Wpisy 98 610 – 98 716
28 lutego 2010 16:37 → 1 marca 2010 09:14, 100 wpisów
>>>lila-gdy skopiowałem tu obr4azek Sir Mavinsa z wpisu 98585
to wszystko weszło o.k
a z tamtych obrazków nie chce
ale nie zajmujmy się dalej tym, szkoda czasu
może kiedyś się uda skopiować jakiś bukiet dla Ciebie
wczoraj niestety nie wyszło
"Życie jest za krótkie, by pić marne wino..." itd
/Krawczyk/
to wszystko weszło o.k
a z tamtych obrazków nie chce
ale nie zajmujmy się dalej tym, szkoda czasu
może kiedyś się uda skopiować jakiś bukiet dla Ciebie
wczoraj niestety nie wyszło
"Życie jest za krótkie, by pić marne wino..." itd
/Krawczyk/
witaj lila,no co ty
to pies -rasowy z rodowodem bez smyczy.
a swoją drogą chce sie ludziom takie coś.........
...........pozdrawiam
to pies -rasowy z rodowodem bez smyczy.
a swoją drogą chce sie ludziom takie coś.........
...........pozdrawiam
Witaj Robalku ;) A toć się OBNAŻAM dla ogółu jeszcze przed 21 :D. Ale czy TO warto BRAĆ ? Zalecałabym jednak wstrzemięźliwość i rozwagę "dziewki po przypadku" jak to zwykł mawiać Boryna ;)
pozdrawiam cieplutko
Dzisiaj hośka miała czterokrotne, bardzo bliskie spotkanie z Matką Ziemią ;). Wydawało mi się głupiej, że jazdy na łyżwach tak jak jazdy na rowerze się nie zapomina. Teraz pokornie zweryfikowałam swoje poglądy ;)
Kurczątko, jaki ten lód był ślisssski ...;))A przecież jako dziecko nie takie rzeczy się jeździło ;(
pozdrawiam cieplutko
Dzisiaj hośka miała czterokrotne, bardzo bliskie spotkanie z Matką Ziemią ;). Wydawało mi się głupiej, że jazdy na łyżwach tak jak jazdy na rowerze się nie zapomina. Teraz pokornie zweryfikowałam swoje poglądy ;)
Kurczątko, jaki ten lód był ślisssski ...;))A przecież jako dziecko nie takie rzeczy się jeździło ;(
>>>xelom-jeśli chodzi o bukiet kwiatów, to nie znam dziewczyny, która by odmówiła
mam rację dziewczyny ?
mam rację dziewczyny ?
Progresja
System który zdobywa coraz większą rzesze zwolenników pomimo tego, ze może zniechęcić na początek niektórych graczy. Do tego systemu najodpowiedniejsze są ligi francuskie, włoskie i austriackie. Po prostu gramy tam, gdzie pada spora liczba remisów, bądź jakaś drużyna statystycznie miewa często remisy.
Każdy bukmacher wie, iż na remisy kursy rzadko schodzą poniżej 3.0, a często bywają o wiele wyższe. Wybieramy sobie drużynę która notuje dużo remisów, bądź drużynę która przez spory okres czasu nie miała żadnego remisu ... bo kiedyś to się na pewno zdarzy.
Wszystko zależy od naszych zasobów pieniężnych. Należy pamiętać, że nasza stawka w przypadku niepowodzenia będzie systematycznie wzrastać, a przy dłuższej serii niepowodzeń może wzrosnąć o 500% . Wybieramy sobie stawkę X . Jeśli drużyna wygrała lub przegrała robimy to samo tylko tym razem korzystamy z wzoru
X = X(ostania stawka) razy 3
I tak do skutku, aż nasza drużyna zremisuje a naprawdę nietrudno taką drużynę znaleźć
To jest bardzo pewny sposób, jednak należy zwrócić uwagę na zasobność naszego portfela. Czekamy spokojnie, aż trafi nam się remis bo prędzej czy później takie coś nastąpi
Drużyna, którą będziemy typować na remis powinna być z środkowej części tabeli, bo te drużyny często miewamy remisy. Najlepiej obejrzeć statystyki drużyny i ruszamy do gry
Należy pamiętać, aby nie brać do gry drużyny, która systematycznie przegrywa lub jest w czołówce. Takie drużyny często mają dłuższe serie i aby doczekać się remisu, możemy długo czekać. Możemy się jednak podjąć i takiej próbie jeśli mamy sporo gotówki.
Za każdym razem się wygrywa, gdyż każdy team kiedyś zremisuje.
Powiedzmy że wybraliśmy sobie Milan:
Spotkanie nr 1 - 3 zł kurs na remis 3,0 = 9 zł wynik meczu 3:2
Spotkanie nr 2 - 9 zł kurs na remis 3,0 = 27 zł wynik meczu 1:2
Spotkanie nr 3 - 27 zł kurs na remis 3,0 = 81 zł wynik meczu 5:2
Spotkanie nr 4 - 81 zł kurs na remis 3,0 = 243 zł wynik meczu 2:2
WYGRANA !!!
Koszt był 3+9+27+81= 120 zł
Wygrana 243 zł, na czysto 243-120= 123 zł
System który zdobywa coraz większą rzesze zwolenników pomimo tego, ze może zniechęcić na początek niektórych graczy. Do tego systemu najodpowiedniejsze są ligi francuskie, włoskie i austriackie. Po prostu gramy tam, gdzie pada spora liczba remisów, bądź jakaś drużyna statystycznie miewa często remisy.
