Wpisy 983 460 – 983 559
15 czerwca 2012 13:09 → 15 czerwca 2012 13:57, 100 wpisów
scolls
Ja też. Problem w tym, że moja obecna szefowa to najlepszy szef jakiego dotychczas miałam. Jest mi przykro, że ktoś na nią doniósł tylko dlatego, że na polecenie swojego przełożonego zastępowała szefa innej jednostki, który przed zwolnieniem uciekł na L4.
Jestem sarkastyczna, bo osoby mobbingu w takiej sytuacji w 99,99 % będą zbyt zastraszone by nie bać się konsekwencji.
Ja też. Problem w tym, że moja obecna szefowa to najlepszy szef jakiego dotychczas miałam. Jest mi przykro, że ktoś na nią doniósł tylko dlatego, że na polecenie swojego przełożonego zastępowała szefa innej jednostki, który przed zwolnieniem uciekł na L4.
Jestem sarkastyczna, bo osoby mobbingu w takiej sytuacji w 99,99 % będą zbyt zastraszone by nie bać się konsekwencji.
medea76 to zmienia postac rzeczyjesli Twoja obecna szefowa padła w pewnym sensie ofiara a jest spoko czlowiekiem i przelozonym to jak bym ja bronił
scolls...a nie wiem czy będzie można grać onlinemusiałbyś się kogoś innego zapytać bo ja nie mam zielonego pojęcia .Ja tygodniowy
scolls
Bo tamtem o mało co były szef rzeczywiście stosuje mobbing od wielu lat. Pozbywał się bezwględnie każdego kogo nie potrafił sobie podporządkować. Niestety w pipidówie najważniejsze są układy a te bywają różne pionowe i podłużne A akurat ten gościu należał do kategorii tych których palców polityk lokalny przydeptać nie może bo owe palce są przyczepione do d.py, do której będzie się musiał przed wyborami wciskać bez wazeliny. W powiecie trwa walka o władzę i obecny zarząd może polecieć. Dlatego pracownicy z tamtego zakładu powiedzą wszystko co pan dyrektor każe i to każdemu nawet w PIP. Bo on tam bywa prawie codziennie i ich straszy. Dobrze, ze szefowa zostawiła to bagno, choć jak widać nie do końca.
Bo tamtem o mało co były szef rzeczywiście stosuje mobbing od wielu lat. Pozbywał się bezwględnie każdego kogo nie potrafił sobie podporządkować. Niestety w pipidówie najważniejsze są układy a te bywają różne pionowe i podłużne A akurat ten gościu należał do kategorii tych których palców polityk lokalny przydeptać nie może bo owe palce są przyczepione do d.py, do której będzie się musiał przed wyborami wciskać bez wazeliny. W powiecie trwa walka o władzę i obecny zarząd może polecieć. Dlatego pracownicy z tamtego zakładu powiedzą wszystko co pan dyrektor każe i to każdemu nawet w PIP. Bo on tam bywa prawie codziennie i ich straszy. Dobrze, ze szefowa zostawiła to bagno, choć jak widać nie do końca.
Tak granie za drobne to jest to. Kupujesz zdrapkę za 3 wydrapujesz 10 zł Bierzesz zdrapki za 10 zł wydrapujesz 0 zł. I tak w koło macieja
medea76 ja bym go nagral potajemnie przy mobbingu i oddal sprawe do sadu
zreszta namowilbym do tego jeszcze wieksza liczbe osobmam sile przekonywania i nie dam soba pomiatac
tak dla waszej wiadomosci to w UK tez chcialem podac swojego bylego szefa da sadu i wywalczylem ładne odszkodowanie
scolls
Dotychczas nie było, ale jest nadzieja bo publicznie zapowiedział, że zrobi wszystko by obalić obecny zarząd. A to oznacza, że jak znam piekiełko polityczne w moim pipidówku to się go pozbędą, choćby to miała być ostatnia rzecz przed ich wykopaniem ze stołków a opozycja, którą teraz wspomaga taka głupia nie jest by zaufać człowiekowi wbijającemu przełożonym nóż w plecy. Przynajmniej mam taką nadzieję ... nikłą
Dotychczas nie było, ale jest nadzieja bo publicznie zapowiedział, że zrobi wszystko by obalić obecny zarząd. A to oznacza, że jak znam piekiełko polityczne w moim pipidówku to się go pozbędą, choćby to miała być ostatnia rzecz przed ich wykopaniem ze stołków a opozycja, którą teraz wspomaga taka głupia nie jest by zaufać człowiekowi wbijającemu przełożonym nóż w plecy. Przynajmniej mam taką nadzieję ... nikłą
Lila nie chodzilo o znecanie tylko wymuszanie pewnych rzeczy niezgodnych z kodeksem pracy jaki obowiazuje w UK
scolls...dal mnie w ogóle jest nie zrozumiałe jak można się bać szefa.Nie podoba mi się jego stosunek do mnie więc mówię mu o tym prosto z mostu a jak mnie zwolni to c*** z nim
scolls
Ja też bym tak zrobiła, ale nie jest moim pracodawcą, więc mnie nie mobbingował. Niestety jego pracownicy jakoś na to nie wpadli by się zebrać do kupy, której jak wiadomo nikt nie ruszy
Ja też bym tak zrobiła, ale nie jest moim pracodawcą, więc mnie nie mobbingował. Niestety jego pracownicy jakoś na to nie wpadli by się zebrać do kupy, której jak wiadomo nikt nie ruszy
Lila wziolem polskiego prawnika zainwestowalem 1000Ł a wygralem w sumie prawie 10.000Ł
scolls...i bardzo dobrzejeszcze na koniec trzeba było mu do dupska nakopać
Lila wszystko odbylo sie bardzo grzecznie i oficjalnie ale w angolu krew sie gotowala
mialem na niego tzw.haka od poczatku i ja stawialem warunki a on tylko grzecznie i zgodnie z prawem musial przelykac sline
Lila
To jest proste jak masz oszczędności i kwalifikacje umożliwiające znalezienie pracy gdzieś indziej. Jak jesteś niewykształconą osobą o niskich kwalifikacjach zarabiającą najniższą krajową z ledwością wystarczającą na przetrwanie od pierwszego do pierwszego, mającą na utrzymaniu bezrobotnego męża lub żonę oraz nie daj Boże dzieci to sprawa nie jest taka prosta. A takie właśnie osoby wybiera sobie ten pan na ofiary.
