Wpisy 988 362 – 988 461
18 czerwca 2012 22:28 → 18 czerwca 2012 23:44, 100 wpisów
Podliczam straty:2,5zeta kupon multi,2zeta zdrapka szybkie 50ąt,razem4,5zeta.To będzie ciężka noc po przegranej..
Bronson
do hipopotana:potrzebuje takich jak ty którzy nie trafiają nic albo 1 lub góra 2 liczby wystarczy ze podacie swoje typy a ja z pozostałych wytypuje swoje szczęśliwe ''5''.Wystarczy mi czterech największych pechowców!
Lila..Tak myślałam
Andreas
Sw1975r:za chwile podam w profilu:takiego pecha jak ja mam to sztuka...
lila..jak nerwy pomoze wygrooć ..jak odwrotnie spokojnie człowiek pewnie nic kto nie trafi
Użytkownik Automat dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 33, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 7,15,23,43
Wylosowany Joker to: 33, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 7,15,23,43
Użytkownik Automat dopisał wyniki KASKADY - 1,5,6,7,9,13,14,15,16,18,22,23
tak jak są najlepiej tyypujący to powinno być też zrobione najgorzej typujący,nie trafić na 10 liczb ani jednej to jest dopiero sztuka
dobra znikam...
Jutro trafiam 5/5 lub 10/10 niema ch**** we wsi
scolls...w euromilions
Lila....tak wiem tam tego nie brakuje
profesor a zagrales lub masz zamiar zagrac jutro na euromillions??
Lila...
Lila...dobranoc i do jutra
scolls...nie mam tak dobrze jak Ty,o***alasz się a ja muszę do pracya nawet do dwóch rzekłabym
scolls..na dniówkę a potem papierami się muszę zająć już ze swojej firmy i tak w kółko
Lila musimy kiedys pogadac tel.co Ty masz za firme bo sie moze spikniemy i razem jakies interesy porobimy
scolls...wiesz,mówiły jaskółki że,c***owe są spółkiNie lubię wspólników
Jakie interesy bez mojej wiedzy
scolls..jak nie wiesz w co zainwestować to zainwestuj w ziemię,albo kup jakąś konkretną nieruchomość
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
Lila..
scolls..stąpasz po cienkim lodziesam jesteś głupi.Chciałbyś się takimi głupimi ludzmi jak ja otaczac
Lila...do jutra
Lila....papapa
dobra ja też się zwijamdobranoc wszystkim do jutra
scolls...narka
no Lila madra w sumie kobitka spolki nie sa za dobre bo wszystko jest ok ale do czasu
jak wszystko idzie dobrze to jest ok ale jak zaczynaja sie problemy to kazdy zwala wine na kazdego
zreszta polacy zawsze byli takim narodem ze ciezko sie dogadac niestety
dobra widze ze wszyscy pozasypiali to ja tez lece spackolorowych snow i do jutra
torsan na 8 skreslen grasz?
torsan 7/8 juz trafiles?