Każdy bukmacher wie, iż na remisy kursy rzadko schodzą poniżej 3.0, a często bywają o wiele wyższe. Wybieramy sobie drużynę która notuje dużo remisów, bądź drużynę która przez spory okres czasu nie miała żadnego remisu ... bo kiedyś to się na pewno zdarzy.
Wszystko zależy od naszych zasobów pieniężnych. Należy pamiętać, że nasza stawka w przypadku niepowodzenia będzie systematycznie wzrastać, a przy dłuższej serii niepowodzeń może wzrosnąć o 500% . Wybieramy sobie stawkę X . Jeśli drużyna wygrała lub przegrała robimy to samo tylko tym razem korzystamy z wzoru
X = X(ostania stawka) razy 3
I tak do skutku, aż nasza drużyna zremisuje a naprawdę nietrudno taką drużynę znaleźć
To jest bardzo pewny sposób, jednak należy zwrócić uwagę na zasobność naszego portfela. Czekamy spokojnie, aż trafi nam się remis bo prędzej czy później takie coś nastąpi
Drużyna, którą będziemy typować na remis powinna być z środkowej części tabeli, bo te drużyny często miewamy remisy. Najlepiej obejrzeć statystyki drużyny i ruszamy do gry
Należy pamiętać, aby nie brać do gry drużyny, która systematycznie przegrywa lub jest w czołówce. Takie drużyny często mają dłuższe serie i aby doczekać się remisu, możemy długo czekać. Możemy się jednak podjąć i takiej próbie jeśli mamy sporo gotówki.
Za każdym razem się wygrywa, gdyż każdy team kiedyś zremisuje.
Powiedzmy że wybraliśmy sobie Milan:
Spotkanie nr 1 - 3 zł kurs na remis 3,0 = 9 zł wynik meczu 3:2
Spotkanie nr 2 - 9 zł kurs na remis 3,0 = 27 zł wynik meczu 1:2
Spotkanie nr 3 - 27 zł kurs na remis 3,0 = 81 zł wynik meczu 5:2
Spotkanie nr 4 - 81 zł kurs na remis 3,0 = 243 zł wynik meczu 2:2
WYGRANA !!!
Koszt był 3+9+27+81= 120 zł
Wygrana 243 zł, na czysto 243-120= 123 zł
hosia>>
A Ty dziś to mniej - więcej jeździłaś na łyżwach, czy ...
Wiem o której to i choć popatrzę :)
pzdr
A Ty dziś to mniej - więcej jeździłaś na łyżwach, czy ...
Wiem o której to i choć popatrzę :)
pzdr
SirMavins co do Justyny to zgadzam się z Tobą w 100%. Jeśli ktoś ma astmę to nie powinien być w ogóle dopuszczony do startu bo astma pogłębia się przy wysiłku.
U nas obowiązują sportowe książeczki lekarskie i nie dopuszczą Cię do startu nawet jak masz głupią dziurę w zębie albo jakąś małą wadę wzroku ;(. Justyna wiedziała o zażywaniu tych leków przez Norweżki jeszcze przed startem i ewentualnie wtedy powinna złożyć protest a nie dopiero jak przegrała. Na szczęście zrozumiała swój błąd.
pozdrawiam ;)
U nas obowiązują sportowe książeczki lekarskie i nie dopuszczą Cię do startu nawet jak masz głupią dziurę w zębie albo jakąś małą wadę wzroku ;(. Justyna wiedziała o zażywaniu tych leków przez Norweżki jeszcze przed startem i ewentualnie wtedy powinna złożyć protest a nie dopiero jak przegrała. Na szczęście zrozumiała swój błąd.
pozdrawiam ;)
Jednym ze wariantów progresji może być zwiększanie stawki o tę samą sumę np.10zł
Przyjmujemy ze trafimy 1 na 3 nasze gry . Czyli nasz kurs ako. wynosi 3.0
Stawki : 10/20/30/40/50 itd.
Gdy trafimy w końcu cofamy się o 3 pozycje do tyłu ( zasada ta nie obowiązuje gdy trafimy przy stawce 20 zł wtedy wracamy do 10 zł )
Wykonując ten manewr już zarabiamy . Różnice stawek pomiędzy zainwestowaną poprzednio sumą, a sumą jaką przeznaczymy na dalszą grę sprawia, iż od razu czujemy zastrzyk gotówki w kieszeni
Jeśli jednak dopisuje nam straszny pech nasze straty są minimalizowane i grając przez dłuższy czas nie obciąży to naszego budżetu i straty są niewielkie
Przyjmujemy ze trafimy 1 na 3 nasze gry . Czyli nasz kurs ako. wynosi 3.0
Stawki : 10/20/30/40/50 itd.
Gdy trafimy w końcu cofamy się o 3 pozycje do tyłu ( zasada ta nie obowiązuje gdy trafimy przy stawce 20 zł wtedy wracamy do 10 zł )
Wykonując ten manewr już zarabiamy . Różnice stawek pomiędzy zainwestowaną poprzednio sumą, a sumą jaką przeznaczymy na dalszą grę sprawia, iż od razu czujemy zastrzyk gotówki w kieszeni
Jeśli jednak dopisuje nam straszny pech nasze straty są minimalizowane i grając przez dłuższy czas nie obciąży to naszego budżetu i straty są niewielkie
Na szczęście wygrała i teraz może złożyć skargę, bo to jest nie uczciwe.
