Wpisy 982 160 – 982 259
14 czerwca 2012 13:09 → 14 czerwca 2012 13:46, 100 wpisów
profesor ale nas rozpieszczasz
lila ja mam rybkę (dorsza) ziemniaczki nowe z koperkiem i surówkę
lila ja mam rybkę (dorsza) ziemniaczki nowe z koperkiem i surówkę
Lila
Ze ścianą to może byc zły pomysł bo rozrzut byłby jak przy serii z pepeszy
Ze ścianą to może byc zły pomysł bo rozrzut byłby jak przy serii z pepeszy
Ja dziś kurczaka piekę
ouuuu
jakiś buk
mi tu ulotke do skrzynki...
jakiś kod aktywacyjny i kwota 5 zeta do zainwestowania
jakiś buk
mi tu ulotke do skrzynki...
jakiś kod aktywacyjny i kwota 5 zeta do zainwestowania
shadow
Mnie już nic nie zdziwi od chwili znalezienia startera T-Mobil gazecie z programem gdzie za 5 złotych można 100 minut sobie pogadać
Mnie już nic nie zdziwi od chwili znalezienia startera T-Mobil gazecie z programem gdzie za 5 złotych można 100 minut sobie pogadać
Lila...dziś czwartek
to jutro zrobię pierogów z truskawkami bo mi ktoś tu ochoty narobił
Lila
No to klops ... no chyba że rozrysujemy na podłodze a delikwenta w hamaczek z dziurą i bujamy
No to klops ... no chyba że rozrysujemy na podłodze a delikwenta w hamaczek z dziurą i bujamy
ja u nich zamówiłem "mapę" Euro 2012 i następnego dnia maiłem w skrzynce z pieczatka z Austrii hehe
Ja od buka dostałem kiedyś 300zl po wplaceniu 300zł
To jest bet-at-home
Lila
Jeden dzień to pikuś. Znam delikwentów co to im się tydzień zgubił po piątkowym wyjściu na imprezę u znajomych
Jeden dzień to pikuś. Znam delikwentów co to im się tydzień zgubił po piątkowym wyjściu na imprezę u znajomych
Lila..niejak wpłaciłem 300zl dostalem 300zł w prezencie czyli 600zł
medea...no tak źle to ze mną jeszcze nie jest ale wszystko przede mną
profesorze...jeśli dałeś im 300 a oni dali tobie to wyszedłeś na zero.Chyba że,za te swoje 300 obstawiałeś coś tam,coś tam a od nich jeszcze dostałeś to wtedy ok
medea76też znam taki przypadek
POWODZENIA NA LOSOWANIU będę póżniej
POWODZENIA NA LOSOWANIU będę póżniej
mendy to mało powiedziane
Powinni im takie kary finansowe doj***ć ze by popamiętali
Powinni im takie kary finansowe doj***ć ze by popamiętali
Polska-Czechy 1-0
Lila
Rzeczywiście kilku świrów a wstyd dla wszystkich. Ciekawe czy policja wyłapała szpionów - prowokatorów z BBC , dla których te afery to potwierdzenie tego, że my są Dziki Wschód.
Rzeczywiście kilku świrów a wstyd dla wszystkich. Ciekawe czy policja wyłapała szpionów - prowokatorów z BBC , dla których te afery to potwierdzenie tego, że my są Dziki Wschód.
profesorze...40 sędziów wydaje wyroki ale co z tego jak w zawieszeniuMendy biją ludzi spokojnie idących ulicą.Szok ***a,wstyd i chamstwo tfuuuu
shadow
Też bym chciała, ale jestem realistką. Niemniej za naszych
Też bym chciała, ale jestem realistką. Niemniej za naszych
Lila..taki nasz kraj i co zrobićtragedia
Nigdy nie może być spokojnie i kulturalnie,zawsze się jakieś mendy znajdą co rozpiździaj zrobią
Lila
Bo tak naprawdę większość z nich jest bezkarna i doskonale o tym wie. Prawo przewiduje, że najpierw dajemy grzywny a pozbawienie wolności to jak ktoś recydywa. A przecież większość z nich dała się złapać po raz pierwszy więc... na grzywnach się skończy a że wielu z nich nie ma legalnych dochodów to taka kara to kpina.
