Wpisy 982 460 – 982 559
14 czerwca 2012 15:08 → 14 czerwca 2012 17:52, 100 wpisów
Polska na wygraną 2,25,a na gole 1,92
wojtas198721002 przekonałeś mnie też tak zrobię bo po co wygrać mniej jak można więcej tym bardziej coś czuję że w meczu Rosja-Grecja będzie padało dużo goli
torsan ja nie wolę w sobotę więcej zainwestować 

wojtas198721002 jeszcze tylko muszę przeliczyć ile muszę włożyć w sobotnią grę 

torsan
na jutro myślę Francja-Ukraina 1 i Anglia-Szwecja na gole
dzień dobry
grał ktoś na końcówki ? s r u i
można by było
mała 5 57 bella 34 deki 72 tadeusz 19 60
grał ktoś na końcówki ? s r u i
można by było
mała 5 57 bella 34 deki 72 tadeusz 19 60
wojtas198721002 ja tak zgram za 30 złotych wygrana w tym przypadku 110 złotych będzie 

to starczy tylko żeby weszły te mecze zagram tak jak radzisz

to starczy tylko żeby weszły te mecze zagram tak jak radziszdobra to uciekam jeszcze będę około godziny 16:30 na chwilę wejdę to na razie 

m.dorotka
tak chyba właśnie trzeba - coś 'zgapić', a coś dorzucić od siebie
tak chyba właśnie trzeba - coś 'zgapić', a coś dorzucić od siebie
Kaska
majwoj
sorry, w archiwum siedziałem...
2010-10-13 (09:38)
rico
Data rejestracji: 2008-12-11
Ilość postów: 505
Dług publiczny Polski:
719 540 132 469 zł
....
dziś - zerknijcie - http://www.zegardlugu.pl/
ale zapintala
majwoj
sorry, w archiwum siedziałem...
2010-10-13 (09:38)
rico
Data rejestracji: 2008-12-11
Ilość postów: 505
Dług publiczny Polski:
719 540 132 469 zł
....
dziś - zerknijcie - http://www.zegardlugu.pl/
ale zapintala
O kolega Robal? Kopa lat!
A ty gdzie był?
Przyjaciół Moskali na moście lał?
A ty gdzie był?
Przyjaciół Moskali na moście lał?
z mostu ?
tak
ale - nie zrzuca, tylko skacze -
jak się ucieka przed faszystowskimi oprawcami -
dać link do tej historii ?
tak
ale - nie zrzuca, tylko skacze -
jak się ucieka przed faszystowskimi oprawcami -
dać link do tej historii ?
Monet
innym razem o dawnych czasach...
powiedz lepiej - grać w te mm, czy to raczej bez sensu ?
innym razem o dawnych czasach...
powiedz lepiej - grać w te mm, czy to raczej bez sensu ?
O miejscach w grupach na EURO 2012 w skrajnych przypadkach może decydować nawet losowanie, wg zmienionych przepisów UEFA:
UEFA zmienia przepisy
Na Euro 2012 każda z reprezentacji, w fazie grupowej, rozegra trzy spotkania. Zatem może zdarzyć się tak, że na jej zakończenie kilka drużyn będzie mieć tą samą liczbę punktów. W takiej sytuacji zastosowanie będą miały przepisy UEFA, które zostały właśnie zmienione przez federację.
Na pierwszy rzut oka zmiany wydają się drobne i bardziej w charakterze kosmetycznym, niemniej jednak regulacje te mogą okazać się przydatne podczas zbliżającego się turnieju. W przypadku, gdy co najmniej dwa zespoły zakończą fazę grupową z identyczną liczbą punktów, wtedy w pierwszej kolejności będzie brana pod uwagę większa liczba uzyskanych punktów w meczach między zainteresowanymi drużynami. Kolejnymi elementami, które będą decydować o uzyskanym miejscu, to korzystniejszy bilans bramkowy w bezpośrednich spotkaniach oraz większa liczba strzelonych bramek. Dwa ostatnie szczególnie odnoszą się do przypadku, gdy więcej niż dwie drużyny będą miały taką samą ilość punktów.
Jeżeli w meczu dwóch reprezentacji o identycznej liczbie punktów trafił się remis, wtedy użyte zostaną te same czynniki, co w przypadku większej liczby zespołów z takim samym dorobkiem punktowym, czyli bilans bramkowy oraz liczba zdobytych goli. W sytuacji, kiedy i to nie przyniesie rozstrzygnięcia, o kolejności w tabeli będą decydować:
1. Lepsza różnica bramek we wszystkich meczach;