Właśnie o tym wszystkim rano pisałam - co za złośliwi,małostkowi ludzie się tu pojawiają.
I po co? Tylko po to aby dokuczyć i narzucać swoje idee.
I po co? Tylko po to aby dokuczyć i narzucać swoje idee.
Witam.Przewietrzyłem sie troche na spacerku.Teraz patrze a mój 1 kupon zależy tylko od meczu BAJERNU z HAMBURGEREM ( wole go w MacDonald).Byle nie było remisu.Kupon 3 który wydawał sie pewny niestety poległ,oraz tasiemiec też juz padł,ale to na 1 progu to niech sie bujają.Pozdrawiam i czekam,a adrenalina rośnie.Żeby tylko nie wykipiała.
Witam wszystkich.49s.zBB.
8,32,38,
8,38,41,
12,32,38,
12,38,41,
12,38,
12,32,
12,41,
41,
38,
12,,,
Pozdrawiam Powodzenia...
8,32,38,
8,38,41,
12,32,38,
12,38,41,
12,38,
12,32,
12,41,
41,
38,
12,,,
Pozdrawiam Powodzenia...
98537. tomcio1972 2010-02-28 (12:07) Łódź
Zobaczymy z ciekawości które kupony wyjdą :):):)
Proszę się oczywiście nimi nie sugerować.
A jeśli ktoś zagra to na własną odpowiedzialność.
============================================================
Kupon kogucika19 (pierwsza jego myśl)
KUPON 1
1333 AC Milan-Atalanta 1 1.30 +++++++++
2047 FC Twente-NEC Nijmegen 1 1.36 +++++++
2048 PSV Eindhoven-RKC Waalwijk 1 1.13 +++++++
799 Bayern M.-Hamburger 1 1.50
AKO 3.0
stawka 765 niestety
EWK 2065.50
Mój kupon:
527 Tottenham-Everton LB 2,5 - typ 2 - kurs 1.85 --- mecz o 14.00 - wynik 2:1 ++++++
2047 FC Twente-NEC Nijmegen - typ 1 - kurs 1.36 --- mecz o 14.30 wynik 2:1 ++++++
818 Hannover-Wolfsburg LB 2,5 - typ 2 - kurs 1.50 --- mecz o 15.30 - wynik 1:0 -------
AKO: 3.77
stawka 765
EWK 2595.64
kogucik19 (kupon po zmianie)
KUPON 1
1333 AC Milan-Atalanta 1 1.30 ++++++++
2047 FC Twente-NEC Nijmegen 1 1.36 ++++++
799 Bayern M.-Hamburger 12 1.19
AKO 2,38
Stawka 765
EWK 1638,60
Mój kupon po zmianie:
527 Tottenham-Everton LB 2,5 - typ 2 - kurs 1.85 --- mecz o 14.00 - wynik 2:1 ++++++++
2047 FC Twente-NEC Nijmegen - typ 1 - kurs 1.36 --- mecz o 14.30 - wynik 2:1 ++++++++
AKO 2.51
stawka 765
EWK 1728,13
Tottenham - Everton mecz o 14.00 i wystarczy aby nie wpadły minimum 3 bramki w meczu i moje dwa kupony nie wchodzą.
Nie wiem tylko który waraiant wysłął kogucik ale nadal 2 jego kupony są w grze :)
Zobaczymy z ciekawości które kupony wyjdą :):):)
Proszę się oczywiście nimi nie sugerować.
A jeśli ktoś zagra to na własną odpowiedzialność.
Kupon kogucika19 (pierwsza jego myśl)
KUPON 1
1333 AC Milan-Atalanta 1 1.30 +++++++++
2047 FC Twente-NEC Nijmegen 1 1.36 +++++++
799 Bayern M.-Hamburger 1 1.50
AKO 3.0
stawka 765 niestety
EWK 2065.50
Mój kupon:
527 Tottenham-Everton LB 2,5 - typ 2 - kurs 1.85 --- mecz o 14.00 - wynik 2:1 ++++++
2047 FC Twente-NEC Nijmegen - typ 1 - kurs 1.36 --- mecz o 14.30 wynik 2:1 ++++++
818 Hannover-Wolfsburg LB 2,5 - typ 2 - kurs 1.50 --- mecz o 15.30 - wynik 1:0 -------
AKO: 3.77
stawka 765
EWK 2595.64
kogucik19 (kupon po zmianie)
KUPON 1
1333 AC Milan-Atalanta 1 1.30 ++++++++
2047 FC Twente-NEC Nijmegen 1 1.36 ++++++
799 Bayern M.-Hamburger 12 1.19
AKO 2,38
Stawka 765
EWK 1638,60
Mój kupon po zmianie:
527 Tottenham-Everton LB 2,5 - typ 2 - kurs 1.85 --- mecz o 14.00 - wynik 2:1 ++++++++
2047 FC Twente-NEC Nijmegen - typ 1 - kurs 1.36 --- mecz o 14.30 - wynik 2:1 ++++++++
AKO 2.51
stawka 765
EWK 1728,13
Tottenham - Everton mecz o 14.00 i wystarczy aby nie wpadły minimum 3 bramki w meczu i moje dwa kupony nie wchodzą.
