Wpisy 984 160 – 984 259
15 czerwca 2012 21:45 → 15 czerwca 2012 22:04, 100 wpisów
scolls..w lotto pl można grać wlasnie na tej stronie online
multi multi...trzymam za naszymi kciukasy że,aż mnie już normalnie bolą
lila...no chwal się pisać ortografia z damianem ..i znikam...
jak mze byc 924 4/4? ktooo mi t wyjasni
Jest też lotto
Francja
Hiszpania
polska
Euro jackpot
euromilions
sportka (czechy
euromiliony (czechy
lotto uk
i jeszcze
powerball (usa
Francja
Hiszpania
polska
Euro jackpot
euromilions
sportka (czechy
euromiliony (czechy
lotto uk
i jeszcze
powerball (usa
lila

profesor ale nie zagram bo takim cwaniaczka niw wierzewygram i bede ich sciagal po wszystkich wysepkach na oceanie
scolls...no wiesz jak ..no przyklej tapeta na ściana i pocałuj nogę...
Najgorsza z czarownic to zle ziólko,wyrusza na miasto raz na 100 lat,kto wpadnie w jej ręce to aż strach nawet pomyśleć..
scolls..
krzysio744 az tak zdesperowany to nie jestem zeby sie rzucac na papier
profesor1980 a zauważyłeś ile płacą za mecz Czechy-Polska z opcją wygra obie połowy 9,40 na Czechów a na Polaków 6,25 ale wiadomo muszą wygrać oby dwie połowy meczu
multi multi..jutro zobaczę u buka co i jak z tym meczem
Ale zagram u internetowego buka
profesor1980 no to normalnie obstawić to za 50 złotych na Polskę a wygrana 275 złotych 

scolls.....to zależy kto sobie co może poparzyć trzeba tak lawirować kopytami zeby oszczędzić sobie bólu.Dla chcącego nic trudnego
scolls...no dobrze mówisz i masz ..bezpieczne na ściana ..a przywiecisz na ściana jak pipka
profesor1980 tak to jeszcze lepsze kursy są i bez podatku ja musiałem w STS-ie zagrać bo nie mam konta internetowego
lila...moje nóżki na profilku i jakoś się nie czepia chwała bogu
krzysio moj tata zawsze mowil taka przestroge:nie wierz w nic co widzisz ze jest napisane lub namalowane bo kiedys na plocie jego kolega zobaczyl napis PI...A chcial polizac i mu drzazga w jezor weszla
profesor1980 ale 110 złotych wygrać to myślę że to nie jest mało byle żeby nasi wygrali a przy okazji ja także 

torsan

torsan a ty na naszych coś jutro obstawiasz
scolls...i dobrze że ucięte,Ty byś zaraz tak na pierwszej randce chciał wszystko
panie torsanie ..ty jeden zawsze mówisz ..ale nogi i krótka spodniczka prawie widać majtek ...a twoja mamusia
torsan ja tak samo obstawiłem 

nicolla
scolls..poczekaj,wsiądę na mopa dolecę do LONDON i się obaczynie ma tak od razu nic
lila.... facet nie ma dziewczyny ..chce przywiercić na ściana ..tak jest zycie dawno temu