2. Większa liczba zdobytych bramek;
3. Miejsce w rankingu UEFA pod względem współczynnika reprezentacji narodowych;
4. Zachowanie fair-play podczas turnieju finałowego.
W sytuacji, gdy żadne z kryterium nie przyniesie rozstrzygnięcia, jako ostateczne rozwiązanie, odbędzie się ciągnięcie losów.
UEFA zmienia przepisy
Na Euro 2012 każda z reprezentacji, w fazie grupowej, rozegra trzy spotkania. Zatem może zdarzyć się tak, że na jej zakończenie kilka drużyn będzie mieć tą samą liczbę punktów. W takiej sytuacji zastosowanie będą miały przepisy UEFA, które zostały właśnie zmienione przez federację.
Na pierwszy rzut oka zmiany wydają się drobne i bardziej w charakterze kosmetycznym, niemniej jednak regulacje te mogą okazać się przydatne podczas zbliżającego się turnieju. W przypadku, gdy co najmniej dwa zespoły zakończą fazę grupową z identyczną liczbą punktów, wtedy w pierwszej kolejności będzie brana pod uwagę większa liczba uzyskanych punktów w meczach między zainteresowanymi drużynami. Kolejnymi elementami, które będą decydować o uzyskanym miejscu, to korzystniejszy bilans bramkowy w bezpośrednich spotkaniach oraz większa liczba strzelonych bramek. Dwa ostatnie szczególnie odnoszą się do przypadku, gdy więcej niż dwie drużyny będą miały taką samą ilość punktów.
Jeżeli w meczu dwóch reprezentacji o identycznej liczbie punktów trafił się remis, wtedy użyte zostaną te same czynniki, co w przypadku większej liczby zespołów z takim samym dorobkiem punktowym, czyli bilans bramkowy oraz liczba zdobytych goli. W sytuacji, kiedy i to nie przyniesie rozstrzygnięcia, o kolejności w tabeli będą decydować:
1. Lepsza różnica bramek we wszystkich meczach;
2. Większa liczba zdobytych bramek;
3. Miejsce w rankingu UEFA pod względem współczynnika reprezentacji narodowych;
4. Zachowanie fair-play podczas turnieju finałowego.
W sytuacji, gdy żadne z kryterium nie przyniesie rozstrzygnięcia, jako ostateczne rozwiązanie, odbędzie się ciągnięcie losów.
Robal>> napiszę tak.
Ja jednak trochę jeszcze gram na jakieś 4,5, albo 7 skreśleń.
Sam nie wiem po co i dla czego bo odbijam się od tej ściany i coraz boleśniejsze siniaki i frustracja z tego tylko.
Ogólnie wychodzi-bez sensu.
Ja jednak trochę jeszcze gram na jakieś 4,5, albo 7 skreśleń.
Sam nie wiem po co i dla czego bo odbijam się od tej ściany i coraz boleśniejsze siniaki i frustracja z tego tylko.
Ogólnie wychodzi-bez sensu.
24-07-2006
7/7 -> 45 x płatne 2500 - czyli jak widać - po starej stawce...
dziś jest to kwota 6000, o 14.00 takich trafień było p i ę ć ...
7/7 -> 45 x płatne 2500 - czyli jak widać - po starej stawce...
dziś jest to kwota 6000, o 14.00 takich trafień było p i ę ć ...
Probuje w mecze i taz tam kila nic nie idzie gdzies zawale jeden mecz i tylko tyly
krzys225
nie znam się na tych nowych bykmakach, ale - jeden i zawala kupon ?
nie znam się na tych nowych bykmakach, ale - jeden i zawala kupon ?
Ja wiem po sobie .
Mnie jest dużo trudniej coś wytypować niż było kiedy jedno losowanie przeprowadzali.
Wydaywało by się -więcej losowań więcej danych do statystyki.
Niby tak.
Ale zarazem może to właśnie być klucz do niepowodzeń.
Statystyki.
Mnie jest dużo trudniej coś wytypować niż było kiedy jedno losowanie przeprowadzali.
Wydaywało by się -więcej losowań więcej danych do statystyki.
Niby tak.
Ale zarazem może to właśnie być klucz do niepowodzeń.
Statystyki.
Kiedys to choc troche sie zwracalo a teraz to jak wygram 20 zl to radocha. Gadalem z gosciem w kolekturzei potwierdza kiedys ludzie wiecej wygrywali. pewnie TS ms lepsze komputery i oblicza jak wykolowac ludzi.
Witam ponownie

