsiadów,no chyba ,że ktos jest z warszawki,to wtedy dupa,w pepikach wszystko kwitnie kasyna,bukmacherka,panienki i trawka
Pepiki to maja super :)
>>>kogucik19-
wybierz
http://www.livescore.xt.pl/
następnie kliknij na
WYNIKI
następnie tam gdzie masz piłka nożna 1 2 3 4 5
kliknij na "5"
zawsze masz "na żywo" wszystkie mecze i towarzyskie i mlodzieżowe
a kursorem zjdź na dół i masz zakończone mecze "FT"
pozdrawiam
wybierz
http://www.livescore.xt.pl/
następnie kliknij na
WYNIKI
następnie tam gdzie masz piłka nożna 1 2 3 4 5
kliknij na "5"
zawsze masz "na żywo" wszystkie mecze i towarzyskie i mlodzieżowe
a kursorem zjdź na dół i masz zakończone mecze "FT"
pozdrawiam
Tomcio1972_ te "pepiki"tobie chodzi o tych co mieszkają w strefie nad granicznej??
HOSIU droga nie dam sobie kupra do wrzątku wsadzić,i zawsze w niedziele chowam sie przed gospodarzem,a w ponidziałek sie go pytam czy mu w niedziele pomidorowa smakowała.Za kciuki serdecznie dziękuje.Pozdrawiam wszystkich.Kolorowych snów.I do boju hej na buka.
EMERYT dzięki.Troche sie z tą reklamą namęczyłem,ale wreszcie wpadłem na to jak ją zlikwidować.No i mam to chciałem czyli wyniki.Dzięki.Pozdrawiam
http://teleshow.pl/gid,12033353,img,12033408,kat,1024835,title,Multi-Lotek-niezgodny-z-prawem,galeria.html?ticaid=69bd0