Wpisy 983 360 – 983 459
15 czerwca 2012 12:42 → 15 czerwca 2012 13:08, 100 wpisów
ja nie mam zadnego frendzla czy fredzla mam cos innego porzadny sprzet a nie jakis tam sznurkowaty
islandorka
15,21,37,40,76,80
11,21,30,31,40,71,76,77,80+
to wysłane na 14
15,21,37,40,76,80
11,21,30,31,40,71,76,77,80+
to wysłane na 14
scolls chwalić się to każdy może,trzeba zobaczyc...
Lila nie zaden frędzelek...
gg frędzelku pa
misie to przeważnie mają malutkie frędzelki...
scolls to ty masz sztucznego???
frędzelka...
scolls no nie wiem może masz BIG ale ja nie widziałam...
czy tu zawsze musi się wszystko kończyć na rurach,ogórach,szparagach i innych frędzlach???
a co ma komp do frędzla???
o takim kompie mowa aha
scolls to ty dopiero w południe sie myjesz???
scolls dzieki juz kumam czacze...
scolls....jak tak dalej będziesz pluł na klawiaturę to będzie do wymiany
"pluł"
scolls aleś dżentelmen kobiecie
islandorka..nie dygaj nic,niech tylko do Polski zawita to tak mu wpieprzeze,rodzina go nie pozna
kobitki górą!!!
scolls...za te wszystkie klapsy co mnie nimi obdarowujesz tu na czacie
Lilcia ty go znasz osobiście, no to
A może my kobitki powinnyśmy założyć Akademię Koneserek Frędzli i przyznawać Złotego Chwosta. Mam już jednego kandydata z TS
medea
o i kto tu zboczuch do potęgi...scolls
medea..ten kandydat jakiego masz na myśli nie ma frędzla i ma tylko jedno jajko
Lilcia mówisz ze jak przyjedzie..,myslałam ze się znaczie...
okdo 14
Ja sie Lili boje poznac w realu bo to diabel nie kobita jezdzi na wielkim smoku 1100cm
Ja dzisiaj się dowiedziałam z autopsji dlaczego przepisy o zakazie mobbingu są tak mało skuteczne. Jak inspektor PIP w obecności Twojego przełożonego daje ci żądanie byś na piśmie pod groźbą odpowiedzialności karnej zeznał czy jesteś mobbingowany lub wiesz o mobbingu ze strony szefa to ja się nie dziwię, że potem takie się cuda i wianki w zakładach dzieją
Lila
scolls....nie ma się czego bać.Zapytaj zakona,widzieliśmy się w realu albo dekiego on mnie dobrze zna
Na ten przykład Zabójca Wiary w Lepszą Przyszłość roku 2012 r. i w tej samej kategorii autor nowej reformy emerytalnej
ja mysle ze ogromne smoczysko bo z gekonikami to Lila by sie nie zadawala
scolls
Lepiej kazali mi pod groźbą grzywny i odpowiedzialności karnej za utrudnianie postępowania w sprawach mobbingu kontrolerom PIP. No i oczywiście wszystko w obecności osoby, jest potencjalnym jego sprawcą
Lepiej kazali mi pod groźbą grzywny i odpowiedzialności karnej za utrudnianie postępowania w sprawach mobbingu kontrolerom PIP. No i oczywiście wszystko w obecności osoby, jest potencjalnym jego sprawcą
scolls
No może i nie gekonik tylko taki waran ?
Wielkość się zgadza a jego jadowite ugryzienie też bywa przydatne
No może i nie gekonik tylko taki waran ?
Wielkość się zgadza a jego jadowite ugryzienie też bywa przydatne
w d....mialbym szefajesli byl sprawca mobbingu powiedzialbym mu to prosto w oczy
medea76 jak jest gosciem co nie szanuje ludzi to niech go wyp....albo niech odpowiada za swoje czyny a Ty co zrobilas?
medea...bo z prąca to jest tak :
-Przełożonych się nie lękaj,mało rób a dużo stękaj.
Nie krytykuj,nie podskakuj,siedź na dupie i przytakuj.
Nie przejmuj się włąsną rolą bo i tak cię o***olą.
Nie przejmuj się swoją pracą bo i tak ci gówno płacą.
a wydajność twojej pracy reguluje fundusz płacy.Kiedy jesteś w niskiej grupie wolno miec ci wszystko w dupie ,za pięć piąta bierz kapotę ,***ol szefa i robotę .Tak dożtjesz starczej renty nigdy w dupę nie kopnięty.A gdy przyjdzie pracy kres powiedz wszystkim SRAŁ WAS PIES!!!!
-Przełożonych się nie lękaj,mało rób a dużo stękaj.
Nie krytykuj,nie podskakuj,siedź na dupie i przytakuj.
Nie przejmuj się włąsną rolą bo i tak cię o***olą.
Nie przejmuj się swoją pracą bo i tak ci gówno płacą.
a wydajność twojej pracy reguluje fundusz płacy.Kiedy jesteś w niskiej grupie wolno miec ci wszystko w dupie ,za pięć piąta bierz kapotę ,***ol szefa i robotę .Tak dożtjesz starczej renty nigdy w dupę nie kopnięty.A gdy przyjdzie pracy kres powiedz wszystkim SRAŁ WAS PIES!!!!