krzys225

monet

na najblizsze mecze obstawiam wygrane Wloch Hiszpani Francji Anglii
monet i jak myślisz jaki będzie wynik Polska-Czechy 

za 20 zl moze sie uda dobre 200 obstawiajac mecze wydaje sie latwiej niz w totolotka
krzys225 ja na sobotę zbieram siły i fundusze 

multi>> ja napisze jaki wynik ja chciałbym..
bo jaki będzie? kto to wie?
Niech wygrają,najniżej jak można ale niech wygrają.

bo jaki będzie? kto to wie?
Niech wygrają,najniżej jak można ale niech wygrają.

monet ja myślę 2:1 dla Polski

krzys225 ja obstawię całą grupę A w sobotę
monet zgadzam się pełni z tobą awans Polska oraz Rosja
Rosja pewniak a Polacy musza wygrac ale Czesi tez beda walczyc oby to Polacy sie cieszyli

monet ja tak zagram
1. mecz Polska-Czechy na 1
2. mecz Rosja-Grecja na powyżej 2,5 gola

1. mecz Polska-Czechy na 1
2. mecz Rosja-Grecja na powyżej 2,5 gola

krzys225 Czechy tak samo im zależy jak nam bo to jest mecz o wszystko dla obu stron jedynie Czechy mogą zadowolić się remisem
krzys225 cześć 

multi..
w tym drugim pomyśl czy nie lepiej bts -co zresztą i tak ryzykowne.
Tam może zagrać nawet jedna bramka.
w tym drugim pomyśl czy nie lepiej bts -co zresztą i tak ryzykowne.
Tam może zagrać nawet jedna bramka.
monet jeżeli chodzi o stronę internetową to nie mam konta internetowego ale jak wygram 110 złotych w STS też będę bardzo zadowolony byle nasi wygrali a w drugim meczu z Rosja-Grecja padły przynajmniej 3 gole nasi wygrają a ja wygram oby dwa spotkania i będzie super 

gg36

gg36 ja wczoraj miałem w aniołku czy diabełku miałem 10 złotych
mm+
ja wczoraj na czysto w drapkach miałem ok.40-45zł, dziś w krzyż. 10zł i przed chwilą pozwoliłem sobie na 2 pensje i
ja wczoraj na czysto w drapkach miałem ok.40-45zł, dziś w krzyż. 10zł i przed chwilą pozwoliłem sobie na 2 pensje i
gg36 nie wiem co sądzisz o zdrapce extra pensja ale moje zdanie jest takie że nie warto w nią grać bo po pierwsze jest zbyt droga a po drugie jeżeli kupię dwie extra pensje tu już mam multi multi plus na dwa losowania a myślę że multi multi plus jest większa szansa wygranej niż w extra pensji
gg36 a coś obstawisz u bukmachera na sobotę 