Nie wiem tylko który waraiant wysłął kogucik ale nadal 2 jego kupony są w grze :)
>>>hosia i SirMavins-
nie wiem nad czym tam w Vancouver jest dyskusja ?
jeśli medalista trafi na kontrolę antydopingową i wykryją lek, który jest na liście środków dopingujących powinna być bezwzględna dyskwalifikacja i nie powinno być żadnego tłumaczenia
przecież, jeżeli zajrzycie trochę w historię Justyny, to przecież na ostatnie Igrzyska w Tyrynie trafiła po anulowaniu jej dyskwalifikacji po jej odwołaniu, dlatego tak uczulona jest na tym punkcie i nie ma się co dziwić
teraz nawet pływacy mają zakaz przetaczania krwi
nie wiem nad czym tam w Vancouver jest dyskusja ?
jeśli medalista trafi na kontrolę antydopingową i wykryją lek, który jest na liście środków dopingujących powinna być bezwzględna dyskwalifikacja i nie powinno być żadnego tłumaczenia
przecież, jeżeli zajrzycie trochę w historię Justyny, to przecież na ostatnie Igrzyska w Tyrynie trafiła po anulowaniu jej dyskwalifikacji po jej odwołaniu, dlatego tak uczulona jest na tym punkcie i nie ma się co dziwić
teraz nawet pływacy mają zakaz przetaczania krwi
kogucik19 >>> myślę że Bayern wygra.
W HSV nie gra dziś Ruud Van Nisterloy także nie mają dobrych napastników.
Mój zamiennik do Twojego kuponu z typem na Bayern 1 2 zadziałał :):):)
W HSV nie gra dziś Ruud Van Nisterloy także nie mają dobrych napastników.
Mój zamiennik do Twojego kuponu z typem na Bayern 1 2 zadziałał :):):)
TOMCIO zarówno Twoja sugestia,jak i sugestia SLAWOMIRA71 podziałała na mnie jak płachta na byka.A że stawka w Miarę wysoka to posłuchałem.W końcu na starość warto kogoś posłuchać,bo zawsze byłem uparty,a może teraz trzeba to odpokutować,i nauczyć sie pokory i słuchania innych Lepszych.Bo ja sie uczę dalej.Wszystkich was serdecznie pozdrawiam.
KUPON 3
497 Tottenham-Everton 10 1.22 +++++++++++
499 Sunderland-Fulham 10 1.30 ++++++++++
956 St. Pauli-Arminia Bielefeld 10 1.25---------------
957 Karlsruher-Kaiserslautern 20 1.34 +++++++++++++
1338 Parma-Sampdoria 10 1.24 ++++++++++++
1581 Lumezzane-Benevento 10 1.27 ++++++++
1596 Giulianova-Taranto 10 1.29 +++++++++
AKO 5,4
stawka 13
63,20
1 próg
Taka ARMINIA dość że głupia nazwa to jeszcze wygrywa i psuje taki śliczny i wydawałoby sie pewny kupon.Ot życie.
497 Tottenham-Everton 10 1.22 +++++++++++
499 Sunderland-Fulham 10 1.30 ++++++++++
956 St. Pauli-Arminia Bielefeld 10 1.25---------------
957 Karlsruher-Kaiserslautern 20 1.34 +++++++++++++
1338 Parma-Sampdoria 10 1.24 ++++++++++++
1581 Lumezzane-Benevento 10 1.27 ++++++++
1596 Giulianova-Taranto 10 1.29 +++++++++
AKO 5,4
stawka 13
63,20
1 próg
Taka ARMINIA dość że głupia nazwa to jeszcze wygrywa i psuje taki śliczny i wydawałoby sie pewny kupon.Ot życie.
W krainie wróżek,schwytałem jedno stworzenie,do złotej klatki i powróciłem do Gorlina,tak więc jedno zadanie z głowy.Obecnie nie potrafię sobie poradzić z teleskopem,aby wezwać pomoc magów.Przy okazji proszę okrutnego Mózga ,aby dał mi dzisiaj wygrać w multilotka i oszczędził mi wstydu.
Na co ten BAJERN czeka ,niech strzela bramki ,a nie leżakuje na boisku.Za co w końcu płacimy.Chłopaki do boju,nie będzie wam jakiś Hamburger pluł w twarz.Może sie wkurzą,i strzelą nawet 2 bramki.Pozdrawiam zawodników.
Dwie piąteczki na 22:00 14,17,28,53,59 lub 31,33,41,42,50
No i wykasowali kulkomaniaka - i bardzo dobrze,bo on tak zawsze z grubej rury "kawę na ławę".I nie zawsze na temat !
madzia77....ciekawe na jak długo?Teraz pojawi się pod następnym nikiem,jednym z wielu.
