Wpisy 988 562 – 988 661
19 czerwca 2012 11:36 → 19 czerwca 2012 13:31, 100 wpisów
witam wszystkichja dziś tylko na chwilke bo musze wracac do pracyDla zainteresowanych kuponik w moim profilu.Zycze wszystkim miłego dnia i wysokich wygranych
islandorka
Współczuję u mnie też już tak było kilkakrotnie. Człowiek się przekonuje w jakim stopniu jest uzależniony od prądu
Współczuję u mnie też już tak było kilkakrotnie. Człowiek się przekonuje w jakim stopniu jest uzależniony od prądu
Witam wszystkich. TriseĹŁum ku gdzie są krety trzeba powtykĂĄc w ziemię druty i nałożyć na nie puszki po piwie , wiatr będzie skukać puszka o drut i ho wystraszy.
trisetum
kup w biedronce puszkowe
odstąpisz je w żabce z jakimś rabatem - oczywiście
uzależnionym od zwrotu puszki i masz 2/1
kup w biedronce puszkowe
odstąpisz je w żabce z jakimś rabatem - oczywiście
uzależnionym od zwrotu puszki i masz 2/1
To tak samo jak z numerkami zawsze co innego wylosują niz jest skreślone
mirnam...opcja ze straszeniem podobnym wynalazkiem sprawdzona...działa tylko przez moment
R 36
to tego triku z puszkami sie kreciki szybko przyzwyczajają,tak słyszałem,,jutro od ruskich kupie troche dynamitu
to tego triku z puszkami sie kreciki szybko przyzwyczajają,tak słyszałem,,jutro od ruskich kupie troche dynamitu
To zakop butelkę pod latem 45 stopni i wiatr będzie grał na butelce i też wystraszy . Tak zakop połowę butelki.
a tak serio....to wystarczy go polubić
toć to My włazimy na jego teren
toć to My włazimy na jego teren
Ewentualnie jeżeli masz dostęp do karbitu , to wrzucić do nory karbitu i on pod wpływem wilgoci wytwarza gazy które też przegonią kreta
Brian Hibbard [*] miał 65 lat
http://www.youtube.com/watch?v=qgDKtLPp46s&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=qgDKtLPp46s&feature=player_embedded
dobra - już nie rozpaczać - w końcu kto z młodzieży Go zna i kojarzy ?
nara tymcza poowooooo
Ps
lila
nara tymcza poowooooo
Ps
lila
Lila
Mirnam
Mirnam
jak ktoś chce trafić 7z 10 to niech obstawia WSZYSTKIE LICZBY Z PIERWSZEJ LUB Z DRUGIEJ DZIESIĄTKI
Lila i za spóźniony refleks spowodowany opuszczeniem chatu w celach służbowych
jackwar
jackwar
ja powtórka 78 ...1/1 ... ja juz nie piszę tuuu i poowwoo..
witam państwa
jackwar
Według mnie o 14-stej może też być wielki come back 40-stek. Ostatnio w ogóle trudno typować, bo są całe ciągi kolejnych liczb nie wynikające z niczego a tym bardziej statystyk
wojtas
Według mnie o 14-stej może też być wielki come back 40-stek. Ostatnio w ogóle trudno typować, bo są całe ciągi kolejnych liczb nie wynikające z niczego a tym bardziej statystyk
wojtas
jackwar..już poprawione.Musi wstawić inną liczbę albo będzie bez typu
Lilcia
medea
medea
jackwar
medea właśnie dla tego twierdzę że można stawiać na ciąg z pierwszej dziesiątki , ewent. z drugiej .
z 40tek wykręciłem dzisiaj 41 i 49
torsan
chciałem wysłać ciąg 11-20,bo coś czuję,że dużo ich będzie
torsan
Lila
Masz 100 % rację. Niestety w istytucji tak małej jak moja ktoś musi być by obywatela obsłużyć, więc niestety musimy się trzymać uzgodnionych między sobą podziałów czasu na urlop w lecie. Mi wypadł w tym roku sierpień
Lila
Masz 100 % rację. Niestety w istytucji tak małej jak moja ktoś musi być by obywatela obsłużyć, więc niestety musimy się trzymać uzgodnionych między sobą podziałów czasu na urlop w lecie. Mi wypadł w tym roku sierpień
jackwar...jak nie zatypuje do 13,50 to wstaw jej liczbę z poprzedniego typowania
torsan-w piątek ostatni raz wygrałem,w sobotę wtopa,dzisiaj chyba cos wysle
torsan..pokombinuj.Zobaczymy co wleci na suchobo już wysłałam kupony rano a teraz z pracy wyjść raczej nie mogę
medea..ja żartuję z tym urlopem.Niedawno wróciłam i znowu mi się marzy
lila...juz nic taka malutka bobo cały czas szukam mnie
jackwar
A to ja bym stawiała na ciąg z drugiej dziesiątki. Bo 21,23,24,27,28,29 kiedyś latające stadami teraz bawią się w partyzantkę z graczami
A to ja bym stawiała na ciąg z drugiej dziesiątki. Bo 21,23,24,27,28,29 kiedyś latające stadami teraz bawią się w partyzantkę z graczami
Lila
Wiesz zawsze można wygrać w jakimś zachodnim odpowiedniku TS i mieć stały urlop Poza tym czego jak czego, ale urlopu nigdy dosyć
Wiesz zawsze można wygrać w jakimś zachodnim odpowiedniku TS i mieć stały urlop Poza tym czego jak czego, ale urlopu nigdy dosyć
medea...jak urlop za długi to też już wtedy powoli zaczynam się nudzić
torsan-dzisiaj Francja pewnie wygra,a Anglia z Ukrainą pow.2.5 gola
wojtas-ja dziś musiałem skontrować bo zostało mi na kuponie Anglia lepsza od Ukrainy w grupie i zagrałem dziś na Ukraine jeszcze wiec wygrana pewna
torsan-bardzo mądrze
krzys-ja to spotkanie obstawię na + 2.5
ok dzieki ja na 1 kuponie mam remis wygrana Anglii na drugim kuponie wygana Anglii szkoda by bylo przegrac kupony na ktore od kilku dni gram
Ja mam takie dziwne pytanie typowe dla totalnego laika w zakładach sportowych obstawia się opcja typu remis, wygrana,przegrana czy konkretne wyniki ?
wygrana remis przegrana mozna nawet laczyc np ale to systemwyg-remis
siemanko
Lila..
dawać losowanko
krzys225
Dziękuję za wyjaśnienie, bo dla mnie te zakłady to czarna magia.
Dziękuję za wyjaśnienie, bo dla mnie te zakłady to czarna magia.
Anglia wygrywa dziś
12,13,14,17,18,21,26,27,31,33,36,42,49,51,57,69,77,78
Lila...