mm+
jest wsprzedaży ok. 5% nakładu pensji i 3 gł. wygrane czekają- więc szansa wyższa niż np 2 mies. temu, 5 zł cena zaporowa trochę, ale wczoraj na krzyż. i s7 i kr. fortuna zarobiłem to może się jeszcze jutro skuszę
jest wsprzedaży ok. 5% nakładu pensji i 3 gł. wygrane czekają- więc szansa wyższa niż np 2 mies. temu, 5 zł cena zaporowa trochę, ale wczoraj na krzyż. i s7 i kr. fortuna zarobiłem to może się jeszcze jutro skuszę
gg36 rozumiem a jeżeli chodzi o bukmachera to ja nie gram u bukmachera ale tak jak pisałem wcześniej w sobotę się skuszę a raczej jutro tylko na sobotnie dwa mecze

kaska
ale pensja jest w innej budzie, jolki tam nie ma, to i pensje puste
ale tam miałem 7/7 w keno, to może jutro pensję drapnę
ale pensja jest w innej budzie, jolki tam nie ma, to i pensje puste
ale tam miałem 7/7 w keno, to może jutro pensję drapnę
gg..........drap, drap...u mnie juz nigdzie nie ma
siostrze reszkę przytargałam i miała 5 zeta
siostrze reszkę przytargałam i miała 5 zeta
mm+
a napisz mi ile za 2zł wygram u buka typując zwysięstwo ruskich i naszych
a napisz mi ile za 2zł wygram u buka typując zwysięstwo ruskich i naszych
gg36 trochę mało musisz przynajmniej zagrać za 30 złotych
gg36 żeby wygrać około 110 złotych
u mnie pensja jest w 3-ch pobocznych żb, jutro jeszcze spróbuję, a nie lubię kupować drogich drapek w niejolcynej budzie
gg36 no oczywiście czym więcej meczów to i nawet za dwa złote można dużą sumę wygrać ale trzeba mieć duże szczęście bo muszą wszystkie mecze wejść
mm+
buki jednak też sporo kosztują, jakbyś za 30zł zagrał na 3/3 to może by siadło też ze 2x 3/3= podobna wygrana
buki jednak też sporo kosztują, jakbyś za 30zł zagrał na 3/3 to może by siadło też ze 2x 3/3= podobna wygrana
gg36 nie ma za 2 złote granicy błędu jedynie błąd można popełnić grając systemem ale on jest droższy
mm+
buki nie dla mnie- nawet okazyjnie, wolę jednak łudzić sie na wygraną w mm
buki nie dla mnie- nawet okazyjnie, wolę jednak łudzić sie na wygraną w mm
gg36 no tak ale po pierwsze jest EURO 2012 u nas po drugie nasi mają szanse wygrać i wyjść z grupy a po trzecie trochę bardziej można coś przewidzieć niż w liczbach mówiąc krótko kibicować z zawartym kuponem to są lepsze emocję tym bardziej że te emocję nie są o przysłowiową pietruszkę 

mm+
knedle też o awans grają, ruski pewnie wygrają, pl-cz= bardzo trudny do przewidzenia rezultat
knedle też o awans grają, ruski pewnie wygrają, pl-cz= bardzo trudny do przewidzenia rezultat
gg36 choć tak jak mówię ja też pierwszy raz wyślę kupon u bukmachera a po EURO 2012 już też nie będę grać bo wiadomo nie u bukmachera nie można tyle wygrać ile można TS-ie ale nie jestem wrogiem STS-u myślę że tam też można nieraz próbować
mm+ ja nie jestem wrogiem buków, ale stawiając tam małe kwoty np 2zł, za przeproszeniem gówno wygrasz