Liga holenderska to hokej na lodzie
Wszystko na over 2,5 gola
Holland - Eredivisie --- 9/9 meczy jako 2,5 gola over
FT Den Haag 1 - 2 Roda Kerkrade
FT SC Heerenveen 1 - 2 Heracles Almelo
FT Vitesse Arnhem 0 - 3 AZ Alkmaar
FT Willem II Tilburg 2 - 1 VVV Venlo
FT Ajax Amsterdam 4 - 0 FC Utrecht
FT FC Groningen 2 - 3 Feyenoord Rotterdam
FT FC Twente Enschede 2 - 1 NEC Nijmegen
FT PSV Eindhoven 5 - 1 RKC Waalwijk
FT Sparta Rotterdam 2 - 2 NAC Breda
Holland - Jupiler League 6/9 meczy jako 2,5 gola over
FT De Graafschap 3 - 1 Excelsior Rotterdam
FT Emmen 2 - 4 Cambuur Leeuwarden
FT FC Omniworld 3 - 1 FC Eindhoven
FT FC Zwolle 1 - 1 FC Den Bosch
FT Helmond Sport 5 - 2 FC Volendam
FT MVV Maastricht 0 - 0 Go Ahead Eagles
FT RBC Roosendaal 2 - 2 Veendam
FT Telstar Ijmuiden 1 - 2 AGOVV Apeldorn
FT Top Oss 1 - 1 Fortuna Sittard
Wszystko na over 2,5 gola
Holland - Eredivisie --- 9/9 meczy jako 2,5 gola over
FT Den Haag 1 - 2 Roda Kerkrade
FT SC Heerenveen 1 - 2 Heracles Almelo
FT Vitesse Arnhem 0 - 3 AZ Alkmaar
FT Willem II Tilburg 2 - 1 VVV Venlo
FT Ajax Amsterdam 4 - 0 FC Utrecht
FT FC Groningen 2 - 3 Feyenoord Rotterdam
FT FC Twente Enschede 2 - 1 NEC Nijmegen
FT PSV Eindhoven 5 - 1 RKC Waalwijk
FT Sparta Rotterdam 2 - 2 NAC Breda
Holland - Jupiler League 6/9 meczy jako 2,5 gola over
FT De Graafschap 3 - 1 Excelsior Rotterdam
FT Emmen 2 - 4 Cambuur Leeuwarden
FT FC Omniworld 3 - 1 FC Eindhoven
FT FC Zwolle 1 - 1 FC Den Bosch
FT Helmond Sport 5 - 2 FC Volendam
FT MVV Maastricht 0 - 0 Go Ahead Eagles
FT RBC Roosendaal 2 - 2 Veendam
FT Telstar Ijmuiden 1 - 2 AGOVV Apeldorn
FT Top Oss 1 - 1 Fortuna Sittard
Tak z ciekawości zerknołem na MM (mapy)i oto moje typy.10,22,30,34,42,4,52,64,70,77.Zobaczymy czy choć jedna wyjdzie pozdrawiam.
lila>>> on jest naprawdę chory,bo we wpisie do "vento" podaje adres przychodni,która się mieści w moim mieście psychiatrycznej - ktoś zdaje się jest bardziej chory jak ja.
A nie wierzyłam jak ktoś mnie przestrzegał przed czubami na necie.I jeszcze jedno - skoro tak jesteś zainteresowany kulkomaniaku moją osobą to poszukaj dobrze,może i kartotekę tam mam :P
Albo ewentualnie dam Ci namiary gdzie urzęduję na forum wielotematycznym tam dopiero będziesz mógł mnie odkrywać - czubie jeden.
A nie wierzyłam jak ktoś mnie przestrzegał przed czubami na necie.I jeszcze jedno - skoro tak jesteś zainteresowany kulkomaniaku moją osobą to poszukaj dobrze,może i kartotekę tam mam :P
Albo ewentualnie dam Ci namiary gdzie urzęduję na forum wielotematycznym tam dopiero będziesz mógł mnie odkrywać - czubie jeden.
bardzo dużo o Justynie
http://www.home.trzask.eu/news/?title=Justyna_Kowalczyk
m.in.
Jej wyniki podczas Mistrzostw Świata 2005 w Oberstdorfie (m.in. 4 miejsce na 30 km stylem klasycznym) były najlepszymi w historii startów polskich biegaczek narciarskich w imprezach tej rangi (Bernadetta Bocek zajęła 7. miejsce w MŚ 1993), zostały jednak anulowane po ogłoszeniu wyników testów antydopingowych, które w jej wypadku dały wynik pozytywny.
15 czerwca 2005 zdyskwalifikowano ją na 2 lata. Dyskwalifikacja była efektem wzięcia przez nią w dniu zawodów deksametazonu, niedozwolonego medykamentu z grupy glukokortykosteroidów, którym leczyła kontuzjowane kolano[9]. Po kolejnych apelacjach zakaz startów został skrócony do 6 miesięcy i ostatecznie do sportowej rywalizacji Justyna powróciła już w grudniu 2005.
Jak widać wyżej nawet nie będąc medalistką /zajęła 4 miejsce/ w 2005 r została zdyskwalifikowana
reszta w linku jak wyżej
http://www.home.trzask.eu/news/?title=Justyna_Kowalczyk
m.in.
Jej wyniki podczas Mistrzostw Świata 2005 w Oberstdorfie (m.in. 4 miejsce na 30 km stylem klasycznym) były najlepszymi w historii startów polskich biegaczek narciarskich w imprezach tej rangi (Bernadetta Bocek zajęła 7. miejsce w MŚ 1993), zostały jednak anulowane po ogłoszeniu wyników testów antydopingowych, które w jej wypadku dały wynik pozytywny.