No i stosuje starą jak świat zasadę dziel i rządź dzięki której ma kilku bardzo żarliwych obrońców co to zawsze potwierdzą gdzie trzeba, że on jest cud miód i ultramaryna, bo jak poleci to roboty za taką kasę z zerowym wysiłkiem nigdzie nie znajdą. I tak się to w tej firmie toczy.
To jest proste jak masz oszczędności i kwalifikacje umożliwiające znalezienie pracy gdzieś indziej. Jak jesteś niewykształconą osobą o niskich kwalifikacjach zarabiającą najniższą krajową z ledwością wystarczającą na przetrwanie od pierwszego do pierwszego, mającą na utrzymaniu bezrobotnego męża lub żonę oraz nie daj Boże dzieci to sprawa nie jest taka prosta. A takie właśnie osoby wybiera sobie ten pan na ofiary.
No i stosuje starą jak świat zasadę dziel i rządź dzięki której ma kilku bardzo żarliwych obrońców co to zawsze potwierdzą gdzie trzeba, że on jest cud miód i ultramaryna, bo jak poleci to roboty za taką kasę z zerowym wysiłkiem nigdzie nie znajdą. I tak się to w tej firmie toczy.
scolls..ty jeden muszić być twarda i mokra rura na dole całkiem nie zle
scolls...ale tak niestety jest,ludzie potrzebują pracy i są w stanie znieść prawie wszystko.Znajomy przyjął Panią sprzątającą do biura i do siebie do domu,wczoraj poszłam do niego załatwić sprawę i kobiecina zapitalała jak oszalała.Powiedzieliśmy żeby zwolniłą bo przecież nam padnie w tym biurze,zrobiliśmy kawę a ona na to że,jako zatrudniona przez niego nie może się napić kawy w jego towarzystwie.Popatrzyliśmy po sobie jak głupki jakieś.Kazałam jej usiąść i w spokoju zjeść śniadanie i wypić kawę i zwolnić tempo.Powiedziała że to jej pierwsza taka sytuacja żeby z szefem wypiła kawę.Pomyślałam sobie Boże kobieto gdzie Ty wcześniej pracowałaś.Pewnie gonili ją jak robola jakiegoś a to przecież nie Oświęcim do cholery a ona tez człowiek,nie ważne ze sprzątaczka.Zawód jak każdy inny.
dobra pintol uciekam..
medea76 nie zgadzam sie z Toba poniewaz gdybym bul w tej sytuacji ktora opisalas to nie mialbym nic do stracenia bo co to jest za zycie za najnizsza??przeciez to wegetacja!!ja osobiscie wykorzystalbym okazje zeby go wycisnac
znam to z autopsji jak masz miekkie serce to musisz miec twarda d...e
takie jest niestety zycie ze aby miec dobrze nieraz trzeba byc sq r
scolls...dlatego już oduczam się powoli być dobra bo dobroć to zbrodnia.Ostatnio dałam mendzie jednej kasę bo nie miała co do gara włożyć to mi portfel zajebała.Dobrze że tam tylko 200 zeta było.Wiedziałam kto i jak wpadłam na chatę to myślałam że,budę mendzie rozniosęPortfel oddała ale kasy już nie
a może takie
7,8,77
7,8,75
7,8,76
7,8,78
7,8,79
7,8,80
7,8,77
7,8,75
7,8,76
7,8,78
7,8,79
7,8,80
scolls...to był ktoś kogo bym nawet o taką rzecz nie podejrzewała.Biedna rodzina,przyszła baba do mnie pożyczyć kasę a portfel leżał w kuchni na blacie.Dałam jej pieniądze,zamknęłam drzwi i chciałam jechać do sklepu,portfela już nie byłoMa mi do niedzieli zwrócić 300 zeta,zostało jej 2 dni jeszcze
scolls..będzie musiała bo źle się stanieja się nie ***olę jeśli chodzi o zwrot mojej kasy
scolls....jak nie odda to wjeżdżam do niej na chatę i biorę kompa czy tam plazmę bo jakąś tam ma i po wszystkim
scolls..nie diabelska.Lubię pomóc ludziom ale nie lubię jak mnie ktoś robi w c***a
scolls...no tak ..tylko straci .. nie chce oodać kasa....
scolls.....no ma bo kupił mąż jak jeszcze pracowałTanio mnie ta plazma wyniesie.300
lila...nie martw sie
nicolla...no i wylosował menda jedno jajecznaniech go jasna krew zaleje