Wpisy 984 605 – 984 704
15 czerwca 2012 23:23 → 16 czerwca 2012 00:10, 100 wpisów
No właśnie Czesi to nie Grecy, którzy nie mieli kasy na zorganizowanie przygotowań do ME
krzys3355...a na jakiej grasz stronie
emeryt z Niemcami bym powiedział przegramy ale z Czechami mamy szansę tym bardziej tak jak mówię Rosja jest najlepsza w naszej grupie na euro 2012 i mieliśmy remis a przypomnę że reprezentacja Czech przegrała z Rosją także sobie sam odpowiedz na to pytanie pewnie tak jak mówisz 100% pewności nie że wygramy ale po pierwsze jestem polakiem a po drugie w trzecim meczu już dawno nie grali o awans jak pamiętam zawsze grali o przysłowiową pietruszkę czyli o honor a teraz?
krzys3355....to juz chyba wiem na której stronie grasz
poziomem jesteśmy zbliżeni do Czechów,ale nas dodatkowo poniesie 12 zawodnik,czyli publika

krzys3355..na mojej stronce mozna w grupie grać
wojtas198721002 zgadzam się 

krzys3355...ooooooooo własnieja tez jestem eam zarejestrowanyale nie gram na razie bo faktycznie drogo
w dzisiejszym Pucharze Afryki wynik
Egipt -----Central African Rep. 2 - 3
a egipt był faworytem 1-9
Egipt -----Central African Rep. 2 - 3
a egipt był faworytem 1-9
emeryt powiedz sam kiedy w trzecim meczu w ciągu np 10 lat graliśmy o wyjście z grupy a teraz tak jest i to chyba jest powód aby myśleć pozytywnie bo jest o co
13max33 

***a co to za liczby,jebaną maszynę losującą dziś wymienili
emeryt ja dawniej widziałem jak nasi grali to wiedziałem że nie wyjdą z grupy ale teraz tylko kibicować naszym nie można tylko trzeba 

profesor coto jest przy rejstracji kupon promocyjny co tam wpisc
a
a
13max33 i jak tam wygrane
multi ...w***iłem się dzisiaj na lizaka 2x2/3 2x3/5 5/10 i 6/10 z plusem 5 i 69 zawaliła mi kupony
krzys3355...musisz się zalogować i tyle
Wpłacasz kasę i możesz grać
Wpłacasz kasę i możesz grać
emeryt kibicujesz ale jakbyś nie kibicował to tak samo jakbyś napisał 10 liczb na kartce i byś trafił główną wygraną czyli 10/10 jeszcze np z plusem i nie wysłał tego zestawu liczb to żadna wygrana a to żadne kibicowanie takie jest moje zdanie
Poprostu zarejestruj się i możesz wplacać kase i grać
emeryt kibicować naszym to pełna wiara w wygraną a nie wątpliwości
zaraz uciekam
13max33 ale to i tak ładnie
krzys3355..tak obstawiłem
multi ...ładnie to 7/10 z plusem jest już na grę a tak troszkę na plusie
wyżej podałem chyba z 3 kupony z wielu jutro grających
uciekam, bo o 4.3o w Północną wlkp
uciekam, bo o 4.3o w Północną wlkp
krzys3355 jak wygrasz cos konkretnego to nikt Ci tej kasy nie wyplaci
krzys3355...oj może naprawdę nas oskubać
najpierw trzeba wygrać a dopiero
13max33 no fakt ja zawsze mówię tak samo że gra zaczyna się 7/10 ale może duża sumka to nie jest ale zawsze coś jest a tym bardziej w liczbach 6/10 z plusem
mysle ze tak za 6/7 i 7/7 to mozesz zapomniec mniejsze kwoty to raczej nie powinno byc problemu z wyplata
multi multi plus 1984
ile wygrałeś teraz podczas ME ?
przy Twoim przewidywaniu ?
ile wygrałeś teraz podczas ME ?
przy Twoim przewidywaniu ?
emeryt idz spać bo niedługo 4:30
a ja sram na skarbówkę złodzieje je****
krzys3355..to nie polska tylko korea północna
multi zaczyna się plus opłacać od 7 w górę jak nie dzisiaj to jutro
wszystkiego nam zabronią
13max33 też tak myślę 