15 czerwca 2005 zdyskwalifikowano ją na 2 lata. Dyskwalifikacja była efektem wzięcia przez nią w dniu zawodów deksametazonu, niedozwolonego medykamentu z grupy glukokortykosteroidów, którym leczyła kontuzjowane kolano[9]. Po kolejnych apelacjach zakaz startów został skrócony do 6 miesięcy i ostatecznie do sportowej rywalizacji Justyna powróciła już w grudniu 2005.
Jak widać wyżej nawet nie będąc medalistką /zajęła 4 miejsce/ w 2005 r została zdyskwalifikowana
reszta w linku jak wyżej
Przedstawiony system progresji prze emeryta jest całkiem ciekawy, z jednym, małym wyjątkiem:
5. - 243
6. - 729
Itd.
Mało kogo na to wtedy stać.
Jednym słowem, zasobność portfela to jedno, a umiejętność przewidzenia remisu to drugie i kto wie, może NAJWAŻNIEJSZE...
5. - 243
6. - 729
Itd.
Mało kogo na to wtedy stać.
Jednym słowem, zasobność portfela to jedno, a umiejętność przewidzenia remisu to drugie i kto wie, może NAJWAŻNIEJSZE...
deksametazon - a kto jej to podał wiedząc, ze jest na liście leków zakazanych?
Ukarać go.
Ps. Poza tym dziwne, ze wzięła lek wiedząc o konsekwencjach.
No a już zupełnie na marginesie:
zamiast bronić JK jeszcze ją oczerniają.
I tak Polacy naprawdę cieszą się z jej sukcesu.
Ukarać go.
Ps. Poza tym dziwne, ze wzięła lek wiedząc o konsekwencjach.
No a już zupełnie na marginesie:
zamiast bronić JK jeszcze ją oczerniają.
I tak Polacy naprawdę cieszą się z jej sukcesu.
Bayern 1 - 0 Hamburger
78 MIN
78 MIN
No wreszcie BAJERN strzelił bramkę.Oby do końca nie wyrównali.Jeszcze 10 minut wzrastającej adrenaliny.To taki wspaniały stan.Pozdrawiam
Kogucik kibicuję ci chyba bardziej niż dziś na meczu piłkarzom Zagłębia Lubin.
Jeszcze 2 doliczone minuty i będziesz szczęśliwy.
Jeszcze 2 doliczone minuty i będziesz szczęśliwy.
Bayern 1 - 0 Hamburger
Koniec
Brawo
Koniec
Brawo
Kochani gracze i wszyscy inni gracze jestem taki szczęśliwy.Wszystkim dziękuje za wskazowki rady i kibicowanie.Ciesze sie bardzo.I serdecznie pozdrawiam jesteście wspaniali.Aż miło być z taką fajną grupą ludzi.Pozdrawiam
06,55,75 30,56,73 39,54,57 06,23,41
25,35,48 03,13,63 20,31,73 35,54,71
25,35,48 03,13,63 20,31,73 35,54,71
>>>SirMavins-to tylko mój przekaz, masz rację nie wszystkich na to stać, mnie było stać na KULKI u buków w zeszłym roku i wygrałem okolo 7000 zł
to co przekazałem i jeszcze więcej
polecam
http://systemybukmacherskie.com.pl/
i pozdrawiam
to co przekazałem i jeszcze więcej
polecam
http://systemybukmacherskie.com.pl/
i pozdrawiam
>>>kogucik19-wielkie gratulacje
grałem Twoje 1 i 2 kupon i jak Ty cieszę się tymi wygranymi
Twoja i moją
grałem tylko za 1/10 Twojej kasy, mogę sobie pozwolić
chyba nie masz mi tego za złe, przyznaję się bez bicia
i pozdrawiam
grałem Twoje 1 i 2 kupon i jak Ty cieszę się tymi wygranymi
Twoja i moją
grałem tylko za 1/10 Twojej kasy, mogę sobie pozwolić
chyba nie masz mi tego za złe, przyznaję się bez bicia
i pozdrawiam
No i odrabiasz koguciku19 na przekór niektórym.
Brawo.
Tak, emerycie, to droga zabawa, wiem to.
Brawo.
Tak, emerycie, to droga zabawa, wiem to.
powiem Wam jedno,dużo tu jest dwu,trzy,cztero,pięcio,sześcio,siedmio,ośmio,a najwięcej dziewięcio nickowców,ale już mnie przestaje to dziwić,
w końcu z braku inteligentniejszych rozmówców lubię
też czasem pogadać sam ze sobą :)
Ale co mnie to k obcchodzi.
Pozdrawiam wszystkich.
w końcu z braku inteligentniejszych rozmówców lubię
też czasem pogadać sam ze sobą :)
Ale co mnie to k obcchodzi.
Pozdrawiam wszystkich.