Bo tak naprawdę większość z nich jest bezkarna i doskonale o tym wie. Prawo przewiduje, że najpierw dajemy grzywny a pozbawienie wolności to jak ktoś recydywa. A przecież większość z nich dała się złapać po raz pierwszy więc... na grzywnach się skończy a że wielu z nich nie ma legalnych dochodów to taka kara to kpina.
Policja zamiast lać palami to kurestwo stali jak te pizdy
Powinni ich wszystkich na Sybir wywieźć w pizdu na rok ,może by się otrząsnęli
shadow..powinni dostać konkretny w***ol to by im się odechciało szumieć
Ku**** ja bym Ku*** lał palą aż by gnaty pękały
Moim zdaniem powinni ubrać ich w gustowne pomarańczowe ubranka, skuć by było widać, że to osoby odbywające karę i wysłać do zbierania psich kup i sprzątania po meczach i innych zadymach. Najlepiej w takie miejsca by wszyscy ich sąsiedzi mogli ich zobaczyć.
Po 20.000 kary i niech zapamięta swinia pie****
medea....albo karę nałożyć na nich pieniężną taką że,odechciałoby im się żyć
Lila..a z 20.000 kary niech pamięta
Profesorze
To nic nie da. U mnie w małym mieście sąd karny co chwila karze chuliganów grzywnami i skutek żaden, bo większość z nich to bezrobotni utrzymywani oficjalnie przez mamusię, żonę, babcię, narzeczoną itd. Jak grzywny nie zapłacą to im zamieniają na pozbawienie wolności a oni wtedy nagle okazują się albo ciężko chorzy albo jedyni żywiciele rodziny no i sąd penitencjarny odracza wykonanie o 6-mcy, później kolejne 6 a potem prawo pozwala umorzyć i sądy to robią bo ***le przepełnione. I te gnoje doskonale o tym wiedzą
To nic nie da. U mnie w małym mieście sąd karny co chwila karze chuliganów grzywnami i skutek żaden, bo większość z nich to bezrobotni utrzymywani oficjalnie przez mamusię, żonę, babcię, narzeczoną itd. Jak grzywny nie zapłacą to im zamieniają na pozbawienie wolności a oni wtedy nagle okazują się albo ciężko chorzy albo jedyni żywiciele rodziny no i sąd penitencjarny odracza wykonanie o 6-mcy, później kolejne 6 a potem prawo pozwala umorzyć i sądy to robią bo ***le przepełnione. I te gnoje doskonale o tym wiedzą
Lila...oczywiscie wypłata 1.000zł i zabierać przy wyplacie wszystko niech 2 lata zapi**** za darmo
szkoda slów co się w tym kraju dzieje
profersorze
Nie da rady, nawet alimenciarz siedzący w ***lu musi dostać 1500 brutto, więc jaki interes by go zatrudniać jak "normalnych" pracowników nie brakuje. Siedzi więc i dokształca na kursach II stopnia jak wy...ć system
No jak nawet go zatrudnią to w warunkach szkodliwych czyli tam gdzie nikt za 1500 brutto nie pójdzie. A potem uczciwy obywatel musi tyrać do emerytury i dostaje grosze a taki były skazanieć idzie na wcześniejszą i dostaje więcej
Nie da rady, nawet alimenciarz siedzący w ***lu musi dostać 1500 brutto, więc jaki interes by go zatrudniać jak "normalnych" pracowników nie brakuje. Siedzi więc i dokształca na kursach II stopnia jak wy...ć system
No jak nawet go zatrudnią to w warunkach szkodliwych czyli tam gdzie nikt za 1500 brutto nie pójdzie. A potem uczciwy obywatel musi tyrać do emerytury i dostaje grosze a taki były skazanieć idzie na wcześniejszą i dostaje więcej
a wiecie ,ze nawet wiezien moze odmowic pracy w warunkach szkodliwych i nic mu nie zrobia
Przez takich sku**** cała europa nas wysmiewa
Lila...spokolosowanko zaraz
Lila...zleci zobaczysz jak z pyty strzelił
torsan...