Ku**** to już w lotto nie mazna zagrać gdzie my jestesmy w uni europejskiej bo chyba nie
od Euromillions w UK nie ma podatku to co wygrywasz jest na czysto
emeryt i życzę miłej zabawy w Pile abyś nie spał jutro bo prześpisz jak nasi wygrają
no teraz wiecie politycy debile ..ludzie mają sprawy na wybory było w tym roku ...a jak polityki wygrał na wybory kradnie nasza polaków ..ja nie rozumiem rózne twoje sprawy ...i powwooo
krzys3355 mieszkam w Londynie to wysylam w markecie albo sklepie jak ide po mleko
euromilions bez podatku fajna sparawa
emeryt aha i jeszcze jedno abyś był mniej u***liwy ale jak chcesz to tobie przypomnę dzisiaj pierwszy raz zagrałem ale nie oznacza to że jestem w bukmacherce zielony
torsan widze ze ktos trafil 7/7 w europie nie w UKi byla jedna 6/7 warta 200 tys Ł
jak jesteś ślepy to ubierz okulary 984680
No i w lotto UK płacą za dwa trafienia
2 x 300Ł i raz w lutym ucieklo mi 6/7 z moich cyfr ktorymi grsm od 18 lat ale nie wyslalem z durnego powodu
to dużo wygrałeś
ja Ci nie ubliżam, tylko zadałem pytanie
a nie siedziałem cały czas przy kompie tylko od jakiegoś czasu, więc nie czytałem w tyl, nie robię tego
a w 984680 nie widzę sumy
ja Ci nie ubliżam, tylko zadałem pytanie
a nie siedziałem cały czas przy kompie tylko od jakiegoś czasu, więc nie czytałem w tyl, nie robię tego
a w 984680 nie widzę sumy
emeryt to twój problem nie mój
pasko to rozumiem 

uciekamdobranoc wszystkim do jutra narka
profesor1980 dobranoc 

Zgadzam się z Pasko - Polska wygra wystarczy spojrzeć na statystyki międzyzespołowe:
sob 10/10/09 EMŚ Czechy 2 - 0 Polska
sob 11/10/08 EMŚ Polska 2 - 1 Czechy
śro 06/02/08 TOW Polska 2 - 0 Czechy
śro 28/04/99 TOW Polska 2 - 1 Czechy
śro 12/03/97 TOW Czechy 2 - 1 Polska
Plus rosnąca forma naszej drużyny
Polska nie przegrywa meczy u siebie a wszak gramy u siebie!!!
Pozdrawiam

sob 10/10/09 EMŚ Czechy 2 - 0 Polska
sob 11/10/08 EMŚ Polska 2 - 1 Czechy
śro 06/02/08 TOW Polska 2 - 0 Czechy
śro 28/04/99 TOW Polska 2 - 1 Czechy
śro 12/03/97 TOW Czechy 2 - 1 Polska
Plus rosnąca forma naszej drużyny
Polska nie przegrywa meczy u siebie a wszak gramy u siebie!!!
Pozdrawiam

mój problem ???
984680. multi multi plus 1984 2012-06-15 (23:56) północna wielkopolska
emeryt aha i jeszcze jedno abyś był mniej u***liwy ale jak chcesz to tobie przypomnę dzisiaj pierwszy raz zagrałem ale nie oznacza to że jestem w bukmacherce zielony
gdzie tu jest SUMA wygranych ?
kto jest ślepy ?
984680. multi multi plus 1984 2012-06-15 (23:56) północna wielkopolska
gdzie tu jest SUMA wygranych ?
kto jest ślepy ?
perkun

emeryt idz spać bo majaczysz
emeryt jak ja tobie mam napisać sumę jak nie umiesz czytać nawet tego "dzisiaj pierwszy raz zagrałem ale nie oznacza to że jestem w bukmacherce zielony"