Wpisy 984 060 – 984 159
15 czerwca 2012 21:15 → 15 czerwca 2012 21:45, 100 wpisów
aby mieć 100% emisje meczu trzeba wysłać sms
scolls...najpierw trza wygraća prawdopodobieństwo jest większe niż w DL
profesorze...bo ja się szlajałam po Gnieźniebyłam na pizzy,w strefie kibica i nogi mi odpadają
profesor1980
a ty na jutrzejszy mecz obstawisz coś u bukmachera 

a ty na jutrzejszy mecz obstawisz coś u bukmachera 

Lila...spokono problem
lila
scolls

scolls

multi multi...obstawiamale na kartki i czy nie padnie bramka do 15 min
hipopotan 

http://superauto24.se.pl/auta-gwiazd/andrij-szewczenko-mial-wypadek-w-porsche-po-meczu-ze-szwecja-wideo_263716.html
Lila...
scolls..kase zabiera państwo
profesor1980 ja już obstawiłem na dwa mecze na jednym kuponie
Rosja-Grecja na powyżej 2,5 gola w meczu a
w meczu Polska-Czechy na zwycięstwo Polski zagrałem za 30 złotych i do wygrania mam 110 złotych

Rosja-Grecja na powyżej 2,5 gola w meczu a
w meczu Polska-Czechy na zwycięstwo Polski zagrałem za 30 złotych i do wygrania mam 110 złotych

scolls..ba no nie
multi multi...
no ale wyobraz sobie profesor taka sytuacje :trafiasz 7/7 a tu wlasciciel strony oznajmnia Ci w oficjalnym pismie ze popelniles przestepstwo i wygrana przechodzi na jego wlasnosc bo cos tam i przesyla Ci wyciag z regulaminu
lila a ty obstawiasz naszych u bukmachera 

i nic nie zrobisz bo jak zglosisz do prokuratury to Ciebie oskarza o przestepstwo i mozesz isc siedziec a z wygranej nici
Lila..
scolls..najpierw trza to wygrać
scolls..i bardzo dobrze że,nie będziesz mógł zasnąć chciałes to masz
Lila..proszę mi tu nóg nie pokazywać
profesorze...nogi nogi nogi roztańczone ,tańczą nogi tańczą jak szalone
Lila..
lila policzyć tobie kurs ale za ile chciałaś by zagrać zalecam jeżeli chcesz tylko Polskę zagrać to od 50 złotych wzwyż
scolls...widziałem
multi multi...żeby obstawiać u buka trzeba znać drużyny i wiedziec jak grają a ja guzik wiem
Lila..
scolls...a wzuć sobie gdzie chcesz,i tak nie widac twarzy tak że,nie ma problemu
scolls..widziałem
lila ja też nie rozumiałem ale wojtas gra i mi wytłumaczył jak grać dziś pierwszy kupon zagrałem u bukmachera a na kogo zagrać na Polskę oczywiście jak chcesz to tobie przeliczę kurs i wytłumaczę tajniki gry u bukmachera
hartge

multi multi......jak wojtas będzie gdzieś tu w moim pobliżu to go muszę szczapić,porwać na jakiegoś browara i niech mi wszystko tłumaczy jak na spowiedzi
HARTGE...
scolls.....co Ty masz znowu z tymi orgazmami?Źle przeczytałam no i wszystko
lila nawet wiem gdzie masz kolekturę STS GNIEZNO ULICA CHROBREGO 27
lila jutro kolektura STS w Gnieżnie jest otwarta od 9:00 do 18:30
multi widze ze jestes dobrze poinformowany to moze bedziesz wiedzial kiedy bedzie mozna zagrac w pl lotto online
lila ale jak chcesz choć mówię dobrze by było trzymać kciuki z kuponem za naszymi 

nicolla15