>>>SirMavins-na tej stronie, która Ci podawałem po prawej stronie są i inne systemy, mniej ryzykowne, tańsze
jeszcze na tej stronie znajdziesz inne systemy
http://www.itypy.net/systemy-bukmacherskie.php
jeszcze na tej stronie znajdziesz inne systemy
http://www.itypy.net/systemy-bukmacherskie.php
Ja do gry za taką kase zostałem zmuszony progresją.Niestety musiałam grac na 6 progu.Tabela była na kurs 2.0 i dlatego te progi rosły dość szybko.Zawsze powtarzałem że jak sie chce grać progresją to niestety musi być zabezpieczenie finansowe,a ja miałem pecha,ale wierzyłem w wygraną.Zawsze jak mam nóż na gardle to udaje mi sie jakoś spaść na cztery łapy.A to za ile kto gra to już nie jest istotne.Wygrana zawsze cieszy i bez względu jakie przynosi zyski jest radosna.A jak życie jest radosne ,wesołe to jakoś sie wszystko układa,i wtedy sie mówi o szczęściu.Ja dziś jestem szczęśliwy.Pozdrawiam.
mylisz się zwierzak,
tak jak pisałem wcześniej
najwięcej jest dziewięcionickowców
i tego będę się trzymał.
tak jak pisałem wcześniej
najwięcej jest dziewięcionickowców
i tego będę się trzymał.
Witam wszystkich... podaje dzis liczby które beda na 100% dzis wylosowane.... je pusciłem kupon a Ty?
Zablokowałem się w grze komputerowej,a instrukcja jak grać dalej jest niedokładna.Jak czytam kogucika,który gra progresją,to czy jest obecnie na plusie?
Jak się sprawdza typowania,to widać że niektóre osoby mają kilka nicków,np.babcia zosia.Mi to jest obojętne,ważne żeby podawali dobre liczby do gry.
W Avencast,ale trzeba ciągle w tej grze,wykonywać zadania i bez poradnika się nie da przejść dalej.Np.trzeba wybrać odpowiednie znaki,aby wejść do jednej krypty.
HIPOPOTAM jestem jeszcze w plecy,i to tylko dlatego że na początku miesiąca sobie zacząłem experymentować, i zarzuciłem konsekwencje gry,oraz uwierzyłem w to że łatwo jest wygrać.Teraz odrabiam straty,i sie ciesze ,że jakoś to pomalutku idzie.Hipopotam moje rozliczenia są dostępne na forum,wiec jak będziesz ciekawy to zapraszam.Tam poczytaj i już będziesz zorientowany.Jak tylko odrobię wszystko będę pamiętać by Cie powiadomić.Pozdrawiam
Spojrzałem w mapy i widzę,ze 30 przestała wypadać w multi,ciekawe,czy dojdzie do 30 niewylosowań,bo to byłby pierwszy taki przypadek od dawna.
nie znam tej gry ale jak wpiszesz w google "poradnik do aventcast" to może coś znajdziesz.
grałem kiedyś w coś podobnego polskiej produkcji pod tytułem "wiedźmin" ale że tam dużo darmowej gorzałki dawali to też niewiele przeszedłem :))
grałem kiedyś w coś podobnego polskiej produkcji pod tytułem "wiedźmin" ale że tam dużo darmowej gorzałki dawali to też niewiele przeszedłem :))
Ja też,przez moment uwierzyłem,że wygram w multi i zrobiłem sobie minusa.Ale teraz już gram spokojnie,o 1400 losowania sobie odpuszczam.
Dzikus w tej grze jest tyle informacji i dialogów,że nie da się tego zapamiętać.Tym bardziej,że informacje są z dziedziny fantastyki.A ten poradnik w internecie,nie jest zbyt dokładny.
hipopotan,informacje z dziedziny fantastyki,
to ciekawe.
ja z fantastyki dowiedziałem się wczoraj,
że w 2012 będzie koniec świata i nie wiem
co o tym myśleć-czy się cieszyć,czy się smucić ??
to ciekawe.
ja z fantastyki dowiedziałem się wczoraj,
że w 2012 będzie koniec świata i nie wiem
co o tym myśleć-czy się cieszyć,czy się smucić ??
Teoretycznie koniec świata ,może być bliski,bo są wojny ,trzęsienia ziemi,kataklizmy.Tylko,że dla Boga 1000lat jest jak jeden dzień,czas jest względny.
Niestety drugi kupon do poprawki.Przykro mi.Chyba wyczerpałem szczęście przeznaczone dla mnie.Wynik Lille - Auxerre 1:2.Mój typ to 10.Pozdrawiam
hipopotan, z pierwszą częścią Twojego wpisu się zgadzam,ale z drugą nie za bardzo bo przecież Chińczycy mają dwóch Bogów,Niemcy teraz też dwóch,Indianie mają dziesięciu Bogów,Ruscy nie mają żadnego także te 1000 lat to nie jest tak hop siup.
cześć czarna71, dzisiaj się nie odzywam,żeby nie zapeszyć.
Trzymam kciuki na serio,
dlatego nie napiszę nic do losowania.
Pozdrawiam :)
Trzymam kciuki na serio,
dlatego nie napiszę nic do losowania.
Pozdrawiam :)
Witaj dzikus...mysle ze nie mamy na to wplywu ale dzieki za kciuki:)
Pozdrawiam Cie serdecznie.
Pozdrawiam Cie serdecznie.
cze dzikus>>
a Ty nie możesz napisać, aby zbanowali kogoś kto Ci nie pasuje ? I nie dziękuj za pomył i nie depiluj się w podzięce i tak Cię lubię
a Ty nie możesz napisać, aby zbanowali kogoś kto Ci nie pasuje ? I nie dziękuj za pomył i nie depiluj się w podzięce i tak Cię lubię
Zapraszam do rozkręcenia bardziej merytorycznej dyskusji. Do dyskusji zapraszam szczególnie tych, którzy tylko czytają. Będę miał baczne oko na chat przez najbliższą godzinę. Pozdrawiam
Co do wielokrotności nicków kilka słów. Jest to sprawa marginalna na stronie. Mam dokładne analizy na podstawie adresów IP i tak np. w dzisiejszym typowaniu wzięło udział około 220 unikalnych komputerów, a typów podano około 330. W przypadku widocznych nadużyć są kierowane upomnienia, prośby o wyjaśnienie i ewentualne blokady. Strona multipasko jest odwiedzana przez około 15000 unikalnych osób każdego dnia. Zdecydowana większość po prostu sprawdza wyniki i nie angażuje się bliżej w działalność portalu. Pozdrawiam
Hej Lila:)Fajne liczby...tez na nie licze.Dodalabym jeszcze 52.Pzdr:)
Oooooo witam
Panie Januszu - jeśli znajdzie Pan momencik proszę się króciutko odnieść do wpisów 98471 i 98531
będę zobowiązany
pzdr
Panie Januszu - jeśli znajdzie Pan momencik proszę się króciutko odnieść do wpisów 98471 i 98531
będę zobowiązany
pzdr
a chciałam właśnie napisać , że czuję 8/10 w powietrzu -brawo bronko
Robal_36-dzięki za pomył,wydaję mi się,że ty jesteś jednym z tych dziewięcionikowców-a co byś chciał,żebym wydepilował?? bo jajka straciłem w wietnamie,
a nogi odgryzł mi mój zgłodniały pies,
też Cię lubię.
a nogi odgryzł mi mój zgłodniały pies,
też Cię lubię.
Dobrej nocy;))
…………………♥♥♥__♥_♥♥♥♥
………………….♥♥__♥♥_____♥
…………………♥♥♥_♥__♥_____♥
………………..♥♥♥♥_____♥♥___♥♥♥♥♥
………………♥♥♥♥♥______♥♥_♥_____♥
…………….♥♥♥♥♥_______♥♥_______♥
…………….♥♥♥♥♥_______♥_______♥
…………….♥♥♥♥♥♥_____♥_______♥
………………♥♥♥♥♥♥____♥______♥
………………..♥♥♥♥♥♥♥♥_______♥
…♥♥♥.................♥♥♥♥♥♥♥_♥♥
♥♥♥♥♥♥♥.................♥♥♥
..♥♥♥♥♥♥♥.................♥
….♥♥♥♥♥♥................♥♥
……♥♥♥.....♥.............♥♥
…………………♥........♥...♥
…………..♥♥♥♥..♥.....♥
……….♥♥♥♥♥♥....♥..♥♥
……..♥♥♥♥♥♥♥......♥♥
……...♥♥♥♥♥...........♥
……..♥♥♥..............♥
…….♥...................♥
………………………♥..♥
……………………….♥♥
……………………….♥
……………………….♥
……………………….♥
……………………….♥
…………………♥♥♥__♥_♥♥♥♥
………………….♥♥__♥♥_____♥
…………………♥♥♥_♥__♥_____♥
………………..♥♥♥♥_____♥♥___♥♥♥♥♥
………………♥♥♥♥♥______♥♥_♥_____♥
…………….♥♥♥♥♥_______♥♥_______♥
…………….♥♥♥♥♥_______♥_______♥
…………….♥♥♥♥♥♥_____♥_______♥
………………♥♥♥♥♥♥____♥______♥
………………..♥♥♥♥♥♥♥♥_______♥
…♥♥♥.................♥♥♥♥♥♥♥_♥♥
♥♥♥♥♥♥♥.................♥♥♥
..♥♥♥♥♥♥♥.................♥
….♥♥♥♥♥♥................♥♥
……♥♥♥.....♥.............♥♥
…………………♥........♥...♥
…………..♥♥♥♥..♥.....♥
……….♥♥♥♥♥♥....♥..♥♥
……..♥♥♥♥♥♥♥......♥♥
……...♥♥♥♥♥...........♥
……..♥♥♥..............♥
…….♥...................♥
………………………♥..♥
……………………….♥♥
……………………….♥
……………………….♥
……………………….♥
……………………….♥
:)
u mnie 4/5 - zortha i 6/10 -hosia. Dobrze czasami zrobić sobie przerwę w typowaniu ;)
Do robal: jestem podobnego zdania co Ty i dlatego usuwanie wpisów, to ostateczność na tej stronie. Pozdrawiam
Gratulacje dla bronko1 za dzisiejsze 8/10. Może bronko1 mógłby zaszczycić nas swoim wpisem na chacie? :) Pozdrowienia
Pasko,czyli robal to nie jest dziewięcionickowiec ??
Bo tak mi wyjechał z tą depilacją.
Bo tak mi wyjechał z tą depilacją.
dobranoc
Mój kupon, MM na dzisiaj10/10:
6,12,15,19,27,31,33,35,47,64.
1,4,5,8,9,10,13,19,54,56.
6,8,14,18,38,41,49,56,64,78.
Pozdrawiam.
6,12,15,19,27,31,33,35,47,64.
1,4,5,8,9,10,13,19,54,56.
6,8,14,18,38,41,49,56,64,78.
Pozdrawiam.